💠 #باورهای_یک_یاور
🔶 خلاصه جلسه چهارم/ قسمت دوم
📌 ویژه باش!
مرحوم علامه طباطبایی چنین شخصیت ویژه ای هستند؛ ایشان هر سال در مراسم عزاداری جلسه ای در ماه محرم شرکت می کردند. یک سال ساختمان حسینیه را گسترش دادند. علامه کنار یک دیواری نشستند. به ایشان عرض کردند که آقا خانه را گسترش دادیم. جای دیگری بنشینید. ایشان فرمود به این دیوار روضه بیشتر خورده است! زیرا در قسمت قدیمی ساختمان بوده.
چند نفرند این ها؟ اقلیت هستند یا نه؟ حالا اکثریت بهتر است یا اقلیت؟! چند علامه طباطبایی و آیت الله بهجت و ... داریم؟ کم اند... پس مشخص می شود که اقلیت بهترند. پس چرا ما نگاه میکینیم ببینیم کجا شلوغ تر است؟ چه کسی بیشتر طرفدار دارد و درباره چه کسی بیشتر حرف می زنند؟! اصلا اگر کسی می خواهد بنده ویژه خدا شود باید تک و ویژه باشد.
اصلا کسی که میخواهد یار اهل بیت باشد و به کار اهل بیت بیاید باید «ویژه» باشد. باید شبیه بقیه نباشد. والا شبیه بقیه دستش آلوده می شود به خون اهل بیت؛ مثل مردم کوفه.
یکی از ویژه های عصر ما حضرت امام ره است. به ایشان میگفتند که مثل بقیه باش که صدایشان در نمی آید و زندگیشان را می کنند. ایشان میفرمود من به بقیه چه کار دارم؟ من به تکلیف کار دارم. تکلیف را با بقیه و اکثریت که نمی شود تشخیص داد.
میخواهی موفق باشی، اکثریت را کنار بگذار. ویژه باش. تنها و تک باش. خودت باش. اینجور آدم هایی به درد اهل بیت می خورند.
💢 برای مطالعه متن کامل ، به آدرس زیر در کانال مدیا مراجعه کنید.
👇👇👇👇
بخش سوم: https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/835
بخش چهارم: https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/839
@Aminikhaah
💠 ریشه تمام مشکلات جامعه
🔷 اگر خواننده عزيز در سيره عمومى اسلامى كه كتاب و سنت آن را تنظيم و سپس در بين مسلمين اجرا نموده دقت كند و سپس در سيره فاسدى كه امروز بر مسلمين تحميل شده به دقت بنگرد آن وقت آيه شريفه:" فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ" «مائده / 54» را به دقت مطالعه نمايد، در مى يابد كه تمامى رذائل كه جامعه ما مسلمانان را پر كرده و امروز بر ما حكومت مى كند و همه آنها ـ كه ما از كفار اقتباس كرده ايم و به تدريج در بين ما منتشر گشته و استقرار يافته است ـ ضد آن اوصافى است كه خداى تعالى براى مردمى ذكر كرده كه در آيه وعده آمدنشان را داده، چون تمامى رذائل عملى در يك كلمه خلاصه مى شود و آن اين است كه جامعه ما خدا را دوست ندارد و خداى تعالى نيز اين جامعه را دوست ندارد. جامعه ما ذليل در برابر كفار و ستمگر نسبت به مؤمنين است و در راه خدا جهاد نمى كند و از ملامت هر ملامت گرى مى هراسد.
🔻 ترجمه تفسير الميزان، ج5، ص: 646 - 647
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از Aminikhaah
💠 امام خمینی ره در بهشت زهرا وعده آب و برق رایگان داد؟ یا از مسیر سخت و طولانی برای آبادانی اقتصادی گفت؟
🔶 توپخانه رسانه ای ضد انقلاب ، سالهاست بر این موج سوار است که خمینی ، در بهشت زهرا وعده آب و برق رایگان داد و مردم ، فریب همین را خوردند. ولی عجیب این است که امام ره نه تنها هنگام ورود به ایران این چنین وعده ای ندادند ، بلکه از مسیر دشوار اصلاح اقتصاد گفتند. امام ، پیش از آنکه از مردم ، رای «آری» به جمهوری اسلامی بگیرند ، به این حقیقت تذکار دادند که خرابی های اقتصادی دوران پهلوی ، بدون زحمت طاقت فرسا و همگانی جبران نخواهد شد:
🔷 « من بايد عرض كنم كه محمد رضاى پهلوى، اين خائن خبيث ... رفت، فرار كرد و همه چيز ما را به باد داد. مملكت ما را خراب كرد، قبرستانهاى ما را آباد كرد. مملكت ما را از ناحيه اقتصاد خراب كرد. تمام اقتصاد ما الآن خراب است و از هم ريخته است؛ كه اگر بخواهيم ما اين اقتصاد را به حال اول برگردانيم، سالهاى طولانى با همت همه مردم، نه يك دولت اين كار را مى تواند بكند و نه يك قشر از اقشار مردم اين كار را مى توانند بكنند. تا تمام مردم دست به دست هم ندهند نمى توانند اين به هم ريختگى اقتصاد را از بين ببرند.
