چه زيباست
كه با مهر دل از كينه
شوييم چه نيكوست كه
با عشق گل از خار برآريم ...
گذرگاه زمان را سرافراز بپوييم
شب تار جهان را فروغ از هنر آريم
اگر تيغ ببارند جز از مهر نگوييم
و گر تلخ بگويند سخن از شكر آريم
بياييد، بياييد ازين عالم تاريك
دلافروزتر از صبح، جهانی دگر آريم
سلام. صبحتون زیبا ❤️
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : قطره ای از آتش جهنم ...
👤 حجت الاسلام والمسلمین #عابدینی
⏲ زمان : ۱ دقیقه و ۲۶ ثانیه
✳️ @Akhlagh_Et
❤️ در محضر علما
🔔 دهان روح و تن
✅ علامه حسن زاده #آملی:
انسان دو دهان دارد: یکی گوش که دهان روح اوست و دیگر دهان که دهان تن اوست.
این دو دهان خیلی محترماند.
انسان باید خیلی مواظب آنها باشد یعنی باید صادرات و واردات این دهنها را خیلی مراقب باشد آنهایی که هرزهخوراک میشوند، هرزه کار میگردند. کسانیکه هرزهشنو میشوند، هرزهگو میگردند.
وقتی واردات انسان هرزه شد، صادرات او هم هرزه و پلید و کثیف میشود.
یعنی قلم او هرزه و نوشتههایش زهرآگین خواهد شد.
✳️ @Akhlagh_Et
#آیت_الله_العظمی_خامنه_ای_مدظله_العالی
خیلیها از زحمات خانمها آگاهی ندارند.
مردم عادت کردهاند که خیال کنند زحمت، چیزی است که انسان با بازو و بدن و جسم خود انجام میدهد.
نمیدانند زحمات روحی و عاطفی گاهی سنگینتر است! آقایان، خیلی از زحمتهای شما را درست ملتفت نیستند؛ اما خدای متعال که «لا یخفی عَلَیهِ خافِیة» است هیچ چیزی از او پوشیده نمیماند ناظر کار شماست و شما اجر دارید.
✳️ @Akhlagh_Et
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز سوم #ماه_مبارک_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم.
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.
✳️ @Akhlagh_Et
#راه_رستگارى
نهج البلاغه
◽وَٱعلمْ أنَّ أفضَلَ المؤمنينَ أفضلهم تَقْدِمَةً منْ نَفسِهِ وَ أهلهِ و مالِهِ، فإنَّکَ ما تُقَدِّم مِن خَیرٍ یَبْقَ لَکَ ذُخْرُهُ، و ماتُؤَخرْهُ یَکن لغیرکَ خَیرهُ.
🌗و بدان، بهترین مؤمنان آن بود که جان و خاندان و مال خود را در راه خدا پیشاپیش تقدیم کند،آنچه را که پیش فرستی برای تو اندوخته گردد، و آنچه را که باقی گذاری سودش به دیگران می رسد
📚 نامه 69
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شماچقدر گناه کردین خدا آبرو تون حفظ کرده..⁉️⁉️
با نوای شهید کافی
ترک گناه قدمی=لبخند رضایت امام زمان عجل الله
✳️ @Akhlagh_Et
در محــضـر عــلـما
🔔 اثر نیت بد
✅ آیت الله حسن زاده #آملی (ره):
نیت بد هر چند به مرحلهی عمل نرسد و از جنبهی فقهی کیفر نداشته باشد و تعزیز و حد بر آن مترتب (ترتیب) نشود در روح و جان اثر میگذارد، نیت بد انسان را تیره میکند...
✳️ @Akhlagh_Et
«تواضع شیخ انصاری و سعیدالعلما»
آیت الله #مجتهدی_تهرانی (ره):
🌸حدیث داریم که ما علم را در شکم خالی،قرار دادیم، و حال آنکه مردم در شکم سیر طلب مےکنند. ☜ الاثناعشریه ص۲۳۷
با چلوکباب های حاج علی نُقلی که شیخ مرتضی انصاری(ره) درست نمےشود!
🌸وقتی صاحب جواهر از دنیا رفتند، مردم نزد شیخ انصاری آمدند و مۍخواستند از ایشان تقلید کنند، ایشان فرمودند: «اعلم این زمان هم مباحثه ای من سعید العلماء است که الان از نجف به ایران رفته است.»
