حضور قاسمپور و عموزاد در آیووا، تصمیمی برای پاک کردن ایراد چرخه انتخابی ۲۰۲۲
🔹درشرایطی که آمریکاییها به چندین ستاره شاخص خود استراحت داده و از آنها در ترکیب خود در جامجهانی استفاده نمیکنند، تیم ایران هم با چند ستاره و کشتیگیران جوان و آیندهدارش به آیووا رفته است.
🔹نکته جالب اینکه رحمان عموزاد و کامران قاسمپور دو کشتیگیر طلایی ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد در عضویت تیم اعزامی به آمریکا هستند.
آمریکا در تدارک بودجه ۱۱ میلیارد دلاری برای حملات سایبری
اولگ سیرومولوتف، معاون وزارت خارجه روسیه:
🔹دولت واشنگتن قصد دارد سال میلادی آینده دست کم ۱۱ میلیارد دلار را صرف حملات سایبری علیه کشورهایی کند که اهل دوستی با آمریکا نیستند.
🔹روز گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا بودجه نظامی ۲۰۲۳ را با رقم ۸۵۰ میلیارد دلار تائید کرد که ۸۰ میلیارد دلار بیشتر از بودجه سال جاری میلادی است.
دادگاه رسیدگی به پرونده محمد قبادلو در دادگاه کیفری
روانپزشک سازمان پزشکی قانونی:
🔹طبق گفتههای متهم، او بر اساس تحریک فضای مجازی خشمگین شده و با ماشین به نیروهای انتظامی زده و فرار کرده و این نشان میدهد او از این رفتار انگیزه مشخصی داشته و ماهیت جرم را میدانسته که فرار کرده است.
🔹متهم به سوابق بیماری دو قطبی خود اشاره میکند که در سوابق او دیدیم دو نوبت ویزیت شده اما بستری نشده است. حرفهای متهم نیز نشان نمیدهد که او در روز حادثه مشکلی داشته و رفتار او هدفدار بوده است.
🔹علائم و شواهدی از اختلالات عمده در وضعیت روانی او نیز وجود ندارد. متهم رفتار هدف دار داشته و کاملا میدانسته ماهیت رفتارش چه بوده است.
متهم «محمد قبادلو»:
🔸به واسطه فیلمهایی که در فضای مجازی منتشر میشد تحت تاثیر قرار گرفتم.
🔸در زمان حادثه دو ماه بود که داروهایم را نخورده بودم و سه شب هم نخوابیده بودم و با فیلمهایی که در فضای مجازی دیدم عصبانی و تحریک شده بودم ، در آن لحظه من نبودم که پشت فرمان قرار گرفته بودم. یک حیوان در آن لحظه رانندگی میکرد.
🔸 خیلی پشیمان هستم و از یادآوری اتفاقات آن شب شرم میکنم و نمیتوانم این حوادث دلخراش را در ذهنم بازسازی کنم.
به مناسبت روز جهانی حقوق بشر؛
چرا «پرونده خاشقچی» هزینه چندانی را متوجه مقامات سعودی نمی کند؟
🔹پرونده قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد حکومت آل سعود که سال 2018 در کنسولگری عرستان در استانبول توسط نیروهای امنیتی محمدبن سلمان به قتل رسید، همچنان ابهامات زیادی دارد.
🔹این قتل جهان را تکان داد، اما تا به امروز هزینه و تاوان چندانی برای مقامات سعودی نداشته است.
🔹شاید دلیل چشم پوشی محافل سیاسی و رسانه ای غربی و عربی منطقه هم این باشد که چه ترامپ جمهوری خواه و چه بایدن دموکرات بر مسند قدرت در کاخ سفید باشند، هیچ کدام نمی توانند از نفع مالی تجارت گسترده با ریاض صرف نظر کنند.
🔹به بیان دیگر، برای مقامات آمریکا «دلارهای نفتی» اهمیت بیشتری نسبت به حقوق بشر و دفاع از ارزش های انسانی دارد و به همین دلیل است که کماکان ریاض تحت هیچ گونه فشار حقوق بشری، رسانه ای و حتی سیاسی به دلیل اقدامات متعدد ناقض حقوق بشری خود از جمله پرونده قتل خاشقچی قرار نمی گیرد.
تعداد تجهیزات آزمایشگاهی ایران نسبت به سایر کشورها چندبرابر است
دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
🔹 تمام گزارشها حاکی از آن است که تعداد تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی تولید شده در ایران به نسبت بسیاری از کشورها چند برابر است.
🔹 ما در معاونت علمی نگرش جدیدی به بحث صادرات داریم و در حال برنامه ریزی هستیم که در راستای افزایش صادرات، حمایتهایی داشته باشیم.
🔹باید بتوانیم تجهیزاتی را که بتوانند ۲۰ ساعت در روز کار کنند، تولید کنیم و از محصولاتی که توانایی کار در این مدت زمان را ندارد، تحریم کنیم.
🔵چند نکته درباره سفر رئیس جمهور چین به عربستان
اول اینکه روابط کشور ها با یکدیگر در مقیاس کلان باید مورد ارزیابی قرار بگیرد،مثلا روسیه حملات ایران به عراق را محکوم می کند یا ایران در جنگ اوکراین الحاق مناطق جداشده از اوکراین والحاق آن به روسیه رو نپذیرفت،اما هیچ یک از این کنشگری ها منجر به پایان روابط راهبردی این دو کشور نشده و هرچه جلوتر برویم این روابط راهبردی عمیق تر نیز می شود.
دوم اینکه چینی ها بخوبی می دانند که در مسیر دگرگونی نظم جهانی چالش های مختلفی وجود دارد که همسویی و هم گرایی شرکای راهبردی خود در بلوک شرق یعنی روسیه وایران را می طلبد،بنابراین هرگز نقد را به نسیه معاوضه نخواهد کرد
اتفاقات بزرگی که در جهان شاهد آن هستیم این نکته را به ما یاد آوری می کند که کشورهای قدرتمند و تاثیرگذار جهان هرگز دست از شرکای راهبردی خود بر نمیدارند.
چینی ها در مسیر کریدور شرق به غرب تنها از راه ایران عبور خواهند کرد این یعنی چینی ها در سطح کلان هرگز بدنبال تغییر راهبرد خود نسبت به ایران نیستند
سوم اینکه هر کشوری این حق را دارد که متناسب با منافع راهبردی خود با سایر کشورها ارتباط برقرار کند چین نیز از این قاعده مستثنی نیست،به نظر بنده چینی ها در راه اندازی روابط راهبردی با عربستان در صدد تضعیف رقیب سنتی خود یعنی آمریکا برآمده نه ایران،البته سعودی ها و رسانه های آن ها سفر رئیس جمهور چین را در ابعاد دیگری وارد کرده است و آن را برای تضعیف ایران مصادره می کنند.
نکته پایانی اینکه مقامات کشور باید متناسب با سطح اظهارات چینی ها موضع گیری کنند، اظهاراتی که فاقد ضمانت اجرایی است نباید با روابط راهبردی را تحت شعاع قرار دهد
_ابوقاسم
#خبرگزاریMRC
@khabar6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا