هدایت شده از javedan.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كليپ_تصویری
فرمايشات مهم آيت الله جاودان(حفظه الله) پيرامون ايام نهم ربيع الاول
#موسسه_ایمان_ماندگار
www.javedan.ir
کانال سروش :
Sapp.ir/javedan_ir
کانال بله:
Ble.im/javedan
با سلام خدمت اعضای محترم کانال علامه سید مرتضی عسکری
به لطف خدا کتاب نقش ائمه در احیای دین از چاپ خارج شده و عزیزان می توانند برای سفارش به آیدی مدیر کانال مراجعه کنند یا تماس بگیرند
۰۹۳۶۸۱۷۴۷۷۲
@Allameaskari
عسگـــری یا عسکـــری ⁉️
⬅️ عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛
🍇همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده🍇
🗡 لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند.
⬅️ عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
😡 خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری(علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند و به عسکری لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
😳 اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
✏️ از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
📢 در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی دست داشتند همچون خلفای عباسی...
🚨 شایسته است با نشر این مطلب کمر همت بسته و در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش کنیم.
⛅️ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج
@Allameaskari
#بیانات
✅ارزش کارهای عالمی همچون علامه عسکری چه زمانی درک می شود؟
🔴شاید برای هریک از دوستان و همراهان گرامی ما سوال شود حالا شخصیتی مانند علامه عسکری اثبات کرد در تاریخ فلان مقدار دروغ هست بعدش که چی؟ بقول طلبه ها ثم ماذا؟!
لکن اگر کتاب های ایشان که شامل معالم، نقش ائمه در احیای دین و نقش عایشه در تاریخ اسلام عبدالله بن سبا و... را ملاحظه کنیم میبینیم مواردی که علامه به عنوان دروغ شناخته و معرفی کرده ضربه مستقیم به #اعتقادات_شیعه است و صرفا یک گزاره تاریخی نیست.
🔴نکته مهم دیگر این است که درجای جای کتب تاریخی و تحلیلی موجود در اطرافمان از این جعلیات و دروغ ها میبینیم که نویسندگان هم قصد و غرضی نداشتند لکن با اعتماد به پیشینیان و بزرگان دانشمندان مکتب خلفاء همان مطالب ساختگی را به مکتب اهل بیت منتقل کردند شاید باور کردنی نباشد اما کسانی که کتاب نقش ائمه علامه را خواندند میبینند که ایشان در قسمتی از کتابشان نام دانشمندان بزرگی را ازمکتب اهل بیت میبرند که متاسفانه ناقل این جعلیات و دروغها بودند البته باز هم می گوییم این ها همه بدون قصد و غرض نقل شده است.
لکن عظمت کار علامه عسکری کمی قابل درک می شود.
⭕️و به یاد دارم روزی ایشان فرمودند شما عظمت کار عبدالله بن سبا و صد و پنجاه صحابی ساختگی را درک نمی کنید حال آمدید و گفتید ۱۵۰ صحابی ساختگی هستند بگو ۵۰۰ صحابی ساختگی اند چه فائده ای دارد ؟!!!
💢ایشان در ادامه فرمودند مثل این است که معاذ الله به شما بگویند دو تا امام شما دروغ است .
♦️برداشت هایی از کلام استاد ادیبی از شاگردان علامه عسکری
@Allameaskari
برای سفارش کتب علامه عسکری و استاد جاودان حفظه الله به کانال زیر مراجعه نمایید.
@Allamehaskari
📗 #خاطرات
💢علامه عسکری و تشکیل حکومت اسلامی
📌 علامه عسکری قبل از سال 42 شمسی تصمیم گرفته بودند در عراق حکومت اسلامی تشکیل دهند.
لذا حزب الدعوة را تاسیس کردند که شهید صدر و شهید حکیم هم از اعضای آن بودند.
📌 قرار آن ها براین بود سه سال مخفیانه به این حزب دعوت کنند مانند پیامبر اکرم که سه سال دعوت خصوصی داشتند.بعد به طور عمومی کار را ادامه دهند.
.
🔴 استعمار بعد ها که حزب الدعوه فراگیرتر شد برای جلوگیری از این جریان #حزب_بعث را درست کرد.
❌ علامه می فرمود اگر استعمار یک سال دیرتر حزب بعث را علم می کرد انقلاب ما در عراق به سر انجام می رسید.
❌آن ها غالب اعضای موسس حزب الدعوه را کشتند و می خواستند علامه عسکری را نیز بکشند که علامه از عراق به لبنان فرار کرد و از آن جا به ایران آمد.
✅ جمله معروف ذوبوا فی الخمینی کما ذاب فی الاسلام که از زبان شهید صدر رحمه الله نقل شده در حقیقت شعار این حزب بوده است.
📄بیان خاطره از استاد ادیبی از شاگردان علامه عسکری
🇮🇷 @Allameaskari
#نظرشهیدمطهری_درموردعلامه_عسکری
📖 نامه استاد #شهيدحضرت_آيت_الله #مرتضى_مطهرى_رحمه_الله در تجليل از حضرت علّامه و كتاب ايشان
🔶 در حدود چهل و هفت سال قبل يكى از نويسندگان ايرانى نقدى بر كتاب «احاديث امّ المؤمنين عايشه» زدند كه بعد از نشر اين نقد در مجله راهنماى كتاب، فيلسوف متفكّر حضرت آيت اللّه شهيد مرتضى مطهرى رحمه الله نامه اى را در نقد اين منتقد و حمايت از حضرت علّامه عسكرى به مجله راهنماى كتاب نوشته و ارسال داشتند كه اين نامه در تاريخ آذر ماه 1340 ه. ش. در آن مجله چاپ گرديد كه ما مقدمه اين نامه را خدمتتان تقديم می نمائيم:
🔸 «اين كتاب (احاديث ام المؤمنين عايشه)، تأليف آقاى سيد مرتضى عسكرى از ايرانيان مقيم عراق و از نويسندگان فاضل شيعه در عصر حاضر است، اين كتاب نشريه دوم از سلسله نشرياتى است به نام «دراسات فى الحديث و التاريخ» كه مؤلف آغاز كرده است و نشريه اول آن به نام «عبد اللّه بن سباء» منتشر شده است.
🔸من هنوز توفيق ملاقات آقاى عسكرى را پيدا نكرده ام؛ امّا كسانى كه از نزديك با معظم له ارتباط دارند ايشان را علاوه بر مقام فضل و تتبع مردى متديّن و مجاهد معرفى می كنند، هدف اين كتاب خيلى نمايان است بى اعتبار جلوه دادن احاديثى كه از عايشه نقل شده است چند سال پيش علّامه سيد شرف الدين عاملى كتابى به نام «ابو هريره» منتشر كرد و احاديث ابوهريره را عالمانه نقّادى كرد و در كار خويشتن توفيق يافت.
🔸نويسنده كتاب عايشه خواسته است همان كار را در مورد احاديث عايشه انجام دهد با اين تفاوت كه ، كارى كه او پيش گرفته بس دشوارتر و خطيرتر است. ميان اين دو كار همان مقدار تفاوت است كه بين خود ابوهريره كه يك صحابى عادى است با عايشه كه افتخار همسرى پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله را دارد و بالاخره به هر سبب و موجبى بوده در ميان اهل جماعت به صورت «قديسه اى» در آمده است، تفاوت هست.
🔸به موجب همين تفاوت است كه آقاى عسكرى كوشيده است كه در تعبيرات خود همواره حرمت و حشمت عايشه را حفظ كند و در هيچ جا ديده نمىشود كلمه اهانت آميزى آورده باشد همان طور كه به همين موجب بود كه خود امير المؤمنين على عليه السلام با آن همه كينه توزى ها كه عايشه كرد و جنگى به پا كرد و اشكالاتى در كار آن حضرت به وجود آورد بعد از اظهار درد دلى نسبت به عايشه می فرمايد:
«... ولها بعد حرمتها الاولى والحساب على اللّه تعالى ... به هر حال احترام نخست او برقرار است و حسابرسى اعمال او با خداى بزرگ است»
📓 به نقل از کتاب مرزدار مکتب اهل بیت
📚 کانال اعتقادی تاریخی #علامه_سید_مرتضی_عسکری
🆔 @Allameaskari
📸 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «رهنمای طریق» استاد جاودان
🔹رهبرانقلاب پس از مطالعه کتاب «رهنمای طریق» آیتالله جاودان، در تقریظی بر آن نوشتند: «بخش عمده ای از کتاب مطالعه شد، مطالب سودمند بسیاری در آن هست که برای جوانان دانستن آنها لازم یا راهگشا است. خداوند به همهی آنان توفیق دهد و مؤلف محترم را محفوظ بدارد بمنّه و کرمه.» منبع :فارس
@Allameaskari
جهت سفارش کتاب پیام بدهید👈 @Aghayabnalhasan
#رهنمای_طریق
کتابی راه گشا از بیان رهبر معظم انقلاب
قسمتی از کتاب
سوال: آیا آنچه که در مورد نحوست ماه صفرالمظفر آمده معتبر است؟
جواب از استاد جاودان: در اسناد و منابع مذهبی ماه نحس وجود ندارد، جز اینکه برخی علمای گذشته به این مطلب اشاره فرموده اند. در هر صورت ماه صفر ماه مصیبت، رنج و اندوه اهل بیت علیهم السلام است و این جهت نباید فراموش شود و مهم است.
@Allameaskari
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #معرفی_کتاب «رهنمای طریق»؛ نوشته آیتالله جاودان
👈 کتاب «رهنمای طریق» مشتمل بر ۵۸۰ سؤال پرسیدهشده در موضوعات گوناگون از آیتالله جاودان و پاسخهای ایشان به این سؤالات است. سؤالات این مجموعه، همان سؤالاتی است که مردم و بهخصوص جوانان از طریق پایگاه اینترنتی آیتالله جاودان از ایشان پرسیدهاند و ایشان به آنها پاسخ داده است. جمعی از محققین و شاگردان استاد، از میان انبوه سؤالات پرسیدهشده طی پنج سال، سؤالاتی را انتخاب، تصحیح و تحقیق نموده و پس از دستهبندی در قالب این کتاب عرضه نمودهاند.
📚 کتاب دارای ویژگیهای فراوانی است، از جمله:
🔸️پاسخگویی به پرسشهای جوانان دربارهی خلأهای موجود در دنیای امروز
🔸️تأمین محتوای فرهنگی متناسب با فضای امروز جامعه و نیازهای جوانان
🔸️ارائهی سبک زندگی متناسب با نیازهای اجتماعی...
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/book-content?id=40944
🎙 گفتگو | گسترش کتابهای پرسش و پاسخ اخلاقی
🏷 به مناسبت انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب رهنمای طریق به تالیف آیتالله جاودان
🔻 اخیراً تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «رهنمای طریق» کتاب اخلاقی نگاشتهشده به قلم آیتالله محمدعلی جاودان منتشر شد.
🔸️ این کتاب که حاوی پاسخهای مکتوب و عالمانهی آیتالله جاودان به پرسشهای مردم و بهویژه #جوانان در مسائل مبتلابه آنان در حوزههای گوناگون اخلاقی و اعتقادی و معنوی است، مورد #تحسین رهبر انقلاب در جلسات مختلف قرار گرفته است.
🔸️ رهبر انقلاب در حاشیهی یکی از این جلسات، گفتگویی کوتاه با حجتالاسلام والمسلمین محمدباقر تحریری، تولیت مدرسهی مروی دربارهی این کتاب سودمند و راهگشا داشتهاند.
🔻 از این رو پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گفتگو با این استاد برجستهی حوزهی علمیه، نظرات رهبر انقلاب دربارهی این کتاب را جویا شده است.
🔍 در ادامه، متن گفتگو را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=40943
@Allameaskari
#حکایتی_از_بزرگان
#جمعه_ها
✅ پس درد کدام است؟!!!
🔶در سال های پایانی عمر علامه عسکری در اثر نارسایی کلیه به دیالیز مبتلا شده بودند و در طول هفته چندبار به بیمارستان می رفتند.
🔸در آخرین عید غدیر که خدمتشان رسیدم آثار دیالیز در بدن ایشان هویدا بود دو عدد لوله برای دیالیز دائما در بدن ایشان وارد کرده بودند
به ایشان عرض کردم حالتان چطوراست؟!
🔆فرمودند این ها (اشاره به لوله ها کردند که در بدنشان بود)را می گویی ؟ اینها چیزی نیست. دعا کن که من کارهای عقب افتاده دارم.
👈اگر دیالیز شدن و انواع درد ها را داشتن، درد نیست و چیزی نیست پس چه چیزی #چیز است. براستی درد علامه چیست؟
درد او درد دین و مکتب اهل بیت است. یعنی هیچ دردی برای او مهم تر از درد دین نیست.
📜خاطرات استاد ادیبی از شاگردان علامه عسکری
🆔 @Allameaskari
هدایت شده از سیدالعلماء
#ثقلین
🔺 برکات مسلمانیِ واقعی در سایهی قرآن مجید و عترت علیهمالسلام
🔹 اخیراً در #تلویزیون یک جمله کوتاهی که زیرنویس شده بود را از مرحوم آیت الله #بهجت دیدم که حاصلش این بود که؛ تا در این زمان برکات حضرت مولا حضرت #مهدی علیهالسلام به #انسان نرسد -که #حجت خداست بر همهی #خلق و زمین و آسمان است و به برکات او در #امنیت و گردش و سلامتی هستیم- هیچ سعادتی نصیب انسان نمیشود.
این جمله برگرفتهی از این دعایی است که در آخر #مفاتیح_الجنان نقل شده* که بعد از یکی دو سطری که ابتدا شروع میشود به این مطلب میرسد که؛ «عَرِّفْنِی حُجَّتَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينی»؛ خدایا من از این مسئله که تو حجت داری خارج شدهام، فارغ شدهام و آنگاه #تحقیق کردهام به گونهای که مسلَّم است پیش من، منتهی باید او را بشناسم تا اینکه از راه #شناخت او دستم به #حبل_متین و ریسمان آویختهی از سوی تو به سوی خلقت استفاده کنم؛ «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً وَ لا تَفَرَّقُوا«؛ ( #آل_عمران : ۱۰۳). معنای #قرآن_ناطق همین است.
حبل خداوند یکی #قرآن است و یکی هم قرآن ناطق است که در حدیث #متواتر و مشهورِ #ثقلین هم بیان شده.
خوب افرادی که این شناخت را خداوند به آنها داده هیچوقت آرام نمینشینند، همیشه در پیِ #نجات #خانوادهی خودشان و سپس دیگران هستند. بعضی از #بزرگان ما که دستشان به این حبل متین از جانب خدا رسیده بود #زندگیشان وقف این کار شده بود. همین مرحوم آشیخ عباس محدث #قمی هر کس او را دیده اینطور میگوید که مثلاً اگر اتوبوس در بین راه رفتن یا برگشتن -مثلاً از #مشهد مقدس- یکی دو ساعت یک جا توقف میکرد، ایشان وسائل نوشتار دم دستش بود. اینها را میگرفت و یک گوشه مینشست و مشغول نوشتن میشد. یعنی نمیگذاشت که حتی یک ثانیه وقت از دستش خارج شود. این علامت #مسلمانی واقعی است.
------------
* [ مقصود دعای منقول از جانب مرحوم سید بن طاووس است که با عنوان «دعایی که در زمان غیبت باید خواند» در اواخر مفاتیحالجنان ذکر شده است.]
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
علامه عسکری
📸 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «رهنمای طریق» استاد جاودان 🔹رهبرانقلاب پس از مطالعه کتاب «رهنمای طریق»
#علاقه_مندان_به_تفکرعمیق 📚#رهنمای_طریق
#استاد_جاودان
⁉️لطفا برنامه ای برای افزایش قدرت ذهن بیان فرمایید.
✅جواب: 🔻غذای خود را کاهش دهید .
🔻همیشه با وضو باشید.
🔻زیاد قرآن بخوانید.
🔻نمازتان را صحیح و اول وقت بخوانید ، زیرا هرچه جهات مادی در انسان کمتر و ضعیفتر شود به جهات معنوی او افزوده و جنبه تجردی روحش بیشتر خواهد شد. و هرچه روح تجرد بیشتری داشته باشد امکان تفکر ، بهتر و بیشتر فراهم می گردد.
💠قسمت هایی از کتاب رهنمای طریق کتابی بسیار کاربردی در موضوعات مختلف دینی ازجمله اخلاقی مشاوره علمی اجتماعی قرآنی و...
جهت سفارش با آدرس زیر تماس بگیرید👈
@Aghayabnalhasan
💢کانال علامه عسکری
💯 @Allameaskari
#علوم_قرآنی
💢هم آوايى آيات قرآن در انديشه علّامه عسكرى
🔷آيه ها و سوره ها و حتى كلمات و حروف قرآن در يك نظم خاصى (شبيه نظم آوايى) قرار گرفتهاند كه من اسم آنرا «هَنگ👈🏻وزن، آهنگ فارسی» گذاشته ام و معتقدم كه حتى جاى كلمات و حروف قرآن را به سبب همين هنجار و نظم نمی شود تغيير داد گر چه شايد امروز نتوانم اين قضيه را خوب ثابت كنم (چون من يك درك و حس شخصى از اين هَنگ دارم كه انتقالش مشكل است): اما مطمئنم كه آيندگان آنرا ثابت خواهند كرد.
🔷آن احاديثى كه در كتب مكتب خلفا (اهل سنت) به صحابه نسبت داده اند كه پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: قرآن را می توانيد به هر شكلى بخوانيد مشروط بر اينكه آيه رحمت، عذاب نشود و آيه عذاب، رحمت نشود. و يا احاديثى كه مىگويد به جاى «اقبل» در آيه مىشود «اسرع» يا «هلمّ» گذاشت، بديهى است كه جعل كنندگانشان عرب نبوده اند. صحابه عرب بودند و به خوبى می دانستند كه هيچكدام از اين افعال را نمىشود به جاى هم قرار داد، به گُمان من زنادقه شام كه مورد تأييد بنى اميّه بودند چنين احاديثى را جعل كرده اند و به صحابه نسبت داده اند.
🔹كسانى مثل ابن ابى العوجاء كه بنى عبّاس در سال 150 ه. ق به خاطر همين جعل حديث او را كشتند و در وقت مرگ گفت: «لئن قتلتمونى فقد وضعتُ فيكم أربعة آلاف حديثٍ، احلّل فيه ما حرّم اللّه و احرّم فيه ما احلّ اللّه»؛ اگر مرا می کشيد همانا در ميان شما چهار هزار حديث جعل كردم، آنچه را كه خداوند حرام كرده بود حلال كردم و آنچه را كه خداوند حلال كرده بود حرام كردم.
💥براى فهم بيشتر اين مطلب مثال ديگرى از قرآن می زنم. در قرآن مىخوانيم فِى جِيدِهَا حَبْلٌ مّن مَّسَدِ» «سوره تبت آیه 5»
در گردندش [گردن زَن ابو لهب] طنابى است از ليف خرما، عرب براى گردن سه لفظ به كار مىبرد: جيد، عنق، رقبه. هر كدام از اين سه لفظ غير از معناى عمومى (كه گردن است) يك معناى خاصى هم دارند، به همين دليل نمی شود يكى از اين الفاظ را به جاى ديگرى استفاده كرد، يعنى فصحا بكار نمی برند. در عنق: گردن طبيعى كه دراز و كوتاه دارد مطرح است در رقبه: نَفْس انسانى مطرح است و در جيد: زيبائى خوابيده است.
🌸امام حسين عليهالسلام در خطبه مكه اش مىفرمايد:
«خُط الموت على ابن آدم مخطّ القلادة على جيد الفتاة ...»
مرگ در سرنوشت بنى آدم چون گردنبند بر گردنِ دخترانِ جوان رقم خورده است. پس به جاى جيد نمی شود هيچ يك از آن دو لفظ را گذاشت چون نظم معناى آيه به هم می خورد.
💡فهميدن اين نظريه هم تخصص می خواهد شايد اگر در محيط عربى و ادبى بزرگ نمی شدم و اين مقدار براى فهم زبانِ عربِ عصر پيامبر صلى الله عليه و آله زحمت نمی کشيدم، چنين ادعايى نمی كردم.
📚کانال علامه عسکری
🆔 @Allameaskari
╔═.🍃.🌸
🍃🌸🍃~~~~~
🌸
#خاطرات
✅خاطره ای از دوران جوانی علامه عسکری در قم
🔶 مرحوم علامه حدود سال 1310 شمسی که به قم می روند وقتی به حوزه نگاه میکنند متوجه این می شوند که حوزه یک بعدی است و فقط فقه و اصول در آن تدریس می شود.
🔹علامه آن موقع فقط 18 سالشان بود که به این پی می برند ولذا تصمیم می گیرند استادی را پیدا کرده و شروع کنند به تعلم علم تفسیر در مدرسه فیضیه. چند نفر از طلبه ها را هم فکر خود می کنند و کرسی درس تفسیر را راه می اندازند.
🔸در ابتدای امر برای طلاب آن وقت این درس چیز عجیبی بود. کم کم با فشار هایی که به ایشان و این درس آمد درس تفسیرشان تعطیل شد. علامه می فرمودند من آن زمان قهر کردم و به سامرا رفتم.
🌸
🍃🌸
╔═.🍃.🌸 ═════════╗
@Allameaskari
╚═════════.🍃.🌸 ═╝
#مواعظ_آیت_الله_حقشناس
#جلدچهارم
#گزیده_کتاب
اگر بجایی رسیدی که تواضع و حسن نیت پیدا کردی در مقام تفهیم و تفهم برآمدی و با ملایمت لسان با اجتماع برخورد کردی اهل صحبت با اختیار شدی نرم زبانی ، ادب و حکمت را روش رفتار و سرلوحه کارهای خود قرار دادی بدان که آیه محکمه در وجود درست شده است و اگر غیر از این باشد نه؛ هنوز علمت آیه محکمه نشده است.
جهت سفارش👈
@Aghayabnalhasan
@Allameaskari
جستاری_درباره_زیارت_عاشورا_و_حدیث.pdf
584.7K
مقاله ای از کانال علامه عسکری در پاسخ به شبهاتی در مورد شخصیت ایشان کاملا فنی وعلمی
حتما بخوانید.
جستاری درباره زیارت عاشورا وحدیث کساء
#بیانات
🔲 بمناسبت هفته وحدت
علامه عسکری:
❌#بنیانگذار_لعن چه کسی بود؟! چه کسی جامعه و پیروان گمراه خود را یاد داد تا دیگران را لعن بکنند و در جامعه تفرقه بیفکنند؟!!
🔶امام صادق (علیه السلام) خود با ابوحنيفه می نشست و با او درباره عقايد و احكام مناظره می كرد. اين روش تا عصر شيخ مفيد (م: 413 ق.) در بغداد ادامه داشت. چنانكه شيخ طوسى (م: 460 ق) استاد كرسى دارالخلافه بغداد بود. ولى هنگامى كه سلجوقيان وارد بغداد شدند كرسى شيخ طوسى را آتش زدند و ما(مسلمانان) را از يكديگر جداساختند.
سپس درگيرى هاى صفويه و حكّام عثمانى پيش آمد، در واقع همه اين امور سياسى بود نه دينى!
🔶اينها همه درگذشته بود. امّا آنچه كه امروز دلها را می لرزاند، مطالب منتشره اى است كه می گويد برخى از شيعيان بعضى از صحابه پیامبر را لعن می كنند! من به شما می گويم كه بنيانگذار لعن، معاوية بن ابى سفيان بود كه از سال (40) هجرى آغازكرد و دستور داد امام علی بن ابی طالب (ع) را بر فراز همه منابر مسلمانان در خطبه هاى نماز جمعه لعن كنند، و اين روش تا پايان حكومت امويان- به جز دو سال حكومت عمربن عبدالعزيز- ادامه داشت! حال، آيا به نظر شما در تمام اين مدت شيعيان على و اهل بيت على سكوت کردند و با آنها مقابله نكردند؟ چرا، با آنها مقابله كردند.
🔶ولى امروزِ ما با آن روز آنها چه كار داریم؟ آرى، آن را رها می كنيم و هر اختلاف ديگر را نيز رها می كنيم و اين جدال عقيم بی نتيجه را وا می گذاريم و امروز فقط اين بحث را پى مى گيريم كه سنّت رسول خدا (ص) را از كجا بگيريم، تفسير قرآن را چگونه دريابيم؟ هر يك از ما دليل خود را ارائه میکند و دليل برادرش را می شنود، خواه قبول كند يا نكند، در هر حال جان خويش را در برابر دشمن مشترك فداى برادر مسلمانش می كند. من تو را حمايت میکنم و براى تو جان میدهم، چنانكه جمهورى اسلامى ايران با مسلمانان فلسطين چنين می كند، ما میدانيم كه همه دولتهاى عربى اسلامى به جز جمهورى اسلامى برآنند تا با اسرائيل آشتى كنند، اما اين حكومت(جمهوری اسلامی)، «حزب الله» را از جوانان شيعه جنوب لبنان تأسيس می كند تا با اسرائيليان بجنگند به خاطر فلسطين شهيد شوند و «انتفاضه» درون فلسطين را يارى کنند، و امام خمينى- رضوان الله تعالى عليه- «روز قدس» را برپامى دارد. آرى، ما اينگونه ايم و ابناى امت اسلامى را به اين راه فرا می خوانيم.
📖کتاب دروغ ها و تهمت ها در کتاب «لله ثم للتاریخ» اثر علامه عسکری ص24
⭕️با نشر مطالب کانال شما هم مبلغ دین الهی باشید.
📕کانال علامه عسکری🔰
🆔 @Allameaskari