🌸مردم به ایران آمدند و سعیدالعلماء را پیدا کردند، ایشان هم ابهت و عظمتی داشت، هیکل علمای قدیم مثل الان نبود، مردم به او گفتند: «شیخ انصاری،شما را معرفی کردند و گفته اند که شما اعلم هستید. رساله بدهید تا مردم از شما تقلید کنند».
🌸ایشان فرمودند: « بله، من وقتی که در نجف بودم نسبت به شیخ اعلم بودم، اما الان ایشان اعلم هستند. چون من چند سالی است که به ایران آمدهام و طلبه ای ندارم و درس ندارم و سروکارم لا یه مشت مردم عوام است. من دیگر اعلم نیستم . الان شیخ انصاری(ره) اعلم هستند.»
🌸 ببینید شیخ انصاری رحمةاللهعلیه مےگفت سعیدالعلماء اعلم است، او مےگوید شیخ انصاری اعلم است.
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار و نصیحتی شنیدنی از استاد شهید #مطهری درباره ماه مبارک رمضان 🌙
✳️ @Akhlagh_Et
🌺در محضر آیت الله بهجت ره:
✅مفهوم شناسی خودسازی
در قرآن کریم از مسئله خودسازی با عنوان تزکیه و تزکی یاد شده است و معنای لغوی آن عبارت است از: پاک نمودن خود از ناپاکی ها. در آیات متعددی از قرآن مجید بر اهمیت این پاکسازی تأکید شده است؛ مثلاً در سورۀ شمس می خوانیم: "به تحقیق کسانی که نفس خود را پاک کردند، به رستگاری رسیدند و کسانی که آن را آلوده و ضایع کردند، ضرر دیدند”؛ همچنین در آیه ۱۹ سوره فاطر و آیات ۱۴ و ۱۵ سوره اعلی، بر این مسئله تأکید شده است.
مراحل آغازین خودسازی و تزکیۀ نفس
نقطه شروع خودسازی و تزکیه نفس برای افراد مختلف، متفاوت است. برای فرد غیر مسلمان، اوّلین راه و نقطه شروع، اسلام آوردن است. به طوری که عده ای از علمای اخلاق، همین مطلب را درجه بندی کرده و گفته اند: اول اسلام، بعد ایمان، در مرحله سوم هجرت و بعد از آن جهاد فی سبیل الله است که در این راه وجود دارد”.
اما نسبت به کسانی که وارد حریم امن اسلام و ایمان شده اند و مورد خطاب آیات قرآنی: "ای مؤمنان به فکر خود باشید” و یا آیه ای که می فرماید: "ای ایمان آوردندگان ایمان خود را تجدید کنید”. قرار گرفته اند، باید گفت اوّلین مرحله خودسازی، تنبه و بیداری است. به این که باید شروع کرد و خود را از ناپاکی ها جدا کرد. بعد از این تنبه و آگاه شدن، این سؤال پیش می آید که از کجا باید شروع کرد؟ می توان گفت کسی که اوّلین مرحله را گذرانده است؛ با فکر و عقل، به این نتیجه رسیده است که "این عالم جای ماندن نیست و این همه امکانات و بعثت انبیا برای حیوانی زیستن نیست”.
بعد از این مرحله (تفکر و تنبه) نوبت به مرحله «توبه» می رسد؛ یعنی جبران آن چه از دست رفته است. جبران حقوق دیگران که ضایع کرده ایم و جبران حقوق خداوند که بر گردن ما باقی مانده است. البته این توبه به همراه عزم است. توبه از آن چه کرده ایم و عزم به سوی آن چه می خواهیم پیش برویم، به همین جهت، عده ای از علمای اخلاق، منزل دوم را توبه و عده ای عزم گفته اند.
مرحله بعدی برای این امر ترک معصیت و انجام واجبات است.
🔴آیت الله بهجت در جواب سؤالی که پرسیده شده: تصمیم به سیر و سلوک دارم، چه کنم؟
☑️ می گوید: ترک معصیت برای تمام عمر کافی و وافی است، اگرچه هزارسال باشد. پس در این مرحله باید واجبات الاهی را به اندازه ای که علم داریم، انجام داده و محرمات الاهی را نیز به اندازه علممان ترک کنیم. این مسئله باعث می شود خداوند علم های جدیدی به ما عطا کند و به این وسیله، در سیر و سلوک خود رشد پیدا کنیم. ما هر چه می دانیم عمل می کنیم و خداوند علم به ندانسته ها را به ما عنایت می کند و تا وقتی که ما به وظیفۀ خود عمل کنیم، این چرخه ادامه دارد.
✳️ @Akhlagh_Et