جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید:
09917737681
@Analysts
مکان:
خیابان شهید رجایی, بالاتر از میدان بهشت, خیابان شهید عراقی, بوستان 17 شهریور, پایگاه مقاومت امام حسین(ع)
ثبت نام و حضور در دوره از طریق آیدی زیر در ایتا:
@Analyst
✴️ آیا #ذوالقرنین که یهودیان برای اثبات نبوت پیامبر از آنحضرت درباره وی پرسیدند، همان #کورش است؟
🔆 معرفی کتاب ایران پیش از اسلام، اثر علیاکبرولایتی
☘ علامه طباطبایی در #المیزان، پس از بررسی نظریه ابوالکلام آزاد، که اثبات میکند کوروش، پادشاه هخامنشی، همان ذوالقرنینِ ستوده شده در قرآن است، مینویسد:
🌼 «هر چند بعضی از موارد گفته شده خالی از اعتراض نیست، لکن از هر گفتار دیگری انطباقش با آیات قرانی روشنتر و قابل قبولتر است».
کتاب #ایرانپیشازاسلام اولین عنوان از مجموعه تاریخ کهن و معاصر ایران زمین به قلم علی اکبر ولایتی از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد.
ناشر در شرح این مجموعه نوشته است: این مجموعه با نگاهی هدفمند به تاریخ ایران و با بهره گیری از منابع فراوان و معتبر و گاه جدید و شیوه های ثابت شده با راهنمایی و همکاری جمعی از پژوهشگران و تاریخ دانان فرهیخته فراهم آمده است. در این کتاب نگارنده در پی آن است که مهمترین تحولات تاریخی را در شکل دهی به حیات معاصر ایرانیان بررسی کند؛ تحولاتی که ایرانیان در حیات پر فراز و نشیب خود به چشم دیده اند.»
در مقدمه این کتاب ذکر شده است که حاصل کار پژوهشگران این مجموعه، یک محصول 14 جلدی با طبقه بندی
❄️ایران از آغاز دوران اسلامی تا حمله مغول،
❄️ ایران در عصر صفوی،
❄️ایران در عصر مشروطه،
❄️ایران در عصر رضاشاه پهلوی
❄️و...تا انقلاب اسلامی و زمان فعلی»
خواهد شد.
کتاب «ایران پیش از اسلام» در فصل های متعددی همچون «ایران پیش از مادها، مادها، هخامنشیان، اشکانیان، ساسانیان، جندی شاپور و ایران در عصر ظهور اسلام» تنظیم شده است.
در بخشی از کتاب در فصل هخامنشیان با عنوان «آیا کوروش ذوالقرنین است؟» می خوانیم:
«برخی از مفسران متقدم، مانند وَهب بن منبّه و محمد بن صائب کَلبی و یوسف بن موسی قطان نه تنها در تفسیر سوره کهف، بلکه در چند جای دیگر تصریح کردهاند که ذوالقرنین همان کوروش هخامنشی است. در دوران معاصر، نخستین پژوهشگری که موضوع مطابقت کوروش با ذوالقرنین را پیش کشید سِر سیداحمدخان (1817-1898)، از پیشگامان اصلاحات فرهنگی و بنیادگذار تجدد طلبی اسلامی در هند، بود.
مولانا ابوالکلام آزاد (1888-1958)، وزیر فرهنگ دولت وقت هند، نیز همین نظریه را مطرح و به شکل مبسوطتری تبیین کرد.
مرحوم علامه طباطبایی نیز، در #المیزان، نظر ابوالکلام آزاد را پذیرفته و مشخصات کوروش را بر ذوالقرنین منطبق میداند. علامه طباطبایی در المیزان، پس از بررسی نظریه ابوالکلام آزاد، که اثبات میکند کوروش، پادشاه هخامنشی، همان ذوالقرنینِ ستوده شده در قرآن است، مینویسد: «هر چند بعضی از موارد گفته شده خالی از اعتراض نیست، لکن از هر گفتار دیگری انطباقش با آیات قرانی روشنتر و قابل قبولتر است».
