eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.3هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷شهید عباس بابایی : ❤️ملیحه جان به خدا قسم مسلمان بودن تنها فقط به نماز و روزه نیست البته انسان باید نماز بخواند و روزه هم بگیرد . اما برگردیم سرحرف اول اگر دوستت تو را ناراحت کرد بعد پشیمان شد و به تو سلام کرد و از تو کمک خواست حتما به او کمک کن . تا میتونی به دوستانت کمک کن و به هر کسی که می شناسی و یا نمی شناسی خوبی کن. نگذار کسی از تو ناراحت بشه و برنجه. هر کسی که به تو بدی می کند حتما از او کناره بگیر و اگر روزی از کار خودش پشیمون شد از او ناراحت نشو. هرگز بخاطر مال دنیا از کسی ناراحت نشو. ملیحه جون در این دنیا فقط پاکی، صداقت ،ایمان ، محبت به مردم ، جان دادن در راه وطن ، عبادت باقی می ماند. تا می تونی به مردم کمک کن . حجاب ، حجاب را خیلی زیاد رعایت کن . اگه شده نان خشک بخور ولی دوستت ، فامیلت را که چیزی نداره، کسی که بیچاره است او را از بدبختی نجات بده. تا میتونی خیلی خیلی عمیق درباره چیزی فکر کن . همیشه سنگین باش. زود از کسی ناراحت نشو از او بپرس که مثلا چرا اینکار را کردی و بعد درباره آن فکر کن و تصمیم بگیر. . . ۱۵ مردادماه سالروز شهادت❣ شادی روح همه شهدا صلوات...❣ شهید
مادر بزرگ شهید میگفت: مدت طولانـے بعد از شھادتش اومد به خوابم بھش گفتم: چرا دیر ڪردی؟ منتظرت بودم . . !💔 گفت: طول کشید تا از بازرسـےها رد شدیم گفتم چه بازرسۍ؟! گفت: بیشتر از همھ سر بازرسـے نماز وایسادیم بیشتر هم درباره نمازصبح میپرسیدن!
292.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله مصباح یزدی (ره)در مورد شهید حجت الاسلام ردانی پور: «اگر در قیامت.....» 🔹 15 مرداد ماه، سالروز شهادت سردار رشید اسلام، حجت الاسلام مصطفی ردانی‌پور تبریک و تسلیت. ۱۵ مردادماه سالروز شهادت❣ شهیدحجت الاسلام والمسلمین🕊🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ خبرِ اشکِ ما به حضرت زهرا سلام الله علیها میرسد جور دیگری هم میتوان گفت: اثر اشک مانند هدیه‌ای به حضرت می‌رسد به گونه‌ای که مددکار او می‌گردد.
1_1170434748.m4a
زمان: حجم: 585.7K
مارانمی‌بری‌یه‌حرم‌قھرکرده‌اۍ؟! بگذر از این گدای بد قدر ناشناس حرم آقام حسین
شهیدی که برات کربلا می‌دهد. 👌🏻 ▪️آن روز، به مسجد نرسیده بود. برای نماز به خانه آمد و رفت توی اتاقش داشتم یواشکی نماز خواندنش را تماشا می‌کردم. حالت عجیبی داشت انگار خدا، در مقابلش ایستاده بود. طوری حمد و سوره می‌خواند مثل این که خدا را می‌بیند؛ ذکرها را دقیق و شمرده ادا می‌کرد. بعدها در مورد نحوه‌ی نماز خواندنش ازش پرسیدم، گفت: ✨«اشکال کار ما اینه که برای همه وقت می‌ذاریم، جز برای خدا! نمازمون رو سریع می‌خونیم و فکر می‌کنیم زرنگی کردیم؛ اما یادمون میره اونی که به وقت‌ها برکت می‌ده، فقط خود خداست.»✨ شهید علیرضا کریمی🕊🌹 👈🏻 مزار ایشون در گلزار شهدای اصفهان هست. و ایشون به شهیدی که میدن معروف هستند. شما هم اگر سفر کربلا می‌خواهید امتحان کنید و از شهید بخواهید.
﷽ 🔹باب‌الحوائجی به نام شریفه خاتون ▪️بیستم محرم ، یادروز حضرت شریفه خاتون سلام الله علیها است. بنا بر باور مردم عراق، حضرت شریفه دختر نوجوان امام حسن مجتبی علیهماالسلام بوده که در واقعه کربلا حضور داشته است. بعد از واقعه کربلا، این بانوی بزرگوار همراه سایر کاروانیان به اسارت رفت. در میانه راه، بخاطر شدت شکنجه‌ها به شهادت رسید و در شهر حلّه به خاک سپرده شد. بی‌اغراق باید گفت توسل به حضرت شریفه، یکی از سریع‌الاجابه‌ترین توسلات است. ✨ آن‌قدر از این توسل، اعجاز دیده شده که قابل شمارش نیست.💫 📌در بین امامزادگان عراق، بیشترین نذورات، متعلق به حضرت شریفه است و این نشانه اوج کرامت این بانوست. ✋ در یک کلام انگار بخشندگی امام مجتبی علیه‌السلام در این دخترش تجلی کرده! 🔻طریقه توسل: یکی از مجرب‌ترین دستورالعمل‌ها برای توسل به حضرت شریفه، هدیه کردن یک سوره یس و صد صلوات با عجل فرجهم است. 👈از راه دور و نزدیک می‌توان این توسل را انجام داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضرورت ورود بانوان به میدان 💢 خانم‌هایی که تریبون دارند، مهم‌ترین نقش را در جریانات اخیر دارند 🔹 برشی از سخنرانی 💠 اندیشکده راهبردی سعداء 🆔 @soada_ir
✍ آیت الله مرعشی (ره): وقتی از منزل خارج می شوم، خدا را به ۱۲۴ هزار پیامبر قسم می‌دهم که با ایمان به خانه برگردم. چرا که در روایت آمده : چه بسا مرد با ایمان از خانه خارج می‌شود و بی ایمان برمی‌گردد.