هدایت شده از خبرگزاری فارس
۲۶۰ نماينده مجلس طي بيانيهاي خطاب به رهبر معظم انقلاب از انتصاب آيتالله رئيسي براي رياست قوه قضاييه تشكر كردند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور در دیدار با نخبگان، عشایر و رهبران مذهبی عراق:
🔹میخواهیم در کنار هم سازنده یک قدرت بزرگ در منطقه باشیم نه بر علیه یک کشور دیگر.
🔹ما میخواهیم با وحدت و اتحادمان در قدم بعد کشورهای دیگر دوست را در منطقه جلب و جذب کنیم.
🔹ما میخواهیم این دو قدرت هر چه سریعتر تبدیل به سه قدرت، چهار قدرت و پنج قدرت در کنار یکدیگر باشند.
@Farsna
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
🔰خبر انتصاب آیت الله رئیسی به ریاست قوهقضاییه بازتاب گسترده ای در کشور و جهان داشت.
⚠️بسیاری از سیاستمداران آمریکایی و صهیونیستی ابراز نگرانی کردند و بسیاری از سیاسیون داخلی اعم از اصول گرایان و اصلاح طلبان ابراز خرسندی نمودند.
❇️آیت الله رئیسی برای این منصب چند امتیاز مهم دارد:
1⃣اول اینکه ساختار قوه قضاییه بر اساس نظام حقوقی اداره می شود و اجتهاد سنتی در حوزه ها برای اداره این سیستم کافی نیست و ایشان با داشتن دکترای حقوق این توانایی را دارد.
2⃣دوم اداره قوه قضاییه به تجربه کافی نیازمند است و وی در چند دهه مستمر از این تجربه برخوردار است
3⃣سوم آگاهی از بخشهای مختلف فرهنگی و اقتصادی و سیاسی کشور برای مدیریت بر این سیستم ضرورت دارد که جناب رئیسی با تجربه سه ساله بر آستان قدس رضوی و فعالیتهای سه گانه در این آستان توانست به زوایای مختلف امور فرهنگی و سیاسی و اقتصادی کشور دست یابد.
4⃣چهارم مقبولیت و اعتماد مردمی به قاضی القضاه، ظرفیت دیگری است که انتخابات ریاست جمهوری و رای بالای مردم به وی، وجود این ظرفیت را در رئیس سیستم قضا ثابت می کند.
5⃣شخصیت مردمی و معنوی و ولایی و دوری از تجمل گرایی در دکتر رئیسی امتیاز مهم دیگری است که شایستگی ایشان بر این منصب را مضاعف می کند.
⁉️اما چگونه ایشان می تواند به توصیه های رهبر حکیم عمل کند و عدالت و دقت و صحت و سلامت در قضا را احیا نماید؟
🔆دانش این کمترین تنها یک نکته را به عنوان راه حل پیشنهاد می دهد که عبارت از اداره سیستم قضا بر اساس دانش فقه و حقوق اسلامی در ساختار الکترونیکی است فقه و حقوقی که بتواند هم قوانین قضایی را اصلاح کند هم توان پیشگیری داشته باشد و هم ساختارهای سالم و کارآمد را جایگزین ساختارهای فاسد و ناکارآمد کند.
❗️راهکار این کاربرد عبارت از تشکیل گروههای تخصصی فقه و حقوق و تدوین لوایح اصلاحی و تاسیسی و ارایه آنها به مجلس شورای اسلامی جهت کاهش زندانیان و در راستای جرم زدایی و پیشگیری و جلوگیری از فساد قضایی است.
🔷امیدوارم آیت الله رئیسی در این مسئولیت خطیر در سایه توجهات حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا موفق باشد امامی که سه سال خالصانه خادمی اش را کرد و اینک در ظل عنایتش به ملت شریف ایران اسلامی که خادمان به حق آن امام همام هستند خدمت میکند.
🔷 همگان به ویژه انقلابیون دعاگویش باشیم.
🌐 @khosropanah_ir
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
بیانیه گام دوم.pdf
397.8K
💠تحلیل محتوایی و توضیحی #بیانیه_گام_دوم
👤استاد عبدالحسین خسروپناه
🌐 @khosropanah_ir
هدایت شده از آخرین خبر
🔺«رئیسی» جانشین «شاهرودی» شد
🔹سید ابراهیم رئیسی با 42 رای به عنوان نایب رئیس نخست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد
🔹آیت الله آملی لاریجانی با 29 رای و آیت الله فاضل با ۵ رای دیگر کاندیداهای نایب رییسی نخست مجلس خبرگان رهبری بودند/ ایسنا
@Akharinkhabar
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📺 فیلم تحلیل استاد میرباقری از بیانیهٔ گام دوم/ قسمت اول، آرشیو تلوبیون، شبکه ۴:
http://www.telewebion.com/episode/1993470
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩 مشاور خزانهداری آمریکا: معافیت چین و هند از تحریم نفتی ایران تمدید میشود / از نظر اقتصادی و سیاسی صفر کردن واردات نفت آنها از ایران دشوار است
https://tn.ai/1967972
📡 @TasnimNews
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حوزه محترم ولی قابل نقد است نه مقدس و غیرقابل نقد!
#شبکه_تحلیلگران
@Analysts
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت واقعی واردات ۲۸ تن کلاهگیس با ارز ۴۲۰۰ تومنی مشخص شد! 😂
@BisimchiMedia
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ استاد رحیم پور به این سؤال:
نسبت "اختلاس"، "اشرافی گری" و... با "انقلاب" چیست؟
(اختلاس،اشرافی گری و...جزو "ذات" انقلاب نیستند بلکه از "آسیب ها" و "بیماری های" انقلاب هستند که به تدریج از اواخر دهه 60 در بخشی از حکومت وارد شدند و باید با آنها مبارزه شود نه اصل انقلاب)
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
⚡اینک نوبت بانک های خصوصی است
🔹 آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به درستی گفته است: «بانک های نیروهای مسلح نسبت به بانک های خصوصی شرایط بهتری داشتند. ادغام بانک ها #تصمیم_انقلابی در نیروهای مسلح بود».
🔹ادغام بانک های نیروهای مسلح در بانک سپه، گام مهی بود که نیروهای مسلح برای اصلاح نظام بانکی کشور برداشتند. اینک نوبت دولت است که در یک #تصمیم_انقلابی، کلیه بانک های کشور را دولتی کرده و اشتباه بزرگ و خانمان سوز ایجاد بانک های خصوصی و خصوصی سازی بانک های دولتی را جبران نمایند.
🔹پیش از انقلاب اسلامی، 36 بانک دولتی، خصوصی و خارجی در ایران فعالیت می کردند که پس از پیروزی انقلاب، همه این بانک ها ضمن ادغام در 6 بانک تجاری و 3 بانک تخصصی، دولتی شدند تا قدرت خلق پول و تخصیص منابع، صرفا در اختیار حاکمیت بوده و در راستای برنامه های ملی به کار گرفته شود.
🔹اما با اجرای سیاست های تعدیل ساختاری توسط دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی، بانک های خصوصی به آسمان اقتصاد ایران بازگشتند تا فاجعه ببارند و سیلی که امروز شاهد آن هستیم جاری کنند. در دوران آقای احمدی نژاد -که معتقدم تتمه سیاست های تعدیل در آن اجرا شد- طرحی برای خصوصی سازی بانک های دولتی آماده شد که دکتر حسین صمصامی از امضای آن خودداری کرد، اما با خداحافظی وی از وزارت اقتصاد، وزیر بعدی به عنوان یک افتخار این طرح را اجرا کرد تا عمق فاجعه بیشتر شود. امروز حدود 70 درصد نقدینگی کشور در بانک های خصوصی خلق می شود.
🔹لازمه اصلاح نظام بانکی کشور، انحصار خلق پول و تخصیص تسهیلات مالی در اختیار حاکمیت است. اینک که گام اول توسط نیروهای مسلح برداشته شده است، آقای جهانگیری و دولت محترم نیز گام های بعدی را بردارند و با ملی کردن کلیه بانک های خصوصی، به فاجعه ایجاد شده با سیاست های تعدیل، پایان دهند.