❣️ کوتاه نوشته هایی
از جنس دل
•┈••✾○✾••┈•
🔅شهید، باران رحمت الهی است
که به زمین خشک جانها، حیات دوباره میدهد.
عشق شهید، عشق حقیقی است
که با هیچ چیز عوض نخواهد شد.
🔅 شهید کسی است که در میدان جنگ و در خدمت امام یا نائب او کشته شود و هرکس در زمان امام زمان (عج) در حفظ اسلام کشته شود، یقیناً به او ملحق خواهد شد، شهادت عبارت است از نبوغ درخشان حیات در کمال هشیاری و آزادی.
🔅هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این جوانان شهید است.
🔅 شهادت؛ عشق به وصال محبوب و معشوق در زیباترین شکل است.
•┈••✾○✾••┈
عمار هنوز هم ناشناخته است
حضرت آیت الله خامنه ای می فرمایند:
«به نظر من، عمار هنوز هم ناشناخته است. من در زندگی امیر المؤمنین(ع) که نگاه می کردم، دیدم هیچ کس مثل عمار یاسر نیست؛ یعنی از صحابة رسول الله(ص)، هیچ کس نقش عمار یاسر را در طول این مدت نداشت. آنان زنده نماندند؛ ولی ایشان حیات با برکتش ادامه پیدا کرد. هر وقت برای امیرالمؤمنین(ع) یک مشکل ذهنی در مورد اصحاب پیش آمد؛ یعنی در یک گوشه شبهه ای پیدا شد، زبان این مرد، مثل سیف قاطع جلو رفت و قضیه را حل کرد. در جنگ صفین ما از آن طرف عمار را داریم که جناب عمار یاسر دائم مشغول سخنرانی است؛ این طرف لشکر، آن طرف لشکر، با گروه های مختلف؛ چون آنجا واقعاً فتنه بود. دو گروه مسلمان در مقابل هم قرار گرفتند. فتنه عظیمی بود. یک عده ای مشتبه بودند. عمار دائم مشغول روشنگری بود. این طرف می رفت، آن طرف می رفت، برای گروه های مختلف سخنرانی می کرد.»
ذکر این نکته حائز اهمیت است که مقام معظم رهبری با شاخص قرار دادن این شخصیت عظیم، بر آن بودند تا نقش خواص، به ویژه طلاب و دانشجویان بسیجی را که به گفته ایشان افسران جنگ نرم هستند؛ در فتنه ها و جریانات سیاسی، در جاهایی که تشخیص برای همه و عموم مردم ممکن نیست، بیان کنند و اهمیت حضور آن ها در صحنه برای شبهه زدایی و غبارروبی را برای همه مشخص نمایند.
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
چهارمین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 سید حسن آیت 🌷 هستیم.
دشمنان آیت؟
اینکه چه فرد یا گروهی، نتوانستند حضور افشاگری نستوه چون دکتر آیت را تاب بیاورند و او را به شهادت رساندند، بر ما پوشیده است و گرد سالیان دراز، هنوز بر پرونده مفتوح شهادت ایشان در ذهن تاریخ جمهوری اسلامی نشسته است. افشاگری و صراحت لهجه در آن روزگار به کام بسیاری خوش نمی آمد ولی با این وجود، انگشت اتهام به سوی سه جریان اصلی در این رابطه هست:
1- گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین): در سال های ابتدایی انقلاب، جنایات منافقین به اوج خود رسیده بود و گاه و بیگاه، جریان نفاق در آن زمان مذبوحانه به ترور و حذف فیزیکی چهره های شاخص انقلاب می پرداخت. در مورد شهید آیت، اتهام اصلی به سمت منافقین نشانه رفت و این گروه هم با سکوت خود، باکی از این که این ترور به دوش آن ها نهاده شود، نداشتند.
فرزند شهید آیت در تأیید ترور از سوی منافقین می گوید:
«پدرم چند روز قبل از حادثه از طرف هواداران مجاهدین خلق بوسیله تلفن مورد تهدید قرار گرفت. ما با نگرانی به ایشان تذکر دادیم و او همیشه در جواب میگفت: مرگ حق است و شهادت آرزوی ماست».
در عین حال، شهید آیت از جمله افرادی بود که از حادثه تروریستی 7 تیر 60، جان سالم به در برده بود و احتمالاً منافقین این موضوع را تاب نیاوردند و در اربعین شهدای هفتم تیر، او را به وصل سایر شهدا رساندند.
2- جریان بنی صدر: شاید روایت صحیح تر از ترور منافقین، به بنی صدر و روابط میان سازمان مجاهدین خلق و رئیس جمهور بی کفایت ابتدای انقلاب، بازگردد. همانطور که ذکر شد، آیت و بنی صدر در مقطعی از تحصیلات دانشگاهی، همدوره بودند و لذا شهید آیت از دیرباز، با شخصیت فکری بنی صدر آشنا بود؛ ولی اوج پیش بینی سیاسی او در مورد بنی صدر به اوایل انقلاب و گوشزد انحرافات فکری او پیش از ریاست جمهوری بازمی گردد. ایشان قبل از نامزدی ریاست جمهوری بنی صدر در نطقی که در مجلس در مورد قانون اساسی ایراد کرد، گفت: « آنهایی که قانون اساسی را قبول ندارند و آنهایی که رییس جمهوری را مترسک، در روزنامه قلمداد می کنند، همینجا خود را کاندید ریاست جمهوری خواهند کرد».
پس از حذف جلال فارسی از انتخابات و انتخاب بنی صدر به ریاست جمهوری، آیت به روند افشاگرانه خود در باب بنی صدر ادامه داد و در یک جلسه خصوصی (که نوارش مخفیانه ضبط شد و در روزنامه ها منتشر و به اسم «نوار آیت» معروف شد) مشی خود را در قبال بنی صدر اینچنین شرح داد: «[بنی صدر و التقاطیون] خط امام نیستند و اینها جدا هستند و شما نمی توانید با اینها یکسان عمل کنید. ... عموم مردم هم برمی گردند. الآن هم عموم مردم هنوز دقیقاً در جریان نیستند که کی به کی است. فکر می کنند بنی صدر و بهشتی همه در یک جریان هستند؛ گرچه حالا کم کم دارند می فهمند. ... تبلیغ بکنید که مجاهدین و بنی صدر با هم هستند ولی اعتراض نکنید. و به مردم بگویید که اینها با هم هستند و تا حدی که می شود اعتراض مردم را [به این روابط با گروه های منحرف] برانگیزید... من حدسم این است که بنی صدر خیلی دوام نمی آورد، گرچه من تلاش می کنم که برای چهار سال آینده دوام بیاورد، لا اقل ما یک مدتی وقت داشته باشیم برای اینکه خودمان را بهتر بشناسیم... ما باید کارمان را بکنیم، اتفاقاً در مجلس کاری که می کنیم که بتوانیم همین کار را بکنیم، این است که نگذاریم بنی صدر از چهارچوب قانون خارج بشود ... خط امام و خط بنی صدر دوتاست و بنی صدر نمی خواهد که بگذارد که مردم بفهمند این خط دوتاست. ... به نحوی این باید تبلیغ بشود غیر مستقیم که تمام مردم پایین تشخیص بدهند. تمام مردم باید بفهمند که اگر بنی صدر بود، اصلاً این انقلاب از بین می رود».
با توجه به فرار بنی صدر تنها یک هفته قبل از ترور او و همچنین نقش آیت در روند بر کناری بنی صدر از دولت با توجه به این افشاگری ها، احتمال دست داشتن ابوالحسن بنی صدر در ترور حسن آیت پر رنگ می شود.
