هدایت شده از بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
601.7K
✅ #سوال_شما : آیا منظور پوتین از خروج نیروهای خارجی از سوریه ایران بوده است!؟
◀️ تحلیل #دکتر_صدیقی از فریب خوردن مستمر رسانه های ترجمه ای ایران
#پوتین
#سوریه
#نیروهای_خارجی
@Drseddighi
✅ مردم شهر به هوش❗️
#فقط ۳ روز تا تصویب #قرارداد_استعماری FATF فرصت داریم
#مطالبه_عمومی_پیامکی از اعضای #کمیسیون_امنیت_ملی
09121360218 بروجردي
09123274001 دهقانی
09124759065 نقوی حسینی
09122973598 گودرزی
09171286842 برومندی
09181347182 جاسمی
09173135694 رضایی
09153063035 شوشتری
09121473148 فلاحت پیشه
09111188509 نانواکناری
09126478290 نوریان
09122995892 چنارانی
09121239031 جمالی
متن پیامک پیشنهادی برای مطالبه از این بزرگواران:
"ما موکلین خواستار مخالفت صریح شما بصورت رسانه ای نسبت به FATF بوده و خواهان اقدام انقلابی و وطن پرستانه در پیشگیری در تصویب برجام گونه آن توسط مجلس هستیم و سکوت جنابعالی را نشانه رضایت به این قرارداد استعماری میدانیم."
آیا می دانید مسئله هستهای ایران با خیانت عده ای از اصلاح طلبان مجلس ششم شروع شد و آنها بودند که به غربی ها و صهیونیست ها بهانه دروغ سلاح هسته ای و تحریم ایران را دادند؟
خائن تر از این جماعت داریم؟
در کلیپ بالا مشاهده کنید. 👆👆
✳️ #حزب_الله_بحرین اعلام موجودیت کرد
خبر داشتیم جمعی از جوانهای بحرینی جایی در حال آموزش هستند. وسط شلوغی آن نشست آرام از سید پرسیدم: الوفاء شاخهی نظامی هم دارد؟ سری تکان داد.
✳️ #مريم_بوجيتو به عنوان رئیس اتحادیه ملی دانشجویان دانشگاه #سوربون فرانسه انتخاب شد.
مجله معاند #شارلی_ابدو در کاریکاتوری، ایشان را به میمون تشبیه کرده
این هم از #دموکراسی_سرمایه ای فرانسه
هدایت شده از یاد ایّام
کتاب غربزدگی - جلال آل احمد (2).pdf
1.65M
📚 نسخه PDF | 📖 کتاب: #غرب_زدگی
🖌 نوشته : #جلال_آل_احمد
🔹حضرت امام در ایام تبعید و اقامت در عراق،کتاب جلال را مطالعه نموده اند و یک زمانی که آل احمد در نجف اشرف به حضور امام رسید، کتاب خودرا در مقابل امام دید و به مزاح گفته بود: شما هم این مزخرفات را مطالعه میکنید؟
─┄───ا
💠این کتاب در نیم قرن پیش نوشته شده ولی امروز مطالعه آن سخت مورد نیاز برخی مسئولین غربگرای ماست
🆔 @yade_ayyaam ✔️JOIN
✳️ مجموعه #زنهای_جاسوس_موساد
#پرستوهای_موساد
🔸پرستوهای موساد قسمت اول
🔹eitaa.com/ammarpress/2726
🔸پرستوهای موساد قسمت دوم
🔹eitaa.com/ammarpress/2843
🔸پرستوهای موساد قسمت سوم
🔹eitaa.com/ammarpress/2928
🔸پرستوهای موساد قسمت چهارم
🔹eitaa.com/ammarpress/2987
🔸پرستوهای موساد قسمت پنجم
🔹eitaa.com/ammarpress/3088
🔸پرستوهای موساد قسمت ششم
🔹eitaa.com/ammarpress/3161
🔸پرستوی سنگدل
🔹eitaa.com/ammarpress/2746
🔸پرستوی"کا.گ.ب"چگونه صدراعظمآلمانشد؟
🔹eitaa.com/ammarpress/3364
این مطالب ادامه دارد.
🌎 #مقتدا_صدر #دشمن_دیرینه آمریکا و مخالف حضور این کشور در عراق است.