شما ملاحظه كنيد به اسم اينكه ما مى خواهيم زراعت را، دهقانها را دهقان كنيم، تا حالا رعيت بودند و ما مى خواهيم حالا دهقانشان كنيم! «اصلاحات ارضى» درست كردند. اصلاحات ارضى شان بعد از اين مدت طولانى به اينجا منتهى شد كه بكلى دهقانى از بين رفت، بكلى زراعت ما از بين رفت، و الآن شما در همه چيز محتاجيد به خارج. يعنى محمد رضا اين كار را كرد تا بازار درست كند از براى امريكا و ما محتاج به او باشيم در اينكه گندم از او بياوريم، برنج از او بياوريم، همه چيز را. تخم مرغ از او بياوريم، يا از اسرائيل كه دست نشانده امريكاست بياوريم.
بنا بر اين كارهايى كه اين آدم كرده به عنوان «اصلاح»، اين كارها خودش افساد بوده است! قضيه «اصلاحات ارضى» يك لطمه اى بر مملكت ما وارد كرده است كه تا شايد بيست سال ديگر ما نتوانيم اين را جبرانش بكنيم؛ مگر همه ملت دست به هم بدهند و كمك كنند تا سالهايى بگذرد و جبران بشود اين معنا.»
🔻صحيفه امام، ج6، ص: 14
سخنرانى [در بهشت زهرا (غير قانونى بودن مجلس و رژيم)]
زمان: 12 بهمن 1357/ 3 ربيع الاول 1399
✅ @Aminikhaah
💠 پیامبر ص:
خدا را بندگانی باشد که نه پیامبرند و نه شهید؛ ولی جایگاه آنان را دارند... آنان کسانی اند که به واسطه روح الله به هم محبت می ورزند؛ بی آنکه خویشاوند باشند.
🔻مستدرک الوسائل ، ج12 ، ص 224
✅ @Aminikhaah
💠 خمینی ، عصاره ملاصدرا
🔷 سخنانی شنیده نشده از رهبر معظم انقلاب درباره امام خمینی ره
🔶 مكتب فلسفى صدر المتألّهين همچون همه ى فلسفه ها در محدوده ى مليت و جغرافيا نمى گنجد و متعلق به همه ى انسانها و جامعه ها است. همواره همه ى بشريت به يك چهارچوب و استخوان بندى متقن عقلانى براى فهم و تفسير هستى نيازمندند. هيچ فرهنگ و تمدنى بدون چنين پايه ى مستحكم و قابل قبولى نمى تواند بشريت را به فلاح و استقامت و طمأنينه ى روحى برساند و زندگى او را از هدفى متعالى برخوردار سازد. و چنين است كه بگمان ما فلسفه ى اسلامى به ويژه در اسلوب و محتواى حكمت صدرايى، جاى خالى خويش را در انديشه ى انسان اين روزگار مى جويد و سرانجام آن را خواهد يافت و در آن پابرجا خواهد گشت.
ما ايرانيان بيش از همه به اين فلسفه الهى وامدار و بيش از همه در برابر آن مكلّفيم. دوران ما با دميدن خورشيدى چون امام خمينى كه يگانه ى دين و فلسفه و سياست و خود يكى از صاحبنظران برجسته در حكمت متعاليه بود، و نيز با حوزه ى درسى و تحقيقى پربركت حكيم علامه ى طباطبايى كه استاد يگانه ى مبانى ملّا صدرا در طول سى سال در حوزه ى قم به شمار مى رفت، و تلاش تلامذه و همدوره هاى آنان، بى شك دوره ى بابركتى براى فلسفه الهى است.
🔻 (01/ 03/ 1378) پيام به كنگره ى بزرگداشت صدر المتألّهين (ملّا صدرا)
🔶 امام (رضوان اللَّه عليه) چكيده و زبده ى مكتب ملّا صدراست؛ نه فقط در زمينه ى فلسفى اش، در زمينه ى عرفانى هم همين جور است.
🔻 (08/ 09/ 1386) بيانات رهبر معظم انقلاب در ديدار جمعى از اساتيد، فضلا، مبلّغان و پژوهشگران حوزه هاى علميه كشور
✅ @Aminikhaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ایشون یه رییس دارن. اون رییس یه جمله معروف دارن که میگه: مخالفت با خواست عموم مردم ، شرعی و قانونی نیست.
البته اون رییس ، کلا از این دست حرفها زیاد دارن!
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از Aminikhaah
💠 «امام خمینی» از منظر «عارف بی بدیل مرحوم آیت الله العظمی بهجت ره»
🔷 حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری در کتاب زمزم عرفان می نویسد:
🔶 آیت الله بهجت ، در یکی از دیدارهایم با ایشان ، به رویائی ازخود درباره پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی اشاره کردند.
ایشان فرمودند: "قبل از پیروزی انقلاب خواب دیدم که شاه به سید جوانی خیلی احترام می کرد . در عالم رویا فهمیدم که پس از شاه ، او خواهد بود. پس از پیروزی انقلاب ، دیدم که همانطور شد ؛ ولی قیافه آقای خمینی با آن جوان تطبیق نمی کرد ؛ اما وقتی عکس جوانی ایشان را آورند دیدم عینا همان است .
در عالم رویا آن جوان چیزی گفت که از آنچه می گویم ، معلوم میشود . پس از انقلاب آقای خمینی گفت : «هر کس در برابر انقلاب بایستد ،هلاک میشود » ؛ و بدین سان ، آنچه در خواب دیده بودم ، تعبیر شد. "
🔶 آیت الله بهجت به این جانب (ری شهری) فرمودند :
اسراری از آقای خمینی می دانم که تاکنون به کسی نگفته ام و پس از این هم نخواهم گفت!
پیش از فوت حضرت امام چندین بار اقدام کردم که ملاقاتی میان آقا و امام صورت گیرد . یکبار خیلی اصرار کردم و گفتم : ایشان دوستتان بوده! خوب است همدیگر را ببینید.
ایشان فرمود :
" تو چه می دانی که همین دیشب با هم چه گفتگوئی داشتیم !"
گفتم این را ایشان هم می دانند ؟ فرمود :
" بله ایشان هم می دانند! "
🔶 امام خمینی دو روز قبل از وفات ( پنجشنبه 11/ 3/ 1368 ) در حالیکه در بستر بیماری بود در عالم مکاشفه با آیت الله بهجت ، با لبخند،خداحافظی کرد . آیت الله بهجت در این باره فرمودند :
" هنگامی که آقای خمینی در بیمارستان بود ، چند روز قبل از وفاتش ، پنجشنبه بعد از نماز صبح ، در حالیکه خواب نبودم ، دیدم ایشان زیبا ،خوشرو ، و با لبخند ، از جلوی من گذشت . چهره اش از عکس او زیباتر بود . بعد از چند روز که خبر وفات ایشان منتشر شد، متوجه شدم که ایشان آمده از من خداحافظی کند. خوشحال بود برای آنکه کارش تا آخر درست بوده و از آنچه انجام داده پشیمان نیست ؛بلکه کارش ناجح بوده است ."
✅ @Aminikhaah
💠 خرمشهرها در پیش است...
🔶 این جملات رهبر حکیم انقلاب ، دو سال و هشت ماه پیش بیان شده. دوباره با دقت بخوانید:
🔹 جوانان عزیز! آینده برای شماست؛ شمایید که باید این تاریخ را با عزتش نگه دارید.
خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سختتر است؛ البته ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد، بالعکس آبادانی به دنبال دارد اما سختیاش بیشتر است. ۹۵/۳/۳
🔶 در جنگ نظامی ، بعثی های عراقی و ایرانی ، از ویرانی خرمشهر آغاز کردند تا با ترساندن از ویرانی تهران ، کار انقلاب را یکسره کنند.
امروز ، خرمشهرهای دیگری در حال وقوع است. بعثی های ایرانی و غیر ایرانی ، اقتصاد و فرهنگ را ویران کرده اند تا با وعده آبادانی ، کار انقلاب را یکسره کنند.
این جنگ ، نه سر و صدا و دود و آتش محسوس دارد نه خیانت بعثی هایش را به راحتی می توان فریاد کرد. رزمنده های این عرصه ، روزی صد بار ترور می شوند و هر یکی که زمین می خورد ، جای آنکه ده نفر به کمک آیند ، صد نفر از همرزمانش می گریزند!
خرمشهر امروز ، پالرمو است. مجمع تشخیص و مجامع اهل تشخیص ، می توانند جهان آرای این میدان باشند. اگر نبودند ، نوبت جوانان است که آتش به اختیار ، "این تاریخ را با عزتش نگه دارند."
ویرانی های خرمشهر امروز ، نوید آبادانی هایی است که "مُرجفون" وعده می دهند. خطرناک تر از صف گوشت یخ زده در ازای ارائه کارت ملی ، دعوت به صفی است که در آن خرمی شهر ، در ازای ازاله هویت ملی می فروشند.
پیش قراولانی که پیشاپیش ، هویتشان را پیش فروش کرده اند ، تاجران ورشکسته سکانس پایانی اند ، اگر جوان ها غافل نشوند از اینکه "خرمشهرها در پیش است..."
✅ @Aminikhaah