در حالی که اخبار مرتبط با خاندان اسد در روزهای گذشته و همزمان با فرار بشار اسد از سوریه، در رسانهها مورد توجه قرار گرفته، میل آنلاین در گزارشی وضعیت عمارت ۲۷ میلیون پوندی رفعت اسد، عموی بشار اسد را بررسی کرده است.
براساس این گزارش، این عمارت شش طبقه در منطقه اعیان نشین وست مینیستر در غرب لندن در سال ۲۰۱۷ با حکم دادگاه مصادره شد. در حالی که گمان میشد این خانه بزرگ خالی است، میل آنلاین، ویدیویی از یک زن را در زمان خروج از در ورودی برای تحویل گرفتن غذا از یک پیک منتشر کرد. این زن میگوید ارتباطی با خانواده اسد ندارد اما هیچ توضیح دیگری از اقامتش در این عمارت نداد.
رفعت اسد، معروف به «قصاب حما» چند سال پیش به سوریه بازگشت و در حال حاضر خبری از او در دست نیست. او در سال ۱۹۸۲ در جریان سرکوب شورش اخوان المسلمین در شهر حما، فرمانده عملیات بود و بهدلیل قساوت و کشتار، به قصاب حما مشهور شد. رفعت بهدلیل بروز اختلاف با برادرش حافظ سوریه را در اواخر دهه ۱۹۸۰ ترک کرد و به اروپا پناهنده شد.
ایندپندنت
https://www.instagram.com/p/DDetOYWtGda
🆔 @AkhbarZohuor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجدید بیعت چند تروریست سوری با معاویه لعنت الله علیه
@Fars_news
🆔 @AkhbarZohuor
اسرائیل بر ارتفاعات سه کشور مسلط شد.
در همین یک عکس، اردن و سوریه و لبنان پیداست
🆔 @AkhbarZohuor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر گروه تحریر شام که سردمدار گروههای مخالف بشار اسد است، روز سهشنبه در پاسخ به سوال خبرنگار اسکاینیوز گفت که سوریه برای جنگ دیگری آماده نیست و وارد جنگ دیگری نخواهد شد.
احمد شراع که با نام ابومحمد جولانی شناخته میشود، گفت: «مردم از جنگ خسته شدهاند.» او همچنین تاکید کرد که سوریه «به سمت توسعه و بازسازی حرکت میکند.»
گروه تحریر شام در فهرست سازمانهای تروریستی سازمان ملل و اتحادیه اروپا قرار دارد و تا سال ۲۰۱۶ از گروههای منشعب از القاعده بود. این گروه متهم به ارتکاب جنایاتی نظیر اجرای حکم اعدام به دلیل توهین به مقدسات یا ارتکاب زناست.
یورونیوز
https://www.instagram.com/reel/DDcSAoLt75V
🆔 @AkhbarZohuor
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشریه جروزالم پست میگوید بازسازی قدرت نظامی سوریه بعد از حملات اخیری که از سوی اسرائيل انجام شده سالها به طول خواهد انجامید و میلیاردها دلار نیز هزینه در بر خواهد داشت.
این رسانه اسرائيلی در گزارش خود با اشاره قدرت نظامی سوریه که در طول دههها گسترش یافته بود مینویسد: حافظ اسد در پاسخ به برتری هوایی اسرائيل در طول جنگ نخست لبنان در سال ۱۹۸۲ تمرکز خود را از نیروی هوایی و سپاه زرهی، به نیروهای موشکی و توسعه سلاحهای شیمیایی تغییر داد.
سامانه پدافند هوایی سوریه شامل بیش از ۱۰۰ سامانه موشک دوربرد SA-5 و S-300، سامانه های متحرک BUK-M1/2 و سایر مهمات از این قبیل بود. یکی از ضدهوایی SA-5 حتی موفق شد یک جت جنگنده اف ۱۶ اسرائيل را در سال ۲۰۲۱ سرنگون کند. علاوه بر اینکه اسرائيل توانسته در این حملات خود چنین امکاناتی را در سوریه نابود کند، این نشریه اسرائيلی میگوید پایگاههای اطلاعاتی، تاسیسات راداری و سیستمهای جنگ الکترونیک سوریه از بین رفت
یورونیوز
https://www.instagram.com/reel/DDciByuoxWd
🆔 @AkhbarZohuor
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسجد اموی دمشق در سوریه، محل وقوع رویدادهای آخرالزمانی خواهد بود.
https://www.instagram.com/reel/DDcSfhUs-04
🆔 @AkhbarZohuor
دونالد ترامپ، رئيس جمهوری منتخب آمریکا «شخصیت سال» مجله تایم
ایندپندنت
https://www.instagram.com/p/DDdTW-IPvWD
🆔 @AkhbarZohuor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایکل والتز که به عنوان مشاور امنیت ملی دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهوری منتخب آمریکا معرفی شده است، درباره سیاست دولت ترامپ درمورد جمهوری اسلامی گفت: «شاهد تغییر رویکرد بزرگی درباره ایران خواهید بود. باید منابع مالی آنها را محدود کنیم، باید نفت آنها را محدود کنیم، باید فشار حداکثری را بازگردانیم.»
