『 🌿 』
•
.
مے فرماد ڪه ما جبههایها از لقاءالله جاموندیم؛
دهه شصتیها، هفتادیها، هشتادیها، از بقیةالله جا نمونید!
_حاجحسینیڪتا_
حاجی جا نمونیاااااا (:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش دِلبَسته ی نامت گردم ..😍
مانند کبوتری به بامت گردم ..🕊🌿
خواهم به جوانی ،زِ خدا عمرِ دراز ..🤲🏻
تا پیر شوم ،پیر غلامت گردم..🙃⛓
#چــــهـاࢪشنــبــھھــاامـامࢪضـایے✨💚
⭕️ هفت چیزی که مسخره دارد؟
💠 حضرت #امام_رضا علیه السّلام فرمود :
1⃣ کسی که با زبانش استغفرالله بگوید ، ولی در دل از گناهی که کرده پشیمان نباشد خودش را مسخره کرده .
2⃣ کسی که از خدا توفیق کار خیر طلب کند ، ولی تلاش و کوششی نداشته باشد خود را مسخره کرده .
3⃣ کسی که از خدا بهشت بخواهد ، و در انجام عبادات صبر نکند و در ترک معاصی صبر نداشته باشد خود را مسخره کرده .
4⃣ کسی که از آتش جهنم به خدا پناه برد ، ولی از لذت گناه دست بر ندارد خودش را مسخره کرده .
5⃣ آنکس که یاد مرگ کند و از آن ترس داشته باشد ، ولی خود را برای مرگ آماده نکند ( یعنی اعمال خیر انجام ندهد و از گناهانش استغفار نکند) خودش را مسخره کرده .
6⃣ کسی که خدا را یاد کند و مشتاق دیدار او باشد ، ولی در گناهان اصرار ورزد خود را مسخره کرده .
7⃣ کسی که بدون توبه از خدا طلب عفو و بخشش کند ، خودش را مسخره کرده است.
📚بحار الأنوار ، جلد ۷۸ ، ص۳۵۶
🏴🏴🏴
💢 صفحه یادبود مجازی عالم مجاهد و فقیه انقلابی حضرت آیت الله محمد یزدی (ره) 🥀 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://iporse.ir/6007892
🌹انالله و انا الیه راجعون
▪️فقدان عالم بزرگ و مجاهد، یاور راستین ولایت، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی(ره) را به مقام معظم رهبری و یاوران انقلابی و همسنگران نشریه عبرت های عاشورا تسلیت عرض می کنیم.
♦️دفاع جانانه و صریح و قاطع این بزرگمرد از حریم ولایت و رهبری، مخصوصا در اوج فتنه ی 88 و موضعگیری کوبنده و موثر او در مقابل جریان فتنه و هاشمی و نفوذی های حوزه، هرگز از خاطر مردم انقلابی فراموش نخواهد شد.
♦️بهشت برین نصیبش باد که مردانه برای خدا و دین خدا سینه سپر کرد...
وَسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
✨به آقا مصطفی گفتم برای اتمام حجت و آرامش خودم برویم حرم واستخاره بگیریم. (در مورد اعزام همسرم به سوریه)
🍂وقتی رسیدیم حرم خجالت می کشیدم وارد حرم شوم چون از خدا خواسته بودم که به بنده اش نشان دهد آیا راهی که می رویم درست است یا نه و آیا حضرت آقا راضی به این کار هستند یا نه و خداوند به خوبی با خواب صادقه و تحقیقات نشانم داده بود.
✨وقتی استخاره گرفتیم جوابش اینگونه بود؛ دعوت پیامبر با دعوت انسانهای عادی فرق می کند به او اجازه دهید.
🍂از آقا علی بن موسی الرضا خواستم همانگونه که تا کنون مراقبم بود از این پس نیز هوایم را داشته و صبوری نصیبم کند.
✨هنوز از حرم مطهر بیرون نرفته بودم که به آقا مصطفی گفتم: به گمانم امام رضا(ع) برمن منت گذاشتند و صبوری بسیاری به من عطا کردند. آرامشی خاص وجودم را فرا گرفته بود و از آن همه نا آرامی و بیتابی خبری نبود.
✍روایتی از همسر شهید