خاطرهای از علامه امینی
علامهی امینی صاحب الغدیر دعوت میشود در بغداد در یک مهمانی، همهی علمای اهل سنت بودند. کسی به ایشان محلی نمیگذارد، ایشان هم لب دم در، کنار کفشها مینشیند. یک بچهی ده سیزده ساله میآید میبیند عمامهی همهی آخوندهای سنی با آخوندهای شیعه فرق دارد. میآید یک نگاهی میکند و به آقای امینی که میرسد خب عالم شیعی، به مجلسیها میگوید: «هذا هو»، میگوید: «این همان است؟»
میگویند: «لا»، «نه این او نیست». آقای امینی میگوید: چه شد؟ این بچه آمد، به من نگاه کرد، خیره شد، پرسید این او هست؟ همه گفتند نه، توطئهای هست؟ تروری هست؟ بگیر ببندی هست؟ این خودش هست؟ نه. گفت این سؤال این بچه چه بود؟ گفتند: نه این یک ماجرایی است که، گفت اگر هم هست به من بگویید.
گفتند: این بچه یک مادر و خواهری دارد که مرض حمله میکند، غش میکند. یک روز یک آخوند شیعه آمد، یک دعایی کرد، این حمله خوب شد، او هم قیافهاش مثل شما، عمامهاش مثل شما بود، این نگاه کرد به شما گفت: این همان است که دعا مینویسد، خوب میشود؟
ما گفتیم: نه، این او نیست. گفت: چرا من هستم. همینطور. گفتند: شما یک دعایی بنویسی، الآن این در حال حمله هست هان، غش کرده، گفت: بله مینویسم، خوب میشود. همه اتاق ماندند. گفتند: بیا بنویس. او هم یک کاغذ نوشت، بسم الله الرحمن الرحیم یک آیه چیزی، یک دعایی چیزی نوشت. گفت بروید برسانید به او، الآن خوب میشود.
همه اتاق ماندند. رفتند به ایشان دادند و مادر خوب شد. مادر خوب شد و آمدند با سلام و صلوات بردنش. به او گفتند چی بود؟
گفت: هیچی یک آیه قرآن بود، منتها وقتی من نامه نوشتم عبایم را کشیدم روی صورتم، از بغداد یک کد دادم به حضرت علی نجف، گفتم: یا علی من عبدالحسین امینی هستم، صاحب الغدیر، اینجا همه سنی هستند، یک حواله دادم، نکول نکن، آبرویم میرود. میگفت یک سلام کردم از زیر عبا، این ارتباط ما کم شده است.
حضرت خدیجه سلام الله علیها استاد انصاریان.pdf
1M
🔖فیش منبر 🔖
#حضرت_خدیجه سلام الله علیها
#ماه_مبارک_رمضان
▪️وفات حضرت خدیجه ؛روز دهم سال دهم بعثت
▪️به خدا سوگند بهتر از خدیجه را خدا به من عوض نداده
▪️حضرت خدیجه سلام الله علیها مادر امت
▪️اخلاق خدیجه
▪️آشنایى با حضرت پیامبر
▪️ازدواج خدیجه با رسول خدا
▪️خصال خدیجه (س)
▪️درود خدا بر خدیجه
▪️نقش خدیجه در پیشبرد اسلام
▪️وصیت خدیجه
▪️وفات خدیجه (س)
▪️یاد خدیجه
📌دهم ماه مبارک رمضان روز وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها
📩دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه👇
╭┅─────────┅╮
↪️ @fishemenbar
↩️ talabeyar.ir
╰┅─────────┅╯
#پوستر | قایم، موشک!
◽️ #اسرائیل باید از صفحهی روزگار محو گردد.
▫️محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی
▫️کارگردان هنری: پویا سرابی
▫️ طراح گرافیک: محمد تقیپور
▫️با سپاس از سینا رعیتدوست
#ایران | #ما_میتوانیم
●خانهی طراحان انقلاب اسلامی
@KHATTMEDIA
🔴چگونه چند ساعت #قبل_از عملیات برای دشمن پالس بفرستیم که ایران قراره به #اسرائیل حمله کنه؟!
❌به روایت حسام الدین آشنا😐
⌛️توئیت آشنا : ساعت ۲۰:۴۳ شب
⏳زمان حمله : حوالی ساعت ۱:۲۰ بامداد
#دیمونا
#شبکه_نفوذ
#جاسوس_MI6
🌹🌹🌹
🔴داستان یک عکس؛ روایت محافظت از شخصی که همیشه جلوتر از محافظانش حرکت میکرد
محمد طه امیری، فعال رسانهای و عکاس جبهه مقاومت، با انتشار عکسی از محافظان حاج قاسم سلیمانی نوشت:
🔹در بوکمال کار گره خورده بود، همه چیز به هم دیگر قفل شده بود. مشکلاتی در پشتیبانی، کمی کلافگی نیروهایی که نمیتوانستند راه ورود به شهر را پیدا کنند و ترس اینکه نکند با کار حساب نشدهای همه چیز بهم بریزد.
🔹️ چند متر عقبتر از خط اما هلیکوپتری بر خلاف اصرار که «پرواز در این منطقه اصلا به صلاحش نیست» از زمین کنده میشود و به پرواز در میآید.
🔹️ کمی جلوتر از خط و نزدیکی شهر در میان دود و خاک به هوا بلند شده، آرام به زمین مینشیند. کمک خلبان بیرون میپرد، در هلیکوپتر را باز میکند و بعد از آن حاجی پیاده میشود و روی خاک ناامن بوکمال که هنوز نیروهای اصلی به آن نرسیدهاند قدم میگذارد.
🔹️ چند لحظه بعد سه نفر دیگر هم از پرواز پیاده میشوند. لباس رزم به تن دارند با اسلحهای در دست. تیم حفاظت حاجی هستند.
🔹️ حاجی بیسیم میزند که ما نزدیکی ورودی بوکمال هستیم، بگویید نیروها بیایند.
🔹️ این گوشهای از روایت سخت محافظت از شخصی است که همیشه جلوتر از محافظانش حرکت میکند.
🔹️ برای توصیف عکس باید بگویم از سمت راست، شهید «هادیطارمی» ایستاده وسط شهید «رضاخرمی» و در گوشه سمت چپ هم شهید شهروزمظفرینیا».
🔹️ اما ای کاش اینجا این امکان را داشتم که عکس را از سی متر عقبتر برایتان توصیف کنم.
🔹️ حاجی و چند نفر دیگر در حال بازدید از میدان جنگی در عراق هستند.
🔹️ قانون سی متر را خود حاجی وضع کرده بود، اینکه هر جایی که من هستم شما باید حداقل سی متر عقبتر باشید. در تعریف عرفی محافظ آمده، که او باید نفس به نفس با شخصیت برود. اما هادی و شهروز و رضا موتوری هیچ چیزشان مثل محافظهای عرفی نبود. همیشه باید همه چیز را از سی متر عقبتر هدایت میکردند.
🔹️ یک بار حاجی گفته بود، من اصلا دیگر تیم حفاظت نمیخواهم! هادی و رضا و شهروز مثل دیوانهها آتش کردند، رفتند دم خانه حاجی. داخل خانه حاجی سینی چای را که گذاشت، شیرینی کلمپه کرمان را که تعارف کرد، هادی با بغض گفته بود: حاجی دیگه ما رو دوست نداری؟ خودت گفتی هرکی رو از تیم حفاظت بذارم کنار یعنی دوستش ندارم! حاجی هم گفته بود که نه همه شما را دوست دارم منتها بار بودن شما کنار من سنگین است، نمیخواهم برای وظیفه سازمانی ور دل من بمانید.
🔹️ آن شب بچهها بار دیگر مجوز حضورشان را این بار با اشک از حاجی گرفته بودند. رابطهشان با حاجی یک جور دیگری شده بود. انگار که حاجی محافظ آنها بود. انگار قرار بود حاجی خیلی چیزها را برایشان تضمین کند.
🔹️ شهر بوکمال سال ۹۶ آزاد شد اما شهید رضا خرمی سال ۹۵ به شهادت رسید.
🔹️ آدمیزاد وقتی راه درست را پیدا میکند، رهایش نمیکند. آدمیزاد عاشق پایان درست است و انگار هر سه آنها خوب فهمیده بودند که به یمن حاجی قرار است تمام این راه صحیح و سالم بروند.
🔹️ وقتی خبر رضا را که در حلب شهید شده بود به حاجی دادند، حاجی خدا را شکر کرده بود که «الحمدلله در میدان شهید شد، پیش من از دنیا میرفت نمیتوانستم جواب خونش را بدهم».
🔹️ تمام تعاریف عرفی محافظ را بار دیگر مرور میکنم. یادم میآید یک بار یکی از مسئولین سابق بعد از اتمام کارش گفته بود همه پول محافظان را خودم میدهم فقط بگذارید بمانند، من بدون اینها نمیتوانم زندگی کنم!
🔹️ هادی و شهروز هیچگاه قرار فاصلهی سی متر را نشکستند البته به جز یک بار فرودگاه بغداد و آن شب کذایی وقتی که دیگر حاجی اجازه داد بود در نزدیکترین حالت پیش او بمانند. حالتی که حتی دیگر نتوان گوشت و پوست و استخوانشان را هم از یکدیگر جدا کرد. حاجی انگار تیم محافظت از عاقبت بچهها بود. حفاظتی که تا شهادت شخصیت ادامه پیدا کرد. هادی، رضا و شهروز خوب میدانستند که در این قصه این حاجی است که محافظ است نه آنها...
@SalamKhoda1
امام-حسن-ع-copy466.jpg
1.49M
امام حسن علیهالسلام و یاد خدا
زبانش از تمام مردم راستگوتر بود و بیانش از همه کس فصیحتر و گویاتر.
امالی صدوق، مجلس۳۳، ح۸.
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
هیچ حجابی در کار نیست❗️
📌تحت عناوین مختلف هم داریم؛ به خصوص در رابطه با پدر و فرزند. چه پدر برای فرزند دعا کند، چه فرزند برای پدر دعا کند. در این دو رابطه مطلب داریم. طرفینی هم هست و هر دوتا را می گوید.
در سورۀ ابراهیم دارد: «رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ». 1️⃣ در سورۀ نوح دارد: «رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِمَنْ دَخَلَ بَيْتِيَ مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ». 2️⃣ البته مؤمنین و مؤمنات هم دارد و پدر و مادر هم دارد. یا «وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَقُلْ رَبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا»3️⃣؛ دعاست. راجع به پدر و مادرت، حتی خدا امر می کند که این ها را دعا بکن.
بعد هم در باب اجابت، روایات متعدده داریم که سریع الاجابه هم هست. پیغمبراکرم(ص) فرمودند: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص) دُعاءُ الوَلَدِ لِلوالِدِ كَالأَخذِ بِاليَدِ»4️⃣؛ مثل گرفتن با دست است و فاصله ای ندارد، یا عکسش، پیغمبراکرم(ص) فرمودند «دُعاءُ الوالِدِ لِوَلَدِهِ، مِثلُ دُعاءِ النَّبِيِّ لِاُمَّتِهِ»5️⃣؛ تشبیه می فرمایند. پیغمبراکرم(ص)فرمودند: «دُعَاءُ الْوَالِدِ يُفْضِي إِلَى الْحِجَاب»6️⃣؛ دعای پدر برای فرزند از حجاب می گذرد و مانعی دیگر ندارد.
پیغمبراکرم(ص)فرمودند: «قال النَّبی(ص) کُلُّ شَیءٍ بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللهِ تَعَالیَ حِجَابٌ إلاّ شَهَادَةَ أنْ لَا اِلَهَ اِلَّا اللهِ وَ دُعاءَ الوَالِدِ لِوَلَدِهِ»7️⃣؛ هر چیزی بین او و بین خدا ممکن است حجابی داشته باشد، مگر شهادت به وحدانیت که هیچ حجابی در کار نیست و دعای پدر برای فرزندش.
1️⃣ «پروردگارا! بر من و بر پدر و مادرم و بر مؤمنان ببخشای در روزی که حساب برپا میشود»! سورۀ مبارکۀ ابراهیم، آیۀ 41
2️⃣ «پروردگارا! بر من و پدر و مادرم و هر کس که با ایمان به خانۀ من درآید و بر مردان و زنان مؤمن ببخشای»! سورۀ مبارکۀ نوح، آیۀ 28
3️⃣ «و برای هر دو از روی مهر و محبت، بال فروتنی فرود آور و بگو: پروردگارا! آنان را به پاس آنکه مرا در کودکی تربیت کردند، مورد رحمت قرار ده»! سورۀ مبارکۀ اسراء، آیۀ 24
4️⃣ پیامبر خدا فرمود:دعای فرزند برای پدر مانند گرفتن با دست است ( نقد است). نهج الدّعا، ج 2، ص 18 - الفردوس، ج2، ص213
5️⃣ پیامبر خدا فرمود: دعای
پدر برای فرزند مانند دعای پیامبر برای امت خود است. نهج الدّعا، ج 2، ص 28 - کنزالعمّال، ج2، ص98
6️⃣ نهج الدّعا، ج 2، ص 612- کنزالعمّال، ج2، ص98
7️⃣ نهج الدّعا، ج 2، ص 614 - کنزالعمّال، ج2، ص99
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا_حقیقت_بندگی 4
📝 جلسه ش
تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند.
رهبر انقلاب، ۱۳۸۵/۰۷/۱۸
#انتخاب_درست
#انتخابات
اینها (داعش)، همان کسانی هستند که دویست سال قبل آمدند کربلا، کربلا را غارت کردند، مردم را قتلعام کردند، رفتند حرم امام حسین، داخل حرم مطهر حسین علی علیهماالسلام که آن قبه؛ خانه عرش الهی است آنجا مرکز مهبط ملائکه الهی است، آنجا ضریح حضرت را شکستند صندوق چوبی را شکستند آتش زدند. آنها گذشتگان همینهایند.
امام خامنهای مدظلهالعالی؛ 1393/12/12
#مستند_لشکر_زینبی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
اصفهان پیشرو در عرضه اولین نمایشنامه قرآنی در جهان اسلام
مدیر پروژه نرمافزار طنین وحی:
🔹 تقریبا یکسوم قرآن دیالوگمحور است و نیمی از قرآن را نیز میتوان با کیفیت هنری و آواهای خاص ارائه کرد، بنابراین ترجمه روانی، بازنویسی شد، نرمافزار طنین وحی با حضور 162 صداپیشه در قالب یک نمایش رادیویی، ضبط و تنظیم شد.
🔹در ادامه بدون دستکاری در متن ترجمه، مطابق آیات قرآن به صورت نمایش اجرا شد و با حضور 162 صداپیشه، درمدت 7 سال در قالب یک نمایش رادیویی، ضبط و تنظیم شد و به صورت نرمافزار نیز درآمد.
🔹با وجود هزینههای زیاد تصمیم بر این شد، این نرمافزار از ماه رمضان به صورت رایگان عرضه شود و از سال گذشته روی بسترهای اینترنتی قرار گرفت و در حال توسعه است.
@Isffarsna-Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷زمینهساز کربلا
🔸️بقای اسلام مرهون تدبیر #امام_حسن (ع) است. به گفته مرحوم شیخ راضی آل یاسین، داستان #کربلا قبل از این که حسینی باشد، حسنی است. امام حسن بود (ع) که زمینه کربلا را فراهم کرد. داستان كربلا در صورتی اثربخش بود و جای خودش را باز میکرد که مردم این شناخت را پیدا کرده و از خواب غفلت بیدار شده باشند. زمانی كه معاویه پیمانش با امام حسن (ع) را نقض کرد، مردم فهمیدند همه این حرفها بازی برای فریب آنها بوده است.
۹۲/۰۵/۰۱
🔺️انتشار به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (علیهالسلام)
🌙 @mesbahyazdi_ir
💥 دعای ابوحمزه، وسعتِ اضطرار میآورد.