3- میرحسین موسوی: دشمنی میرحسین موسوی با سیدحسن آیت به دلیل افشاگری هایش علیه میرحسین و همسرش، قابل انکار نیست. امیر سعید نقي زاده سهی، عضو واحد دانشجویی حزب جمهوری اسلامی و قائم مقام مديرمسئول نشريه كارگري حزب (صالحان سازنده) که از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با شهید آیت حشر و نشر داشته است و خود را مرید ایشان می داند، مي گويد:«شهيد آيت، بارها در جلسات حزب، ميرحسين موسوي و زهرا رهنورد را التقاطي معرفي مي كرد و مخالف حضور او در بدنه ارشد حزب بود. شهيد آيت تشكل هايي همچون جبهه ملي، نهضت آزادي و سازمان مجاهدين خلق را حلقه هاي پي در پي يك زنجير مي دانست و تشكيلاتي مثل جاما و جنبش مسلمانان مبارز را هم كه حبيب الله پيمان رئيس آن بود، در چارچوب اين جريان ارزيابي مي كرد. شهيد آيت معتقد بود که استعمار در برابر مبارزان اصيل، مبارزان قلابي و بدلي به وجود مي آورد و از اين رو ميرحسين را يک انقلابي قلابي مي دانست كه براي انحراف جريان اصيل در ميان آن قرار گرفته است. »
لذا در جریان رأی اعتماد مجلس به موسوی جهت پست وزارت امور خارجه در مجلس، شهید آیت به میرحسین موسوی اعتراض و او را شایسته ی این پست نمی داند؛ ولی اعتراض او توسط مجلس نادیده گرفته می شود و موسوی وزیر امور خارجه می شود. در فاصله ی این رخداد و اربعین شهدای هفتم تیر، بی کفایتی بنی صدر آشکار و وی از کشور می گریزد. بنابراین لازم می آید که یک بار دیگر، وزرای کابینه، رأی اعتماد از مجلس کسب کنند. شهيد آيت يك ماه بعد از نطق قبلي اش در مجلس شوراي اسلامي و در حالي كه براي نطق جديدي عليه موسوي حاضر گشته بود و قصد حركت به سوي مجلس را داشت، صبح روز 14 مرداد 1360 در برابر منزل خود هدف رگبار قرار گرفت و به شهادت رسيد و سرانجام ميرحسين موسوي25 مرداد 1360، منصب وزارت خارجه را از شهيد رجايي كه به طور همزمان سرپرست وزارت امور خارجه نيز بود، تحويل گرفت. برخی از مورخان، ارتباط میرحسین موسوی با جریانات فراماسونری و سعی آیت در افشای اسناد آن در روز شهادتش را در این ترور مؤثر می دانند.
🔥پیش بینی تاریخی شهید حسن آیت از انحراف میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، ۳۰ سال قبل از فتنه ۸۸🔥
👤شهید دکتر حسن آیت:
🔻"درست است که این آقا [موسوی] عضو حزب [جمهوری اسلامی] است، اما در عینحال افکارش، افکاری که در خط ولایت باشد، نیست.
🔻هوادار مصدق و جزء حلقه حبیبالله پیمان است و در چنین مواردی خودش و همسرش مقابل مجلس خبرگان قانون اساسی میایستند.
🔻بنابراین، این دو نفر به احتمال قوی در مسیری خواهند رفت که در آینده اگر خودشان را اصلاح نکنند، جلوی نظام هم میایستند."
🗓۱۴ مرداد سالروز شهادت دکتر حسن آیت
🗓سالروز ترور خار چشم منافقان
🏳مسئول و نماینده انقلابی
🏳بانی تصویت اصل ولایت فقيه
🏳مطیع ولایت، آیت بصیرت
🏳شهید دکتر سید حسن آیت
♦️رهبر معظم انقلاب: شهید آیت چهره مبارز و فعال و خستگیناپذیری بود که با گلوله انتقام منافقین کشته شد! ۶۲/۵/۱۴
✨نذر صلوات بر محمد و آل محمد✨
به نیابت از ❣️شهید سید حسن آیت❣️
به نیت
✅ سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران
✅ پیروزی جبهه حق در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
✅ تأییدات بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین له الفداء
🔴لینک زیر جهت مشارکت در این نذر معنوی
https://EitaaBot.ir/counter/sh42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صوت کمتر شنیده شده از نخستین پیام بیسیم به قرارگاه فتح، هنگام ورود رزمندگان به خرمشهر
✍ خرمشهرها در پیش است، انشالله در انتخابات پیش رو که خرمشهر دیگری است مردم با حضور و انتخاب درست خود سربلند از این آزمون بیرون بیایند و جبهه انقلاب به پیروزی برسد🙏
📌 انقلاب اسلامی در مرحلهای است که باید بر دستگاه نَبَأ فاسق و امپراطوریهای رسانهای غرب غلبه کند.
انشاءالله اگر در انتخابات پیشِ رو، ظرفیت ملت ما این باشد که از فضاسازیهای رسانههای جهانی عبور کنند، پیشرویِ انقلاب تسریع خواهد شد.
💠 آیتالله #میرباقری:
«مرحلهای که امروز، انقلاب اسلامی باید از آن عبور کند مرحله عبور از جنگ رسانهای دشمن است؛ یعنی در مرحله تولید دستگاه نَبَأ هستیم.
ما پیش از این، از فشار اهرم #جنگ_نظامی دشمن عبور کردیم. یعنی دیگر با حرکت نظامی نمیخواهند و نمیتوانند ما را نابود کنند.
ما از فشار اهرم #جنگ_دیپلماتیک هم عبور کردیم؛ دو دهه است داریم مذاکره میکنیم و در مجموع نتوانستند انقلاب اسلامی را در مذاکره شکست دهند. در این مذاکرات، پنج قدرت برنده جنگ جهانی یک طرف نشستند و میخواستند ما را مهارِ دیپلماتیک بکنند و نتوانستند.
انقلاب اسلامی در فتنه ۸۸، نرمافزار #انقلاب_مخملی را شکست و امروز از مرحله #جنگ_اقتصادی و تحریم هم در حال عبور است.
یعنی ملت ما و انقلاب ما ابزارها و اهرمهای فشار دشمن را دارد کُند و نابود میکند و از کار میاندازد، بهطوری که نمیتوانند با کشورهای دیگر هم اینطور برخورد کنند.
🔹مرحلهای که ما الآن در آن هستیم، مرحله خبرسازی و تولید نَبَأ است. به تعبیر ادبیات دینی، مرحله مقابله با نبأ فاسق است که در سوره حُجُرات از آن بحث شده است. دنیای مجازی و ارتباط لسانیای که مدیریتش دست غرب است، ولو به شما هم اجازه حضور بدهند، مادامی که مدیریتش در دست آنهاست، محیط نجوای شیطان است. #سوره_حجرات را ببینید. اگر به دستگاه خبرسازی آنها که نبأ فاسق است گوش فرا دادی، اقتتال و درگیری و سوءظن و تنابز بالالقاب و تجسس و بدگویی و غیبت ایجاد میکند. اگر به این نبأ فاسق گوش بدهی، چنین اتفاقاتی میافتد. امت مؤمن اگر میخواهد بر رقیب پیروز بشود باید بر دستگاه نبأ و خبرش، که حالا امروز مدرن شده شده و بر اهرم امپراتوریهای رسانهای و #جنگ_رسانهای غلبه کند و از آن عبور کند. ما الآن در این مرحله هستیم.
بدانید در این #انتخابات_ریاست_جمهوری هم دشمنان با تمام قدرت رسانهایشان به صحنه میآیند و میخواهند که غربگراها را سر کار بیاورند. انشاءالله اگر این بار ظرفیت امت ما این باشد از فضاسازیهای رسانههای جهانی عبور کنند، انشاءالله حرکت انقلاب تسریع خواهد شد.»
📆۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3824
#انتخابات
#انتخابات_1400
بصیرت زایی عمار
حضرت آیت الله خامنه ای در مورد روشنگری و بصیرت زایی عمار می فرمایند:
«یکی از کارهای مهم نخبگان و خواص، تبیین است؛ حقائق را بدون تعصب روشن کنند؛ بدون حاکمیت تعلقات جناحی و گروهی. در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود؛ چون آن جناح مقابل که جناح معاویه بود، تبلیغات گوناگونی داشتند. همینی که حالا امروز به آن جنگ روانی می گویند.
یکجا می دید اختلاف پیدا شده، یک عده ای دچار تردید شدند، بگومگو توی آن هاست، خودش را به سرعت آنجا می رساند و برایشان حرف می زد، صحبت می کرد، تبیین می کرد؛ این گره ها را باز می کرد. نقش نخبگان و خواص هم این است که این بصیرت را نه فقط در خودشان، در دیگران به وجود بیاورند. خدای متعال، این مرد را از زمان پیامبر(ص) برای زمان امیر(ع) ذخیره کرد، تا در این مدت به روشنگری و بیان حقایق بپردازد.»
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
پنجمین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 سید حسن آیت 🌷 هستیم.
«محسن آیت» فرزند این شهید والامقام نیز معتقد است که
پدرش در روزهای آخر حیات خود، از این که پس از خلع بنیصدر، مجدداً افرادی با تفکرات انحرافی قدرت گرفتهاند، ناراضی بود و حتی در روز شهادتش که رأی اعتماد به کابینه شهید باهنر مطرح بود، نگران سپردن سمتهای حساس به اشخاصی با سوابق نامطلوب بوده است. پس از رأی اعتماد مجلس به وزارت خارجه کابینه شهید باهنر هم وی میگفت که اگر انفجار هفت تیر روی نداده بود، در مجلس، اینقدر تنها نمیماندم و افراد بیشتری با من در مخالفت با وزارت او همراهی میکردند.
وی افزوده است: با توجه به مواضع سیاسی شهید «آیت» در رویارویی با طیف وسیعی از مخالفان تفکر راستین انقلاب اسلامی، موارد مبهمی در این حادثه وجود دارد و مثلاً این اطمینان وجود ندارد که آیا تنها گروه مشارکتکننده در ترور وی، مجاهدین خلق بودهاند یا مجموعههای دیگر هم به نوعی در این ماجرا نقش داشته و احتمالاً انجام برخی هماهنگیها را به عهده داشتهاند.
«محسن آیت» در توضیح این ابهامات گفته است: یکی از محافظان شهید آیت درست شب قبل از ترور عوض شده بود که این مسئله در آن شرایط بسیار عجیب میکرد. پاسداری که در زمان ترور همراه ایشان بود، مهارت کافی نداشت و نه تنها اقدامی برای دفاع از شهید آیت به عمل نیاورد، بلکه عملاً در صندلی عقب خودرو و پشت سر ایشان پناه گرفت.
وی تأکید کرده است: چهره فردی که به عنوان ضارب اصلی معرفی و مجازات شد، با چهره کسی که به ایشان تیراندازی کرد شباهت کامل نداشت. فردی که پدر را به رگبار بست، فردی با محاسن مشکی بود؛ اما فردی که به عنوان ضارب وی محکوم شد، بور بود و شاید لازم میبود که برای روشن شدن قضیه، تحقیقات مفصلتری صورت بگیرد.
«محسن آیت» گفته است: با توجه به این که ضارب معرفی شده، عامل بیش از 20 مورد فعالیت تروریستی بوده است و اعتراف به ترور شهید آیت، تغییری در مجازات او به وجود نمیآورده است، این امکان وجود دارد که برای فرار ضارب اصلی، اجرای ترور را به عهده گرفته باشد.
اسنادی که بعد از ترور «آیت» دست منافقین افتاد
برخی افراد درباره ترور شهید «آیت» مطرح میکنند که وی در حال انتقال اسناد مهمی درباره وزیر پیشنهادی امورخارجه دولت شهید باهنر به مجلس بوده است که ناگهان ترور شده و این اسناد دست منافقین افتاده است.
در همین رابطه، «ابراهیم اسرافیلیان» نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی نقل کرده است: روزی که قرار بود وزیر پیشنهادی امورخارجه دولت شهید رجایی به مجلس معرفی شود و رای اعتماد بگیرد، شهید «آیت» سخت بیمار بود و چند روز غیبت داشت؛ اما تمام اسناد خودش را جمع و جور کرده و در پوشه گذاشته بود تا به مجلس بیاید، همسرش نقل میکند و میگوید، من از وی خواستم که به مجلس نرود و استراحت کند؛ اما گفت که امروز باید تکلیف جمهوری اسلامی مشخص شود و من باید بروم تا این اسناد و حقیقتها را برای مردم روشن کنم.
وی افزوده است: این اسناد وزیر پیشنهادی امورخارجه با [...] را اثبات میکرد؛ اما زمانی که شهید «آیت» از در منزل خارج شد ترور شد. همسر شهید «آیت» میگوید که اسناد را «آیت» پشت شیشه اتومبیل قرار داده بود؛ اما ضاربان آنها را دزدیدند و بعدا باجناق «آیت» دنبال پوشه رفت تا اینکه به وزارت امور خارجه رسید، در آنجا فردی گفت که اسناد دست من است، همین جا باشید تا من آنها را بیاورم، باجناق شهید «آیت» چند ساعت صبر کرد؛ اما از آن فرد خبری نشد تا اینکه معلوم شد از در دیگر ساختمان فرار کرده است.