هدایت شده از علامه عسکری
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #فاطمیه
📹رهبرانقلاب:امیرالمؤمنین این روزها با سینه پراز غم با عزیزه خودوداع میکند
⚠️دل او پرازغم است اما ارادهاش کم نشده
⛔️غمهایی که کوهها را میشکند،انسان مؤمن رانمیتواندبشکند
☑️ @Allameaskari
چرا خدای سبحان از ذریه نسل آدم پیمان گرفته است ⁉️
📖 خدای سبحان در سوره اعراف آیه /۱۷۳-۱۷۲ میفرمایید :
🔻و اذ اخذ ربک من بنی آدم من ظهور هم ذریتهم و اشهدهم علی انفسهم الست بربکم قالوا بلی شهدنا ان تقولوا یوم القیمة انا کنا عن هذا غافلین • او تقولوا انما اشرک آباونا من قبل و کنا ذریة من بعدهم افتهلکنا بما فعل المبطلون •
آنگاه که پروردگارت از فرزندان آدم ، ذریه و نسلشان را بیرون کشید . و آنان را گواه خودشان گرفت و فرمود : آیا من پروردگار شما نیستم ؟ گفتند : آری ، گواهی می دهیم .این برای آن بود که در روز قیامت نگوئید ما از این مسئله ناآگاه بودیم ، یا نگوئید پدران ما مشرک شدند و ما از نسل بعدی آنانیم .آیا ما را به خاطر آنان هلاک می کنی ؟!
هیچ کس نمی تواند بگوید : چون پدران من در تاریکی ظلم و شرک ،و تاریکی انکار خالق به سر بردند ، من هم به ناچار از آنان پیروی می کردم . ناچاری در کار نیست ، زیرا ، خداوند رحمان با فرستادن پیامبران ، برای تذکر غافلان و نا آگاهان ، حجت را بر مردمان تمام کرده است . چنانچه به خاتم پیامبرانش فرمود : فذکر انما انت مذکر • لست علیهم بمصیطر • پس تذکر بده ، که تو تنها ، تذکر دهنده ای . تو بر آنان مسلط نیستی .( غاشیه ٫ ۲۱ و ۲۲)
خدای متعال آنان را بر خودشان گواه گرفت تا در روز قیامت نگویند ما متوجه ربوبیت و پروردگاری تو نبودیم !
دلیلی برای ما نیاوردی ، عقول ما را هم به کمال نرساندی تا این ربوبیت را دریابیم !
تا نگویند : اِنّما اَشرَکَ آباوُنا مِن قَبلُ وَ کُنّا ذُرِّیَّه مِن بَعدِهِم پدران ما مشرک بودند و ما در حالی به دنیا امدیم که چیزی را درک نمیکردیم ، و آنان بودند که ما را به سوی مرام خودشان جهت دادند ، ما هم در اثر تربیت ایشان ، پرورش یافتیم ، پس گناه ، گناه آنان است ، و آثار و تبعات آن هم برایشان !
📚عقاید اسلام در قرآن ج۱ ص ۱۷ ، ۲۸ ، ۲۰ و ۲۱
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴بمناسبت ایام فاطمیه
📺 فیلمیکوتاه از علامه عسکری و جریان مکاشفه ایشان
#فاطمیه
#فیلم
🏴 @Allameaskari
آیا اینکه ما بگوییم در محیط بدی بودیم پس آدم بدی شدیم این عذر از ما مورد قبول است؟⁉️
🔆 جواب علامه عسکری در کتاب عقاید ایشان
❇️ مردم پیش از کشف نیروی برق و الکتریسته در تاریکی محض به سر میبردند. به خاطر غریزه تحقیق و کنجکاوی که در ذات آنها به امانت داده شده بود، فرزندانشان به کشف نیروی برق دست یافتند. دیگر کشفیات بشر هم،درهر دوره و نسلی که گذشتگان به آن دسترسی نداشته اند،از این قبیل است.
❇️ بدین سبب، همانگونه که نسل بشر تاریکی دنیای مادی خود را با تحقیق روشن نمود، میتوانست تاریکی کفر پدرانش را نیز پشت سر گذارده و از نور پیامبران روشنی بجوید. پس،هیچ کس نمیتواند بگوید: چون پدران من در تاریکی ظلم و شرک، و تاریکی انکار خالق به سر بردند، من هم به ناچار از آنان پیروی میکردم❗️
ناچاری درکار نیست، زیرا،خداوند رحمان با فرستادن پیامبران، برای تذکر غافلان و ناآگاهان، حجت را برمردمان تمام کرده است.
چنانکه به خاتم پیامبرانش فرمود:فَذَکِّر اِنَّما أَنتَ مُذَکِّر*لَستَ عَلَیهِم بِمُصَیطِر*پس تذکر بده،که تو تنها تذکر دهنده ای. تو بر آنان مسلط نیستی.
❇️خداوند برای رد این پندار و اثبات اینکه انسان میتواند با محیطی که درآن پرورش یافته و زندگی میکند، به مخالفت برخیزد، در قرآن نمونه و مثال آورده👇🏻
🍃1انبیاء/۵۳_۵۱
🍃2شعراء/74_69
🍃3یونس/78_77
🍃4مائده/104
🍃5لقمان/21_20
🍃6زخرف/22_19 ۲۳_۲۵
❇️ مثال خداوند برای کافران: زن نوح و لوط
❇️ مثال خداوند برای مؤمنان: زن فرعون،مریم دختر عمران(تحریم/12_10)
❇️ آسیه زن فرعون در خانواده ای کافر زندگی میکرد او زن کسی بود که ادعای ربوبیت داشت. اگر به سمت کفر گرایش پیدا میکرد. به گمان خود (الهه) به حساب می آمد. ولی همه اینها را رد کرد و تنها به پروردگار ایمان آورد او از فرعون (مدعی ربوبیت)بیزاری جست و گفت:خدایا!مرا از فرعون و کارهائی که می کند رهائی بخش.و مرا از جماعت ستمکار نابخرد(قوم خودم)خلاصی ده. و در برابر آنها ایستاد تا در راه پروردگار به شهادت رسید.
💠 اینان همه در راه پیروی از خواسته دل و هوای نفس، اینها را برگزیدند نه از جبر محیط! در حالیکه زن فرعون در مخالفت با هوای نفس، با شوهر و خانواده و قوم خویش به مبارزه برخاست تا فرمان پروردگارش را پیروی کند.(هود/43_42)
💠 مریم،دختر عمران برخلاف زن نوح و لوط پروردگارش را تصدیق کرد.
💢 کفار قریش ملائکه را اناث و ماده می پنداشتند.و می گفتند:ما پدرانمان را بر این روش یکپارچه و متحد یافتیم و بر مسیر آنها راه می یابیم.
❇️ خدای سبحان در جواب کفار قریش میفرماید:ما در هیچ شهری پیامبر بیم دهنده ای برای ترساندن مردم نفرستادیم مگر آنکه مستکبر آن دیار گفتند: ما پدرانمان را بر دینی که داریم یک دل یافته ایم و ما هم بر مسیر آنان رفته و به ایشان اقتدا میکنیم.
✅ درنتیجه: جبر محیط و خانواده بی معنی است. این خانواده و محیط نیستند که انسان را به کفر و ایمان وا می دارند بلکه تنها تمایل به عادات و گرایش به پیروی از محیط است که چون در آدمی پیدا شود اورا از حق منحرف می کند.
✅ تعصب قومی و گروهی که برخاسته از جهل و نادانی است چنین خواسته هائی را در جان انسان می نشاند و اورا بدانجا می کشاند که با فطرت پاک و سلیم خدادادی اش_که راهنمای او در شناخت خدای خالق و پروردگار پژهش گر است_ به ستیز و مخالفت بر میدخیزد.
📚منبع:کتاب عقاید اسلام در قرآن کریم جلد1 🔆صفحات:(28_29_21_22_23_27)
🔰http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🔰 مردم شناسی شهر کوفه
▫️از آن زمان که امیرالمومنان علی (ع) شهر کوفه را به عنوان مرکز خلافت برگزید ، این سرزمین مبدا تحولات سیاسی آن دوره گردید.
شهر کوفه در سال هفدهم هجری ، در زمان خلیفه دوم و پس از فتح مدائن ، بنیان گردید.لشکریان مسلمان برای نزدیک بودن به مرزهای ایران و حفظ حالت آماده باش جهت اعزام های فوری به سرزمین های شرقی ، در شهر های کوفه سکنا گزیدند و از این رو به آن 《کوفه الجند》می گفتند.
▫️غنائم ارزشمند و ثروت کلانی که از این جنگ ها عاید مسلمانان می شد ، انگیزه ای بود تا بسیاری از اعراب مسلمان ، به اتفاق خانواده های خود ، از نقاط مختلف دنیای اسلام ، به این شهر مهاجرت نمایند.کم کم جمعیت قابل توجهی از قبایل گوناگون عرب ، با انگیزه هایی کاملا مادی در نقاط مختلف کوفه ساکن شدند که اصلی ترین منبع درآمد آنها ، غنایم جنگی بود.
مجاورت کوفه با مرز های ایران سبب شد که اندک اندک جمعیتی از عجمان نیز به این شهر مهاجرت نمایند.... .
▫️خوی قبیلگی کوفیان و تنوع و تعدد (طایفه ای) آنها مانع آن می شد که به آسانی به حکم وحدت آمیز یک امیر تن دهند و دنیاگرایی آنها در مواقع حساسی اثر منفی خود را گذاشت و قلوب اولیاء الهی را جریحه دار ساخت.کلمات امیرالمومنین در جای جای نهج البلاغه و سخنان امام حسن (ع) و امام حسین (ع) ، در مواجهه با کوفیان ، گویای این حقیقت است.... .
📚 کتاب پس از ۴۰ سال نگاهی به زندگی امام مجتبی در ۴۰ سال بعد از رحلت پیامبر اکرم جهت سفارش این کتاب👇🏻
@Aghayabnalhasan
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💠 #علوم_قرآنی
📜 نمایی از فهرست کتاب راز ماندگاری قرآن اثر تازه چاپ شده از آثار آیت الله جاودان
🔹 جهت سفارش 👇🏻
@aghayabnalhasan
✅ مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🇮🇷 بمناسبت آغاز #دهه_فجر
🇮🇷 گوشه ای از مجاهدت های مجاهدان راستین
🇮🇷 داستانی از شهید آیت الله حاج شیخ فضل الله نوری
💠 داستان ملاقات شیخ فضل الله رحمه الله و پهلوی اول خذله الله 👇🏻👇🏻👇🏻
@Allameaskari
#خاطرات
💠 داستانى از آيت اللّه سيّد حسن مدرس رحمه الله از زبان علامه عسکری
🔶با يك واسطه داستانى از مرحوم مدرس براى شما نقل می کنم. اوائل سلطنت رضا شاه بود، او كارهايى مىكرد كه (با توجه به آشفتگى حكومت قبلى يعنى قاجار) توجه مردم را به خودش جلب كرد و برخى از مردم از اين كارها اظهار خرسندى می كردند؛ اما مرحوم مدرس كه پى به تزوير و دوروئى رضا شاه برده بود با او مخالفت مىكرد.
گروهى تلاش می کردند تا ما بين مرحوم مدرس و رضا شاه ايجاد تفاهم كنند، در همين راستا قرار شد مرحوم مدرس را به ديدن رضا شاه ببرند (آن زمان از ميدان بهارستان تا سعدآباد درشكه رفت و آمد می کرد). در ميدان بهارستان با درشكه چى بر سر قيمت و كرايه تا سعدآباد به توافق نرسيدند. قيمتى را كه درشكه چى می گفت پانزده ريال بود؛ ولى مرحوم مدرس می فرمود براى اين ملاقات ده ريال بيشتر نمی دهم، اين شخص (رضا شاه) پانزده ريال نمی ارزد.😂
🔷آن شخصى كه همراه مرحوم مدرس بود (و ماجرا را براى من نقل كرد) به درشكه چى گفت: باقى مانده را من می دهم. با هم به كاخ سعدآباد رفتند، براى مرحوم مدرس چايى آوردند، ايشان لب به چاى نزد، رضا شاه با قاشق چاى خورى مقدارى از چاى را خورد (يعنى درون چاى سم نيست بخور) رضا شاه رو كرد به مرحوم مدرس و گفت: چرا با من مخالفت می كنى؟ مرحوم مدرس فرمودند: چون كه شما را انگليسی ها روى كار آوردند.
✅اما از الآن بيا و شاه ايران شو، براى مملكت خودت كار كن، به فكر مردم باش، اگر تو شاه ايران شوى (نه نوكر بيگانه كه تقريبا شرط مُحال بود) من از تو و قصرت محافظت می کنم. رضا شاه گفت: به تو هم انگليسی ها پول می دهند تا با من مبارزه كنى! مرحوم مدرس فرمودند: به جدّم قسم! پيرزنها بقچه بسته هايشان را به من می دهند تا با تو مبارزه كنم.
📖به نقل از کتاب مرزدارمکتب اهل بیت از استاد ادیبی
#دهه_فجر
❇️کانال علامه عسکری🔰
🆔 @Allameaskari
💠 #علوم_قرآنی
✅ اول متعلم خصوصی قرآن در نزد پیامبر امیرالمومنین بود
📖 برگی از تاریخ
💢امیرالمومنین زمانی ۴۰ صبح در نمازشان سوره اعلی تلاوت فرمودند. منافقان پشت سر حضرت گفتند که ایشان سوره دیگری را بلد نیست! حضرت جواب دادند...
📓بریده ای از کتاب راز ماندگاری قرآن کریم اثر استاد جاودان
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#بیانات
📩 نامه پرفسور جیمز رابسون به علامه عسکری و تقدیر از نوع روش تحقیقی علامه در کتاب عبد الله بن سبأ
💢جیمز ریسن: «روش بحث شما در بررسى بعض مطالبى كه «سيف» روايت كرده بسيار جالب است. بدين ترتيب كه اول روايت هاى سيف
بررسى شده ،سپس آنها را با روايت هاى ديگران مقايسه نموده ايد. اين مقايسه دقيق هم روى مطالب و روايت هاى سيف انجام گرفته است، و هم روى سند آنها و نشان می دهد كه سيف غالباً از مردانى ناشناخته- راويان مجهول- نقل كرده و آنگاه اين سؤال پيش می آيد كه چرا نويسندگان ديگر از هيچ يك از آن راويان روايت نكرده اند. فلذا شخص به اين نتيجه می رسد كه سيف خود آن راويان را ساخته است. اين اتهام نسبت به سيف يك اتهام جدى و يك نتيجه گيرى منطقى از مقايسه روايت هاى سيف با روايت هاى ديگران می باشد ...
من خيلى سپاسگذار و خرسندم كه اين فرصت را داشته ام كه وقت زيادى براى مطالعه اين بحثها صرف كنم كه براى من كاملا متقاعد كننده است! و اطمينان دارم كه تمام كسانى كه اين كتابها را با فكرى باز و روشن مطالعه نمايند، اين قدرت بحث را تمجيد خواهند كرد.» «*»
📝 (*) پروفسور جيمس ریسن رئيس گروه تحقيق در زبان عرب در دانشگاه گلاسگو و دبير انجمن خاور شناسان آن دانشگاه و همچنین استاد كرسى زبان عربى در دانشگاه منچستر مى باشد.
📚كتابهاى او عبارتند از «مقايسه فرهنگ اسلام با اديان ديگر» و «مقدمه بر علم حديث» و «ترجمه و حاشيه بر مشكاة المصابيح» در چهار مجلد و ...
📗نقش عایشه در تاریخ اسلام، مقدمه ترجمه جلد سوم از استاد جاودان
🆔 @Allameaskari