🍃پند نامه🍃
✍...برای رسیدن به قرب الهی و حضور در محضر حضرت مهدی (عج) باید راه عارفان و عالمان را پیمود. در این بین، باید مراقب باشیم كه اسیر تصوف نشویم و بین راه عارفان و صوفیان تفكیك قائل شویم.
💢عارفان به مرجعیت شیعه معتقدند اما صوفیان چنین اعتقادی ندارند.
💢آنان به طریقت، شریعت و حقیقت تأكید دارند و یك فرد را صاحب طریقت می دانند؛ مثلاً می گویند بعد از امام رضا(ع) آقای فلانی نائب ایشان است، اما ما بعد از امام رضا(ع) امامان دیگر تا امام زمان(عج) را نائب می دانیم و در زمان غیبت امام زمان(عج) نیز نائبان و مراجع تقلید را جانشین ایشان می دانیم.
💢ذكرها و وردهای این دو گروه نیز متفاوت است. اهل تصوف ذكرهای خاص خود را دارند، اما عارفان ذكرها و دعاهایی را می خوانند كه از جانب امامان معصوم(ع) صادر شده و مناجات هایی شناخته شده است.
💢در محل عبادت دو گروه نیز تمایز هست. صوفیان در خانقاه عبادت می كنند و عارفان در مسجد؛ چنان كه حضرت محمد(ص) و امامان(علیهم السلام) نیز چنین بوده اند و جایگاه عبادت و حتی درس های شان نیز مسجد بوده است.
💢داشتن اعتقاد، محبت و توجه به امام زمان(عج) وجه تمایز دیگر این دو گروه است. اهل عرفان همه توجه و اعتقادشان به سمت اوست و گویی جز او چیزی در قلب شان راه ندارد، اما اهل تصوف، صحبت و یادی از امام زمان(عج) نمی كنند و به ایشان اظهار ارادت خاصی ندارند، این مسئله با مدتی همنشینی با آنان آشكار می شود و همه اش از قطب خود یاد كرده و اظهار سرسپردگی به او را دارند.
📚پند نامه سعادت ( توصیه های اخلاقی و معنوی از آیت الله سعادت پرور پهلوانی(ره) از شاگردان علامه طباطبایی...)
#جمعه
#امام_زمان
☑️ کانال تذکره 👇👇👇
💠 @Akherat12 💠
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃نماهنگ زیبای زیارت امام زمان (عج) در هر روز جمعه (استاد فرهمند)🍃
🤲التماس دعا
#امام_زمان
#جمعه
☑️ کانال تذکره 👇👇👇
💠 @Akherat12 💠
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🔸🔹🔸🔹🔸آخرالزمان🔹🔸🔹🔸🔹
💢آخرالزمان💢
🍃 حدیثی مفصل و آموزنده در مورد اتفاقات آخرالزمان....🍃
✍...یکى از مشروح ترین و جامع ترین احادیث در مورد نشانه هاى قیامت (آخر الزمان)، حدیثى است که «ابن عباس» از پیغمبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) در داستان «حجة الوداع» نقل کرده، که بسیارى از مسائل را به ما مى آموزد، و حاوى نکات فراوانى است، و روى همین جهت، تمام آن را( به صورت قسمت بندی...)ذیلاً مى آوریم:
🛑قسمت چهارم
🍃«سلمان» گفت: آیا این امر واقع مى شود اى رسول خدا(صلى الله علیه وآله)؟!
فرمود: آرى، سوگند به آن کس که جانم در دست او است، اى «سلمان»! در آن هنگام، پسران امت مرا با طلا تزیین مى کنند، و لباس هاى ابریشمین حریر و دیباج مى پوشند، و از پوست هاى پلنگ براى خود لباس تهیه مى کنند!.
🍃«سلمان» عرض کرد: آیا این امر واقع مى شود اى رسول خدا(صلى الله علیه وآله)؟!
فرمود: آرى، سوگند به آن کس که جانم در دست او است، اى «سلمان»! در آن هنگام، زنا آشکار مى گردد، معاملات با غیبت و رشوه انجام مى گیرد، دین را فرو مى نهند، و دنیا را برمى دارند.
🍃«سلمان» گفت: آیا این امر شدنى است اى رسول خدا(صلى الله علیه وآله)؟!
فرمود: آرى، سوگند به آن کس که جانم در دست او است، اى «سلمان»! در آن هنگام، طلاق فزونى مى گیرد، و حدى براى خدا اجرا نمى شود، اما با این حال، به خدا ضرر نمى زنند (خودشان زیان مى بینند).
🍃«سلمان» گفت: آیا این شدنى است اى رسول خدا(صلى الله علیه وآله)؟!
فرمود: آرى، سوگند به آن کس که جانم در دست او است، اى «سلمان»! در آن هنگام، زنان خواننده، و آلات لهو و نوازندگى آشکار مى شود، و اشرار امتم به دنبال آن مى روند...
🛑ادامه دارد...ان شاء الله
📚گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دارالکتب الإسلامیه، چاپ بیست و هفتم، ج ۲۱، ص ۴۷۳.
#جمعه
#مکتب_حاج_قاسم
#امام_زمان
☑️کانال تذکره
💠 @Akherat12 💠
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
🍃🌸🍃🌸🍃 حدیث روز 🌸🍃🌸🍃🌸
🔰 حدیث روز
موضوع:💞 جایگاه نیکی به پدر و مادر و بهترین زنان در کلام پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله... 💞
💎قالَ رَسُولُ اللّهِ صلي الله عليه و آله
; مَنْ اَحَبَّ اَنْ يُمَدَّلَهُ فِى عُمْرِهِ وَاَنْ يُزادَ فِى رِزْقِهِ فَلْيَبِرَّ والِدَيْهِ وَلْيَصِلْ رَحِمَهُ.۱
✍... كسى كه دوست دارد عمرش طولانى و روزيش زياد شود، به پدر و مادرش نيكى كند و صله رحم بجاى آورد.
💎پيامبر صلي الله عليه و آله:
اِنَّ مِنْ خَيْرِ نِسائِكُمْ الْوَلودَ الْوَدودَ السَّتيرَةَ الْعَفيفَةَ الْعَزيزَةَ فى اَهْلِهَاالذَّليلَةَ مَعَ بَعْلِهَا الْمُتَبَرِّجَةَ مَعَ زَوْجِهَا الْحَصانَ مَعَ غَيْرِهِ الَّتى تَسْمَعُ قَوْلَهُ وَ تُطيعُ اَمْرَهُوَ اِذا خَلا بِها بَذَلَتْ لَهُ ما اَرادَ مِنْها؛۲
✍...بهترين زنان شما، زنى است زايا، بسيار مهربان، باحجاب، پاكدامن، در ميان خويشاوندان خود عزيز و در برابر شوهرش متواضع باشد، خودش را براى شوهرش بيارايد و از ديگران حفظ كند، از شوهرش حرف شنوى داشته باشد و امر او را اطاعت نمايد و در خلوت خواسته شوهرش را برآورده نمايد.
📚۱.من لايحضره الفقيه، ج3، ص 389،ح 437
📚۲.كنز العمال، ج 16، ص 475 .
#روز_مادر
#روز_زن
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا
☑️ کانال تذکره 👇👇👇
💠 @Akherat12 💠
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
hefz-namos-az-negah-namahram.hasheminejad.mp3
2.94M
✅ منبر های کوتاه ( بسیار زیبا و شنیدنی)
🚫قابل توجه همسران حال و آینده ان شاء الله عامل باشیم...
✍...زیرا این مطالب دارای دلیل دینی و شرعی و مورد تایید اهل البیت علیهم السلام هست...
🔰نکات اخلاقی روز ☝️☝️☝️
موضوع:💕 حفظ ناموس از نامحرمان...💕
سخنران : 🎵 حاج آقا هاشمی نژاد 🎵
🛑 متن سخنرانی :
۱.بی غیرتی برخی مردان
۲.خانه ها...
۳.اختلاط بین نامحرم
۴.با کلاس در این زمونه کیه؟
۵.خواهران با حیا و محجبه مظلوم...
#مادر
#حضرت_زهرا
#فاطمه
☑️ کانال تذکره 👇👇👇
💠 @Akherat12 💠