اندیشکده «کاتو» طی تحلیلی پیرامون نتایج انتخابات پارلمانی اخیر (22 اردیبهشت) عراق نوشت:
نتایج انتخابات مجلس عراق، این نکته را تأیید میکند که آمریکا و رسانههای این کشور هنوز هیچ راهبردی در قبال وضعیت سیاسی پیچیده عراق ندارند. کارشناسان (آمریکایی) انتظار داشتند که «حیدر عبادی» نخستوزیر کنونی، در انتخابات پیروز شود، اما یک #روحانی_شیعه (مقتدا صدر) حداکثر آرا را به خود اختصاص داده است.
«مقتدا صدر» که بخش اعظم آرا را به دست آورد، #دشمن_دیرینه آمریکا و مخالف سیاستهای منطقهای آمریکا و به ویژه حضور نیروهای این کشور در عراق است. در واقع، طی سالهای نبرد آمریکا برای سرنگونی «صدام» دیکتاتور سالهای دور این کشور، شبه نظامیان وابسته به جریان #مقتدا_صدر غالبا با نیروهای اشغالگر در عراق در ستیز بودهاند.
اندیشکده کاتو در گزارش خود افزود: یک جنبه #نگران_کننده دیگر در انتخابات عراق، (رأی بالای) ائتلاف #الفتح است.
در انتخابات پارلمانی اخیر، ائتلاف «سائرون» تحت رهبری مقتدا صدر، 54 کرسی، ائتلاف «الفتح» به رهبری «هادی عامری» 47 کرسی و ائتلاف «النصر» به ریاست «حیدر عبادی» 43 کرسی از مجموع 328 کرسی پارلمان عراق را به دست آورده و به ترتیب، اول تا سوم شدهاند.
کاتو با اشاره به ضدآمریکایی بودن «ائتلاف #سائرون و #الفتح» نوشت: جان کلام این است که دو حزب سیاسی قدرتمند عراق هر دو به شدت #ضد_آمریکایی و به شدت #هوادار_ایران هستند. از سوی دیگر و در کمال بهت ناظران غربی، حزب حیدر عبادی، (ائتلاف النصر) نیز با وجود حمایتهای آمریکا سوم شد. نمایش ناامید کننده این حزب، یکی از آخرین نمونه از انتخاب سیاستمداری از عراق و از سوی آمریکا بود که با حمایت ضعیف داخلی مواجه شد.
البته ناگفته نماند که عبادی نیز (برخلاف نظر کاتو) به ایران کاملا نزدیک بوده و در اندیشه نیز فردی مذهبی است و به آمریکا صرفا به عنوان یک شریک سیاسی نگاه میکند.
این اندیشکده با ذکر نمونهای از سیاستهای اشتباه آمریکا در این کشور نوشت: «جرج بوش» رئیسجمهور پیشین آمریکا و متحدان نومحافظهکارش نیز میپنداشتند که «احمد چلبی» رئیس مجلس سابق این کشور بعد از سقوط صدام، رئیسجمهور جدید شود. به همین خاطر، واشنگتن میلیونها دلار برای پیروزی حزب چلبی سرمایهگذاری کرده بود، اما بعد از خاتمه انتخابات، حزب چلبی تنها نیم درصد آرا را به خود اختصاص داد!
اندیشکده کاتو در بخش دیگر به نتایج ضعیف کسب شده از سوی احزاب کردستان عراق اشاره کرد و نوشت: نه تنها نتایج #انتخابات عراق یک #شکست_بزرگ برای سیاستهای آمریکا بود. بلکه نتایج متعلق به احزاب #کردستان عراق نیز نگرانکننده بود.
اندیشکده کاتو در خاتمه با توصیه به دولت کنونی آمریکا در زمینه بازبینی رویکردهای اشتباه این کشور نوشت: «دونالد ترامپ» خواستار حضور و نامحدود در عراق است، اما این سیاست بسیار #نامعقول به نظر میرسد.
سیاستگذاران آمریکایی نزدیک به دو دهه است که چنین تصوری را دارند. باور اولیهای که دولت بوش آن را پذیرفت و دولتهای «باراک اوباما» رئیسجمهور قبلی و ترامپ نیز آن را دنبال کردهاند، این بود که عراق میتواند یک کشور متحد، دموکرات، باثبات و «حامی آمریکا» باشد، اما به چند دلیل ثابت شده که این پنداشت #اشتباه است.
پس اینک وقت به رسمیت شناختن محدودیتهای نفوذ آمریکا در عراق و ارزیابی سیاستهای #فاجعه_آمیز واشنگتن در این کشور است. باید گفت که دولت ترامپ نیاز به توسعه راهبرد خروج سریع از مرداب عراق را دارد.
کیهان
#تحلیلگران_انقلاب_اسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✅ معنی #اقتصاد_شکوفا را بدانید
برنی سندرز، سناتور آمریکایی: وقتی ترامپ میگوید #اقتصاد ما در حال شکوفایی است بدانید:
♦️ بیش از۴۰ درصد مردم آمریکا ۴۰۰ دلار #پس_انداز برای یک پیشامد ناگوار ندارند.
♦️ ۴۳ درصد استطاعت خرید #مایحتاج_اولیه زندگی را ندارند.
♦️ پارسال بیش از ۲۵ درصد افراد بالغ از مراقبتهای ضروری پزشکی صرف نظر کردند زیرا پولش را نداشتند.
#تحلیلگران_انقلاب_اسلامی
#اقتصاد_انقلاب_اسلامی
✅ شاخص برابری قدرت خرید (ppp) چیست؟
(بخش اول)
برای اینکه بتوان عملکرد اقتصاد کشورها را سنجید و آن را با دیگر کشورها مقایسه کرد باید از یک شاخص اقتصادی بهره برد. شاخص #تولید_ناخالص_داخلی (GDP) اکنون #پرکاربرد ترین شاخص برای اندازه گیری حجم اقتصاد است که نشان می دهد کل ارزش فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی و دولتی طی یک دوره زمانی مشخص برای مثال یک سال چقدر بوده است.
اگر شما حجم اقتصاد ایران را بر اساس ریال و حجم اقتصاد آمریکا را بر اساس دلار محاسبه کنید، آنگاه برای مقایسه اقتصاد این دو کشور باید واحد اندازه اقتصادها را به #واحدی_یکسان تبدیل کنید، ساده ترین راه حل این است که با توجه به ارزش ریال نسبت به دلار، ارزش یکی را به دیگری تبدیل کنید.
مثلا اگر هر دلار معادل ۳۲۰۰ تومان باشد، #اندازه_اقتصاد_ایران بر اساس تومان را بر ۳۲۰۰ تقسیم کنید تا ارزش دلاری آن را بسنجید. اما چنین راهکاری می تواند گمراه کننده باشد چرا که قدرت خرید معادل ریالی ۱۰ دلار در داخل ایران با #قدرت_خرید همان ۱۰ دلار در آمریکا برابر نیست.
#برابری_قدرت_خرید، بین ارزهای دو کشور A و B، تعداد واحدهای ارز کشور B (یا A)است که به اندازه قدرت خرید یک واحد ارز کشورA(و یا B)می باشد. به عبارتی PPP نوعی نرخ مبادله می باشد که برابر است با نسبت هزینه های دو #سبد_کالای_یکسان در دو جامعه بر حسب ارزهای ملی.
یکی از معروف ترین مواردی که اقتصاددانان در مورد آن، برابری #قدرت_خرید را محاسبه کردند، همبرگر مک دونالد است زیرا این همبرگر در بسیاری از کشورهای جهان با کیفیت یکسان مصرف می شود.
فرض کنیم که مصرف کننده این کالا در کشور آمریکا دو دلار و در کشور بریتانیا ۱٫۵ پوند بابت خرید همبرگر مک دونالد پول پرداخت کنند، نسبت ۱٫۵ پوند به دو دلار برابر ۰٫۷۵ خواهد بود.عدد ۰٫۷۵ در مقایسه با نرخ برابری ارز آمریکایی(دلار) و ارز انگلیسی (پوند) که ۰٫۶۲ است، بزرگتر است و این به مفهوم آن است که مک دونالد در بریتانیا گرانتر از مک دونالد آمریکایی است.
در مثال دیگری اگر اقتصاد چین و آمریکا را در نظر بگیرید، با ۱٫۶۶ دلار می توان در چین یک قرص نان خرید اما همان نان در آمریکا ۲٫۳۹ دلار قیمت دارد. در واقع اگر فقط نان را در نظر بگیریم، قدرت خرید فردی که در چین ۱۶ دلار در ماه درآمد دارد معادل #قدرت_خرید فردی است که ۲۳ دلار در ماه درآمد دارد.
به همین خاطر است که در نظر گرفتن میزان درآمد بدون توجه به #برابری_قدرت_خرید می تواند گمراه کننده باشد و باعث بروز خطا در مقایسه عملکرد اقتصادها بشود.
به همین خاطر اقتصاددانان برای اینکه بتوانند همه اقتصادها را بر اساس واحد یکسانی بسنجند، علاوه بر اینکه ارزش همه آن ها را به دلار تبدیل می کنند، بر اساس #قدرت_خرید مختلف دلار در کشورهای مختلف، میزان درآمد کشورها را نیز تعدیل می کنند و از آن به عنوان#“برابری_قدرت_خرید (Purchasing Power Parity).
برای مثال اندازه اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) طبق برآورد صندوق بین المللی پول معادل ۳۶۶ میلیارد دلار بوده است اما اگر #برابری_قدرت_خرید در نظر گرفته شود آنگاه اندازه اقتصاد ایران در همان سال به ۹۴۵ میلیارد دلار می رسد.
در واقع می توان گفت که #قدرت_خرید یک دلار در ایران کمی #بیش_از_دو_برابر قدرت خرید آن در آمریکا است.
ادامه دارد.
#تحلیلگران_انقلاب_اسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
#اقتصاد_انقلاب_اسلامی
✅ شاخص برابری قدرت خرید (ppp) چیست؟
(بخش دوم)
اصولاً #نرخ_برابری_قدرت_خرید در مقایسات بینالمللی کاربرد دارد که می توان از عمده ترین موارد استفاده آن به صورت زیر نام برد:
نرخ مبادله PPP ، به عنوان فاکتور #تبدیل_کننده، می تواند به جای نرخ های مبادله در تبدیل هم فزونی های اقتصادی کشورهای مختلف به یک ارز رایج ، استفاده شود. این هم فزونی های تبدیل شده، مقایسات بین کشورها و تحلیل های اقتصادی و آماری آنها را سهل می نماید.محاسبه PPP، اولین گام در پروسه تبدیل GDP و هم فزونی های اصلی آن که با ارز ملی بیان شده به یک ارز رایج است تا ما را قادر به مقایسات بینالمللی سازد.
به منظور مقایسه استاندارد زندگی در دو کشور ، احتیاج به بیان اندازه این ملاک استفاده در دو کشور، به یک ارز می باشد به این منظور از نرخ های مبادله PPP می شود. زیرا استفاده از نرخ های مبادله بازار، منجر به مقایسات نادرست می شود.
مقایسه درآمد بینالمللی؛ سازمان های بینالمللی باید مقدار GDP و GDP سرانه را برای هر کشور عضو، جهت اهداف سیاسی و یا آماری، مقایسه کنند . گاهی اوقات حقوق کارگران حرفه ای و مقرری دانشجویان خارجی با استفاده از چنین داده هایی تعدیل می شوند.
نرخ مبادله PPP می تواند نشان دهنده رقابت پذیری یک کشور باشد. اگر ارز داخلی ضعیف باشد( PPP <نرخ مبادله)، کشور مورد نظر حالت رقابت پذیری پیدا می کند. زیرا قیمت های داخلی نسبتاً ارزان تر شده و پول به ارزش خارجی کمتر از ارزش داخلی عرضه می شود. از طرفی اگر(نرخ مبادله <PPP ) باشد ارز قوی شده و کشور موردنظر حالت رقابت پذیری را به علت قیمت های داخلی نسبتاً بالا از دست می رود.
ادامه دارد.
#تحلیلگران_انقلاب_اسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✅ نخستین #فیلم_توقیفی بعد از انقلاب
🔹 حال که بازار تسلیت برای ناصر ملکمطیعی از سوی اصلاحطلبان داغ است؛
🔸جا دارد یادآوری شود فیلم #برزخی_ها با بازی فردین، ملکمطیعی و... در سال ۱۳۶۱ به اکران درآمد
⭕️ ولی پس از فشارهای روزنامه کیهان به سردبیری سید محمد #خاتمی، نفوذ محسن #مخملباف (ضدانقلاب کنونی فراری) و دستور میرحسین #موسوی (نخست وزیر وقت) توقیف گردید و اجازه ادامه اکران هم نیافت.
تصویر مقاله کیهان در بالا قابل مشاهده است 👆👆
▪️بدین ترتیب «برزخیها» نخستین فیلم توقیفی بعد از انقلاب شد.
🔺جماعت روشنفکر باصطلاحِ اصلاح طلب (آمریکایی)، علاوه بر گرفتاریهایی که دچار آن گشته از جمله: بلای "غرب زدگی" ، "تطهیر نمادهای فاسد رژیم گذشته" و... دچار نوعی فراموشی نیز گردیده و عملکرد دهههای قبل خود را نیز از یاد برده!!
#تحلیلگران_انقلاب_اسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
🗓سالروزافتتاحمجلس
💠 امام خامنهای:
اگرمجلس مرعوب غرب وآمریکاشده و بدنبال حاکمیت جریان اشرافی باشد، مملکت رابدبخت خواهدکرد!
۹۴/۱۱/۲۸
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا