➕آیا میدانید رئیس جمهور به ظاهر مهربان کرواسی سالها معاون بزرگترین نهاد نظامی جهان بوده؟؟
🔹کیتارویچ که در فینال بازی های جام جهانی با درآغوش کشیدن بازیکنان و تعداد زیادی از حاضران چهره ای مهربان از خود نشان داد سال ها معاون دبیرکل ناتو بوده، همان مجموعه ای که در بسیاری از جنگ ها از جمله عراق و افغانستان نقش مستقیم داشته. به جز در ایران که دریافت عمومی از رفتار کیتارویچ رفتاری صمیمانه تلقی شد در بیشتر رسانه های اروپایی انتقادات بسیار تندی از او شد، هم از سَبُک بودن رفتارش و هم از تلاشش برای ترمیم چهره واقعی و خشنش که نتیجه سالها فعالیت نظامی خصوصا در بزرگترین نهاد نظامی جهان بود
🔺تعدادی از این انتقادات را با هم می خوانیم👇
🔹تومیلاو کلاوسکی»، مقالهنویس روزنامههای انتقادی در زاگرب نوشت:
«او همه معیارها را زیرپا گذاشت. رفتارش فاقد خویشتنداری و متظاهرانه بود.»
🔹همچنین پرشمارهترین نشریه عامهپسند کرواسی با اتکاء به اظهارنظرهای کارشناسان روابط اجتماعی نوشت:
«او از یاد برد که باید وقارش را حفظ کند»
🔹یک مفسر تلویزیونی هم در شبکه سراسری کرواسی گفت:
«خدا رحم کرد که باران میآمد وگرنه بعید نبود خانم پرزیدنت توپجمعکنهای دور میدان را هم ماچ کند!»
🔹بعضی از رسانهها و نشریات هم به موضوع جالب اما تاسفبار دیگری اشاره داشتند که گویا خانم رئیسجمهوری در هنگام مراسم اعطای جام در مصرف مشروبات الکلی زیاده روی کرده، به شدت مست بوده و حال خود را نمیفهمیده است! از جمله روزنامه معروف «بلیک» چاپ صربستان در گزارشی تیتر زد: «ابراز شادی بود یا تلوتلوی مستی؟»
🔹همچنین «انیفورمر»، دیگر روزنامه صربستان درباره مستی خانم «کولیندا کیتاروویچ» به طعنه نوشت: «کولیندای مشروب خورده و پاتیل، ستاره اول بازی بود!»
🔹به خاطر همین افراط در مصرف مشروبات الکلی بود که روزنامه پرتیراژ «کوریر» هم در بازی با نام کوچک خانم رئیسجمهور، «کلیندا» را به «الکلیندا» تغییر داد.
#جنگ_شناختی
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیدنی از دیدار رهبر انقلاب و جانبازان حزب الله لبنان
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
اندیشه یقین
📅 اردیبهشت ٩٠ یعنی کمتر از ۵ ماه قبل از فرار خاوری | علاء الدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مصاحبه با ماهنامه مدیران و روسا:
🔺خاوری مدیری توانمند و ولایتمدار است
📅 ١٠ آبان ٩٠ | کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔺طبق گفتههای خود آقای بروجردی، ایشان بهخاطر حمایت از سرمایهگذاری در شهرستان بروجرد از آقای مهآفرید امیرخسروی با نوشتن ۳۶ نامه به مسئولان بانکها و دیگر دستگاهها حمایت کرده است
📅 ۲۰ آذر ۹۰ | کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔺قاضی پرونده ٣ هزار میلیاردی برای علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کیفرخواست صادر کرده و نظر به بازداشت وی دارد
با توجه به اعترافات امیر منصور آریا متهم اصلی پرونده و همچنین با توجه به اعترافات فرزند بروجردی که در حال حاضر در بازداشت به سر می برد، علاءالدین بروجردی متهم این پرونده است و باید بازداشت شود
متأسفانه به رغم نظر قاضی پرونده بر بازداشت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هنوز وی بازداشت نشده است
شورای نگهبان نیز باید در جریان محتویات این پرونده قرار گیرد تا در انتخابات آینده تصمیماتی اتخاذ شود
📅 ۱۸ شهریور ۹۲ | اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه:
🔺2 نماینده مجلس در پرونده فساد 3 هزار میلیاردی به جزای مالی و رد مال محکوم شدند
📅 ۳۰ خرداد ۹۵ | علاءالدین بروجردی از حامیان برجام، در مجلس دهم ابقا و مجددا رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس شد
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
🔹 فوعه و کفریا شهرک های پایداری و مقاومت
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” در ساعات ابتدایی بامداد امروز با رسیدن آخرین اتوبوس های اهالی فوعه و کفریا به شهر حلب؛ عملیات تخلیه شهرک ها بصورت رسمی به پایان رسید.
تعداد ساکنین شهرک های فوعه و کفریا پیش از درگیریها حدود ۴۰ هزار نفر تخمین زده میشد؛ با آغاز درگیریهای سوریه و در زمان محاصره این شهرک ها که در فروردین ۹۴ (مارس ۲۰۱۵) با اشغال شهر ادلب توسط مسلحین گروه جیش الفتح صورت پذیرفت، تعداد ساکنین به حدود ۲۵ هزار نفر میرسید.
در طول این سالها همواره اهالی مظلوم شهرک های فوعه و کفریا هدف تک تیراندازهای تروریست ها و بمباران گاه و بیگاه آنها قرار میگرفتند. طبق آمار منتشر شده از سوی رسانه مرکزی حزب الله حدود ۱۹۰۰ نفر از اهالی در این مدت بر اثر بمباران کور تروریست ها به شهادت رسیدند و بیشتر از ۳۵۰۰ نفر مجروح شدند.
در این سه سال چندین بار به شهرکها حمله شد که در یک قلم از این عملیاتها، تروریست های جیش الفتح و جندالاقصی از ۱۱ خودروی انتحاری جهت شکستن خطوط دفاعی مدافعین شهر استفاده کردند؛ اما عملیاتهای دشمن هربار با مقاومت جانانه و مثال زدنی مدافعان ناکام باقی ماند.
به اذعان خود مسلحین، در طی سه سال حدود ۱۰۰۰ نفر از مسلحین در حمله به شهرک ها توسط مدافعین فوعه و کفریا به هلاکت رسیدند. مدافعینی که جز سلاح سبک مانند کلاش و قناصه چیزی در اختیار نداشتند و تانک های به غنیمت گرفته شده از مسلحین نیز به دلیل نبود مهمات و تجهیزات نگهداری عملا بدون استفاده بود.
لازم به ذکر است که اهالی شهرکها از ابتدایی ترین نیازهای زندگی مانند برق و آب و دارو بی بهره بودند و کمک های انسان دوستانه ای که از طریق هوا توسط دولت سوریه و ایران برای ساکنین ارسال میشد نیز نیاز ساکنین را برطرف نمیکرد و کافی نبود.
با این وجود مردم مقاوم فوعه و کفریا هیچگاه در برابر ظلم تروریست ها سر خم نکردند.
اما تلخ ترین دوران حصار فوعه و کفریا زمانی بود که در ۲۶ فروردین ۹۶ اتوبوس های اهالی فوعه و کفریا که بر اساس توافق صورت گرفته در حال تخلیه تعدادی از اهالی بودند در منطقه الراشدین حلب مورد حمله انتحاری تروریست ها قرار گرفتند.
حمله ناجوانمردانه ای که در آن حداقل ۱۰۰ نفر به شهادت رسیدند. شهدایی که بیشتر آنها از کودکان و زنان بودند و سکوت رسانه های به اصطلاح آزاد اندیش و روشنفکر غربی در قبال چنین جنایت واضح و بزرگی…
در نهایت در روزهای اخیر توافقی برای خروج مردم رنج کشیده و مظلوم، اما مقاوم و پایدار فوعه کفریا از منطقه بین ایران و ترکیه و سوریه شکل گرفت و بامداد امروز فوعه و کفریا بطور کامل تخلیه شد.
👈 هرچند که فوعه و کفریا امروز بطور کامل تخلیه شد اما این خروج با سایر خروج ها تفاوت دارد؛ خروجی پیروزمندانه و از روی اراده و نه خروجی ذلت بار و ننگین مانند خروج مسلحین از سایر مناطق تحت عملیات ارتش.
امروز اهالی فوعه و کفریا پیروزمندانه از دیار خود هجرت کردند و دیر نیست روزی که دوباره پیروزمندانه به دیار خود باز خواهند گشت. ان شاءالله. ✊✌
🇮🇷اندیشه یقین👇
@AndishehYaghin
یک یادی هم بکنیم از شهدای آینده علم و فناوریِ هستهای! بندگان خدا اساتیدی بودند دلسوز! که در دیدارهای اخیر آژانس انرژی اتمی در دانشگاهها باهاشون مصاحبه یا محل کارشون بازدید شد، شادی روحشان فاتحه مع الصلوات
"علی قلهکی"
@AndishehYaghin
⭕️ واکنش پزشکیان به ادعای وزیر بهداشت درباره تاثیر تحریمها بر دارو: تحریمها بر دارو و تجهیزات پزشکی تاثیرگذار نیست
👤نایب رئیس مجلس:
🔹تنها ۳ درصد داروها وارداتی است که مربوط به بیماریهایی همچون سرطان و سایربیماریهای خاص میشود.
🔹آشفتگی کنونی در بازار دارو ناشی از نحوه مدیریت روند تولید یا واردات دارو است
@AndishehYaghin