هدایت شده از بیداری ملت
🔴 شکستن شعار سال توسط خودرو سازها/افزایش 180 میلیونی خودرو برای تغییرات ظاهری!
🔹نایب رئیس کمیسیون صنایع: خودروسازان هر چند ماه یکبار با شگردهای مختلف بدنبال کسب مجوز افزایش قیمت از مجرای شورای رقابت هستند.
🔹با فشارهایی که دو خودروساز از طریق احتکار، کاهش تولید و اخیرا با شگرد افزایش آپشن و استاندارد اجباری وارد کردند، مجوز شورای رقابت برای افزایش قیمت را دریافت کردند.
🔹اینکه شورای رقابت بخاطر تغییرات ظاهری خودروها، مجوز افزایش 40 درصدی یک خودروساز و 70 تا 180 میلیون تومانی خودروساز دیگر را صادر میکند جای بسی تامل و تاسف است.
⏪مخاطبین عزیز در اعتراض به این گران سازی قیمت خودرو ها با امضای نامه ای در لینک زیر از مسئولان مطالبه شفافیت قیمت گذاری خودروها را بکنید
👇👇👇
https://asle90.24on.ir/n/6
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران پیگیر این مطالبه مردمی خواهد بود
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بازارنیوز
انهدام باند بزرگ اسکیمر در تهران/ کپی کارت بانکی ۳۰۰ هزار نفر از مشتریان پمپ بنزین
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ:
🔹یکی از بزرگترین باندهای کلاهبرداران اسکیمر که اقدام به کپی کارت بانکی بیش از ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان کرده بودند، منهدم شدند.
🔹این افراد تحت پوشش متصدی پمپ بنزین فعالیت داشتند.
🔹ماموران با طراحی دو عملیات جداگانه و همزمان ، پنج عضو این باند شامل دو زن و سه مرد را در ویلاهایشان در یکی از شهرهای شمالی کشور بازداشت و به تهران منتقل کردند.
@Bazarnews_official
هدایت شده از رسانه فضای مجازی( جوان)
💢 بدافزارها در کمین حسابهای بانکی کاربران؛ اپلیکیشنهایی برای دزدی
🔺 تقریباً هر روز خبر میرسد که پیامکی با محتوای سهام عدالت، برنده شدن در قرعهکشی، استفاده از تخفیفهای شگفتآور و... به دست کاربران رسیده و با نصب یک اپلیکیشن به ظاهر بانکی، حساب مردم را خالی کرده است.
🔺 بدافزارهای مالی و بانکی در حال فیشینگ و سواستفاده از کاربران هستند در سه بستر شبکههای اجتماعی، پیامک و ایمیل بیشتر منتقل میشوند و توصیه این است که کلیه برنامههای موبایلی در این سه بستر را به عنوان بدافزار در نظر بگیریم.
🔺 بسیاری از بدافزارها به دلیل انجام فعالیتهای سئو، در لیست اول نتایج گوگل نشان داده میشوند، بنابراین جستوجوی نرمافزار مربوطه در گوگل، راه مناسبی برای نصب نرمافزارها نیست.
📌کانال رسانه جوان در پیامرسان ایتا👇
🌐 @rasajir
هدایت شده از شبکه دانشگاه تهران UTV
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 درد دل دو دانشجوی دانشگاه تهران در استودیوی شبکه دانشگاه!
🔻 نخبه پروری یا نخبه کشی؟!
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران
هدایت شده از تنها مسیر بندگی
📌تبلیغات انتخاباتی از کی شروع نشود؟!
◽️انتخابات یک فرایند طولانی است، واقعیت آن است که رأیدهندگان به صورت همیشگی در معرض انتخاب قرار دارند و ارزیابی عملکرد هر مجلس از روز نخست شروع کارش آغاز میگردد. از همین رو نیز متخصصین بازاریابی سیاسی عنوان میکنند که کمپینهای دائمی، شانس پیروزی را دوچندان میکنند.
📍اما سؤالی اساسی پیش میآید که نمایندگان فعلی مجلس و داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی باید از کی تبلیغات انتخاباتی را شروع کنند؟
📍اما سؤالی اساسیتر وجود دارد که تبلیغات انتخاباتی از کی شروع نشود؟!
📍در نگاشت حاضر به دنبال پاسخ به سؤال اخیر هستیم.
👈رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان عنوان داشتند که دقت داشته باشید همانگونه که سالم آمدید، سالم نیز بروید.
👈 از منظر ایشان، سال آخر
(۱) نباید منجر به رقیبپنداری قوای دیگر گردد،
(۲) نباید در به کارگیری ابزار نظارتی (مانند توان استیضاح) افراط شود،
(۳) باید رعایت تقوا شود و اگر میشود یک نکته به صورت غیرعلنی مرتفع شود، این عمل پیگیری شود
(۴) باید توجه گردد که مجلس شورای اسلامی بخشی از کلیت نظام است و عملکرد مجلس باید با توجه به سایر بخشها باشد. از این رو ایشان تأکید داشتند باید سال آخر، سال سرافرازی مجلس باشد.
📌عملکرد نمایندگان تحت الشعاع انتخابات
◽️تبلیغات انتخاباتی نباید به صورت زودهنگام شروع شود. این مسئله هم شامل نمایندگان کنونی مجلس میشود که تمایل دارند برای دوره بعد نیز نامنویسی کنند و هم داوطلبین جدید را در برمیگیرد.
◽️داوطلبین جدید باید توجه داشته باشند که تبلیغات انتخاباتی باید در زمان رسمی آغاز شود، پیش از این زمان شناخت مقدمات نمایندگی مجلس، آشنایی با آسیبها و مسائل حیاتی کشور، مشورت با بخش دانشگاهی و دستیابی به ایدههای مختلف لازم است. اما نمایندگان مجلس باید بکوشند از اینکه اقداماتشان رنگ و بوی انتخاباتی داشته باشند بپرهیزند،
👈 چراکه
(۱) یکسال از زمان نمایندگی ایشان باقی مانده و کشور دارای اولویتهای اساسی برای بررسی از سوی مجلس است،
(۲) نمایندگان کنونی دارای قدرت هستند و تبلیغات زودهنگام و غیرقانونی ایشان میتواند فضای انتخابات را آلوده نماید،
(۳) تقابل با دیگر قوا از جمله دولت برای کسب رأی بیشتر میتواند ضمن تحت الشعاع قرار دادن وظیفه نمایندگی، اقدامات دولت را نیز معطل کند و مسائل کشور را پیچیدهتر نماید،
(۴) همانطور که رهبری در سخنرانی ۳ خرداد فرمودند، نماینده باید تقوا داشته باشد و تبلیغات زودهنگام که جنبه نمایشی دارد، مصداق بیتقوایی است
(۵) اولویت نمایندگان مجلس در سال آخر باید توجه همه جانبه به مشکلات کشور و قانونگذاری دقیق برای حل آنها باشد (با توجه به تأکید بیشتر رهبری بر وظیفه قانونگذاری در مقایسه با وظیفه نظارت).
تنها مسیر بندگی
#تبلیغات_انتخاباتی(۱)
@slamLifeStyles
هدایت شده از تنها مسیر بندگی
📌تبلیغات زودهنگام چه آسیبهایی دارد؟
◽️همانطور که گفته شد انتخابات فرایندی طولانی است و رأیدهندگان مدام در حال ارزیابی منتخبین یا دریافت ارزیابیهای ارائه شده از سوی رسانهها هستند.
