eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
8.7هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
: 📥سرانگشت تو مُهری است بر لبان دشمن و مِهری‌ست در دل دوست! با یک تیر دو نشان میزنی.‌‌.. ناز شصتت!
🔴 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب، چهارشنبه ساعت 20 و در آستانه انتخابات 🔸 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آستانه‌ی برگزاری سیزدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، چهارشنبه 26 خرداد ساعت 20 از طریق رسانه ملی به صورت زنده و مستقیم با ملت ایران سخن خواهند گفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌📌میدان داری مردم 👁👁 نگاه "امام امت" و "مرد میدان" به میدان داری مردم 🌱🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم ✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
اوج خفقان بود و سرمای ستم بیداد می کرد. سایه سیاه ظلم در پهنه کشور گسترده شده و سیاست ددمنشانه رضاخان، آرامش و امنیت را از همگان ربوده بود. رضاخان که از سردمداران کفر و الحاد بود، اینک با الهام از سیاست دین ستیزیِ دشمنان اسلام، سرکوبی مسلمانان و به ویژه روحانیت را آغاز کرده بود. در چنین زمان حساسی، در 12 مرداد ماه سال 1306 ش، در شهر کوچک نهاوند، پسری دیده به جهان گشود که نامش را علی گذاشتند. پدر وی ملا احمد قدوسی، از عالمان آن منطقه بود که پس از تحصیل در نجف و رسیدن به درجه اجتهاد، به اموری چون قضاوت و مرجعیت دینی مردم نهاوند و شهرهای اطراف اشتغال داشت. وی در بین مردمْ به علم، تقوا و زهد شناخته شده بود. مادر شهید قدوسی نیز بانویی متدین و پارسا بود که در کنار ملا احمد، تربیت علی را بر عهده داشت.
شهید قدوسی تحصیلات ابتدایی و دوران متوسطه را در نهاوند گذراند. در آن زمان که اوج قدرت رضاخانی بود، برنامه های وسیعی برای منحرف کردن جوانان در مدارس و دبیرستان ها برپا می شد، ولی شهید قدوسی، علی رغم شرکت در کلاس درس و حضور در محیط آموزشی، از این گونه انحرافات فکری و اخلاقی به دور بود. ترک وطن در سال 1321 ش، شهید قدوسی که تنها 15 سال داشت، خانواده و دیار خود را ترک کرده، برای تحصیل علوم دینی وارد قم شد. مرحوم آیت اللّه صدر که در آن زمان یکی از بزرگان حوزه علمیه قم بود، و نیز بعضی دوستان پدر شهید قدوسی، از ورود او استقبال کردند. به این ترتیب، دوران تازه ای از زندگی او شروع شد. در این دورانْ روحانیت با کم ترین امکانات مادّی، به حیات خود ادامه می داد و دشمنان از هر سو می کوشیدند که فشار بیش تری بر حوزه وارد کنند. ولی شهید قدوسی ثابت کرد که وجود مشکلات اجتماعی و مالی، نمی تواند مردان بزرگ را از رسیدن به هدف باز دارد.