❖﷽❖
#احادیث_مهدوی
📝در كتاب غاية المرام و غير آن از طريق عامّه از پيغمبر اكرم صلّى اللّه عليه و اله مروى است كه فرمود:
💎مهدى از فرزندان من است در چهرۀ چهل سالگى،گويى صورتش ستارۀ درخشان است در گونۀ راستش خال سياهى است و بر او دو عباى پنبهاى همچون يكى از رجال بنى اسرائيل است، گنجينهها را بيرون مىآورد و كشورهاى شرك را مىگشايد.
📚مکیال المکارم -جلد 1، صفحه 185
@Aldolatahalzahraeyah
❖﷽❖
#احادیث_مهدوی
📜در بحار از امام صادق عليه السّلام منقول است كه فرمود:هرگاه قائم عليه السّلام بپاخيزد در هراقليم از اقاليم زمين مردى را قرار مىدهد و به او مىگويد:اگر موضوعى بر تو وارد شد كه آن را نفهميدى و ندانستى كه در آن چگونه قضاوت كنى به كف دستت نگاه كن و به آنچه در آن است عمل نماى.
🌊و لشكرى به قسطنطنيه مىفرستد،چون به خليج رسند چيزى به پاهاى خود مىنويسند و روى آب راه مىروند.[مردمان قسطنطنيه]گويند:اينان ياران او هستند كه بر روى آب راه مىروند، پس خود او داراى چه كمالاتى مىباشد!در آن هنگام در شهر را به روى آنها مىگشايند،آنها وارد شهر مىشوند و به آنچه مىخواهند فرمان مىدهند.
📚مکیال المکارم - جلد1، صفحه 185
@Aldolatahalzahraeyah
❖﷽❖
#احادیث_مهدوی
📜٤٥٠-عدّة من أصحابنا عن أحمد بن محمّد بن خالد عن محمّد بن عليّ عن عبد الرّحمن بن أبي هاشم عن سفيان الجريريّ عن أبي مريم الأنصاريّ عن هارون بن عنترة عن أبيه قال:سمعت أمير المؤمنين عليه السّلام مرّة بعد مرّة و هو يقول و شبّك أصابعه بعضها في بعض ثمّ قال:
💎تفرّجي تضيّقي و تضيّقي تفرّجي،ثمّ قال:هلكت المحاضير و نجا المقرّبون و ثبت الحصى على أوتادهم،أقسم باللّه قسما حقّا إنّ بعد الغمّ فتحا عجبا.
📝عنتره مىگويد:شنيدم امير المؤمنين عليه السّلام-در حالى كه انگشتان دو دست را در هم كرده بود-پىدرپى مىفرمود:
✅گشايش كارم در گرفتارى من و گرفتارىام در گشايش كار من است.
سپس فرمود:كسانى كه شتابزده درخواست امر فرج مىنمايند هلاك شدند و مقرّبان درگاه الهى نجات يافتند كه ايشان در عقيده سخت استوارند به راستى به خدا سوگند ياد مىكنم كه پس از اندوه فتح عجيبى است.
📘الروضة من الکافی، صفحه 597
محمدبن یعقوب کلینی
@Aldolatahalzahraeyah
❖﷽❖
#احادیث_مهدوی
📜٤٥٢-عنه عن أحمد بن محمّد عن الحسين بن سعيد عن حمّاد بن عيسى عن الحسين بن المختار عن أبي بصير عن أبي عبد اللّه عليه السّلام قال:كلّ راية ترفع قبل قيام القائم فصاحبها طاغوت يعبد من دون اللّه عزّ و جلّ.
📝امام صادق عليه السّلام فرمود:هر پرچمى كه پيش از قيام حضرت قائم عليه السّلام برافراشته شود صاحب آن طاغوت است كه در برابر خداى عزّ و جلّ پرستش مىشود.
📙الروضة من الکافی، صفحه 597
محمدبن یعقوب کلینی
@Aldolatahalzahraeyah
❖﷽❖
#احادیث_مهدوی
📜در بحار ضمن حديث مرفوعى از حضرت على بن الحسين عليهما السّلام دربارۀ امام قائم عليه السّلام آمده:
🕊پس زير درخت اقاقيايى مىنشيند،جبرئيل به صورت مردى از قبيلۀ كلب نزد او مىآيد و مىگويد:اى بندۀ خدا!چرا اينجا نشستهاى؟مىفرمايد:اى بندۀ خدا!من منتظرم تا شب فرا رسد كه به مكّه بروم و در اين گرما خوش ندارم بروم.
پس جبرئيل مىخندد،و چون مىخندد آن حضرت او را مىشناسد كه جبرئيل است.
پس جبرئيل دست او را مىگيرد و با او مصافحه مىنمايد،و سلام مىكند و به او عرضه مىدارد كه:برخيز.و اسبى كه به آن براق گفته مىشود، برايش مىآورد.
پس آن حضرت سوار مىشود سپس به كوه رضوى مىآيد.
💎آنگاه حضرت محمد و حضرت على-عليهما الصلوة و السلام-مىآيند و براى او فرمان سرگشادهاى مىنويسند كه بر مردم مىخواند سپس به سوى مكه بيرون مىرود كه مردم در آنجا اجتماع كردهاند.
🕯امام سجاد عليه السّلام فرمود:پس مردى از سوى آن حضرت بپاخيزد و ندا كند:اى مردم!اين خواستۀ شما است،آمده شما را دعوت كند به آنچه رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله به آن فرامىخواند.
پس از جاى خود برمىخيزند،آنگاه خود آن حضرت برمىخيزد و مىفرمايد:اى مردم!من فلان فرزند فلان هستم،من فرزند پيغمبر خدايم،شما را مىخوانم به آنچه پيغمبر خدا به آن فرا مىخواند.
✴️پس عدّهاى بپامىخيزند كه او را بكشند،كه سيصد-يا سيصد و چند نفر-از جاى برمىخيزند و از اين كار جلوگيرى مىكنند،پنجاه نفر از اهل كوفه و بقيه از ساير مردم،همديگر را نمىشناسند و بدون قرار قبلى آنجا جمع شده باشند.
📘مکیال المکارم - جلد1، صفحه 327
@Aldolatahalzahraeyah
❖﷽❖
#حدیث_مهدوی
📜در غيبت شيخ نعمانى از ابان بن تغلب روايت است كه گفت:
با حضرت جعفر بن محمد عليهما السّلام در مسجد مكه بودم و درحالىكه آن حضرت دستم را گرفته بود،فرمود:
❇️اى ابان! خداوند سيصد و سيزده مرد را در اين مسجد شما خواهد آورد،
اهل مكّه مىدانند كه هنوز پدران و اجداد آنها خلق نشدهاند،
✴️شمشيرهايى در بر آنها است كه بر هرشمشير نام آن مرد و نام پدرش و خصوصيات و نسبش نوشته شده،
✅سپس دستور مىدهد آوازدهندهاى ندا كند:اين مهدى است به قضاوت داوود و سليمان حكم مىكند و از بيّنه نپرسد.
📙مکیال المکارم -جلد 1، صفحه 327
@Aldolatahalzahraeyah
کانال الدولة الزهرائیة (عج) در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/2080309258Cc6c103cb84