این جملهی حاج قاسم رو
هر روز و هرشب با خودتون تکرار کنید:
باید به این بلوغ برسیم
که نباید دیده شویم
آنکس که باید ببیند، میبیند...!
#حاج_قاسم🪴
اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج
اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله)
#چهل_روز_سرسفره_شهداء
#مراقبتهای_چله_چهلم
اهتمام به اعمال ماه رمضان (تلاوت و دعا و مناجات و. ...)
#استغفار_هفتاد_بند ، امیرالمؤمنین علیه السلام در طول 40 روز
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ را
سلام علیکم 💐
✅ چهاردهمین روز از #چله_چهلم مهمان سفره شهید
🍃🌷 عبدالرسول استوار 🌷🍃 هستیم.
شهید استوار از شاگردان و نزدیکان شهید محراب آیتالله دستغیب و از جوانان انقلابی شیراز است که در دفاع از حریم اهلبیت (ع) در مقابل گروههای تکفیری دوشادوش سرداران شهید قاسم سلیمانی و حسین همدانی در سوریه و عراق به مجاهدت پرداخت.
وی با شروع دفاع مقدس عازم جبهههای غرب و جنوب شد و در لشکر ۱۹ فجر و تیپ مستقل ۳۵ امام حسن (ع) به عنوان فرمانده گردان، مسئول اطلاعات و عملیات لشکر، فرمانده تیپ مستقل به دفاع از کشور پرداخت و بارها مجروح و مصدوم شیمیایی شد.
مسؤولیت آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، مؤسس نیروی ویژه صابرین سپاه، فرماندهی قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور و فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا در شمال غرب کشور از جمله عرصههای خدمت همرزم سردار سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس بوده است.
ایشان عنایت خاصی به اهل بیت و خصوصا به کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) داشتند و در همه کار ها به ایشان متمسک میشدند.
همه او را حاج رسول صدا میکردند، حاج رسولی که مدافع حقوق مظلوم و شیعه بود، کسی که ۸ سال بی وقفه در جبهه های جنگ رشادت کرد و پس از آن برای حفظ حریم حرم عصمت و طهارت دوشادوش شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی در سوریه در مقابل گروه های تکفیری جنگید و مجاهدت کرد و پس از شهادتش همه او را بسیجی ترین سردار شهید میخواندند.
زمانی که نوه ایشان به دنیا آمد از ایشان پرسیدم که میخواهید چه اسمی برایش انتخاب کنید و پاسخ دادند که چه اسمی بهتر از حسن..!
همچنین نزدیک به ۱۰ روز مانده به شهادت امام حسن مجتبی (ع) مانده بود.
حاج رسول تصمیم گرفتند تا ۵۰۰ هزار نفر را سفره اطعام بدهند.
و خب زمانی که این رقم را به زبان گفتند همه ما در حیرت بودیم چرا که تعداد بسیار بالایی بود و هزینه و تدارکات لازم نیز محیا نبود.
اما با تمسک ویژه ایشان به کریم اهل بیت دیدیم که ۴ روز مانده به شهادت همه ی هزینه ها و وسایل لازم جهت این اطعام فراهم شده و با نظر خاص امام حسن و همچنین مدیریت بی نظیر حاج رسول این سفره اطعام به خوبی برگزار شد.
حاج رسول سازنده اولین شهر موشکی ایران در جنوب کشور بود و شهرهای زیر زمینی متعددی برای سپاه ایجاد کرد، طراح طرح های امنیت مردمپایه کشور بود و طرحی مطرح کرد تحت عنوان اینکه امنیت در مرزها و استان های مرزی چطور توسط خود مردم تامین بشود که این امنیت امنیتی پایدار باشد، که از جانب مقام معظم رهبری تایید شد و به پایگاه های یگان سپاه ابلاغ شد و به اجرا درآمد.
فرزند شهید استوار به ماجرای سوریه رفتن پدر و همرزمی ایشان با شهید سلیمانی پرداخت و گفت:
در سال ۹۲، اوایل دی ماه به همراه حاج قاسم به سوریه رفتند و این اولین سفر حاج رسول به سوریه بود، در واقع حاج قاسم ایشان را برده بود تا نسبت به آن منطقه، شرایط و وضعیت بحرانی اش توجیه شود و وقتی حاج قاسم می خواست به پدرم عنوانی بدهد قبول نمیکرد و میگفت من عنوانی مثل فرمانده نمی پذیرم، من آمدهام تا باری از دوش نظام و انقلاب بردارم.
در سوریه با توجه به سوابق و تفکرات و ذهنیتی که داشت، بسیج مردمی که شهید همدانی تاسیس کرده و ابتدای راه بود را مدیریت کرد، در مدت زمانی که در سوریه بود همزمان چند کار را مدیریت میکرد، برای مثال مسئول اطلاعات سپاه و عملیات و دفاع وطنی بسیج مردمی سوریه بود، طراحی و فرماندهی عملیات آزادسازی شهرهای شیعه نشین سوریه همچون نُبُّل جزء کارهای شاخص حاج رسول در سوریه بود.
ایشان بعد از آزادسازی آن مناطق که مصادف با ورود به ایام فاطمیه بود تعدادی وسایل و لوازم برای برگزاری هیئت از ایران تهیه کرد و برای اولین بار مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) را در شهر های شیعه نشین سوریه برگزار کرد.