11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیام دهه هشتادی ها برای مسیح علی نژاد!!
🔹بچه های نجم الثاقب بعد از آقازاده این بار با "دم خروس" از خانم پولی نژاد رد شدند.
@Analysts
✳️ اقدام شایستهی مدیریت پارک ارم تهران در ترویج حجاب، نماز و امر به معروف👌
🔹براساس تصمیم مدیرعامل پارک ارم و ابلاغ دستوری به مدیران اجرایی مجموعه ارم، از این پس بانوان جوان محجبه و جوانانی که برای اقامه فریضه نماز اول وقت به نمازخانه های پارک ارم مراجعه می کنند، با بلیط خدمات رایگان شهربازی ارم مورد تشویق قرار می گیرند. این اقدام در خور تقدیر در حوزهی امربه معروف، چند روزیست آغاز شده و با استقبال خوب خانواده ها و جوانان مواجه شده است.
@Analysts
پروانه سلحشوری: "نوع نگاهها به #زن شرم آور است، از زن بودنم در ایران بدم میآید"
خانم #پروانه_سلحشوری ! از نوع نگاه غرب به #زنان خوشتون میاد اونوقت با اون چادرتون؟!
در آمریکا:
از ۶ زن، یک زن توی زندگیش مورد تجاوزجنسی واقع میشه
زنها توی زندانهای مرزی، باید از آب توالت بنوشن
بعد از حوادث طبیعی، ۳۰۰ درصد تجاوزات جنسی افزایش پیدا میکنه
۲۱۹ هزار زندانیِ زن وجود داره
زنان در ویترین به فروش میروند و ...
جایگاه زن در غرب کجاست ؟ زن در غرب ابزاری بیش نیست!
@Analysts
🔴حرف روز
⚪️ #قدرت، #اقتدار میآورد
«فرهنگ مقاومت در ایران متداول است و همین موضوع سران آمریکایی را پریشان کرده است»، این جمله ماحصل نظر اندیشکدههای آمریکایی است که روز گذشته، «سوزان مالونی» عضو ارشد اندیشکده بروکینگز منتشر کرد. بیان این جمله حاکی از آن است که اولاً آمریکا در راهبرد فشار حداکثری خود علیه ایران به نتیجهای نرسیده است. ثانیاً دوران شرطی شدن سیاست و اقتصاد در ایران گذشته است.
در سالهای گذشته به دلیل برخی سیاستهای غلط، شرایط اجتماعی به گونهای شرطی شده بود که با کمترین تحریم اوضاع اقتصادی متلاطم میشد اما اکنون اقتصاد کشور در مسیر ثبات و رو به جلو قرار گرفته و حتی اعلام تحریم و تهدید نمیتواند اوضاع بازار و بورس را دگرگون کند. در چنین شرایطی که تعادل در اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور شکل گرفته است و نظام دست برتر در زمینههای دفاعی، اقتصادی و اجتماعی پیدا کرده است، گام دوم کاهش تعهدات برجامی از سوی ایران آغاز و اعلام شد ایران دیگر به محدودیتهای اعمال شده در برجام برای سطح غنیسازی پایبند نخواهد بود و با توجه به میزان نیاز کشور در حوزههای گوناگون غنیسازی بالاتر از 3/67 درصد را آغاز خواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران کرنومتر گام سوم را استارت زده است و 60 روز دیگر و در صورت برآورده نشدن نیازهای ایران ذیل برجام، تهران گام سوم را نیز برمیدارد.
مروری بر سیاستهای نظام در ماههای گذشته نشان میدهد قدرت ایستادگی در میان دولتمردان ما در حال خودنمایی است و بدون شک قدرت، اقتدار میآورد.
با توجه به این شرایط انتظار میرود مردم و مسئولان در یک مسیر همسو به نکات ذیل توجه داشته باشند که اقدامات نظام در کاهش تعهدات به نتایج مطلوب برسد: 1ـ در روزهای آینده مسئولان اروپایی با سفرها و مراودات نمایشی خواهان توقف ایران در این مرحله هستند. 2ـ تئوری مکانیسم ماشه برای ایجاد هراس اجتماعی مجدداً احیا میشود. 3ـ سعی میکنند با وعدههای تحقیرآمیز با لعابهای اقتصادی و حتی سرمایهگذاری، فضای اقتصادی را منتظر معجزه کنند. 4ـ برخی از فعالان سیاسی از گفتوگو و مذاکره در شرایط فعلی سخن به میان میآورند.
موضوعات فوق برای بازگرداندن ایران به نقطه صفر و شرطی شدن مجدد اقتصاد است؛ اما مسئولان دولت و دستگاه دیپلماسی باید با فرهنگ مقاومت آمریکاییها را در تحقق نیات سوءشان ناکام بگذارند.
@meyarpb
@Analysts
🔴 #مقاومتواقتدار تنها راه از کار انداختن فشارها
سیاست فشار حداکثری آمریکا به ایران که میرسد، ناکام میماند
رسانه آمریکایی وُکس در برنامه پادکست خود، با تحلیل سیاست فشار حداکثری کاخ سفید علیه ایران، کرهشمالی، مکزیک، ونزوئلا، چین و کانادا، این سیاست را در بیانی طنز آمیز به توئیتهای ترامپ و سبیلجان بولتون توصیف کرد و نوشت: «کاخسفید میخواهد همین سیاست را علیه حکومتی به کار ببرد که فلسفه وجودی آن مقاومت و مقابله است و خب اینطور میشود که تهران با نه گفتن به واشنگتن دهنکجی میکند و باز شاهدیم که سیاست فشار حداکثری به بنبست میرسد بدون اینکه کاخسفید برای چنین وضعیتی استراتژی مشخصی تعیین کرده باشد.»
«زک بیشاپ» گزارشگر ارشد وبسایت خبری تحلیلی وکس در برنامه پادکست خود با عنوان «وردلی» به ریشه ظهور سیاست «فشار حداکثری» در دکترین سیاسی دونالد ترامپ پرداخت و با دو کارشناس ثابت این برنامه درباره میزان کارآمدی این راهکار بحث کرد.
«آلکس وارد» یکی از این دو کارشناس، در این پادکست که بهصورت زنده اجرا و ضبط شد، از تاریخچه ظهور سیاست فشار حداکثری گفت و اینکه چه طور ابتدا در سیاست مقابله با برنامه اتمی کره شمالی از این راهکار سخن به عمل آمد اما خیلی زود به اصلیترین شناسه سیاست خارجی دونالد ترامپ بدل شد و او از کرهشمالی تا مکزیک و از ونزوئلا تا چین و کانادا و بالاخره علیه ایران این روش را اعمال کرد. هر چند به گفته او در زمینه کارآیی این رویکرد سؤالات فراوانی وجود دارد.
به گزارش مهر، با وجود این «جنیفر ویلیامز» دیگر کارشناس ثابت پادکست وردلی معتقد بود سیاست فشار حداکثری را ترامپ از دنیای تجاری خودش در نیویورک و تجربهاش در زمینه ساخت و ساز به کاخسفید برده و از این لحاظ نه تنها ترفند جدیدی به حساب نمیآید بلکه تداعیکننده سبک «قلدرمآبانه» تجاری وی است.
کارشناسان شرکتکننده در این برنامه در ادامه به نتیجه بودن سیاست ترامپ اشاره کرده و افزودند: هنگامی که آمریکا با کشوری که اقتصادی قوی و بزرگ چون چین دارد روبهرو شد، سیاست فشار حداکثری جواب نداد چرا که چین توانست روبهروی آمریکا بایستد و در برابر وضع تعرفه از سوی دونالد ترامپ، پکن هم بر میلیاردها دلار کالاهای صادراتی آمریکا از جمله سویا و غلات روغنی تعرفه ببندد و فعلاً هم مذاکرات میان دو کشور بدون پیشرفت متوقف شده است.
نکته قابل توجه در این میزگرد رادیویی این بود که تقریباً شرکتکنندگان متفقالقول بودند که وقتی سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ با مقاومت دولتهای مقابل او مواجه میشود، به نوعی این پیغام را میفرستد که واشنگتن ممکن است از تهدید گزینه نظامی بهعنوان ابزار بعدی استفاده کند اما وی با وجود داشتن سیاستمداران جنگطلبی چون جان بولتون و مایک پمپئو در اطراف خود، نشان داده که تمایلی به وارد کردن آمریکا به یک جنگ گرم و رویارویی مستقیم نظامی ندارد.
جنیفر ویلیامز برای استدلال بیشتر مثال ونزوئلا را طرح کرد. اینکه آمریکا با حمایت از خوآن گوآیدو، رهبر مخالفان و تحریم نفتی کاراکاس تا به آنجا پیش رفت که حتی مایک پمپئو و جان بولتون از روی میز بودن گزینه نظامی سخن گفتند. اما در نهایت وقتی نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا تسلیم نشد، عملاًً «سیاست فشار حداکثری پشتبندی» نداشت.
بیشاپ حتی به نقل از مقامهای کاخسفید گفت که دونالد ترامپ اخیراً جایی اظهار کرده «حوصلهاش از قضیه ونزوئلا سر رفته» و این موضوع کمکم به حاشیه توجه رئیسجمهوری آمریکا رفته است.
جنیفر ویلیامز در نهایت به روند این سیاست در برابر ایران پرداخت و گفت: «کاخسفید میخواهد همین سیاست را علیه حکومتی به کار ببرد که فلسفه وجودی آن مقاومت و مقابله است و خب اینطور میشود که تهران با نه گفتن به واشنگتن دهنکجی میکند و باز شاهدیم که سیاست فشار حداکثری به بنبست میرسد بدون اینکه کاخسفید برای چنین وضعیتی استراتژی مشخصی تعیین کرده باشد.»
در انتهای این پادکست بیشاپ کمی هم مایه طنز به گفتوگو افزود و توضیح داد: البته ما این همه درباره سیاست فشار حداکثری حرف زدیم اما در حقیقت تعریف مشخص و مکتوبی از سوی کاخسفید در اینباره که این سیاست چیست وجود ندارد؛ البته توییتهای ترامپ و «سبیل جان بولتون»! هست اما ورای آن کاخسفید تاکنون دکترین مشخصی برای سیاست خارجی خود ارائه نکرده است.
@meyarpb
@Analysts
✴️ پرسش روز
✅وقتی سخن از پیشرفت میکنیم و میگوییم نظام حمهوری اسلامی استقلال و پیشرفت دارد اما عملا بسیاری از مردم نظام فعلی را با حکومت های حوزه خلیج فارس بعد و پس از انقلاب مقایسه میکنند و زمانی این همه مدرنیته را در دبی می بینیم چگونه پیشرفت در ایران را توجیه کنیم حتی در دوره پهلوی نیز پیشرفت خوبی در صنعت و راه اهن داشتیم؟
✅پاسخ کارشناسان :
به نظر قبل از جواب به این سوال بایستی بگویم خود این پرسش دقیق نبوده و دارای نکات انحرافی و غلط اندازی می باشد.
یک نکته این است که کسانی که اینگونه به مسائل نگاه میکنند چه "عیاری" و چه خط کشی برای بررسی دارند ؟
اصولا در حرفهای کلی و نقل های بدون عدد و رقم می شود هر چه خواست، گفت و چون سند و آمار و میزانی نیست ، کسی هم پاسخگو نیست !
♦️کشور عربستان و سایر کشورهای خلیج فارس چه #پیشرفت واقعی و دست آورد #علمی و دانشگاهی داشته و دارند!! که بخواهند با ایران مقایسه شوند!
کدام #صنعت مادر و یا زیر ساخت ملی پیشرفته ای داشته اند که بتوان به آنها حسرت خورد ؟!
