eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.3هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 نماز شب هفتم ماه رمضان🌷 علامه مجلسي رحمة الله عليه در كتاب زاد المعاد مي گويد: نماز هايي كه براي شب هاي ماه رمضان علما در كتبشان نقل كردند و نزد من معتبر است بدين شرح است: اللیلة السابعة: أربع رکعات فی کل منها الحمد مرة و سورة القدر ثلاث عشرة مرة. شب هفتم: چهار ركعت، در هر ركعت حمد و سيزده مرتبه سوره قدر. (زاد المعاد، صفحه ١٤٢)
یک مـاه رمضان کوشش کنیم «انسان» باشیم، آن وقت شما ببینید بعد از یک ماه، عـبـادت و عـبـودیت اثر خودش را می بخشد یا نمی بخشد؟! ببینید بعد از یـک مـاه هـمـین روزه شـمـا را عـوض می کند یا نمی کند. شهید مرتضی مطهری🕊🌹
🔴 شیطان، هم دنیا را گرفت و هم آخرت را! 🔸 آیت‌الله حق‌شناس (رحمة‌الله‌علیه) : یک آقای فرش فروش که اهل نماز اول‌وقت بود به بنده گفت: یک کسی برای خریدن فرش وارد مغازه‌ی بنده شد. گفتم: وقت نماز است. گفت: من وقت ندارم، مسافرم و می‌خواهم بروم. هر چه اصرار کردم، دیدم نمی‌شود و گول شیطان را خوردم و یک قدری که از نماز اول‌وقت گذشت، دیدم همین آقای مشتری که خیلی شیفته‌ی این معامله بود، گفت من باید قدری تأمل بکنم! و از خرید منصرف شد!! شیطان هم دنیا را گرفت و هم نماز اول وقت را.
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 مادری که پسرش را نبوسید؟؟؟!!!!...
🔶 دعای روز ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنمای گمراهان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) اهتمام به اعمال ماه رمضان (تلاوت و دعا و مناجات و. ...) ، امیرالمؤمنین علیه السلام در طول 40 روز
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت جانسوز شهادت شهیده فاطمه نیک در حج خونین سال 66/ مادر 3 شهید که 75 روز پیکرش مفقود بود 🔹جواد تاجیک راوی شهدا:شهیده فاطمه نیک مادر سه شهید، خواهر شهید، عمه شهید، خاله شهید و دامادش هم شهید بود. 🔹 ۹ مرداد ۶۶ در راهپیمایی برائت از مشرکین در حج به شهادت رسید و ۷۵ روز پیکرش مفقود بود. 🔹این شهیده که سه فرزندش را در راه اسلام و انقلاب فدا کرد در ۱۰۰ متری مزار حضرت خدیجه(س) به شهادت رسید.