آیت الله مکارم شیرازی هم مینویسد:
«درست است که در این نظریه نیز نقطههای ابهامی وجود دارد، ولی فعلاً میتوان از آن به عنوان بهترین نظر درباره تطبیق ذوالقرنین بر رجال معروف تاریخی نام برد.»
💢 #شبکهتحلیلگران
✳️ @Analysts
✴️چرا مورخان و مفسران قدیم #کوروش، پادشاه هخامنشی، را #ذوالقرنین ننامیدهاند؟
آیا، از دیدگاه آنان، کوروش ویژگیهای قرآنی ذوالقرنین را ندارد؟ آیا درک تاریخی ما امروزه از زندگی و زمانه کوروش کاملتر از گذشتگان است؟ یا سکوت آنان ناشی از معرفت بیشتری از ادراکات تاریخی ماست و، اگر چنین است، علت سکوتشان چیست؟
🍀چنان که اشاره شد، به جز آگاهی برخی مفسران متقدم مسلمان، اطلاعات مورخان بعدی دوران اسلامی از کوروش شامل اطلاعات پراکنده و ناقص و در مواردی تحریف شده و آمیخته با افسانه بود. همین سبب شد که تاریخ زندگانی کوروش و خصلتهای اخلاقی و سفرهای وی در نزد مورخان دوران اسلامی مکتوم بماند.
تلاش مورخان ایرانی قرون سوم و چهارم هجری برای آگاهی از گذشته خود و جستوجو در متون کهن، همچون #خداینامه که در دوران ساسانی نوشته شده بود و بخشی از میراث ایرانیان باستان را به دوران اسلامی منتقل میکرد، نتوانست از روی دوران هخامنشیان، که در محاق فراموشی فرو رفته بود، پرده بردارد؛ زیرا خداینامه شامل گزارشهای پراکندهای از تاریخ ایران، از آغاز تا پادشاهی خسرو دوم است، که با افسانه آمیخته شده و تفاوتی میان شخصیتهای تاریخی با شخصیتهای اساطیری در آن دیده نمیشود. به دشواری میتوان نشانهای از تاریخ واقعی دوران مادها و هخامنشیان در آن یافت و آنچه از تاریخ هخامنشیان با دوران سلسله تاریخی و افسانهای کیانیان در هم آمیخته شده است برای درک حقیقی تاریخ هخامنشیان و شخصیت کوروش ناکافی است.
در روایتهای تاریخی دوران اسلامی، خاطرات بازمانده از پادشاهان هخامنشی، از جمله کوروش، به افسانه بهمن افزوده و شخصیت افسانهای بهمن با کوروش یکسان سازی شده است. این شباهت سازی تحت تأثیر روایات خارجی، از جمله #متونیهودی، قرار گرفته و با اختلاط و ابهام فراوانی دارد.
موضوع دیگری که در فراموشی خاطران و تاریخ دوران هخامنشیان و زندگانی کوروش بزرگ در نزد مورخان دوران اسلامی تأثیر فراوانی داشت متروک شدن #خطمیخی پارسی بود. خط میخی، که میتوانست خاطرات فراموش شده دوران هخامنشیان را به دورانهای بعدی منتقل کند، به علت دشواریهایی که داشت. کارکردش را حتی در دوران خود نیز از دست داد و، پس از سقوط هخامنشیان، رفته رفته کنار گذاشته شد؛ چنانکه در قرن دوم پیش از میلاد به کلی از میان رفت و خط آرامی جای آن را گرفت.
افزون بر آن، تعدد خط و زبان در دوران بعدی و رواج یک خط و متروک ماندن زبان و خط دیگری در دورانهای بعدی، عامل مؤثر دیگری در انتقال نیافتن میراث مکتوب از دوران هخامنشیان به دوران بعدی است.
این عوامل هر یک به تنهایی برای مکتوم ماندن زندگی و زمانه کوروش نزد مورخان دوران اسلامی و مفسران قرآنی کافی است.
بنابراین، بدیهی است که در منابع تاریخی و تفاسیر متقدم، تلاشی برای انطباق شخصیت قرآنی دوالقرنین با کوروش، پادشاه ایران، صورت نگرفته باشد.
💢 #شبکهتحلیلگران
✳️ @Analysts
✴️ مفسران و مورخانی که کوروش را با ذوالقرنین یکی دانستهاند به کدام ادله و شواهد استناد کردهاند؟
🍀به گفته علامه طباطبایی، آنچه نظریه ذوالقرنین بودن کوروش را تأیید میکند #اوصافاخلاقی است که در تاریخ برای کوروش نوشتهاند.
کوروش، هم طبق #تاریخ و هم #عهدعتیق و هم نظر #مورخانقدیم، پادشاهی با مروت و جوانمرد و با سخاوت و کریم بوده است؛ چنان که از تاریخ زندگی او و برخوردش با یاغیان و جبارانی که با او میجنگیدند یا او با ایشان جنگیده است نیز مبین آن است؛ و با صفات یادشده از ذوالقرنین در قران کریم مطابقت دارد.
ذوالقرنین از طرف خداوند دارای تواناییها و امکانات فراوانی، مانند عقل و تدبیر و فضایل اخلاقی و ثروت و شوکت ظاهری، بوده است.
از دیگر ویژگیهای ذوالقرنین #سفرهای او در مسیرهای چندگانه است که شرح آن در آیات قرآنی آمده است.
کوروش نیز به غرب و شرق و شمال سفر کرد که شرح آن در تاریخ زندگانیاش آمده است و با سفرهای سهگانهای که در قرآن برای ذوالقرنین ذکر شده منطبق است. نخستین لشکرکشی کوروش به کشور همسایه غربی، لیدی، بود که در شمال آسیای صغیر قرار داشت. در قرآن آمده است که ذوالقرنین در سفر غربیاش احساس کرد خورشید در چشمه گل آلودی فرو میرود؛ مشابه همان صحنهای که کوروش به هنگام فرورفتن قرص آفتاب (در نظر بیننده) در خلیجکهای ساحل لیدی مشاهده کرده است. لشکرکشی دوم کوروش به جانب شرق بود. از تاریخ زندگی کوروش درمییابیم که این لشکرکشی چندی پس از فتح لیدی روی داد و کوروش طی آن به آرام سازی طغیان بعضی از قبایل وحشی بیابانی مستقر در شرق کشور پرداخت. شاید بتوان تعبیر قرآن طبق آیه زیر را در اشاره به سفرهای ذوالقرنین، با سفرهای جنگی کوروش به منتهای شرق برای مقابله با اقوام بیابانگرد و صحرانورد مطابقت داد که مشاهده کرد خورشید بر قومی طلوع میکند که در برابر تابش آن سایبانی ندارد.
«حَتّی اِذا بَلَغَ مَطْلِعَ الشَّمْسِ وَجَدَها تَطْلُعُ عَلی قومٍ لَمْ نَجْعَلُ لَهُمْ مِنْ دُونِها سِتْراً: تا گاهی که رسید به محل برآمدن خورشید یافتش برمیآید بر گروهی نگذردهایم برای ایشان جز آن پوششی را» (کهف: 90)
در قرآن کریم از مکان #سدی که ذوالقرنین ساخته یاد نشده است و فقط ویژگی اقلیمی آن بیان شده است. کنجکاوی علمی مسلمانان درباره تعیین اماکن تاریخی، که نشانههای آن در قرآن مجید آمده است،در منابع تاریخ ثبت و ضبط شده است. شرح جستوجو برای یافتن سد ذوالقرنین در روزگار واثق خلیفه عباسی در منابع متعدد آمده است. با بررسی متون تاریخ نگاران اسلامی، که درباره اقلیم و شهرها آمده است، میتوان دریافت که مکان این سد در اوایل اقلیم پنجم و ششم بوده است.
میدانیم که کوروش، در #لشکرکشی سوم خود به کوههای قفقاز، به تنگهای میان دو کوه رسید و برای جلوگیری از هجوم اقوام وحشی، به درخواست مردمی که در آن منطقه بودند، در فاصله میان دو کوه سد محکمی بنا کرد. این تنگه امروزه تنگه داریال نامیده میشود که در نقشههای موجود میان ولادی میوکز و تفلیس نشان داده میشود. این دیوار همان سدی است که کوروش بنا کرده و با اوصافی که قرآن درباره سد ذوالقرنین بیان کرده کاملاً تطبیق میکند.
💢 #شبکهتحلیلگران
✳️ @Analysts
✴️ پرسش دیگر در انطباق کوروش و ذوالقرنین تناسب نام ذوالقرنین با کوروش است.
کهنترین اشاره به موضوع ذوالقرنین را باید در #کتابدانیال نبی، از متون عهد عتیق یهود، جستوجو کرد. آنجا که در رؤیای وی، #لوقرائیم در هیئت قوچ ظاهر میشود.
لوقرانائیم به زبان عبری همان ذوالقرنین عربی است. این واژه در تورات فقط یک مرتبه آمده است و آن هم در سفر دانیال (کتاب دانیال) است.
درباره نام ذوالقرنین و تناسب آن با کوروش گفتهاند:
ذوالقرنین را از آن جهت ذوالقرنین، صاحب دو قرن (شاخ)، مینامند که دارای تاج یا کلاه خودی با دو شاخ بوده است.
جالب اینکه در نقش برجسته هخامنشی دشت مرغاب، کوروش با تاجی بر سر تصویر شده که دو شاخ همانند شاخهای قوچ بر آن دیده میشود.»
🔴 البته در پاسخ به این پرسش مهم، می توان دیدگاه محقق معاصر جناب #داوودفتحی مؤلف کتاب بررسی آیات قرآن و تورات و کتاب #سربازانخدا را نیز قابل توجه دانست که: مراد از دو شاخ که در تورات آمده است، رهبری کورش بر دو قوم بزرگ #پارسوماد بوده است.
🔴 به علاوه، ذکر این نکته بسیار مهم نیز خالی از لطف نیست که ریشه مادها و پارس ها باید به نسل مؤمنین حاضر در کشتی حضرت نوح بازگردد. همان که قرآن حکیم می فرماید:
#ذریةمنحملنامعنوح
💢 #شبکهتحلیلگران
✳️ @Analysts
✴️ وضعیت دین در جهانِ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی
🔆 حجتالاسلام احمد رهدار
🔆مأخذ: مجله رواق اندیشه، شماره ۴۰
✅ چکیده:
با رشد #علمتجربی و فناوری در دنیای #غرب و توان انسان غربی در حل برخی از مشکلاتی که پیش از آن غیرممکن تلقی می شد، انسان غربی گمان برد که به کمک علم و بدون هرگونه استمدادی از دین و #وحی می تواند همه مشکلات خود را دست کم در حیطه امور مادی حل کند.
با فراگیر شدن ایده امکان زندگی بدون نیاز به وحی، بسیاری از اندیشمندان غرب در قالب نظریه های علمی (اعم از علوم عقلی، تجربی و انسانی) دین را به نفع علم در حاشیه بردند.
برخی از این نظریه ها ناظر به:
🔰 انکار دین از اساس،
🔰 تقلیل دین به اخلاق، احساس، کارکردهای اجتماعی، معنویت و...،
🔰 جایگزینی دین توسط دیگر عناصر بودند.
در دنیای #شرق نیز، با ظهور هگل و پس از آن، حلقه هگلیان جوان (که فوئرباخ و مارکس از اعضای برجسته آن بودند) دین، تنها در افراطی ترین وجه نظریه های نام برده که همان:
🔰انکار اساسی دین
باشد، بررسی می شد.
این نوشتار به #جایگاهدین در دنیای غرب و شرق در محدوده ربع پایانی قرن نوزدهم تا ربع پایانی قرن بیستم (به مدت یک قرن) پرداخته، سیر نزولی تأثیر آن در حوزه اجتماع را نشان میدهد.
✅ لینک متن مقاله:
http://yon.ir/IndNz
🇮🇷 به 👈شبکهتحلیلگران بپیوندید👇
💢 @Analysts 💢
✴️ وضعیت دین در جهان پس از پیروزی انقلاب اسلامی
🔆 حجتالاسلام دکتر احمد رهدار
🔆 مأخذ: پگاه حوزه ۱۳۸۸، شماره ۲۷۴
✅ چکیده:
در قسمت قبل تصویری از وضعیت دین در جهان قبل از انقلاب اسلامی شامل غرب لیبرال، شرق کمونیستی و شرق اسلامی ارائه شد.
در این شماره تحولات برآمده از انقلاب اسلامی و تاثیر آن بر پهنه ها و گستره هایی که ذکر شد، بررسی می شود.
✅ لینک متن مقاله:
http://yon.ir/EQFo6
🇮🇷 به 👈شبکهتحلیلگران بپیوندید👇
💢 @Analysts 💢
🌤 عصرنوشت 🌤
✴️ انتشار به مناسبت ۲۲ خرداد؛
دهمین سالروز برگزاری انتخابات تاریخ ساز ۸۸
✅ چرا می گوییم که تحریم ها به خاطر موضوع «هسته ای» نیست؟
✅ چرا می گوییم که «فتنه ی برجام» ادامه ی «فتنه ی ۸۸» است؟
✅ چرا چین و روسیه علی رغم روابط نسبتا خوبی که با ما دارند، به قطعنامه ی ۱۹۲۹ علیه ایران رأی مثبت دادند؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
💥 ﺑﺮای ﯾﺎﻓﺘﻦ ﭘﺎﺳﺦ ﺳﺆاﻻت فوق، مخاطبان محترم را ﺑﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ی ﻣﻘﺎﻟﻪ ی تحقیقی، وزین و ﻣﺒﺴﻮط "ﻧﺎن ﺗﺤﺮﯾﻢ در ﺗﻨﻮر ﻓﺘﻨﻪ" به قلم جناب آقای #مهدیمحمدی دﻋﻮت می کنم.
◀️ نشانی: tn.ai/601999
@abarshagerd ✍️
🇮🇷 شبکهتحلیلگران
🇮🇷 @Analysts
سیاسی ترین کتاب سال۹۷
✴️ بررسی ابعاد پنهان تاثیرگذارترین واقعه ۱۰ سال اخیر
🔆به مناسبت ۲۲خرداد سالروز فتنه۸۸
مطالبی منتشر نشده و برای اولین بار
کتابی ارزشمند برای آینده و هم برای حال
خصوصا برای آینده از این کتاب یک نسخه حتما داشته باشید.
هم نکات و اطلاعات زیادی دارد و هم نحوه ی رفتار درست و ابعاد منحصر به فردی از پیچیدگی های موضوع را نشان می دهد.
این کتاب را که انتشارات وابسته به دفتر رهبری منتشر کرده روایت هایی از متن و فرامتن فتنه ۸۸ است.
اطلاعات بیشتر در کانال زیر:
@varesinbook
قیمت کتاب:۴۰ هزار تومان
قیمت با تخفیف:۳۰ هزار تومان
💠 ارسال به تمام نقاط کشور با ارسال پیام به:
@BookMan
🇮🇷 #شبکهتحلیلگران
🇮🇷 @Analysts
1_27677817.pptx
1.63M
✴️ پردهنگار خلاصه کتاب با عنوان: #مکرقمارباز
تقدیم حضورتان می گردد.
🇮🇷 #شبکهتحلیلگران
🇮🇷 @Analysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴 مرگ بر انگلیس ... 🔴🔴🔴
🎥 این کلیپ مربوط به حضور #عراقیها در ایران نیست که برایش شانتاژ کنید و ناله #ناموس سر دهید؛
فیلم قابل پخشی از #پارتی سفارت ایتالیا در تهران و
بردن #دختران_ایرانی به حضور چشمآبیها و مو بورهاست!
📌کریمی قدوسی: عکسهایی که بنده از مراسم #سفارت_انگلیس دیدم، اگر روزی پخش و چهره این افراد در #فضای_مجازی معرفی شود #فاجعه خواهد بود!
🔴🔴🔴 فاجعه ... 🔴🔴🔴
مگر وزیر خارجه مرده است؟؟!!
✴️اگر با آمریکا به توافق (توافق ژنو - برجام) نمی رسیدیم، واقعا جنگ اتفاق می افتاد؟
⭕️ براستی اگر عدم توافق موجب دادن بهانه ی کافی به آمریکا جهت تهاجم نظامی علیه کشورمان می شود، پس چگونه است که با وجود حضور آمریکا در گفتگوهای گروه ۱+۵ با ایران از سال ۸۷ و عدم حصول هیچ گونه توافقی (به سبب مقاومت و ابتکار تیم مذاکره کننده ی ایران)، خبری از حمله ی نظامی نبود که هیچ، بلکه به طور مکرر شاهد عقب نشینی های آمریکایی ها از مواضعشان بودیم.
◀️ مثلا در ماجرای بیانیه ی تهران (اردیبهشت ۸۹)، همانطوری که آمریکا فقط به دنبال «بهانه»ای بود تا قطعنامه ۱۹۲۹ و تحریم های شدید را علیه ما وضع و اعمال کند، این کشور به راحتی می توانست در حدفاصل مهر ۸۶ تا تیر ۸۷ که به علت عدم اعتنای ایران به اجرای قطعنامه ها حاضر به حضور در گفتگوها نمی شد، بهانه ی کافی را به دست آورده و اعلام کند که ایران اهل مذاکره نیست و چاره ای جز تهاجم نظامی به این کشور وجود ندارد.
◀️ و یا در بهمن ۸۸ (مذاکرات استانبول ۱) که مذاکرات صرفا به علت اصرار ایران بر لزوم مذاکره در چارچوب NPT و نیز اذعان طرف های غربی به حقوق هسته ای ایران ذیل NPT به هم خورد، باز هم آمریکا به راحتی می توانست همین ماجرا را دستاویز و بهانه قرار دهد و راهکار برخورد با ایران را صرفا تهاجم نظامی مطرح کند.
💥 اما هیچگاه جنگی رخ نداد.
◀️ نه تنها هیچ جنگی رخ نداد، بلکه آمریکا در مذاکرات استانبول ۲ (فروردین ۹۰) ناچار شد که رسما از موضع رسمی خود عقب نشینی کرده و در سطح «رئیس جمهور» خود به غلط کردن بیفتد! و نامه ای صادر کند مبنی بر اذعان به حقوق هسته ای ایران ذیل NPT (همان چیزی که در برجام رسما مورد انکار قرار گرفته است). این در حالی بود که آمریکا با وجود حضور در مذاکرات استانبول ۱ آنهم در سطح معاون وزیر خارجه، حاضر به پذیرش حقوق ایران براساس NPT نشده بود. این است قدرت اثرگذاری و پیشبری «مقاومت» ...
◀️ عقب نشینی های مکرر، متوالی و عظیم آمریکایی ها از فروردین ۹۰ (استانبول ۲) تا اسفند ۹۱ (آلماتی ۱) و نیز عدم استفاده ی آمریکا از گزینه ی نظامی در شرایطی اتفاق افتاد که داعش در سوریه و عراق و نیز عربستان سعودی در یمن دست برتر را در معادلات داشتند و پیروزی های بزرگ و تاریخی کنونی به دست نیامده بود و همچنین روابط استراتژیک ایران با روسیه به هیچ روی در سطح فعلی نبود. با وجود تمامی آنچه گذشت، باز هم آمریکا حاضر به آغاز تهاجم نظامی به ایران نشد، چه رسد به امروز!
🌗 اساسا اختلاف اوباما با نتانیاهو بر سر همین موضوع بود، وگرنه عدم حمله ی نظامی اوباما به ایران به هیچ وجه به معنای «جنگ طلب» نبودن اوباما نیست (فلسطین، افغانستان، پاکستان، لیبی، سوریه و یمن را مگر می شود فراموش کرد). مسئله ی مورد اختلاف آن بود که به اعتقاد اوباما، اگر راهبرد مذاکره با ایران به هم بخورد و به توافقی – که صنعت هسته ای این کشور را به عقب نراند - منجر نشود، علی القاعده گزینه ی بعدی جنگ خواهد بود و این در حالی است که حمله ی نظامی ما آمریکایی ها علیه ایران میسر نیست. بنابرین، از قضا آمریکا بسیار به حصول توافق محتاج بود و حتی محتاجِ به هم نخوردن مذاکرات؛ یعنی ما می توانستیم صرفا با «کش دادن مذاکرات» امتیازات بیشتری از آمریکا بگیریم، اما افسوس!
@abarshagerd ✍️
#شبکهـتحلیلگران
@Analysts
پاسخ قاطع رهبر انقلاب به ترامپ/ روایت تصویری از پیامی که به مقصد نرسید!
🔹تصاویر منتشر شده از دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب، روایتگر سرنوشت پیامی است که به مقصد خود نرسید.
🔹نخست وزیر ژاپن در ابتدای این دیدار خطاب به مقام معظم رهبری گفته است: من قصد دارم پیام رئیس جمهور آمریکا را به جنابعالی برسانم و رهبر انقلاب نیز خطاب به نخست وزیر ژاپن میگویند: من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.
🔹برخی این تحلیل را ارائه کردند که نامه موجود در تصاویر دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب همان پیامی است که شینزو آبه از طرف ترامپ آورده و حضرت آیت الله خامنهای نیز آن را نپذیرفته است.
#شبکهـتحلیلگران
@Analysts
✴️ترامپ را شایسته مبادله پیام نمیدانم با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد
رهبر معظم و معزز انقلاب اسلامی صبح پنجشنبه در دیدار با آقای شینزو آبه:
🌺جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به امریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی با امریکا در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی مذاکره تحت فشار را نمی پذیرد.
در ابتدای این دیدار آقای آبه شینزو نخست وزیر ژاپن خطاب به مقام معظم رهبری گفت:
من قصد دارم پیام رئیس جمهور امریکا را به جنابعالی برسانم.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به نخست وزیر ژاپن گفتند:
🌺 ما در حسن نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم اما در خصوص آنچه از رئیس جمهور امریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند:
🌺 مطالبی را که بیان خواهم کرد، در چارچوب گفتگو با نخست وزیر ژاپن است زیرا ما ژاپن را کشوری دوست می دانیم، اگرچه گلایه هایی نیز وجود دارد.
ایشان با اشاره به صحبت های نخست وزیر ژاپن مبنی بر اینکه ترامپ به او گفته «امریکا قصد تغییر رژیم در ایران را ندارد»، تأکید کردند:
🌺مشکل ما با امریکاییها موضوع تغییر رژیم نیست، زیرا آنها اگر چنین قصدی هم داشته باشند، قادر به اجرای آن نیستند، همانطور که رؤسای جمهور قبلی امریکا، در چهل سال گذشته، برای نابودی جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند اما نتوانستند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند:
🌺 اینکه ترامپ می گوید قصد تغییر رژیم را ندارد یک دروغ است زیرا اگر می توانست این کار را انجام دهد، انجام می داد اما نمی تواند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به صحبت های نخست وزیر ژاپن مبنی بر درخواست امریکا برای مذاکره درباره موضوع هسته ای، گفتند:
🌺جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هسته ای با امریکا و اروپایی ها در قالب ۱ + ۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما امریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافق ها زده، مذاکره کند؟
رهبر انقلاب اسلامی به بخش دیگری از صحبتهای نخست وزیر ژاپن مبنی بر عزم امریکا برای جلوگیری از ساخت سلاح هسته ای بوسیله ایران اشاره کردند و افزودند:
🌺 ما با سلاح هسته ای مخالفیم و فتوای شرعی من حرام بودن ساخت سلاح هسته ای است اما این را بدانید که اگر ما قصد ساخت سلاح هسته ای داشتیم، امریکا هیچ کاری نمی توانست بکند و اجازه ندادن امریکا، هیچ مانعی ایجاد نمی کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه انباشت سلاح هسته ای نیز اقدامی خلاف عقل است، خاطرنشان کردند:
🌺 امریکا به هیچ وجه صلاحیت حرف زدن درباره اینکه کدام کشور سلاح هستهای داشته باشد یا نداشته باشد، ندارد زیرا امریکا، چند هزار کلاهک هسته ای در انبارهای خود دارد.
ایشان با اشاره به سخنان نخست وزیر ژاپن مبنی بر اینکه امریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، خطاب به آقای آبه گفتند:
🌺 ما این حرف را اصلاً باور نمی کنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند:
🌺 صداقت در میان مقامات امریکایی بسیار کمیاب است.
حضرت آیت الله خامنه ای خطاب به نخست وزیر ژاپن افزودند:
🌺 رئیس جمهور امریکا چند روز پیش با جنابعالی دیدار و گفتگو و درباره ایران هم صحبت کرد، اما بعد از بازگشت از ژاپن، بلافاصله تحریم صنایع پتروشیمی ایران را اعلام کرد، آیا این پیام صداقت است؟ آیا این نشان میدهد که او قصد مذاکره صادقانه دارد؟
ایشان تأکید کردند:
🌺 ما به هیچ وجه #تجربه_تلخ مذاکره چند سال اخیر با امریکا را تکرار نخواهیم کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به روند مذاکره با امریکاییها در چارچوب برجام گفتند:
🌺 بعد از توافق هسته ای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند:
🌺این #تجربه ما است و جناب آقای آبه بدانید که ما این #تجربه را تکرار نمی کنیم.
ایشان با اشاره به سخنان نخست وزیر ژاپن مبنی بر اینکه ترامپ گفته «مذاکره با امریکا موجب پیشرفت ایران خواهد شد»، تأکید کردند:
🌺 ما به لطف خداوند، بدون مذاکره با امریکا و با وجود تحریم هم به #پیشرفت خواهیم رسید.
✴️رهبر انقلاب اسلامی با استقبال از پیشنهاد نخست وزیر ژاپن برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کردند:
🌺 ژاپن کشور مهمی در آسیا است و اگر به گسترش روابط با ایران تمایل دارد باید #اراده قاطع خود را نشان دهد، همانگونه که برخی کشورهای مهم این اراده را نشان داده اند.
ایشان با اشاره به دشمنی های چهل ساله امریکا با ملت ایران و ادامه این دشمنی ها، افزودند:
🌺ما معتقدیم از طریق مذاکره با امریکا، مشکلات ما حل نخواهد شد و هیچ ملت آزاده ای، مذاکره زیر فشار را قبول نخواهد کرد.
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!
از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
#شبکهـتحلیلگران
@Analysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما زنگ نزدیم ... ترامپ زنگ زد ... ببخشید ترامپ زنگ نزد بلکه بالاتر دستپاچه شد و واسطه فرستاد! توی روز روشن جوابش گرفت.
نظم نوین جهانی را مزمزه کنید ...
نظم بدون ظلم پذیری از ظالمین
#شبکه_تحلیلگران
@Analysts