پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
سائِلوا العُلَماءَ ، و خاطِبوا الحُكَماءَ ، و جالِسوا الفُقَراءَ .
ازدانشمندان بپرسيد با فرزانگان سخن بگوييد
و باتهيدستان بنشينيد.
تحف العقول : ص41
امام صادق عليه السلام
لا تَصْحَبوا أهلَ البِدَعِ و لا تُجالِسوهـم فتَصيروا عِنـد النّاسِ كواحِـدٍ مِنهُم
با بدعت گذاران رفاقت و همنشينى نكنيد كه در نظر مردم ،
شما هم مانند يكى از آنها خواهيد بود.
الكافي : ج 2،ص375،ح3
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله سائِلوا العُلَماءَ ، و خاطِبوا الحُكَماءَ ، و جالِسوا الفُقَراءَ .
سلام علیکم
اولین روز از چله هجدهم🌟 مهمان سفره شهید 🌷 حسن رضا فیروزی 🌷هستیم .
شهید حسن رضا فیروزی در یکم فروردین سال 1340 در یک روز بهاری در خانواده ای مذهبی و متدین در یکی از روستاهای شهرستان خرمدره یعنی روستای سرسبز اردجین دیده به جهان گشود.
دوران پر شور کودکی را در کنار خانواده خویش سپری کرده و دوران ابتدایی تحصیلات را در همان روستا گذراند.
پس از پایان تحصیلات ابتدایی به دلیل نبود مقاطع راهنمایی و بالاتر در آن روستا و روستاهای اطراف ترک تحصیل نموده و همراه پدر شان در روستا به کشاورزی و دامداری مشغول شد و در کنار آن هم در مسجد و کتابخانه روستا فعالیت می کرد و شدیدا علاقمند به خواندن و نگهداری کتاب بود.
(که یکی از یادگاری های آن شهید بزرگوار که به فرزندانشان رسیده همان کتاب های دوران نوجوانی و جوانی ایشان می باشد) ایشان در سن 17 سالگی به پیشنهاد پدر عزیزش ازدواج کرد و بعد از آن به خدمت مقدس(یعنی در دوران جنگ ایران و عراق) سربازی رفت و 2 سال در جبهه های نبرد مشغول دفاع از میهن اسلامی بود.
بعد از اتمام خدمت سربازی دوباره به جبهه رفت زیرا شدیدا نسبت به مملکت اسلامی و رهبر انقلاب اسلامی احساس مسئولیت می کرد این بار به عضو رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تیپ انصارالمهدی زنجان در آمد.
او در اکثر عملیات ها حضور داشت. شهید حسن رضا دارای 5 فرزند(2دختر و 3پسر) می باشد که 4 فرزند این شهید وقتی جبهه بود به دنیا آمدند و به گفته همسر آن شهید، شهید بزرگوار بعد از 2 الی 4 ماه به مرخصی می آمد و بعضی مواقع به جای دوستان هم می ماند تا آنها بتوانند به خانواده هاشان سر بزنند. او میگفت: "نباید جبهه را خالی بگذاریم و باید از حریم کشور اسلامی دفاع کنیم".
وی مدتی هم در شهر صائین قلعه بعنوان فرمانده فعالیت کرد که هنوز هم اکثر اهالی آن شهر از او یاد می کنند.
ایشان بعد از صلح و امضای قطع نامه ایران و عراق که به فرموده امام بزرگوار دیگر جنگ به پایان رسیده بود، عازم روستا شد و بعد از مدت طولانی که از خانواده دور بود به خانه برگشت. که در یک صبح گرم تابستان در خانه شان به صدا در آمد که یکی از اهالی آن روستا بود که گفت از سپاه شهرستان ابهر تماس گرفته و گفتهاند که حسن رضا برگردد که ایشان بلافاصله آماده شده و بدون خوردن صبحانه و بعد از خداحافظی با تک تک خانواده راهی سپاه شد. چون امام بزرگوار فرموده بود تمام کسانی که از جبهه رفتند سریعا به جبهه برگردند و جبهه را خالی نگذارند و ایشان بار دیگر عازم جبهه های جنگ شد تا به آرزوی قلبی اش برسد چون واقعا عاشق شهادت بود.
شهید بزرگوار یکی از غواصان دریا دل زنجان بودند و در عملیات غرور آفرین مرصاد در پنجم مرداد 1367 در 27 سالگی در آخرین عملیات جنگ ایران و عراق که به دست منافقین کثیف و وطن فروش بود به دست بعثیان عراقی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
#شهیدانه
#جا_ماندیم_از_قافله_شهدا
این رسم ما نبود
که ز باران جدا شویم
در هجوم #وحشت_شب
بی صدا شویم
این #عهد ما نبود
که در #انتهای راه
ما بین #کوچه_ها
تک و تنها #رها شویم
آن روزها که #شوق
#شهادت به سینه بود
#توفیقمان نبود که
#شبیه شما شویم
#رفتید تا همچو
#پرستو رها شوید
#ماندیم ما که همنفس
#سرفه ها شویم
ای #کاش می شد
از لبتان #ساغری زنیم
تا #همنشین و هم نفس
#آل_عبا شویم
رفتید #خوش به حال شما
#یادمان کنید
شاید که با #نسیم
#دعاتان دوا شویم
#خدایا ما را به قافله ی #شهدا برسان
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
لا تَجْلِسوا إلاّ عندَ كُلِّ عالِمٍ يَدْعوكُم مِن خَمْسٍ إلى خَمسٍ : مِن الشَّكِّ إلى اليَقينِ ، و مِن الرِّياءِ إلى الإخْلاصِ ، و مِن الرَّغْبَةِ إلى الرَّهبَةِ ، و مِن الكِبْرِ إلى التّواضُعِ ، و مِن الغِشِّ إلى النّصيحَةِ .
تنها در محضر دانشمندانى نشينيد كه شما را از پنج چيز به پنج چيز فرا مى خوانند: از دو دلى به يقين، از ريا به اخلاص، از دنيا خواهى به دنيا گريزى، از تكبّر به فروتنى و از ناخالصى به خلوص.
بحار الأنوار :ج 74،ص188،ح1
حدیث امام صادق (ع):
إیّاکُم وَ مُجالَسَةَ المُلوکِ وَ أبناءَ الدُّنیا فَفی ذَلِکَ ذَهابُ دینِکُم وَ یُعَقِّبُکُم نِفاقاً.
از همنشینی با صاحب منصبان و دنیا پرستان بپرهیزید که این همنشینی دین شما را برده و نفاق می آورد.
بحارالانوار ج72 ص367
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله لا تَجْلِسوا إلاّ عندَ كُلِّ عالِمٍ يَدْعوكُم مِن خَمْسٍ إلى خَمسٍ :
سلام علیکم
دومین روز از چله هجدهم🌟 مهمان سفره شهید 🌷 علی تمام زاده 🌷هستیم .
#مستاجر بود...🍃
وقتی هم دستش خالی بود
به میدان #کارگران شهر میرفت و بعنوان #کارگر_بنایی سرکار میرفت....👌
گاهی لباس روحانیت به تن داشت و دستهایش اثر گچ کاری...☺️
جمله سردار ذوالنور
در مراسم وداع با پیکر شهید علی تمام زاده تعبیر #زیبایی بود:
"گردی از دنیا بر دامن این شهید ننشسته بود"
#شهید_علی_تمام_زاده🌷
#شهید_مدافع_حرم
حجت الاسلام علی تمام زاده سال 1355 به دنیا آمد. درس حوزه را از 18 سالگی به بعد و پس از گرفتن دیپلم شروع کرد اول به حوزه ایروانی واقع در چهارراه مولوی رفت و بعد هم وارد حوزه علمیه ی کرج شد. در همین راستا به انجام کارهای فرهنگی نیز مشغول شد و دست به قلم بود. این اواخر نیز پیرو مسئله سوریه راجع به شهدای فاطمیون و شهدای افغانستانی تا جایی که می توانست کار کرد.
در همین مدت توانست دو سه نشریه را به چاپ برساند. اولین نشریه ویژه شهادت ابوحامد بود که منتشر شد. وی همراه تیپ فاطمیون سه بار به سوریه اعزام شد و هر بار چهل روز آنجا بودند که در تار یخ هجدهم آبان ماه سال 1394 در سن 39 سالگی در سوریه بر اثر اصابت گلوله به پهلو به شهادت رسید و در گلزار شهدای امام زاده محمد کرج به خاک سپرده شد. از او دو فرزند به یادگار ماند.
ایشان از خداشناسی و توحیدش نشات می گرفت. وی موحد و بنده خالص خدا بود.خدا را خوب شناخته بود و تمام کارها را برای رضای خدا انجام دادن همان اخلاص بدون هیچ چشم داشت مادی از بندگان خدا ، فقط برای رضای خدا ، خیلی جاها ایشان فعالیتهای فرهنگی مختلفی داشتند.
