#اطلاع_رسانی
مراسم تشییع و تدفین ۲۱ نفر از شهدای دلاور و غیور و خط شکن لشکر زینبیون و فاطمیون💔
#شهدای_لشکرزینبیون_18نفر😔
#شهدای_لشکرفاطمیون_3نفر
#فردا_ساعت_9صبح⏰
#قم_بهشت_حضرت_معصومه
لطفا اطلاع رسانی کنید✅
@Modafeaneharaam
💢 #خاطره_ناب_از_حاج_قاسم
🔹🔸زدیم بغل. وقت نماز بود. گفتم: «حاجی قبول باشه.»
گفت: «خدا قبول کنه انشاءاللّه.»
نگاهم کرد. گفت: «ابراهیم!»
نگاهش کردم.
ــ نمازی خوندم که در طول عمرم توی جبهه هم نخوندم.
ــ حاجآقا شما همه نمازهاتون قبوله.
♦️قصهاش فرق میکرد. رفته بود کاخ کرملین. قرار داشت با پوتین. تا رئیسجمهور روسیه برسد وقت اذان شد. حاجی هم بلند شد. اذان و اقامهاش را گفت. صدایش پیچید توی سالن. بعد هم ایستاد به نماز. همه نگاهش میکردند. میگفت در طول عمرش همچین لذتی از نماز نبرده بوده.
پایان نماز پیشانیاش را گذاشت روی مهر. به خدای خودش گفت: «خدایا این بود کرامت تو، یه روزی توی کاخ کرملین برای نابودی اسلام نقشه میکشیدند، حالا منِ قاسم سلیمانی اومدم اینجا نماز خوندم.»
✍راوی: ابراهیم شهریاری | منبع: سلیمانی عزیز، انتشارات حماسه
یاران، صفحه ۱۰۹
صلوات
سی ومین روز از چله 🌟💫بیستم 💫🌟
سر سفره 🌷شهيد میرحسین شبستانی 🌷 هستیم.
#شهدای_فاطمی
🔹دیدم داره در بدر دنبال #سربند_یا_زهرا میگرده، بهش گوشزد کردم که همه سربندها برای ما مقدس هستند...
سید میرحسین گفت:
"درست میگی، آفرین، اما بدان که هر کسی به فراخور حال و دلش...
🔹ما سادات، عاشق مادرمان حضرت فاطمه الزهرا(س) هستیم من دیشب خواب عجیبی دیدم، آقا امام زمان(عج) باشال سبز رنگی به گردن، سربند یا زهرا(س) را بسته به پیشانی ام و بهم گفتند: سلام من را به همرزمانت برسان، بگو قدر خودشان را بدانند"
#شهیدسیدحسین_شبستانی🌷
شهادت: والفجر ۴
چند ساعتي مانده به عمليات «والفجر4»،
هوا به شدت سرد،
ابرهاي سياه،
نم نم بارون،
هواي دل بچه ها را غمگين و لطيف کرده و هر کسي در فکر کاري است.
يکي اسلحه اش را روغن کاري مي کنه،
يکي نماز مي خونه.
ذکر است و زمزمه و يک جور ميقات.
همه گرد هم مي چرخند تا از همديگر حلاليت بطلبند.
هر کسي به توانش و به قدر معرفتش.
بچه گنبد کاووس بود از لشکر 25 کربلا داره در به در دنبال سربند يا زهرا(س) ميگرده،
مياد پيش ما دو نفر و من بهش گوشزد مي کنم که همه سربندها براي ما مقدس هستند.
ميرحسين ميگويد: درست مي گويي، آفرين، اما بدان که هر کسي به فراخور حال و دلش.
ما سادات، عاشق مادرمان حضرت فاطمه الزهرا(س) هستيم.
من ديشب خواب عجيبي ديدم،
آقا امام زمان (عج) باشال سبز رنگي به گردن، سربند يا زهرا(س) را بسته به پيشاني ام و بهم گفت: سلام من را به همرزمانت برسان، بگو قدر خودشان را بدانند.
من حالي غريب پيدا مي کنم و اشک نم نم مي چکد.
بعد از هم جدا مي شويم.
طولي نمي کشد که وقت رفتن مي رسد.
توي کانال نشسته ايم، زمزمه بچه ها بلند است و باران نرم نرم مي بارد.
سيد ميرحسين، سربندي از يا فاطمه زهرا(س) به پيشاني بسته و جلوي ستون به سمت منطقه موعود عملياتي پيش مي رويم.
ساعاتي بعد،رمز عمليات خوانده مي شود و ديگر همه از هم جدا مي شويم.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
وصیتنامه شهید 👇 👇
خدایا تو آنچنانی که ما می پسندیم پس ما را آنچنان کن که خودت می پسندی .
ای رحمان رحمان ها ، ای رحیم رحیمها ، ای غفور غفورها و ای معشوق عاشقان ، با نام ولایت وصیت نامه ام را آغاز می کنم ، با عرض سلام بر یگانه منجی عالم بشریت مهدی موعود (عج) و رهبر کبیر انقلاب ، پیر شیردل ، امام امت و با درود بر شهدا و اسرا و مجروحین ، از صدر اسلام تا کنون و با درود بر مردم همیشه در صحنه و با سلامهای بی پایان بر رزمندگان اسلام ، ضمن عرض سلام گرم بر خانواده ام متن وصیت نامه ام را شروع می کنم .
ما در ره عشق نقض پیمان نکنیم گر جان طلبد دریغ از جان بکنیم
دنیا اگر از یزید لبریز شود و الله پشت به سالار شهیدان نکنیم
پدر و مادر گرامی می دانم که به رضای خدا در جدائی توقمان راضی هستید و نگرانی به خود راه نمی دهید چرا که غیر از رضایتان به رضای الله خودتان لباس رزم بسیج را بر تن پوشانیدید و مرا این بار به همراه سپاه محمد با بدرقه خود عازم منطقه ساختید مادرجان وقتی برایم اشک می ریزی اولین قطرات اشک را به یاد حسین (ع) و هفتاد و دو تن بریز ، برادران و خواهران اهل منزلمان ، از راهنمائی هایتان بسیار متشکرم و امیدوارم با این جدائی موقت ، شما در گامهای اسلامی استوار و صبورتر باشید ؛ اما کلیه دوستان و خویشان و کلیه رزمندگان ؛ سخن امام سخن صاحب الزمان (عج) است ، پس با تمام نیرو کوچکترین امر امام را اجرا کنید که جانها به فدایش ؛ و در خودسازی خود کوشش بی پایان داشته و یادتان نرود که جبهه مناسبترین مکان خودسازی است ، و در آخر مادر بسیار گرامی و پدر بسیار عزیزم مرا حلال کنید و همچنین برادران و خواهرانم و دوستانم اگر حقی بر گردنم دارند نزد پدرم بروند و حقشان را بگیرند و مرا حلالم کنند .
شهادت تزریق خون است بر پیکر اجتماع . ( شهید مرتضی مطهری )
انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم ( با هرکس که با شما در صلح و با هر کس که با شما پیکار جوید در جنگ خواهم بود ) .
خوشا آنانکه با اخلاص و ایمان حریم دوست بوسیدن و رفتند
و کالاهای این آشفته بازار محبت را پسندیدند و رفتند
خوشا آنانکه بار دوستی را کشیدند و نرنجیدند و رفتند
خوشا آنانکه در این صحنه خاک چو خورشیدی درخشیدند و رفتند
ز تقوی جامه بر کن که پاکان ز تقوی جامه پوشیدند و رفتند
خدایا ، خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهدار
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
34.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرائت زیارت عاشورا با نوای حاج #قاسم_سلیمانی
◽به نیت دور شدن بلایا و رفع گرفتاری ها دوستداران آل الله ضمن رعایت توصیه های بهداشتی ، با توسل از اهل بیت علیهم السلام از این بلاء عبور خواهند کرد.
📢📣📢📣📢📣
سلام دوستان 🌹
یاران وهم قدمهای شهدا 💫
10 روز دیگه چله بیستم به اتمام می رسه ولی متاسفانه
خیلی از شما خوبان برایمان شهدای گمنام محله تان را معرفی نکردید و عکسی نفرستادید 👇👇👇