او با اشاره به تمدید معافیت از تحریمهای عراق و ادامه دسترسی جمهوری اسلامی به ۱۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده در دولت بایدن به لزوم قطع واردات انرژی عراق از ایران نیز اشاره کرد و گفت عراق خودش نفت و گاز دارد.
والتز همچنین گفت که با اقدامات اسرائیل و قطع بازوهای اختاپوس، جمهوری اسلامی ضعیف شده است.
ایندپندنت
https://www.instagram.com/reel/DDdevxWoxeH
🆔 @AkhbarZohuor
اسرائیل: بیش از 70 درصد قدرت نظامی سوریه را برای همیشه از بین بردیم.
ایندپندنت
https://www.instagram.com/p/DDasCL8PEB2
🆔 @AkhbarZohuor
.
مناطق تازه تصرف شده توسط نظامیان صهیونیست از خاک سوریه از منظر باطنی بسیار مهماند. از جمله نقاط مهم باطنی در این منطقه ، کوه حرمون یا جبلالشیخ است. به ارتش صهیونیستی دستور داده شده که برای حضور زمستانی در کوه حرمون آماده باشند.
این کوه در کتاب مقدس به نام های חֶרְמוֹן (حرمون) שְׂנִיר (شنیر) שִׂרְיֹן (شیریون) שִׂיאֹן (شیئون) نامیده شده است که اقوام مختلف به آن میگفتند.
در عصر باستان این کوه محل پرستش بعل بود و معبدی برای بعل در آن قرار داشت. رومیان نیز به اهمیت باطنی این کوه پی بردند و معابدی روی آن ساختند.
در کتاب خنوخ ذکر شده که پدران نفیلیم در این کوه فرود آمدند و اقدام به آمیزش با دختران انس کرده و نفیلیم پدید آمدند.
اگر چه به نظر حقیر دشمنان حتی جولان اشغالی هم به صورت باطنی کاملا تصرف نکردند ، اما این کوه و اطراف آن جدای اینکه اهمیت نظامی و جغرافیایی و منابع طبیعی برای رژیم اسرائیل دارد ، هدیهای ارزشمند به کابالیستهای صفد و اورشلیم است.
شکی نیست که حرمون بسیار مهم است طبق روایت تلمود و زوهر حتی چاه هاروت و ماروت در حرمون و نه در عراق کنونی قرار دارد. و این دو فرشته در آنجا اسیرند.
کانال سلطان نصیر
پی نوشت:
ارسال مطالب در این محفل، الزاماً به معنای تایید همه محتوا نیست. صرفا جهت اطلاع از نظریات و دیدگاه های مختلف است
🆔 @AkhbarZohuor
🇸🇾🇹🇷بنی موریس، مورخ صهیونیستی: پیشگویی شارون زمانی محقق شد که گفت اسرائیل نمی تواند سوریه را کنترل کند مگر با کمک اردوغان!
کانال سربازان سایه
🆔 @AkhbarZohuor
این همه ایرانستیزی و روسناستیزی تحریرالشام برای چیست؟
به مجرد سقوط حلب، کنسولگری ایران در حلب مورد تعرض مسلحین قرار گرفت. در دمشق هم تنها سفارتی که خبر و تصاویر غارتش منتشر شد سفارت جمهوری اسلامی ایران بود. ابومحمد جولانی تقریبا مصاحبهای نبود و موضعی نبود که در این روزها اتخاذ کند و اسم ایران و حزبالله را در آن بعنوان عامل اصلی مشکلات سوریه مطرح نسازد. گنگهای مسلحین هم در هر کجایی توانستند برای ایران کُری خواندند و پرچمها و نمادهای مرتبط با ایران را پاره کردند و آتش زدند. هیچ نیرو یا مقام رسمی وابسته به ایران هم دیگر در سوریه باقی نماند و همگی سوریه را ترک کردند.
در نقطه مقابل روسها که متحدین دولت بشار اسد بودند با همه رخدادهای این روزها و محدودیتهای ایجاد شده، هنوز پایگاههای خودشان را در سواحل غربی سوریه تخلیه نکردهاند. حتی تصاویر عبور کاروان نظامیان روسی از میان مسلحین منتشر شده است بیآنکه مورد تعرضی قرار گیرند. سفارت روسیه در دمشق هم مورد هجوم قرار نگرفته و جولانی تقریبا در هیچ کدام از مواضع اخیرش نامی از روسیه به میان نیاورده؛ یک تغییر آشکار در موضعگیریها.