پیشرفت و توسعه یکی از ابعادش اقتصاد است ولی ابعاد مهمتر توسعه در #سیاست و #فرهنگ هم متجلی است :
حتی برخی صاحب نظران موفقیت در توسعه اقتصادی را نتیجه توسعه سیاسی و فرهنگی می دانند ؛
کدامیک از این کشورهایی که حسرت مدرنیته شان را می خورند #مشارکت سیاسی در حد و اندازه ایران دارند؟ اکثر این کشورها دارای رژیم های #پادشاهی و امیر نشین های قرون وسطی هستند و مطبوعات آزاد و یا نهادهای مستقل مدنی که لازمه توسعه است را دارا نمی باشند.
♦️ایران فعلی علیرغم همه آسیب های مدیریتی و بین المللی و مشکلات عدیده داخلی هنوز هم قدرت اول منطقه است و عربستان و اسرائیل هر زمانی که بخواهند کمی با ایران سرشاخ و یا رویارویی نمایند خیلی زود به دامن بزرگترشان یعنی امریکا فرار میکنند۰ انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرا منطقه ای و یک عامل تاثیر گذار جهانی است و شما این عظمت را در سطح دشمنی با ایران میتوانید مشاهده کنید ۰
البته باز تاکید میکنم #عظمت ذاتی و تاریخی انقلاب اسلامی دلیلی بر ضعف مدیران و توحیه برخی سیاست های غلط فعلی نیست و اصولا این خبط ها عرضی بوده و به ذات انقلاب اسلامی مربوط نمیشود ۰ نکته آخر این است که بین پیشرفت و توسعه با تکامل و رشد بایستی تفاوت قائل شد.
با تشکر از استاد گرانقدر حوزه مطالعات ایران و انقلاب؛ جناب دکتر موسی نجفی
منتظر حضور فعال و چالشی سایر اساتید گرانسنگ کشورمان در عرصه تبیین هستیم
✳️ شبکه #تحلیلگران بستری برای #تبیین و جنگ فکری و سیاسی
اگر شخصیتی اهل جنگ نرم هستید به ما بپیوندید:
✴️ Analysts
🌙 شبنوشت 🌙
«مادر» آن گونه، «زن بابا» چگونه؟!
🔴 سؤال:
هدف جناب ظریف از طرح مکرر موضوع و عنوان «تیم B» چیست؟
🔲 پاسخ:
برجسته سازی تصنعی نقش امثال بولتون در دولت ترامپ تحت عنوان «تیم B» با هدف ترور شخصیت جمهوری خواهان به منظور کمک به تقویت دموکرات ها برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ و از این رهگذر تداوم پروژه ی «برجام». (البته به نظر می رسد که این صرفا یکی از دلایل باشد)
🎯 این پاسخ موجز، اجمال همان چیزی است که جناب ظریف و دولت فعلی در قوه ی تخیل خود در پی آن هستند.
⬛️ به راستی، با فرض روی کار آمدن دموکرات ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری در آمریکا، چه تضمینی وجود دارد که آن دولت نیز همانند دولت دموکرات اوباما روح و جسم برجام را آش و لاش نکند؟! وقتی مادرِ برجام (اوباما) آن گونه با بچه ی خود تا کرده است، چه انتظاری از زن بابا می توان داشت؟!
عالم «حقوق»، عالم تضمین هاست. دولت حقوقدان در این زمینه چه تضمینی می تواند ارائه نماید؟
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو می روی به ترکستان است
@abarshagerd
@Analysts
هدایت شده از هشتادیای انقلابی😎🌠
🍃 #شهیدمصطفیاحمدیروشن
🔹همسر شهید:
🌹وقتی گیر میکرد، خصوصاً وقتی دلآزرده میشد، فوری میرفت مشهد و آنجا به قول معروف، یک شستشوی قلبی پیدا میکرد و برمیگشت.
🌹با مصطفی که مشهد میرفتیم، بجای دعا خواندن زیاد از روی کتاب دعا، مینشست و مدتها خیره میشد به گنبد طلای امامرضا...
🌹چشماش خیره بود و معلوم نبود چه چیزایی داره تو دلش به آقا میگه یا داره چه قول و عهدایی میبنده...
🌹ولی هرچه که بین خودش و امامرضا میگذشت، به چه جاهایی رسوندش...به شهادت...
🌸شهدا را یاد کنید با صلوات
@ya_aba_saleh_al_mahdi
هدایت شده از هشتادیای انقلابی😎🌠
📖 #خاطرات_شهدا
🌺 #شهید_امام_رضایی
🍃خیلی امام رضایی بود. تقریبا همه ڪسانی که او را می شناختند، این را می دانستند. هر وقت عازم مشهد می شد، چند نفر را هم همراه خود می ڪرد و گاهی خرج سفرشان را هم می داد.
🍃انقدر زود دلش برای امامش تنگ می شد ڪه هنوز عرق سفرش خشڪ نشدہ، دوبارہ راهی می شد. می گفت " امام رضا خیلی به من عنایت داشته و ڪم لطفی است اگر به دیدارش نروم."
🍃همیشه #باب_الجواد را برای ورود انتخاب می ڪرد. گاهی ساعت ها می نشست همانجا و چشم می دوخت به گنبد و با حضرت حرف می زد.
🍃می گفت اگر اذن دخول خواندی و چشمت تر شد یعنی آقا قبولت ڪرده.
مانند خیلی از بزرگان حرم را دور می زد و از پایین پا وارد حرم می شد. مدتی در صحن می نشست و با امام درد و دل می کرد. سفر ڪربلا را هم از امام رضا گرفته بود.
#شهید_مدافع_حرم_حاج_محمد_پورهنگ
🌹ولادت: ۵۶/۶/۱۵
🌹شهادت: ۹۵/۶/۳۱
🌹یادشهدا باصلوات
@ya_aba_saleh_al_mahdi
🔴 چرا در عرصه امر به معروف #ضعیف هستیم؟
چون مدیریت را #پیروپاتالهای انقلابی در دست دارند ...
❌ چرا در علم و صنایع راهبردی جهان پیشرفته ایم؟
♨️ چون مدیریت در دست جوانان است ...
جنگ را با جوانان بردیم ولی اقتصاد و امر به معروف و حجاب و ... را با پیروپاتالها باختیم ...
#شکست بس نیست واقعا؟
گام دوم با این دست فرمون محقق نمی شود
جوانان وطن بپاخیزید و ایران را بسازید ...
❌ شبکه #تحلیلگران
♨️ @Analysts
پرستیژ دولت را بازسازی کنید
زمان اقدام متقابل است نه چانه زنی
✍️ مذاکره و چانه زنی، مربوط به قبل از قرارداد است. وقتی توافقی منعقد شد، فقط باید اجرا شود. اگر یک طرف زیر توافق زد، باید وادارا کرد به تعهد خویش برگردد. اگر باز نگشت، قرارداد عملا لغو شده و نقض کننده، باید خسارت بپردازد.
🔹دولت پس از دو سال مذاکره، توافقی را منعقد کرد که متاسفانه فاقد مختصات یک توافق ضابطه مند و هوشمندانه بود. به تعبیر مجله تایم، آمریکایی ها، حقوق ایران را "سر هم بندی" کردند! آنچه تعهدات ایران بود، همگی در کمتر از دو ماه- تا 27 دی 94- انجام شد:
- بتنریزی و تغییر کاربری راکتور آب سنگین اراک.
- کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده، از ۱۰ هزار کیلو به ۳۰۰ کیلوگرم و خروج مازاد آن از کشور.
- توقف غنیسازی 20 درصد و انجام آن صرفا در سقف 3/67 درصد.
- توقف غنیسازی در فردو .
- برچیدن سانتریفیوژها و کاهش آن از ۱۹ هزار به ۶۰۱۴ دستگاه.
- ممنوعیت فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته.
- ممنوعیت ساخت تأسیسات جدید.
- اجرای پروتکل الحاقی و بازرسی ویژه، فراتر از استاندارد آژانس و معاهده NPT.
♦️تازه روز 27 دی را روز اجرای توافق نامگذاری کردند؛ یعنی آغاز انجام تدریجی تعهدات آمریکا و اروپا. توافق نه همزمان اجرا شد و نه پایاپا و متوازن. آنها چون امتیازات را نقد، یک جا و پیشاپیش گرفته بودند، انگیزه ای برای برداشتن واقعی تحریم ها نداشتند.
🔹آمریکایی ها بارها در دولت اوباما، خلاف توافق عمل کردند و آخر سر هم با اطمینان از این که دولت ایران از برجام خارج نمی شود و به تعهدات تعهدات ادامه می دهد، رسما از برجام خارج شدند.
♦️آمریکا، طرف اصلی توافق بود و با خروج آنها عملا برجام ملغی محسوب می شد. اما دولت ما نه می خواست و نه می توانست شکایتی به محکمه ای معتبر ارائه کند.
🔸توافق نا همزمان و نامتوازن، ضمانت اجرا هم نداشت، و ضمنا فاقد مکانیسم شکایت و پیگرد حقوقی نقض آن بود. البته تعهدات ایران به واسطه آژانس، تحت نظارت دایمی و دقیق است!
♦️اکنون دولت و وزارت خارجه باید تکلیف تحمیل یکطرفه را با پایان دادن به تعهدات روشن کند. اما در کمال شگفتی می بینیم مجددا به فضای مذاکره و چانه زنی ! که کاری پیشا توافقی است، باز گشته اند. با این تفاوت که امتیازات را داده اند و دستشان در مذاکره خالی است!
🔹امروز برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر مشاور ماکرون رئیس جمهور فرانسه به ایران می آید. روز قبل از پایان ضرب الاجل ایران هم، روحانی با ماکرون گفت و گو کرد و وعده مذاکرات مجدد را گرفت (!) به همین منوال، دو هفته قبل، آقای عراقچی به وین رفت و به جای مطالبه تعهدات برجامی، درباره بسته هیچ و پوچ و توهین آمیز موسوم به اینستکس مذاکره کرد.
♦️وقتی هم برگشت، اینستکس را مثبت اما ناکافی خواند و آقای ظریف نیز مدعی شد اینستکس دارای ارزش راهبردی است، چون اروپا از آمریکا فاصله می گیرد(!) اینها را بگذارید کنار چند نوبت اعتراف روحانی و ظریف مبنی بر این که اروپا اراده ای از خود ندارد.
🔹چک و چانه زدن ها باید قبل از تیر 94 که برای فتح الفتوح برجام جشن و پایکوبی راه انداختند، انجام می شد. اما 14 ماه هم پس از خروج آمریکا، با اروپایی های دغلباز مذاکره و چانه زنی کردند. یک سال است ظرف مذاکره اشباع شده و باز هم در آن، مذاکره می ریزند. اکنون زمان اقدام و شوک متقابل است.
♦️اگر در نوشتن توافق، قاطعیت و توازن به خرج ندادند، لا اقل امروز، قاطع و متقارن رفتار کنند. و گرنه از نگاه دشمن، قبول مذاکره، به التماس از سر ناچاری تلقی خواهد شد. ادعای کاهش تعهدات و حفظ کلیت آن در عمل، پالس خطرناکی درباره خط قرمز نداشتن دولت به دشمن می فرستد.
🔹جهنمِ خسارات انبوه برجام ؛ اصلا فدای سر دولت! اما باید حیثیت و پرستیژ بازدارنده خود را که در انظار جهانی زیر علامت سوال است، در تراز اقتدار ملت و نظام بازسازی کنند. در غیر این صورت، در هر مذاکره دیگری فقط حرف زور خواهد شنید.
محمدایمانی
شبکه #تحلیلگران:
@Analysts
⭕️ لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!
1- اون رو تحریم کردن و گفتند مذاکره هستهای کنیم!
2- مذاکره کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!
3- آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد؛
4- بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت.
5- قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.
6- اقتصاد لیبی تحت سلطه اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!
7- اروپا بعد نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد!
8- مردم تحت فشار اقتصادی،برای اعتراض به دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی)
9- نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!
10-قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکتهای آمریکایی و اروپایی است!!!
🔺واقعا عجب سناریوی آشنایی!
غربی ها به این سناریو که با همکاری عده ای در داخل در حال اجرا است لیبیزاسیون ایران میگویند.
@Saazesh