eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
9.1هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) اهتمام به اعمال ماه رمضان (تلاوت و دعا و مناجات و. ...) ، امیرالمؤمنین علیه السلام در طول 40 روز
سردار شهید «محمد حسن رشیدی» فرمانده پادگان شهید بهشتی در بعلبک لبنان اولین شهید یزدی مبارزه با اسرائیل بود که در بمباران هوایی صهیونیست‌ها در سال ۶۲ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید «محمدحسن رشیدی عزآبادی» یکم مهر ۱۳۳۱ در روستای عزآباد رستاق یزد در خانواده‌ای متدین دیده به جهان گشود. پدرش کشاورز و مادر با خانه داری روزگار می‌گذراندند و زندگی آنها همیشه با تلاش و زحمت عجین شده بود. وی تا سال پنجم ابتدایی به تحصیل عمل و دانش پرداخت و پس از آن به کار بنایی روی آورد و در دوران انقلاب جزو مبارزین بوده و بر علیه رژیم پهلوی، پر خروش و مصمم بود و در یکی از درگیری های بر علیه رژیم منحط سابق به افتخار جانبازی نائل آمد.
شهید رشیدی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خیل سبزپوشان سپاه پیوست و به مبارزه با عوامل استکبار جهانی در جبهه کردستان شتافت و در مسوولیت های مختلفی همچون فرماندهی گردان جانشین محور تیپ یکم لشکر نجف اشرف و مدتی را به عنوان مسوول یگان حفاظت خدمت کرد و در این بین مورد سوء قصد گروهک‌ها قرار گرفت. اخلاص، تقوا، توانمندی، مطالعه و کارآمدی او را در صف مبارزین شجاع قرار داد از این رو او را راهی جبهه های لبنان ساخت و در خط مبازه علیه صهیونیسم بین المللی قرار گرفت و به مدت یک سال و نیم فرماندهی پادگان شهید بهشتی در بعلبک لبنان را بعهده گرفت و در خط مقدم مبارزه با صهیونیسم بین الملل قرار گرفت و پس از سالها مبارزه و جهاد فی سبیل الله در تاریخ ۲۷ ابان ۱۳۶۲ بر اثر بمباران هوایی صهیونیست‌ها در بعلبک لبنان به شهادت رسید.
همسر شهید رشیدی می‌گوید: «من نمی دانم شهید رشیدی هنگامی که در قید حیات بود در جبهه بود یا در سپاه، خیلی کم به خانه می آمد و موقعی که در خانه بود مشغول مطالعه کتاب و نصیحت به بچه ها و آموزش اخلاق اسلامی، نماز و عبادات به آنها بود.» وی ادامه می‌دهد: «خواندن نماز شب و زیارت عاشورای او هیچ وقت ترک نمیشد. در این مدت پنج سالی که به عضو سپاه درآمده بود فقط ۱۲ روز مرخصی از سپاه گرفت و برای اولین بار با بچه هایمان به زیارت امام رضا(ع) رفتیم و در بازگشت فقط دو روز در منزل ماند و سپس عازم سوریه و جبهه لبنان شد. در موقع خداحافظی از من خواست که زینب وار بچه ها را تربیت کنم و به حدی سفارش به نماز و عبادات و اخلاق اسلامی کرد بطوری که خودش می دانست دیگر بر نمی گردد.»
گزیده‌ای از وصیت نامه شهید بدین شرح است؛ «بار خدایا تو را سوگند می دهم به آن چیز که من عاشقم و آن شهادت است به من عطا فرمایی که جزء راه نزدیک شدن به تو راه دیگری پیدا نکرده ام. بار خدایا از تو می خواهم شفیعم باشی و مرا به ذکر خود وادار کنی. از مردم مسلمان تقاضا دارم که قشر روحانیت مبارز را تقویت کنند و بر دست بیعتی که به اسلام و امام امت داده اند پایدار بمانند. ای همسرم امروز مسوولیت سنگینی بر دوش تو گذارده شده است که باید زنیب وار مبارزه کنی و فرزندان پاک و صالح تربیت نموده و تحویل جامعه اسلامی بدهی. ای فرزندانم از شما می خواهم شمشیری که از دست من افتاده است، برگیرید و راه حسین (ع) را ادامه دهید.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤲🌷🤲🌷🤲🌷🤲🌷 📝 (علیه‌السلام) (از استغفار 70 بندی امیرالمؤمنین "علیه السلام") 🤲اَللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُورِثُ النِّسْیَانَ لِذِکْرِکَ وَ یُعَقِّبُ الْغَفْلَهَ عَنْ تَحْذِیرِکَ أَوْ یُمَادِی فِی الْأَمْنِ مِنْ أَمْرِکَ أَوْ یَطْمَعُ فِی طَلَبِ الرِّزْقِ مِنْ عِنْدِ غَیْرِکَ أَوْ یُؤْیِسُ مِنْ خَیْرِ مَا عِنْدَکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الغَافِرِینَ بارخدایا! و از تو آمرزش می‌طلبم برای هر گناهی که باعث فراموشی یاد تو و غفلت از هشدارهایت خواهد بود، یا مرا در امنیت از مکرت قرار می‌دهد، یا مرا به طمع می‌اندازد که از غیر تو طلب روزی کنم، یا از خیری که نزد توست مأیوس می‌‌کند. پس بر محمد و آل محمد درود و رحمت فرست و این‌گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان 🤲🌷🤲🌷🤲🌷🤲🌷 ‎‎
Shab27Ramazan1400[03].mp3
3.32M
بند ۶۴ استغفار امیرالمومنین.
بسم الله الرحمن الرحیم ✍استغفار زشتی را پاک می‌کند! 🔹هروقت فکر کردی و از خودت زشتی دیدی استغفار کن، که زشتی را پاک می‌کند. وقتی زیبایی دیدی بر پیامبر و آلش صلوات بفرست، که زیبایی را زیاد می‌کند. ▪️حاج اسماعیل دولابی