💠 خلاصه جلسه اول آینده انقلاب
🔻 نوع نگاهمان به اصل انقلاب نرم افزاری است
🔸سبک ما را هم دوستان آشنایی دارند و با سبک امنیتی رایج خیلی متفاوت است. نوع نگاهمان به اصل انقلاب و اینها یک نوع نگاه نرم افزاری است نه سخت افزاری.
🔻فهم آینده انقلاب به فهم آینده جامعه و دین خداست
🔹 آینده این دو تا که یکی جامعه آخرش به کجا می رود؟ و یکی دین که آخرش به کجا می رود؟. اگر این دو تا فهمیده شد، آینده انقلاب هم فهمیده می شود که چه اتفاقی می افتد.
🔻وعده خدا
وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ... (النور : 55)
خدا وعده داده است که آنهایی که عمل صالح انجام دهند حتماً آنها را در زمین خلیفه میکند. چه کسی را؟ آنهایی که ایمان دارند و عمل صالح انجام می دهند.
🔻آینده خدا برای انسان
👈يعْبُدُونَني لا يُشْرِكُونَ بي شَيْئاً(النور : 55)
آخر این طور می شود که جامعه را این طور می کنم. دین را این طور می کنم. آخر فقط من پرستیده می شوم. شریک دیگر ندارم.
در حالی که طرح مسئله ای که خدا می کند این است. می گوید ببین مشکل آن روزی حل می شود که من پرستیده شوم فقط!
🔻اگر همه با نرم افزار Map حرکت کنند..
🔸اتفاقی که می افتد این هست که یک ماهواره است همه اطلاعات را دارد. آمار همه جاها را دارد. همه را می شناسد این اتوبان کجا هست. فرعی ها کدوم طرف است. کجا شلوغ است. کجا تصادف شده است. اینجا پمپ بنزین است اینجا پمپ گاز است. اونجا مسجد است. همه را خبر دارد.
شما کجا می خواهید بروید؟ کار را به من بسپرید. اگر همه با این بیایند کسی دیر نمی رسد. فقط حرفش را باید گوش داد. نگو من رفتم این مسیر بهتر است. وقتی گفت بپیچ به راست باید به راست بپیچید.
وقتی با این دیتا می آیی دیگر مشکلی نیست: یعْبُدُونَني لا يُشْرِكُونَ بي شَيْئا
🔻تکنولوژی در دنیای امروز
نویسنده کتاب لطفا زامبی نباشید می گوید: اتفاقی که الان در دنیا می افتد این است که همه دارند برنامه می ریزند که چگونه با تکنولوژی جمعیتی را سرکار بگذارند.
در مورد صنایع ورزشی، تفریحی و ارتباطی همین را می گوید. کلا هرجا پای تکنولوژی است، تکنولوژی برای این است که یک مشت آدم برنامه ریزی کنند که چگونه با سرکار گذاشتن مردم بتوانند پول در بیارند.
🔻درگیری دو جریان برای مدیریت جامعه برای ایجاد خوانش
آینده انقلاب اسلامی که نه، بلکه آینده جامعه دینی بند به این حرف هاست. دو جریانی که با هم درگیر است برای مدیریت جامعه کاری که می کنند ایجاد شوون می کند. ایجاد اقتضا می کند.ایجاد شان می کند. بعد شان خواهش ایجاد می کند. خواهش خوانش ایجاد می کند. خوانش همان گفتمان است.
🔻گفتمانی که انقلاب اسلامی دنبال آن است
🔸در دنیا دو مدل اداره داریم. یک مدل بر محور سرگرمی است. یک مدلی بر محور حقیقت. این مدل می گوید من نمی خواهم بازی دربیاورم. می خواهم یک تونل بزنم به سمت واقعیت. این گفتمانی است که انقلاب اسلامی دنبال آن است.