تمام اینها در حالی بود که خلال پیشرویهای همین دو هفته پیش، اساسا تلفاتی که معارضین در درگیریها میدادند بواسطه بمباران شدید جنگندههای روسی بود نه مقاومت ارتش سوریه یا اندک نیروهای مرتبط با ایران. بیشتر تلفات غیرنظامی در سمت معارضه خلال سالهای گذشته هم بواسطه حملات جنگندههای روسی بوده که حجم آتشی باور نکردنی داشتند. در نقطه مقابل از آخرین عملیات رسمی ایرانیها و نیروهای وابسته به آنها در سوریه سالها میگذرد. رویه و تعامل میدانی نیروهای وابسته به ایران هم در جنگ خونین سوریه متمایز از خود ارتش سوریه بود.
اضافه کنید که از این سو تمام هم و غم ایران و حزبالله در پانزده ماه گذشته طوفان الاقصی بود و فلسطین و غزه؛ حزبالله و ایران چه جانفشانیها که برای غزه نکرد و چه هزینهها که ندادند و تمام دنیای عرب و مسلمان بر این غیرت و مردانگی صحه میگذاشتند. اما از آن سو آن کسیکه جماعت مسلح سوری به خونش تشنهاند و قبر پدرش را به آتش کشیدند، دقیقهی نود توسط پرواز روسی از سوریه خارج شد و هماینک به احتمال قوی با خانواده در مسکو نشسته است.
اما این همه ایرانستیزی و روسناستیزی جماعت تحریرالشام برای چیست؟
یک پاسخ ارجاع به خاستگاههای دینی مذهبی این جماعت است. اما از این منظر هرچند از دید ایشان ایران و حزبالله شیعهی مشرک و منحرف بودند ولی روسها هم کافران حربی تلقی میشدند. مگر آنکه بپذیریم این جماعت تنفرش از شیعه بیش از کافر است که این در تناقض با چهرهی جدید این جماعت است که اقلا فعلا خود را در جلوگیری از تشدید رفتاری با شیعیان خود سوریه نشان داده.
یک پاسخ دیگر ارجاع به حقد و کینه منتج از جنگ و کشتههای آن است اما همانطور که ذکر شد روسها تلفات بیشتر و کورکورانهای به این جماعت مسلح وارد کردند. یعنی چه بسیار محلهای که یکجا توسط بمباران روسها هوا میشد اما حضور نیروهای وابسته به ایران در نبردهای میدانی بود و خیلی وقتها تن به تن و کوچه به کوچه. شاید گفته شود چون ایران و حزب الله روی زمین با آنها میجنگیدند و روسها بالای آسمان حس انتقامشان نسبت به ایران و حزبالله بیشتر بوده باشد اما این اساسا تقلیل این تمایز رفتاری بارز به احساسات پساجنگ است.
بنظر میرسد ما با یک تصمیم و سیاست اتخاذ شده از سوی تحریرالشام - یا دیگرانی - روبرو هستیم نه خاستگاههای دینی مذهبی یا قلیان احساسات انتقامجویانه. یعنی تمام تناقض رفتاری این جماعت مسلح روی کار آمده در دمشق در نسبت با ایران و روسیه به یک سیاست مدون این جماعت بازمیگردد که در یک کلام "سیاست دوری از ایران" است. دقت کنید که سکوت معنادار تحریرالشام در قبال اسرائیل و پیشرویهای عجیب این رژیم در داخل خاک سوریه نیز با این سیاست همخوانی دارد.
تمام کنشگران منطقهای خوب میدانند که سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در منطقه تقویت جبهه مقاومت در برابر اسرائیل و آمریکا است. ایران پیش از این در ماجرای روی کار طالبان نشان داد ولو جریانی اسلامگرا قدرت بگیرد که نسبتی با هویت شیعی جمهوری اسلامی نداشته باشد، ایران ابایی از همافزایی با آنها ندارد. روابط موردی جمهوری اسلامی با چهرههایی از حرکت القاعده - آنطور که در رسانهها مطرح شده - نیز مویدی دیگر بر این سیاست اصولی ایران است. اغراق نیست اگر ادعا شود که ایران اینک در انتظار کمترین موضع ضد اسرائیلی از هیات تحریر الشام است تا گاردش را نسبت به این گروه تغییر دهد اما آنچه در بالا بیان شد نشان میدهد که قرار نیست تحریرالشام موضعی بگیرد که ولو ذرهای به ایران نزدیک گردد. اتفاقا مطابق با این سیاست باید تحریرالشام تا میتواند بر طبل دشمنی با ایران بکوبد.
کانال سرباز روحالله