🇺🇸 فجایع هستهای ارتش آمریکا که نمیدانید!
💣زمانی که آزمایشهای اتمی یک جاذبه گردشگری در #لاس_وگاس بود| دهه پنجاه
از سال ۱۹۵۱، ارتش #ایالات_متحده آزمایش مهمات هستهای را در ۶۵ مایلی شهر سین آغاز کرد. در شب، درخشش بمبها، آسمان را روشن میکرد و مدارک و تصاویر باقیمانده؛ ابرهای قارچی را که در طول روز از افق بالا میآمدند به خوبی نشان میدهد.
⚠️به مدّت دوازده سال، به طور متوسط هر سه هفته یک بمب منفجر میشد که در مجموع به تعداد ۲۳۵ بمب رسید. و جرقههای انفجارها به قدری قوی بودند که طبق گزارشها از دوردست مونتانا دیده میشد.
🔸با ادامه آزمایشها، مردم شمال شرقی نوادا و جنوب #یوتا از ارتش شکایت کردند که حیوانات خانگی و دامهایشان از سوختگی ذرات #بتا و سایر بیماریها رنج میبرند. اگرچه در سال ۱۹۶۳ ممنوعیت آزمایش به اجرا درآمد ولی ارتش آمریکا هیچ عذرخواهی و یا غرامتی را نپذیرفت.
📚 منبع: آرشیو کتابخانه کنگره آمریکا
مطالعات قاره امريكا
https://eitaa.com/joinchat/181076321Ccd1cf0a5f5
🔴 خط بطلانی بر مکاتب غربی/ نظریهپرداز لیبرالیسم
🔻#جان_لاك را میتوان اصلیترين نظریهپرداز و پدر #ليبراليسم دانست که بر آزادی انسانها تاکید دارد. امّا حقیقت آن است که جان لاک هم به لحاظ نظری بهعنوان يك تئوريسين استعمارگری و هم در عرصه عمل بهنوان یک تاجر برده درجهت تأمين منافع بریتانیا كوشيده است.
🔻لاك به عنوان مروج #حقوق_بشر، خود به #تجارت_برده مشغول بود و از مدافعان گسترش استعمار انگليس عليه ملتهای آسيايی بود. او از طريق شرکت سلطنتی آفریقا در تجارت برده از آفريقا به آمريکا توسط انگليسیها سرمايهگذاری زيادی کرد.
🔻#موريس_كرنستون؛ در بررسی آراء لاك، او را «پيشاهنگ واقعی امپرياليسم تجاری بريتانيا» مینامد.
⚠️به زبان امروزی و حال حاضر میتوان گفت او «پدر بردهداری مدرن» است.
✅ #حکیم_انقلاب: در این سه قرن، در همان حالی که غربیها در عمل مشغول جنایت بودند، روشنفکرانشان و متفکّرانشان برای دنیا قانون حقوق بشر کشف میکردند و وضع میکردند!
#مطالعات_مکاتب
#حقوق_بشر_غربی
#فساد_مکاتب_غربی
مطالعات قاره امريكا
https://eitaa.com/joinchat/181076321Ccd1cf0a5f5
مطالعات قاره امريكا
🌎بدهی جهانی در حالی با صعود به قله ۳۰۷ تریلیون دلار، رکوردی تاریخی ثبت کرد که آمریکا، انگلیس، ژاپن و فرانسه بار دیگر بیشترین افزایش را در سهم خود تجربه کردند.
💰 به نقل از تارنمای #اسپانیولی شبکه آرتی، موسسات مالی #بینالمللی (IIF) که از بزرگترین بانکها و سازمانهای مالی جهان تشکیل شده است، گزارش داد بدهیهای جهانی با ۱۰ تریلیون دلار افزایش به رکورد ۳۰۷ تریلیون دلار در نیمه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی رسیده است.
⚠️بر اساس گزارش IIF محیط نرخ بهره بالا که در اکثر اقتصادهای جهان مشاهده میشود، باعث شده تا رقم بدهی جهانی به سطح ۱۰۰ تریلیون دلار بالاتر از یک دهه گذشته برسد.
💯در گزارش این سازمان مالی آمده است: پس از کاهش در طول هفت فصل متوالی، نسبت بدهی جهانی به تولید ناخالص داخلی در شش ماهه نخست سال جاری، سیر صعودی خود را از سر گرفت و اکنون در حدود ۳۳۶ درصد در نوسان است؛ در مقابلِ ۳۳۴ درصد در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲.
IIF پیشبینی میکند که به عنوان نسبتی از تولید ناخالص داخلی جهانی، بدهی جهانی تا پایان سال جاری میلادی به ۳۳۷ درصد افزایش مییابد که دلیل عمده آن کسری بودجه دولتها است.
📍بیش از ۸۰ درصد از انباشت بدهی از بازارهای بالغ حاصل شده است که ایالات متحده، ژاپن، بریتانیا و فرانسه بیشترین افزایش را داشتهاند. بر اساس گزارش IIF، در بازارهای نوظهور نیز چین، هند و برزیل در رتبههای بالایی قرار دارند.
◀️این گزارش همچنین هشدار داد که بدهی عمومی داخلی در «سطوح نگرانکنندهای در بسیاری از کشورها» به ویژه در بازارهای نوظهور قرار دارد.
📌در همین حال، این گزارش نشان میدهد که بدهی خانوارها در اقتصادهای پیشرفته در نیمه نخست سال ۲۰۲۳ به پایین ترین سطح خود در دو دهه اخیر رسیده است.
مطالعات قاره امريكا
https://eitaa.com/joinchat/181076321Ccd1cf0a5f5