همیشه می گفتند: اگر کار برای خدا باشد خداوند برکتش را در تمام لحظات زندگی جاری می کند.
توکلشش به خدا ، عبادت خالصانه اش ، نمازهای اول وقت ایشان ، تهجد و شب زنده داریش، سجده های طولانی بعد از هر نمازش از خصوصیات برجسته ایشان بود.
وضعیت مالی خوبی نداشت، به رزق کفاف اعتقاد داشت.
می گفت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند بهترین رزق رزق کفاف است، سوال کردند
یا رسول الله #رزق_کفاف چیست؟
فرمودند: اینکه امروز داشته باشی و از فردا اطلاع نداشته باشی
#شهید_علی_تمام_زاده🌹 به این حدیث باور داشت.
وقتی حقوق چند ماهه اش را واریز کردند، همه اش را به خانواده شهدای مدافع حرم #افغانستانی هدیه کرد.☺️
میگفت آنها کسی را ندارند.😔💔
"من افغانی هستم"
کربلا بودم زنگ زد📞 پرسید ؛ دوست افغانی نداری به من معرفی کنی؟
گفتم: علی میخوای بری سوریه⁉️
گفت : خواهش میکنم فقط کسی ندونه.
در راه با یه افغانی بطور اتفاقی آشنا شده بود ، مدارک شناسایی اونو گرفته بود،
حالا توی فرودگاه امام خمینی نفس علی بالا نمیاد 😣
یک به یک داشتن مدارک افراد رو بررسی میکردند ، علی هم آیه وجعلنا. . . میخوند تا رسید به دو نفر آخر که شهید علی تمام زاده آخرین نفرشون بود 📍
به یکباره مسول بازرسی پس از بررسی مدارک همه گفت : دیگه تموم شد شما دو نفر هم بروید داخل هواپیما❗️
...بدون بررسی مدارک ‼️
قرآن کار خودش رو کرده بود ☺️ چشم ها پوشیده شده بود و شهید علی تمام زاده بین #فاطمیون افغانستان به جبهه اعزام شده بود.
علی آقا یک روحانی مجاهد و مبارز بود و همیشه دغدغه دین داشت و زندگی ما با توجه به اینکه ایشان همیشه در همه صحنه ها ی فرهنگی و سیاسی و هر کجا که لازم بود حضوری فعال داشتند و گاهی اوقات زمان مشخصی نداشت، تقریبا قسمتی از جهاد را داشت و همیشه بنده به ایشان روایتی از جهاد ائمه (ع) که فرمودند: « قلمالعلماء ، افضل من الدماء الشهدا» است را می خواندم و علی می خندید . بعد از شهادت ایشان مصداق عملی این روایت شدند. هم با قلم علمائی و هم خون شهدائی در دو جبهه نظامی و فرهنگی جهاد کردند. علی آقا بار اول بسیجی وار و گمنام به جبهه سوریه اعزام شدند، وقتی بعد از یک دوره چهل روزه برگشتند، در طی عملیاتی فرمانده تیپ فاطمیون، شهید توسلی و دیگر رزمندگانی که علی آقا شیفته این شهدا بود به شهادت رسیدند و علی آقا وقتی برای تشییع این شهدا به مشهد رفتند از آقا امام رضا (ع) و شهید توسلی خواسته بود که رفتنش به سوریه را امضاء کنند ، بعد از آن دو بار به سوریه اعزام شد و در سومین بار که بی صبرانه منتظر آمدنش بودیم ، خبر شهادتش را آوردند.
بدانید من برای هیچ چیز به سوریه نرفتم که اهداف مادی داشته باشم. راه برای هدف مقدس دفاع از نوامیس و کیان مسلمین و برای مقابله با استکبار و راس آن رژیم جعلی و سفاک اسرائیل، رژیم کودک کش و جنایت پیشه رژیم صهیونیستی هرچه در توان دارید بر این این رژیم جعلی فریاد بکشید و خشم و نفرتتان را نثار آن کنید.
کینه های انقلابیان رسوب نگیرد و فراموش نکنید که همه ما شیعه علی ابن ابی طالب هستیم. شیعه علی علیه السلام ذلت نمی پذیرد. آقا و مولای ما حسین ابن علی علیه السلام هم تن به ذلت نداد.