«اگر #اضطرارِ انسان به نان است، نان به او می دهند! دلیلش این است که اگر بیشتر از نان به او بدهند، هدر می شود. من که از خدا جز نان نمیخواهم، طبیعی است که اگر بیشتر بدهند، این نعمت من را خسته می کند و حوصلهام را سر میبرد و نمیدانم با آن چه کار کنم!
یکی از اساتید ما میگفت: دیدهاید اینهایی که از بالای ماشین هندوانه پرت میکنند؟ در لحظهای که طرف مقابل حواسش پرت است، اگر پرت کنند، هم هندوانه میشکند، هم طرف آلوده میشود! ما هم وقتی چیزی را نمیخواهیم، اگر به ما بدهند، هم خودمان آلوده میشویم و هم نعمت را ضایع میکنیم.
پس به اندازه #فقر و اضطرارمان به ما میدهند و طبیعی است که گسترش و #توسعه_اضطرار ، #توسعه_رحمت میآورد.
وسعت اضطرار به این است که سحرها بلند بشوید دعای ابوحمزه بخوانید! دعای ابوحمزه، کمکم فضای #جمال_الهی و فضای #افتقار_من، فضای بدیهای من و فضای محاسن او، و موانع و مشکلات من را برایم روشن میکند. آنوقت انسان، #زبان_دعا پیدا می کند، زبان دعا که پیدا شد همان میشود که فرمودند: «مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ أُعْطِيَ الْإِجَابَة».
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🌹من شبیهترین مردم به خدیجه کبری سلام الله علیها هستم
.كان عليّ بن أبي طالب أشبه النّاس برسول اللّه، و
كان الحسين بن عليّ أشبه الناس بفاطمة - عليها السّلام - و
كنت أشبه النّاس بخديجة الكبرى.
امام حسن مجتبی علیه السلام:
شبیهترین مردم به رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) علی(علیه السّلام) بود،
و حسین بن علی(علیه السّلام) شبیهترین مردم به فاطمه(سلام الله علیها) است و
من شبیهترین مردم به خدیجه کبری سلام الله علیها هستم.
تفسير کنز الدقائق و بحر الغرائب , جلد۱۴ , صفحه۱۶۵
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟ (1)🔸
من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این ممکلت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!!
در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید. در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید. در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم.
«ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند]
حملۀ آمریکا به طبس، خارج از حدّ ما بود؛ جزء حدّ خدا بود و برای همین، طوفان را آورد. اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم.
چرا؟ چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را تنبل و پرتوقع بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست. اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از #ابزار استفاده کنید.
اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیج جا! هیچ جا! هیج جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم. بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند! «خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد! اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.
@haerishirazi
🔖شانزدهم: دعا و خواستن
برای برآمدن حاجات، هیچ حاجتی را آنقدر بزرگ نشماریم که بگوییم: «این حاجت را دیگر نمیشود از خدا خواست، چون خیلی بزرگ است». نه؛ اگر حاجت، به خلاف طبیعت و سنن آفرینش نیست، اگر محال نیست، هرچه هم بزرگ باشد، مسئلهای نیست و از خدا بخواهید. خداوند از حاجت بزرگ انسان که هراسی ندارد! از خدا هرچه بزرگتر بخواهید.
رهبر انقلاب، 73/11/28
#سی_روز_سی_گفتار
#رمضان
📚معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🌸 موج معنویت
🔸️امكانات امروز مسجد مقدس #جمكران و شوق مردم برای حضور در این مسجد قابل مقایسه با گذشته نیست. رونق مسجد مقدس جمكران و حضور زائرانی از دورترین و محرومترین نقاط كشور، تنها اراده خداوند بوده است كه موج معنویت را در دلهای مردم افكنده است و اكنون ما در مقابل آنها وظیفه داریم و باید برای فرهنگ و ارزشهای اسلام، برنامهریزی كنیم.
۹۲/۱۲/۱۱
🔺️انتشار به مناسبت ۱۷ ماه مبارک رمضان سالروز تاسیس مسجد مقدس جمکران
🌙 @mesbahyazdi_ir