هدایت شده از دانشگاه تهران
🔹ستاد اربعین دانشگاه تهران تشکیل شد / حضور ۴ هزار نفر از خانواده دانشگاه تهران در پیادهروی اربعین
رئیس دانشگاه تهران با پیشبینی حضور ۴ هزار نفر از خانواده دانشگاه تهران در راهپیمایی اربعین امسال، از برپایی موکبهایی با نام دانشگاه تهران در مسیر راهپیمایی خبر داد.
https://news.ut.ac.ir/fa/news/29247
@UT_NEWSLINE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسیاب قدیمی ضربه ای یا کوبه ای رو ببینید که چقدر مهندسی و شیک درست شده...
تدبیر نیوز
این مقاله به منظور ارزیابی مشکلات بیماران بستری در بیمارستان های آموزشی-درمانی قزوین در ادای فریضه نماز انجام شده است. عمده مشکلات بیماران برای خواندن نماز شامل: 1. عدم وجود امکانات لازم و مناسب برای خواندن نماز مثل مهر و سجاده نماز و. . . 2. عدم اطلاع از احکام نماز خاص بیماران مثل نحوه انجام وضوی جبیره یا نحوه ی خواندن نماز روی تخت بیمارستان. تعداد کل افرادی که مورد بررسی قرار گرفته اند 220 نفر بود که از میان آنها 163 نفر (1/74%) مقید به خواندن نماز قبل از بستری و 57 نفر (9/25 %) مقید به خواندن نماز نبودند. با توجه باینکه هدف از این بررسی ارزیابی مشکلات بیماران بستری در ادای فریضه نماز می باشد لذا سوال کردن از بیمارانی که تقیدی نسبت به خواندن نماز قبل از بستری در بیمارستان ندارند، لزومی نداشته و ارزیابی مشکلات فقط از دیدگاه افراد مقید به خواندن نماز قبل از بررسی (163 نفر) بررسی گردید. از میان 163 نفر مقید به خواندن نماز قبل از بستری 118 نفر (4/72%) به علل مختلف نماز خواندن در بیمارستان را ترک کرده بودند و 45 نفر (6/27%)در بیمارستان نیز مقید به خواندن نماز بودند. عمده مشکلات بیماران بستری در بیمارستانهای اموزشی_ درمانی قزوین جهت ادای فریضه نماز به قرار زیر مشخص گردید: 1-هیچ کدام از بیماران دسترسی به کتابچه یا جزوه ای در مورد احکام نماز نداشتند. 2-8/82 % بیماران از نحوه ی انجام وضوی جبیره اطلاع نداشتند. 3-1/76% بیماران ابراز عدم همکاری یا بی اطلاعی از همکاری پرسنل بخش ها برای کمک به آنها جهت گرفتن وضو داشتند. 4-5/67% بیماران از وجود زیر انداز مناسب در بخش اطلاع نداشتند یا اظهار داشتند زیرانداز مناسب در بخش وجود ندارد. 5-3/58% بیماران دسترسی به مهر نداشتند. 6-2/55 % بیماران از وجود سنگ یا خاک مناسب جهت تیمم در بخش اطلاع نداشتند و 1/33% بیماران اظهار داشتند سنگ یا خاک مناسب جهت تیمم در بخش وجود ندارد. 7-8/44% بیماران از وجود امکانات لازم جهت غسل اطلاع نداشتند. 8-16% بیماران اظهار داشتند که حمام مناسب در بخش وجود ندارد. 9-2/31% بیماران لباس های بیمارستان را که به آنها داده می شود پاک نمی دانند. 10-8/25% بیماران اظهار داشتند که پرسنل همکاری لازم را جهت تعویض لباس ناپاک ندارند. 11-7/33% بیماران وجود آنژیوکت در دست و وصل بودن سرم را یکی از علل صحیح نبودن خواندن نماز می دانستند! 12-از 84 خانم مقید به خواندن نماز قبل از بستری 32 نفر (09/38 %)معتقد به لزوم چادر در هنگام خواندن نماز بودند که از میان آنها 17 نفر (53%) دسترسی به چادر نداشتند. 13-از میان 163 نفر بیمار مقید به خواندن نماز، 45 نفر مجبور به خواندن نماز بر روی تخت بیمارستان در حالت نشسته یا خوابیده بودند که 17 نفر(5/37 %) آن ها احکام مربوطه را نمی دانستند. 14-از میان 27 نفر بیماری که مجبور به خواندن نماز در حالت خوابیده بودند 23نفر) (1/84 %) انتظار عدم همکاری از طرف پرسنل بخش ها جهت روبه قبله کردن تختها هنگام نماز داشتند و یا از همکاری پرسنل اظهار بی اطلاعی کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 فضیلت شب و روز عرفه و تأثیر همصدا شدن با جمع در تضرع به درگاه الهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ملأ عام گوسفند نکشید رذیلت است نه فضیلت
46.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥3 فرقه در دین یهود
👤استاد محمدحسین فرج نژاد
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید| رفیقمون 47 میلیون زیر بار قرض هست
📆زمستان 1395
🔗استاد فرج نژاد به عنوان یک متخصص یهودشناس در عرصه سینما و هنر فعالیت شبانه روزی داشته اما ببینید که ایشون چه طور برای این پژوهش ها زحمت کشیده👆