💢رئیسی: از عدالت در هر کجای دنیا که باشد دفاع می کنیم
رئیس جمهور در سازمان ملل:
🔹 انقلاب اسلامی ایران تبلور حرکت ملت ایران به سمت عدالت بود که با وجود فتنه ها توانسته از آرمان خود صیانت نماید.
🔹ایران به دنبال نظام عادلانه بین المللی است.
🔹اینکه کشوری در داخل مدعی عدالت باشد ولی در خارج با تربیت تروریست ملت ها را وادار به تسلیم کند باید از انسانیت شرم کند.
🔹 جمهوری اسلامی ایران استانداردهای دوگانه برخی از دولت ها در حقوق بشر را مهم ترین عامل نهادینه شدن نقض حقوق انسان می داند.
💢رئیسی: دلیل همه دشمنی ها با ما آن است که رابطه مبتنی بر ظلم را برنمی تابیم
🔹منطق ما ریشه در فرهنگ قرآن دارد که فرمود نه ظلم کنید نه زیر با ظلم بروید.
🔹کسانی که از قدرت منطق بی بهره اند از منطق زور بهره می برند.
🔹کشوری که منطق ندارد به کودتا و تروریسم و بی عدالتی های دیگر می شود.
🔹ایران چه چیزی غیر از مطالبه حقوق قانونی خود خواسته که زور مداران عالم را آشفته کرده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/نظر صاف و ساده امام خمینی راجع به گشت ارشاد ،ای قربون اون ساده گویی ولهجه شیرنش رحمت و رضوان خدا بر ایشان باد.
🌹محمد رسول دوست محمدی به شهادت رسید
♦️ انا لله و انا الیه راجعون
♦️ شهید #محمدرسول_دوست_محمدی از فعالان فرهنگی اجتماعی مشهد مقدس چهارشنبه ۳۰ شهریور بدست اراذل و اوباشی که خیمه های عزا را آتش زدند به شهادت رسید.
لبیک یا حسین
🔹حجاب در کلام شهدا
🔸اگر حجاب شما کم رنگ شد سر مزار من نیایید
👈شهید مدافع حرم «مجتبی باباییزاده»:
💯چه زیباست سیاهی چادر شما،
نمیدانم این چه حسی بود که چادر شما به من میداد اما میدانم که با دیدن آن امید، قوت قلب و آبرو میگرفتم.
✅باور کنید چادر شما نعمت است، قدر این نعمت را بدانید که به برکت مجاهدت حضرت زهرا (س) بدست آمده است.
🔹 امیدوارم که هرگز رنگ سیاه چادر شما کم رنگ و پریده نشود و خدا نکند که روزی حجاب شما کم رنگ و کم اهمیت شود که اگر خدای ناخواسته این چنین شود اصلا دوست نمیدارم به ملاقات من سر مزار بیایید.