فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رهبر کبیر انقلاب آذر ۱۳۸۷:
کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد
اگر دچار شاه سلطان حسینها بشه
________________________
#نهج_البلاغه
▫️«وَ اللهِ! اِنَّ امْرَءً يُمَکِّنُ عَدُوَّهُ مِنْ نَفْسِهِ يَعْرُقُ لَحْمَهُ وَ يَهْشِمُ عَظْمَهُ وَ يَفْرِي جِلْدَهُ لَعَظِيمٌ عَجْزُهُ، ضَعِيفٌ مَا ضُمَّتْ عَلَيْهِ جَوَانِحُ صَدْرِهِ.
🔹به خدا سوگند!کسى که دشمن را بر خويش مسلّط کند تا گوشتش را بخورد و استخوانش را بشکند و پوستش را بشکافد، عجز و ناتوانيش بسيار بزرگ و آنچه در درون سينه دارد (يعنى قلب و اراده و تصميمش) بسيار ضعيف و کوچک است.
📘خطبه_34
#سوریه
@Alavivaftakhar
☀️ #حــدیث_روز
🔖 پیامبر رحمت صلی الله علیه:
ای فرزند آدم! خود را وقف عبادت من کن تا سینهات را از بی نیازی پر کنم.
@Alavivaftakhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺درخواست یکی از عزاداران لبنانی از رهبر انقلاب برای گرفتن چفیه ایشان"
#فاطمیه
#حزب_الله
@Alavivaftakhar
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَالْمُؤمِنيِنَ✋️
🥀امیرالمؤمنین اولین مظلومی که حقش غصب شد
🔘درود بر تو ای ولی خداوند. تو اولین مظلوم راه حق بودی و اولین فردی که حقش غصب شد. در راه خدا صبر کردی و تمام سختیها را تحمل کرد تا لحظهای که خداوند تو را به سوی خود فراخواند. شهادت میدهم که به لقای حق رسیدی و شهید شدی. خداوند عذاب قاتلانت را زیاد کند و آنها را به عذابهای تازه گرفتار سازد.
📓زیارت پنجم امیرالمؤمنین
📓الأمالي، طوسي، ص ۱۵۵
#فاطمیه
#امام_علی
#حضرت_زهرا
@Alavivaftakhar
💠 حکایت این روزها
از مقداد پرسیدند هنگام حمله به خانه حضرت زهرا و امیرالمومنین چه کردی؟!
گفت مامور به سکوت بودیم ولی دست به قبضه شمشیر و چشم در چشم علی منتظر اشاره علی بودم...
#سوریه
@Alavivaftakhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَيْهِ، وَ ....
🟠چه بسا كسى كه با نعمت هايى كه به او رسيده، به دام افتد، و با پرده پوشى بر گناه، فريب خورد، و با ستايش شدن، آزمايش گردد، و خدا هيچ كس را همانند مهلت دادن، نيازمود.
✍خدا، ستار العیوب است و تا آن جا که ممکن باشد بر گناهان بندگانش پرده مى افکند تا بیدار شوند و توبه کنند و به راه حق باز گردند ولى گروهى به عکس، مغرور مى شوند و از این ستر الهى فریب مى خورند و بر شدت و کثرت گناه مى افزایند. با توجه به این که «چون که از حد بگذرد رسوا کند» گاه مردم از روى حسن ظن و گاه از طریق تملق و چاپلوسى به مدح و ثناى افرادى مى پردازند; ولى گاه آنها که از حال خود باخبرند و وضع خود را با آنچه به صورت مدح و تمجید گفته مى شود کاملاً متفاوت مى بینند بیدار شده و سعى مى کنند خود را با حسن ظن مردم موافق کنند، گاهى با این سخنان، فریب مى خورند و خود را مقرب درگاه الهى و در اوج فضیلت و اخلاق مى پندارند، در حالى که در دام شیطان و هواى نفس گرفتارند.چهارمین جمله اشاره به حال کسانى است که خداوندِ حلیم و غفور آنها را از طریق بخشیدن نعمت و گسترش روزى و مانند آن مى آزماید شاید به پاس نعمت هاى الهى بیدار شوند و باز گردند; این گسترش نعمت ها سبب غفلت و بى خبریشان شده و همچنان راه خطا را با شتاب ادامه مى دهند، ناگهان خدا آنها را گرفته و مجازات مى کند; مجازاتى که بسیار دردناک است، زیرا در میان نعمت هاى الهى غوطه ور و سرگرم لذاتند که در یک لحظه همه چیز دگرگون مى شود.
📘#حکمت_116
@Alavivaftakhar