اخیراً، محققان دانشگاه آکسفورد پیشنهاد کردهاند که در جهان ماده تاریک نیست، بلکه یک سیال تاریک 95 درصد جهان را تشکیل میدهد. گزارش آنها که در مجله
"Physical Review Letters"
منتشر شده است، ادعا می کند که جهانی که در آن در یک گوشه زندگی می کنیم در واقع یک حباب در حال انبساط در بعد اضافی است.
https://www.techeblog.com/universe-extra-dimensions-dark-energy/
@Andisheye_sama
خطبه اول نهج البلاغه:
«خطبه ای درباره آفرينش آسمان و زمين و آدم»
پس آن باد هم آن آب را مانند مشك جنبانيد و به هم زد، و به آن تند وزيد مانند وزيدنش در جاى خالى و وسيع (و چنان بر آن آب وزيد كه) اول آن را به آخرش باز مى گرداند، و ساكنش را به متحرك آن، تا آنكه انبوهى از آن آب بالا آمد و آن قسمتى كه متراكم و بر روى هم جمع شده بود كف كرد.
پس خداوند متعال آن كف ها را در جاى خالى وسيع و فضاء گشاده بالا برد، هفت آسمان را (بدون اعوجاج و كجى) از آن كف ها پديد آورد، زير آن آسمان ها موجى را قرار داد تا از سيلان و ريزش ممنوع باشد و بالاى آنها سقفى را كه محفوظ است و بلند (و آن آسمان ها را بر پا نمود) بدون ستون هايى كه نگاه دارد و بى ميخ (و يا ريسمانى) كه آنها را منظم داشته باشد.
آسمانی مملو از کف نادیدنی...
@Andisheye_sama
بر اساس آیه ۳۰ سوره انبیاء آسمان و زمین در ابتدای خلقت پیوسته و به هم متصل بودند. بر اساس روایات این دو از یک آب مواج ناشناخته ای جدا شدند که کف آن آب آسمان و خاکستر آن زمین را تشکیل داده است.
تصور کنید این زمین فشرده با آن فضای به ظاهر پر از خالی یکی بوده اند.
@Andisheye_sama
.
در آیاتی از قرآن کریم و تعدادی از روایات به هندسه پیچشی آسمان ها اشاره می گردد.
هنگامی که به طبیعت مینگریم٬ این هندسه را در خلقت موجودات زنده و DNA نیز مشاهده می کنیم.
این موضوع نشان می دهد که هندسه های فرکتال و پیچشی در ارتباط آسمان و موجودات نقش مهمی را خواهند داشت.
@Andisheye_sama
هدایت شده از قم آنلاین
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 مکاشفه بزرگ ملاصدرا در حرم حضرت معصومه (علیهاالسلام)
🔹روایتی از عنایت ویژه بانوی کرامت به حکیم فرزانه ملاصدرا، از بزرگان فلسفه اسلامی و از بزرگترین دانشمندان جهان
🗓 به مناسبت ۱ خردادماه، سالروز بزرگداشت ملاصدرا [صدرالمتألهین]
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🆔قمآنلاین اولین و بزرگترین کانال استان
از حضرت على بن الحسين (ع) روايت شده كه فرمودند: از جمله اسباب زندگى مردم كه بدان احتياج دارند همان دريائى است كه خداى عز و جل آن را در ميان آسمان و زمين خلق كرده، و همانا خداوند در آن دريا مجارى خورشيد و ماه و ستارگان و اختران را روى اندازهاى مقرر داشته و همه را بر روى فلك تقدير كرده است.
کافی جلد هشتم
دریایی نادیدنی میان آسمان و زمین که ما در زمین به آن نیاز داریم...
@Andisheye_sama
دریای دیراک یک مدل نظری از خلاء به عنوان دریایی نامتناهی از ذرات با انرژی منفی است. نخستین بار این فرضیه توسط فیزیک دان بریتانیایی، پل دیراک، در سال ۱۹۳۰ برای توضیح حالت های کوانتومی انرژی منفی پیش بینی شده توسط معادله دیراک برای الکترون های
نسبیتی ارائه شد.
@Andisheye_sama
حضرت امیرالمؤمنین فرمودند:
وَکَانَ مِنِ اقْتِدَارِ جَبَرُوتِهِ، وَبَدِیعِ لَطَائِفِ صَنْعَتِهِ، أَنْ جَعَلَ مِنْ مَاءِ الْبَحْرِ الزَّاخِرِ الْمُتَرَاکِمِ الْمُتَقَاصِفِ، یبَساً جَامِداً، ثُمَّ فَطَرَ مِنْهُ أَطْبَاقاً، فَفَتَقَهَا سَبْعَ سَمَاوَاتٍ بَعْدَ ارْتِتَاقِهَا
از نشانههای توانایی و عظمت خدا، و شگفتی ظرافتهای صنعت او آن است که از آب دریای موج زننده، و امواج فراوان شکننده، خشکی آفرید، و به طبقاتی تقسیم کرد، سپس طبقهها را از هم گشود و هفت آسمان را آفرید،
خطبه ۲۱۱ نهج البلاغه
آبی ناشناخته که از کف های جامد شده آن خشکی و از بخار آن فضای نامتناهی آسمان خلق شده است. براستی بجز از علی چه کسی می تواند درباره خلقت آسمان و زمین صحبت کند. آن هم در زمانی که مردم درباره تعداد موهای او سوال می کردند...😔
@Andisheye_sama
انیشتین جهان را در چهار بعد توصیف کرد و سه بعد شناخته شده فضا را با زمان ترکیب کرد. اکنون فیزیکدانان پیشنهاد می کنند که فضازمان ممکن است خود یک سیال باشد.
مکسیونه، فیزیکدان نظری در دانشگاه لودویگ در مونیخ، آلمان، گفت: این قیاس قرار نیست نشان دهد که فضازمان در جایی جریان دارد، اما میتواند به تصور ساختار فضا-زمان کمک کند.
محققان پیشنهاد میکنند که اگر فضازمان یک سیال است، باید نوع خارقالعادهای از سیال باشد که به عنوان ابر سیال شناخته میشود. این یافته ها می تواند به آزمایش مدل های گرانش کوانتومی کمک کند.
@Andisheye_sama
هنگامی که حضرت امیر علیهالسلام خواست به جنگ صفین رود، این دعا را که مشتمل بر چگونگی آفرینش آسمان و زمین و حکمت قرار دادن کوههاست انشاء فرمود: اللهم رب السقف المرفوع، والجو المکفوف، الذی جعلته مغیضا للیل والنهار....
بار خدایا! ای پروردگار آسمان بلند! و جو محفوظ از انتشار، که قرار دادهای آن (جو) را محل فرو رفتن شب و روز...
شهرستانی در کتاب الهیئه والاسلام آورده: منظور از جو مکفوف این است که جو با آن که به خودی خود اقتضای پراکندگی و انتشار دارد از آثار قدرت خدای تواناست که آن را در جای معینی نگهداری نموده است.
و نیز در شرح الذی جعلته مغیضا للیل و النهار میگوید: کلمه مغیض به معنای جائی است که آب را میمکد و آن را به خود جذب مینماید.
نهج البلاغه خطبه ۱۶۶
گردابه های آب در آسمان...
@Andisheye_sama