#آینده_انقلاب
فایل صوتی👇
🔉 https://eitaa.com/Aminikhaah/1274
فایل PDF👇
✅ @Aminikhaah
آینده انقلاب ج1.pdf
788.6K
#آینده_انقلاب
📒 آینده انقلاب جلسه اول
✅ @Aminikhaah
📌 کانال های حجت الاسلام امینی خواه در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی
پیام رسان ایتا🔻
https://eitaa.com/Aminikhaah
https://eitaa.com/Aminikhaah_Media
پیام رسان سروش🔻
https://sapp.ir/Aminikhaah
پیام رسان تلگرام🔻
https://t.me/Aminikhaah
https://t.me/Aminikhaah_Media
پیام رسان بله🔻
https://ble.im/aminikhaah
شبکه اجتماعی اینستاگرام🔻
https://www.instagram.com/aminikhaah
شبکه اجتماعی توییتر🔻
https://twitter.com/Aminikhaah
✅ @Aminikhaah
956832.pdf
923.6K
💠 وقتی دشمن هم به عظمت امام حق اعتراف میکند
روزنامه قدس
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
📢نماز حاجت روز پنجشنبه
به توصیه آیتالله بهجت قدسسره
🔷آیتالله بهجت قدسسره اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکردند و میفرمودند: «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای برای او میرسید».
📃شیوه خواندن نماز از کتاب جمالالاسبوع سیدبنطاووس
چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
1️⃣ در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
2️⃣ در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
3️⃣ در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
4️⃣ در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
5️⃣ بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید
6️⃣و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
7️⃣ و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
✅ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود میشود؛
نزول باران را بخواهد بهیقین باران نازل میشود؛
همانا هیچچیز مانع میان او و خداوند نیست؛
خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب میکند.
📚 برگرفته از کتاب #بهجت_الدعا، ص٣٨٠ـ٣٨١
💻 مشاهده این مطلب و مطالب مشابه از طریق لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):🔻
👆 http://bahjat.ir/fa/content/10659
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از Aminikhaah
💠 وقتی امام سجاد ع برای حفظ کیان اسلامی در برابر غربی ها از دولت اموی حمایت کرد!
🔶 گرچه امام سجاد عليه السلام هم چون ديگر امامان عليهم السلام حکومت امويان را نامشروع و غاصبانه مي دانست و روش حکومتي آنان را مردود اعلام کرده بود، اما اگر زماني کيان اسلام و عزت و آبروي جامعه ي اسلامي، از سوي بيگانگان مورد تهديد و تعرض قرار مي گرفت، حضرت براي حفظ آن، از هيچ اقدامي فروگذار نمي کرد.
نقل شده است: در زمان عبدالملک، پارچه هايي به روم صادر مي شد که روي آنها شعار «لا اله الا الله، محمد رسول الله» نوشته شده بود. اين مسأله بر حاکم کافر روم گران آمد. از اين رو ضمن فرستادن نامه اي تهديد آميز به عبدالملک، مبني بر حذف اين شعار، به وي اعلام کرد که اگر اين کار را ترک نکند، در سکه ها، نام پيامبر صلي الله عليه و آله را به زشتي خواهد نوشت.
عبدالملک که در حل اين مشکل ناتوان و درمانده بود، از امام سجاد عليهالسلام کمک خواست. امام عليه السلام که آبروي جامعه ي اسلامي را در خطر ديد، براي حفظ عزت و سرفرازي مسلمانان، اين مشکل را حل کرد. حضرت به عبدالملک فرمود که استفاده از سکه هاي رومي را ممنوع سازد و به جاي آن، سکه ي اسلامي بزند.
🔻 نقش امام سجاد ع در رهبری شیعه ، ص ۱۹۳ - ۱۹۴
#اقتصاد_مقاومتی
✅ @Aminikhaah
💠 واکنش توحیدی و درس آموز امام سجاد ع به گرانی ها!
‼️ تذکر: مسئولین حق سوء استفاده از این روایت را ندارند!
🔶 عنِ الثُّمَالِيِّ قَالَ: ذُكِرَ عِنْدَ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ غَلَاءُ السِّعْرِ فَقَالَ وَ مَا عَلَيَّ مِنْ غَلَائِهِ إِنْ غَلَا فَهُوَ عَلَيْهِ وَ إِنْ رَخُصَ فَهُوَ عَلَيْه
🔷 ابو حمزه ثمالی می گوید: نزد امام سجاد ع سخن از گرانی کالاها به میان آمد. حضرت فرمودند: مرا با گرانی چه کار؟! اگر گران شد ، با اوست ( روزی با خداست) ، اگر هم ارزان شد با اوست!
🔻الكافي (ط - الإسلامية)، ج5، ص: 81
✅ @Aminikhaah
💠 از رهبری آینده انقلاب تا لیدری ضد انقلاب
🔶 «کشور را دوقطبی نباید کرد، مردم را به دو دسته نباید تقسیم کرد؛ آن حالتی که در سال ۵۹ متأسّفانه از ناحیهی رئیسجمهور آن روز (بنی صدر) اتّفاق افتاد که مردم را به دو دستهی موافق و مخالف تقسیم کرده بودند که چیز خطرناکی است.» اینها سخنان رهبر معظم انقلاب با حسن روحانی در 22 خرداد 96 و در اولین جلسه رسمی با مسئولان کشور ، پس از انتخاب مجدد او در انتخابات است.
هشدار غیر معمول ایشان به رییس جمهوری که تازه نامش از صندوق رای در آمده ، برای هر کسی که افق بلند رهبری را صحه می گذارد حاوی نکات ویژه و ارزشمندی است. مضافا به اینکه رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود با بسیجیان نیز تاکید ویژه ای به مدل امنیت شهری در دهه شصت داشتند و فرمودند:
«توصیهی اوّل؛ در همهی زمینهها -[یعنی] همین زمینههایی که گفتیم؛ زمینهی دفاع در میدان سخت، در میدان نیمهسخت، در میدان نرم- آمادهبهکار باشید. بسیج در همهی محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید. تجربهی کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در محلّات مختلف، در جاهای مختلف، همه جا حضور داشتند؛ همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته. البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است.»
اما علت تاکید رهبر انقلاب بر حوادث دهه شصت چیست؟
آنچه کف میدان سیاست نشان می دهد این است که برنامه دراز مدت نظام سلطه برای نابودی انقلاب در نبرد اقتصادی ، در حیطه مدیریت و اقتصاد مو به مو پیش رفته و فقط در رکن «مردم» خلا اساسی دارد. آنها از روز اول می خواستند مردم را به واسطه فشار اقتصادی به کف خیابان بکشانند. البته مردم زجر کشیده و رنج دیده ، دی 96 و آبان 98 به خیابان آمدند و به محض مواجهه با اشرار صف خود را جدا کردند. کمبود اصلی اشرار برای نگاه داشتن مردم در کف خیابان ، یک «لیدر» داخلی ، شناخته شده و متصل به حکومت است تا هم بتواند آشوب ها را مدیریت کند و هم مصونیت از تبعات داشته باشد.
پیش تر به عرض رسید دولت روحانی نقاط اتصال دلهره آوری با حزب داعش مسلک «منافقین» دارد. امروز سخنگوی دولت رسما نظام را به عدم برگزاری انتخابات مجلس تهدید کرد! این نشان از آن دارد که دولت برای کسب امتیازات بیشتر و اجرای دقیق تر سیاستهای اربابش ، روزهای منتهی به انتخابات را در حکم مرگ و زندگی می بیند.
سخنان رهبر انقلاب مبنی بر تحذیر روحانی از تکرار رفتار بنی صدر ، حکایت از آن دارد که رهبر انقلاب نقشه اساسی دشمن و نقش محوری روحانی در این پازل را از ابتدا خوب می شناختند.
روحانی که با پیدایش حوادث جاری ، برای خود شانسی در کسوت «رهبری آینده انقلاب» نمی بیند ، حالا چاره ای جز «لیدری جریان ضد انقلاب» نخواهد دید.
روزهای پیش رو ، آبستن حوادث عجیب و جانفرسایی است. ان شاء الله به مرور بیشتر خواهم نوشت.
✅ @Aminikhaah