🌹🕊🌹🕊🌹
گفت: «مامان، برای امام خمینی گریه میکنم، امام تنهاست. به امام خیلی فشار میآید. به خاطر جنگ، مملکت خیلی مشکل دارد. امام بیشتر از همه غصه میخورد.»
زینب هر روز ظهر که از مدرسه برمیگشت اول به مسجد المهدی میرفت، نماز میخواند و بعد به خانه میآمد، هنگام برگشت از مسجد توسط منافقین ربوده شد و با خفه کردن او با چادرش او را به شهادت رساندند
❤️شهیده زینب(میترا)کمائی❤️
•|یا بِنت عَلی|•
.
.
رحمـت به شیــرمـادر
آن شاعری ڪـه گفت:
زیـنب خودِ علـیست
مُلقَب به زیــنب است
#عقيلة_العرب
لینک ورود به جلسه:
https://online.lmskaran.com/ch/home-shrine
*لینک را در مرورگر کروم باز کنید*
4_5976537178107283680_۲۰۲۱_۱۲_۰۸_۱۵_۵۵_۳۷_۸۶۵.mp3
5.1M
زینب ای گل محمدی، همدم حسین خوش آمدی (سرود)💐💐💐
🎙بانوای : #حاجمیثممطیعی
🌸 ویژه ولادت حضرت #زینب (س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این خانوم ارمنی مسیحی برای تحصیل میاد ایران #اصفهان گویا خوابگاه برای ۴۰ روز احتیاج به تعمیر داشته،مجبور میشه که تو این مدت پیش یک خانواده شهید بگذرونه،ببینید در مورد این خانواده چی میگه. کلیپ برشی از مستند ارمنستان قسمت ۵
باسلام 🌹🌹
ازهمه جهادگران عزیز درخواست داریم برای حمایت از پویش مردمی(( تصویب قانون شهدای جهادگر درمجلس شورای اسلامی ))به صفحه مورد نظر رفته و در پایین صفحه کلمه حمایت را انتخاب کنید تا شما هم یک رای،سهم در این کاربزرگ داشته باشین ..
توجه کنید اگر حمایت ها به ۵۰۰۰ هزار عدد برسد طرح مستقیم به صحن علنی مجلس خواهد رفت پس یاعلی.🙏
🇮🇷دبیرخانه کنگره ملی شهدای جهادگر🇮🇷
پویش مردمی
https://farsnews.ir/my/c/106673
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار دوباره به مناسبت ولادت حضرت زینب؛ اهتزاز پرچم بر فراز گنبد حرم مطهر حضرت زینب (س) و رجز خوانی تاریخی شهید ابو تراب در اوایل جنگ سوریه بر فراز گنبد؛ زمانی که درگیری ها در اطراف حرم در اوج خود بود و حرم در تیررس تک تیراندازان تروریستهای تکفیری بود؛ شهید ابو تراب آن زمان فرمانده منطقه زینبیه بود؛ یادش گرامی
👈و عاشقی گفت: در روز ولادت تو ای خواهر عشق، جای همه مدافعانت خالی
🌸# علم حضرت زینب سلام الله علیها
قطعاً علم حضرت زینب کبری (س) از سنخ معلومات بشری نبوده است بلکه دل او در سایه افاضات الهی و تعلیمات معلمان بزرگ وحی و در مکتب نبوت و امامت از منبع علوم غیبی سیراب گشته بود و البته شواهد و قراینی نیز وجود دارد که جملگی بر مقام علمی آن بانوی بزرگوار دلالت دارد.
سید نورالدین فاضل جزایری در کتاب خصائص زینبیه می نویسد: حضرت زینب (س) مجلس تعلیم و تربیت و تدریس داشته است و در مدت امامت پدرش در کوفه برای زنان مجالس تفسیر احکام اسلامی برگزار می کرد یک روز در حالیکه پیرامون کلمه «کهیعص» صحبت می نمود پدرش وارد شد و فرمود: «می شنوم تفسیر کهیعص را برای زنان می گویی؟» زینب (س) عرض کرد: «بلی پدر» سپس حضرت علی (ع) فرمود: «نور دیده من در این کلمه رمزی است که بر مصیبت هایی که بر شما وارد می شود حکایت می کند» عرض کرد: «چگونه(١) است آن مصیبت؟» حضرت علی ماجرای مصیبت او را تعریف کرد و سپس زینب (ع) سخت گریست.
از جمله شواهد دیگری که بر مقام علمی و فضیلت زینب کبری (س) دلالت می کند بیان حضرت زین العابدین (ع) در کوفه است زمانی که سفیر کربلا خطبه آتشین و کوبنده خود را در کوفه ایراد می نمود آن حضرت فرمود:
یا عَمَهُ اسکتی، أَنتِ بِحَمدِ اللهِ عالِمَهُ غَیرُ مُعَّلِمهَ و فَهِمَهُ غیرُ مُفَّهِمَهَ
عمه جان، آرام بگیر، الحمدالله تو دانشمند بدون معلم و متفکر بدون کلاس و مدرسه هستی.
مقام زینب (س) به آنجا می رسد که امام حسین (ع) نیابت امام را در کربلا به دلیل بیماری امام زین العابدین (ع) بدو می سپارد. شیخ صدوق علی بن بابویه در این زمینه می فرماید: «حضرت زینب (س) نیابت خاص را از طرف امام حسین (ع) به عهده داشت و مردم در مسائل حلال و حرام به او رجوع می کردند، تا زمانی که امام زین العابدین (ع) از بیماری خلاصی یافت. از همه مهمتر، خطبه های زینب کبری (س) در کوفه و شام اسناد گویایی هستند که مقام علمی او را بدون شواهد به اثبات می رسانند، نکات علمی و ادبی و معانی به کار رفته در خطبه های سفیر کربلا به حدی است که ذهن هر خواننده دل آگاه و اندیشمند را به تماشای فرازهای ظریف و بلیغ آن می نشاند(٢)
📚منابع:
(١): دكتر اسماعيل منصور لازيجانى، زينب كبرى فريادى بر اعصار، ص ۲۶
(٢): همان، صفحه ۲۸
#پنجم_جمادی_الاول
#ولادت_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها