1.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ساختمان لوکس، یکی از مراکز فروش گوسفند زنده در امارات است😐
بیمارستان ها و هتل هامون هم اینجوری شیک نیست😇😱
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
سردرد سمت چپ سر را حتما جدی بگیرید!
ابتلا به سردرد و میگرن می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، این بیماری گستره وسیعی دارد و در صورتی که در سمت چپ سر رخ دهد می تواند نشانه خطر باشد
سردرد در سمت چپ سر به دلیل بروز صدمه و آسیب مغزی، بیماری التهابی، گرفتگی رگ های مغز، مصرف بیش از حد دارو یا سینوزیت رخ می دهد و نیاز به رسیدگی پزشکی دارد.
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
📚ارسطو يك ضدزن دوآتشه بود!
او در کتاب «نسل حیوانات» خود چنين گفته بود كه زنان، نسخه پستتر مردان هستند! یعنی کسانی که در زمان تشکیلِ نطفه آنها گرمای کافی فراهم نشده ناقص شده و به جای نر، ماده شدهاند. او مردان را همچون رأس و زنان را زيرمجموعه تعريف كرده بود!
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
نادر شاه در اولین اقدام پس از تاجگذاری دستور داد تا جیره هفتادهزار طلاب که از دولت مقرری میگرفتند قطع شود. بزرگان طلاب نزد نادر رفتند. نادر پرسید کار شما در این مملکت چیست؟ گفتند لشکر دعا هستیم. هنگامی که سپاه شما به جنگ میرود ما با دعا پیروزیشان را تضمین میکنیم. چرا باید سلطان نان ما را قطع نماید؟
نادر فریاد زد وقتی لشكر محمود افغان ایران را گرفت، یکصد هزار طلاب علوم چرا جواب آنها را ندادند؟
پاسخی از کسی شنیده نشد. نادر دستور داد آنان را به زمینهای زراعتی فرستادند و به کشاورزی واداشتند.
از كتاب "تاريخ اجتماعى ايران" جلد ٨
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
1.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رکورد دار بیشترین چرخیدن روی سر در گینس
مثل فرفره روی کله اش میچرخه😮😳
#رکورد_گینس
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
پویی، آخرین امپراتور چین در سال 1908 و در سه سالگی امپراتور شد، 4 سال بعد انقلاب شد و برکنار شد، 18 سال بعد با حمایت ژاپنیها خود را امپراتور شمال چین نامید، 15 سال بعد از آن دستگیر شد و به زندان افتاد. او که باغبان زندان شده بود پس از مدتی عفو شد و تا آخر عمر به عنوان یک شهروند ساده کار باغبانی پارک عمومی پکن را انجام داد!
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️
"دره مرگ"
نام یکی از طولانیترین جادههای مستقیم دنیا است.
که در آمریکا واقع است، اين جاده بیش از 200کیلومتر به صورت مستقیم ادامه یافته است!!
♻️ #عجیب_ترین_های_جهان🌍👇
⁉️ @Ajaieb_Jahan ‼️