راز حملات اخیر به قانون جدید حجاب چیست؟
🔰 جرائم سنگین برای کشف حجاب با کسر خودکار از حساب متخلفان و تبدیل شدن بی حجابی از تخلف به جرم
🔹بر اساس ماده ۴۷ و ۴۹ قانون جدید حجاب برای بد پوششی یا کشف حجاب سر در دفعه اول جزای نقدی ۲۴ میلیون تومانی و در صورت تکرار جزای نقدی تا ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است
🔹 بر اساس ماده ۴۸، افراد برهنه در انظار عمومی بلافاصله توسط ضابطان قضایی دستگیر و متخلف به جزای نقدی تا ۲۸۰ میلیون تومان محکوم می شود
🔹 بر اساس قانون جدید حجاب، بی حجاب که تاکنون تخلف بود جرم محسوب شده است
+اما نکته طلایی این طرح کسر خودکار جرایم از حساب متخلفان است که باعث می شود صد درصد قانون اجرایی شود 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا عید الزهرا سند تاریخی دارد؟؟
حقیقت ماجرای عیدالزهرا
و ابولولو چیست ؟
استاد نهج البلاغه
استاد مهدوی ارفع
#بدعت
پیشاپیش از صحنه های داخل کلیپ عذر خواهیم
👓 سند مهمی که نشون میده در زمان شاه هم سازمان فضایی بینالمللی داشتیم!
❗️ اشرف پهلوی شخصا مامور بود که مردم و حتی خارجیها را به #فضا بفرسته😂😂
🔹 سند گزارش محرمانه ساواک:
والا حضرت اشرف پهلوی بزرگترین باند قاچاقچیان مخدر ایران را #سرپرستی میکند!!!
🔹 در سند دیگری آمده:
والاحضرت اشرف پهلوی بعلت شناخته شدن در مسافرتهائی كه برای حمل مواد مخدره مینمایند از طرف پلیس كشورهای اروپایی تحت نظر میباشد!
❗️ حالا هی ناشکری کنید☺️
@+
+گمشده ی پیدا
امروز و در شروع سال تحصیلی جدید کتاب درسی یکی از شهدای گمنام دانش آموز که در منطقه عملیاتی شلمچه در کنار پیکر مطهر او در عملیات تفحص پیدا شده بود در هیأت دولت رونمایی شد.
قلمِ شهید لای صفحه ای از کتاب قرار داشت که مضمون ابیات آن، روح و جان را درگیر می کرد.
آخرین صفحه ای که شهید والامقام آنرا قبل از شهادت خوانده بود شعری است با این عنوان: گمشده ای که پیدا بود!
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماشاالله به این نظم و انضباط و شعر زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفاً روی تصویر بزنید.و لذت ببرید.
🕰 ۱:۰۳
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
فرزند رهبر انقلاب در تالار سوره حوزه هنری تهران شب گذشته
با کفش برند ایرانی TAN PAK با قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان
🆔 @nezamitarinn
لذیذ ترین جواب
+یادم نمی رود، وقتی درس آقا بهجت می رفتیم، درسی که ما می رفتیم در خانه ای بود و خیلی خلوت بود، گاهی ده تا دوازده نفر، بیشتر نمی شدیم. حضرت آیت الله بهجت نیم ساعت زودتر از بقیه سر درس می آمدند و می نشستند. استفاده ی قبل درس گاهی از خود درس کمتر نبود، گاهی پیش می آمد که حضرت آیت الله بهجت تنها بودند، یک بار که ما رفته بودیم، هنوز کسی نیامده بود و ایشان تنها بودند و من هم یک سوالی کردم که به نظرم می آمد که سوال مهمی باشد. سوال را پرسیدم، ایشان من را نگاه کردند و سکوت کردند و جوابی ندادند. وقتی هم که ساکت بودند مشغول ذکر بودند، چرا که زیارت عاشورا را با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام همیشه می خواندند و مشغول بودند.
بعد سکوت کردند، برای من خیلی سخت شد که یک سوال علمی پرسیدم و ایشان جواب ندادند. ابتدا مقداری بهم بر خورد و برایم سخت شد، بعد یک چیزی در وجودم القاء شد که این سوالی که تو داشتی آیا به مقتضی اون چه که قبل از این می دانستی ، عمل کردی و جواب این سوال را اگر هم بدانی، الان برایت نفعی دارد. قبلی ها را عمل کردی؟!
احساس کردم حضرت آیت الله بهجت(ره) با همان سکوتشان این را به من القاء کردند، بعد دیدم شاید لذیذ ترین جوابی که توی عمرم گرفتم این سکوت آیت الله بهجت بود که این جا جواب من را ندادند و بعد ، یک نگاهی بهم کردند و دیگر سرشان را پایین انداختند.
این سکوت ایشان ابلغ در جواب بود، آخر سوال کردن هم، وقتی یک فرصتی پیش می آید، یک حالتی که غنیمت است، چه سوالی بکند که بهترین استفاده را بکند ، خود این هم یک حکمتی می خواهد که فرصت را ضایع نکند.
استاد عابدینی
https://tamhis.ir/lessons/morality/6782/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای به روزی که بگردی و یک علامه طباطبایی پیدا نکنی!
🔹 خطابه پر معنا و شنیدنی استاد مطهری درباره معنویت در عصر تکنولوژی
@varesoon
- شـهـیدبهشـتی در نگاه مقام معظـم رهـبـری:
اصولاً آقای بهشتی آدمی نبود که از میدان به در برود و در برابر اهانتها و توهینها حتی اندکی آشفته شود. ممکن بود در یک جلسهای حتی به او اهانت بشود و بارها دیدیم که چنین هم شد! اما ایشان آدمی بود که این تحمل را داشت که اهانت را با بزرگواری گوش میداد و در آخر با استدلال و توجیه به آن پاسخ میداد.
در حقیقت لطـافـتی در وجودش بود که همه را جذب میکرد. خشونت، بدی و بدخواهی در وجودشان نبود. کسی را نمیرَنجاند و بسیار مهربان بود.
شـهـادت آقای بهشتی واقعاً مکمل شخصیت او بود و مرگ طبیعی برایش ناچیز.. وقتی ایشان زنده بود از همه توان و ظرفیت خودشان برای پیشـرفت و ترقی اسلـام استفاده کردند و شهادتشان هم به همینگونه برای پیشرفت اسلـام موثر بود.
انقلـاب ما با وجود چنین انسانهایی شکل گرفته است و یقیناً حرکت و تداوم انقلـاب اسلـامی به این خونها بستگی دارد!
خداوند انشاءالله از امت اسلام قبول کند این قربانی عزیز را ..
#علمای_مبارز
📝{رسانه فرزند انقلاب اسلامی}
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎥 فیلم تکاندهنده و کوتاه #سهم
📌برگرفته از خاطره همسر شهید نوروزی نژاد
✍ایکاش این کلیپ آنقدر دست به دست شود تا همهی مردم و مسئولین ببینند...
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبحان الله سبحان الله سبحان الله
اگر خود انسان بخواهد
هیچ عذری در عدم توانایی انسان
پذیرفته نیست
قدرت انسان
شکر خدای بی منت را
گر گدا. کاهل بود. تقصیر صاحبخانه چیست
+ خدایا من چرا زود جواب دادم
+من یادم نمیرود، یک بار در حرم امام رضا علیه السلام داشتم میرفتم، کسی آمد سوالی کرد، من آنجا ابتدا به ذهنم چیزی رسید، سریع جواب دادم، بعد یک دفعه این فرد که رفت، متوجه شدم این جواب صحیح نبوده. نمیدانید چه حالی پیدا کردم. شاید الان سالیانی از آن میگذرد، از آن چیزهایی که خیلی ذهن من را مشغول کرده و دائماً میگویم خدایا من چه جوری جبران کنم. با اینکه حالا آن هم یک سوالی بود که آن عبادت را آن جوری هم انجام میداد، غلط هم نبود ها، باطل هم نبود ها، اما جواب صحیح هم نبود و جواب صحیح جور دیگری بود.
هنوزم که هنوز است، چند تا چیز است که ذهنم را مشغول کرده که دائماً یادم می آید یک حق الناسی است، یکی اش این است. میگویم خدایا من چرا زود جواب دادم و بعد فهمیدم این جواب اینجوری نبوده. شاید حالمم هم آن موقع مناسب نبود و داشتم به چیزی فکر میکرد و این بنده خدا آمد پرید وسط حال ما، من هم شیطان به ذهنم خطور داد و زود این جواب را دادم و او هم رفت. اما بعد فهمیدم که چقدر این کار من اشتباه بوده.
این هم حق الناس است. مثل ضایع کردن استعدادها است دیگر. این فرد اگر آن عبادت را با شرائط صحیح ترش انجام میداد، باعث کمالش میشد، من با جواب ناقصم باعث شدم آن کمالِ کامل را به دست نیاورد. من مسئول نقص او هم هستم. پس در سوال جواب دادن حواسمان باشد «لا ادری من العالم» است. مِن العلم است. خود این علم است. پس حواسمان باشد اگر چیزی را نمیدانیم نترسیم که بگویند: ده بار سوال کردیم، گفت نمیداند! پس این بدتر از ماست!… عیب ندارد.
استاد عابدینی
+
https://tamhis.ir/lessons/morality/6782/