#مراقبات_عاشورایی
💠 مرحوم آیت الله شیخ عباس حجتی می فرمود:
تفاله های چای ای که برای سیدالشهدا ع دم می شود را در سطل زباله نریزید. هسته خرمای مجلس سیدالشهدا ع را در سطل زباله نریزید.
سفره ی مجلس را یکبار مصرف قرار ندهید که بعدش آن را به سطل زباله بریزید.
دورریز مجلس سیدالشهدا ع را در جایی مناسب دفن کنید تا از برکاتش بهره مند شوید!
✅ @Aminikhaah
💠 خبردار شدیم جناب استاد مجاهدی ـ از شاگردان صاحب اجازه مرحوم آیت الله پهلوانی تهرانی ـ کسالت دارند و در بیمارستان بستری شده اند.
و هم چنین دوست و برادر عزیزمان ، جناب حجت الاسلام شیخ مهدی غلامی در اثر سانحه تصادف در آی سی یو بستری هستند.
برای شفای همه بیماران ، به ویژه این دو عزیز ، سوره حمدی قرائت کنیم.
✅ @Aminikhaah
🔵 #خط_کوفی
🔴 (از کوفه علی ع تا کوفه حسین ع)
🔷 #چکیده جلسه دوم
🔶 اولین نکته ای که می توان در ویژگی های مثبت مردم کوفه به آن اشاره کرد، محبت آن ها به اهل بیت است.
1⃣اولین دعوت کوفیان از امام حسین در سال 50 هجری و بعد از شهادت امام حسن مجتبی ع است که خواص کوفه، از جمله جعده بن هبیره پسر عمه امام، نامه ای به ایشان می فرستند و از آمادگی اهل کوفه برای جنگ و شهادت در پای رکاب امام می گوید اما حضرت خواسته آن ها را نمی پذیرند و آن ها را تا زمانی که معاویه زنده است به تقیه و کادر سازی و تربیت نیرو برای آینده دعوت می کنند.
2⃣دومین نامه ای که کوفیان برای دعوت از امام حسین نوشتند زمانی بود که معاویه، یزید را به ولیعهدی خودش منصوب کرد که باعث نقض مفاد قطعنامه امام حسن ع نیز بود، اما امام حسین ع بار دیگر درخواست آن ها را رد کردند.
3⃣دفعه سوم، بعد از مرگ معاویه بود، 150 طومار که هر کدام حاوی امضای سران اهل کوفه بود برای امام ارسال شد و ایشان دعوت آن ها را که باعث اتمام حجت بر امام بود لبیک گفته و به سوی کوفه حرکت کردند.
🔴افرادی مثل شبث بن ربعی و حجار بن ابجر و یزید بن حارث که از فرماندهان عمربن سعد بودند نیز نامه ای بسیار حماسی به امام حسین نوشتند و از آمادگی شهر و مردم کوفه برای پذیرش امام و تشکیل حکومت به وسیله ایشان خبر دادند (الارشاد فی معرفه حجج الله علی العباد،ج2،ص38)، که بعدا در روز عاشورا امام حسین ع خطاب به این گروه می فرمایند آیا شما نبودید که به من نامه ای با آن مضامین نوشتید؟! (واقعه الطف،ص208)
💢 برای مطالعه متن کامل ، به آدرس زیر در کانال مدیا مراجعه فرمایید.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/317
✅ @Aminikhaah
🔵 #رهایی_از_غم
🔴 (کربلا دروازه ای برای برون رفت از افسردگی)
🔷 #چکیده جلسه دوم
🔶ماجرای کربلا برخلاف ظاهرش، باطن بسیار آرامش بخش و سرور آمیزی دارد؛ امام حسین ع خود با آن همه مصائبی که بر ایشان وارد شده بود ضمن غم و ناراحتی، ذره ای ناراضی نبودند.
🏳در مورد زیارت اباعبدالله در روایات آمده است که خدای متعال اندوه هر آنکه به زیارت امام حسین برود را برطرف کرده و او را مسرور بازمی گرداند(کامل الزیارات،ص167) اشک ریختن بر مصائب ایشان به هیچ وجه نشانه افسردگی نیست، می شود انسان اشک بریزد و مسرور باشد در صورتی که اشک او از سر شوق و انس باشد مانند پدر و مادری که در عروسی فرزند خود گریه می کنند.
📚روایات زیادی در باب شادی امام حسین در ظهر عاشورا هست، امام سجاد ع می فرمایند:هنگامى كه روز عاشورا كار بر امام حسين تنگ و سخت شد ياران آن حضرت به وى نظر كردند ديدند روحيه آن بزرگوار قوى است. ... رنگ حضرت امام حسين و ياران خصوصى آن بزرگمرد درخشنده تر ميشد، اعضاء آنان آرامتر ميگرديد و قلبهاشان تسكين بيشترى مىيافت!! بعضى از آنان به يك ديگر ميگفتند: امام حسين را بنگريد كه اصلا باكى از مرگ ندارد!؟ آن جوانمرد بىنظير در جوابشان ميفرمود: اى بزرگواران! صبور باشيد! زيرا مرگ نظير يك پلى است.) (بحارالانوار،ج44، ص297)
💡شیعیان حقیقی اباعبدالله ع نیز اینچنین اند و افسردگی و خمودگی در آن ها راهی ندارد، که می توان نمونه های بارز آن ها را در عصر معاصر در شهدای انقلاب اسلامی و امام شهدا (رحمه الله علیه) دید.
💢 برای مطالعه متن کامل ، به آدرس زیر در کانال مدیا مراجعه فرمایید.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/318
✅ @Aminikhaah
💠 مخاطبان عزیز کانال ، گاهی با پیام های محبت آمیز ، بنده نوازی می فرمایند.
صاحب این قلم و کلام ، حقیرتر از آن است که محبت عزیزان را قابل باشد و پاسخ دهد. هر کمال و جمالی فقط از ناحیه حضرت حق است و بس.
برخی از این پیامها ، اظهار محبت به برخی فایل های صوتی است.
از باب تشویق سایر عزیزانی که این فایل ها را نشنیده اند ، پیام این عزیزان نشر داده می شود.
👇👇👇
✅ @Aminikhaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چک سفید امضاء ...
✅ @Aminikhaah
🔵 #رهایی_از_غم
🔴(کربلا دروازه ای برای برون رفت از افسردگی)
🔷 #چکیده جلسه سوم
🔶تمام احساسات و افعال و اعمال انسان دو بعد دارد، بعد الهی و شیطانی.
📍حس غم و اندوه نیز از این قاعده مستثنی نیست، اگر غم به گونه ای باشد که انسان را ناامید و ساکن کرده و به یک موجود افسرده و بی خاصیت تبدیل کند، غم مذموم و شیطانی است، اما اگر انسان را به حرکت و تلاش و امید بیشتر وادارد، الهی ست.
💢در روایتی امیرالمومنین، جابر بن عبدالله را از آه کشیدن و حسرت و افسوس خوردن برای دنیایی که اول و آخر آن پست و پایین است، نهی می کنند؛ از طرف دیگر در روایت است که آه کشیدن بر مصائب سیدالشهدا تسبیح است،(کافی،ج2،ص226) این یک آهی است که باعث رشد انسان و تقرب او به خدا می شود.
📛در جامعه ی امروزی ما یکی از دلایل افسردگی استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام است.
💡امام حسین ع با محرم و مجالسش ما را از این غصه ها و افسردگی ها ی منفی و شیطانی نجات می دهد و باعث رشد انسان می شود؛ در واقع اشک و ناراحتی برای امام حسین ع انسان را تربیت میکند.
💢 برای مطالعه متن کامل، به آدرس زیر در کانال مدیا مراجعه فرمایید.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/325
✅ @Aminikhaah