◽️ اما شروع فرایندهای انتخاباتی، بازیهای سیاسی و رقابت پیشاانتخاباتی، مشکلاتی را ایجاد میکند که برخی از مهمترین ایرادات آن عبارت خواهند بود از:
۱) رقابت انتخاباتی نامتوازن میشود. پیش از شروع رسمی زمان تبلیغات، داوطلبان زیادی تبلیغات خود را آغاز نمیکنند و برخی قدرت و پول کافی برای چنین کاری را ندارند، اما تبلیغات زودهنگام علی الخصوص از سوی نمایندگان فعلی مجلس میتواند ضمن ضایع کردن هزینه بیتالمال، قدرت تبلیغ را از سایرین سلب نماید (گسترش تبلیغات ناعادلانه)
۲) تبلیغات انتخاباتی زودهنگام منجر میشود که فرایند چرخش نخبگانی به خوبی انجام نشود یا چنین پیامی برای مردم ایجاد شود که همیشه قدرتمندان در تلاش برای حفظ صندلیهای خودند (ضایع نمودن فرصت تحول)
۳) اعتماد رأی دهندگان به نظام کاهش پیدا میکند، چراکه رأی دهندگان در اکثر مواقع تبلیغات زودهنگام برخی از داوطلبان را خواست نظام تلقی میکنند، در حالی که خواست نظام در چارچوب قانونی منعکس شده است و این مسئله خلاف خواست نظام است (گسترش بیاعتمادی به نظام و فرسایش سرمایه اجتماعی نظام)
۴) طولانی شدن زمان تبلیغات میتواند موجب تشدید شکافهای اجتماعی گردد و گروههای فکری مختلف در جامعه را در مقابل هم قرار دهد، به گونهای که تأثیر این اقدامات به صورت بلندمدت بر پیکره جامعه باقی خواهد ماند (قطبی نمودن جامعه)
۵) اولویتهای اصلی کشور جابجا میشود و انباشت مشکلات در بخش حکمرانی تشدید میشود چراکه تبلیغات زودهنگام، حکمرانی را از حکمرانی ملی به حکمرانی شخصی تبدیل مینماید (شخصی شدن حکمرانی)
۶) رقابت و عاملیت دو قسم عمده مشارکت سیاسی به شمار میروند. تبلیغات زودهنگام عاملیت را کاهش میدهد چراکه مردم نقش خود را حداقلی میپندارند و گمان میکنند منتخبین از پیش مهندسی شدهاند، پیشتر نیز بیان شد که رقابت را نیز به سود صاحبان قدرت و نمایندگان فعلی مجلس، نامتوازن میکند و نهایتاً آنکه منجر به کاهش مشارکت سیاسی در بلند مدت نیز میگردد (تضعیف عاملیت و کاهش مشارکت سیاسی)
۷) فضای انتخابات از فضایی عقلانی به سمت هیجانی-احساسی پیش میرود و احتمال انتخاب درست کاهش پیدا میکند. چراکه حجم دادههای تولید شده در فرایند تبلیغات بالا خواهد بود و مردم قدرت تشخیص دقیق خود را از دست میدهند (غلبه هیجانات و احساسات بر انتخاب)
۸) طولانی شدن رقابت و عدم تمرکز قانونی بر این دست اقدامات پیش از شروع زمان رسمی تبلیغات انتخاباتی، منجر میشود که شعارها و وعدههای انتخاباتی تیزتر شود و داوطلبان برای حفظ موقعیت خود در رقابت، شعارهای گزافی بدهند که هم اجرا شدنی نباشند، هم در تناسب با اولویتهای کشور نباشند و هم مردم را به سازوکار اعتماد و منتخبین بیاعتماد نماید. همچنین آنکه افراط در تبلیغات منجر به آن میشود که اخلاق ضایع گردد (گسترش وعدههای گزاف و تضییع اخلاق).
تنها مسیر بندگی
#تبلیغات_انتخاباتی(۲)
@slamLifeStyles
هدایت شده از سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
انجمن حجتیه1.mp3
5.28M
#پرونده_ویژه
بررسی پرونده #انجمن_حجتیه از ابتدا تا کنون
💌فصل اول
📌قسمت اول1️⃣
15 دقیقه
🎙#سیدفخرالدین_موسوی
اگر میخواهید بدانید که کدام تفکر در پی صرفا فرهنگی کردن مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی، خصوصا گناه های علنی همانند کشف حجابها در جامعه هستند، این فایل صوتی را حتما گوش و سپس منتشر کنید.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
هدایت شده از سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
انجمن حجتیه2.mp3
4.62M
#پرونده_ویژه
بررسی پرونده #انجمن_حجتیه از ابتدا تا کنون
💌فصل اول
📌قسمت دوم2⃣
15 دقیقه
🎙#سیدفخرالدین_موسوی
اگر میخواهید بدانید که کدام تفکر در پی صرفا فرهنگی کردن مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی، خصوصا گناه های علنی همانند کشف حجابها در جامعه هستند، این فایل صوتی را حتما گوش و سپس منتشر کنید.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید