دین و سکولاریسم
⚡️از ادله عقلی و نقلی به روشنی بر می آید که هدایت معنوی و تربیت اخلاقی بشر، اگر چه از اساسی ترین اهداف دین و نبوت بوده است، ولی نیل به این هدف در گرو آن است که #دین در شئون دنیوی انسان دخالت کرده و بر همه ابعاد زندگی وی سایه بگسترد.
✅ چرا که ابعاد زندگی انسان به هم پیوسته است و اصلاح یکی بدون دیگری ناشدنی است.
❇️ بدین روی پیامبران الهی همان گونه که مامور دعوت بشر به توحید و یکتا پرستی بوده اند، مسئولیت تلاش برای برپایی عدل در جامعه بشری را نیز بر عهده داشته اند و روشن است که دست یابی به این هدف بدون تشکیل حکومت امکان پذیر نیست.
❎ از این رو دخالت در امور دنیوی و مسائل سیاسی و اجتماعی، از اهداف و رسالت های دین بشمار می رود.
#دخالت_دین_در_سیاست
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
خطر امروزی شدن
⭐️خطر بزرگی که امروز مسیحیت را و ادیان دیگر را تهدید می کند، عبارت است از تسلیم شدن به هوا و هوس و مدهای نیمه دوم قرن بیستم، به عذر این که باید امروزی بود، غافل از اینکه آنچه امروز، امروزی است فردا دیروزی خواهد شد.
❇️ البته باید پیام دین را در هر عصر مطابق لسان آن سخن گفت، لکن بیان نوین یک حقیقت جاودان، با تغییر دادن آن حقیقت طبق تمایلات یک عصر یا زمانه فرق دارد.
ممکن است یک عصر یا زمانه مجموعه ای از یک سلسله اشتباهات و کج سلیقگی هایی بیش نباشد و جامعه ای را به باد دهد چنانکه تاریخ بشر بارها شاهد آن بوده است.
📚 پ.ن: سید حسین نصر، معارف اسلامی در جهان معاصر
@Andyshedini
☘اندیشه دینی
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🎥 چرا #حجاب برای خانم ها سختگیرانه تر از آقایان است؟
🖲چرا حد #پوشش #خانم ها و آقایان باید متفاوت باشد؟
🌿🍃
🎙 #دکتر_غلامی
🗂 مشاهده کامل تمامی قسمت های برنامه:
yun.ir/402yvc
#اندیشه_دینی 👇👇👇
🇮🇷
•lیاوران اندیشه دینی
•|@Andyshedini
https://eitaa.com/Andyshedini
#معرفی_کتاب
معرفی یک استاد خصوصی برای سیر و سلوک عرفانی!
🔻چقدر خوب است آدم استادی داشته باشد که دردهای او را تشخیص بدهد و بگوید: باید فلان کار را انجام دهی تا مشکلت حل شود. استاد گاهی نه تنها راهنمایی میکند، بلکه به آدم کمک میکند تا مشکلش برطرف شود. شاید داستانهای زیادی شنیده باشید از کسانی که به دنبال سیر و سلوک الی الله بودهاند و اگر استاد خوبی نصیبشان شده، چگونه آن استاد در مراحل مختلف دستشان را گرفته و برای عبور از موانع کمکشان کرده است.
🔻اما همۀ ما استادی به نام نماز داریم؛ نماز استاد رساندن انسان به خداست. نماز زنده است، شعور دارد، متحرک است، فعال است، بصیر است، آگاه است. نماز مثل یک عادت شخصی یا یک مراسم عمومی نیست. نماز یک فعالیت مردة بیروح نیست، که خاصیتی برای ما نداشته باشد. نماز هر کسی متناسب با خود او برایش کار میکند. اگر من حب مقام دارم، نماز من، حب مقام مرا برطرف میکند. اگر حب مال دارم، حب مال مرا برطرف میکند. اگر حب شهوت دارم، حب شهوت مرا برطرف میکند. اگر تکبر دارم، تکبرم را زائل میکند. اگر محبت به خدا ندارم، محبت به خدا میآورد. نماز هر کسی میداند با او چکار کند تا اصلاح شود.
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ چه لزومی دارد در شرایط کرونا مراسم های مذهبی برگزار شود؟؟!!
🔺هیئتی ها در دو سال گذشته بالاترین سطح رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته اند.
🔺هیئت ها تابع قوانین ستاد ملی مقابله با کرونا هستند.
فراموش نکنیم هر کجا هستیم پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنیم و مراقبت سلامت هم دیگه باشیم.
#عزاداری
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشنی زیبا درباره اثبات #ولایت و #خلافت الهی #امیرالمومنین علیه السلام.
#غدیر
همهی پیامبران جانشین داشتند غیر از پیامبر اسلام؟!
ــــــــــــــــ
#اندیشه_دینی
🆔@Andyshedini
📚 @dastanak_ir
#شبهه
✅چندین آیه قرآن کریم دلالت دارد بر اینکه در روز قیامت، شفاعت در باره هیچکس پذیرفته نمیشود؛ ازجمله در آیه 48 سوره بقره میفرماید:
🔅 وَاتَّقُوا يَوْماً لا تَجْزِی نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئاً وَلا يُقْبَلُ مِنْها شَفاعَةٌ وَلا يُؤخَذُ مِنْها عَدْلٌ وَلا هُمْ يُنْصَرُونَ؛ «بترسید از روزی که هیچکس بههیچوجه از دیگری کفایت نمیکند و از هیچکس شفاعتی پذیرفته نمیشود و از کسی عوضی وبدلی گرفته نمیشود و نه مورد یاری واقع میشوند».
✳️ج. پاسخ این است که اینگونه آیات در مقام نفی شفاعتِ استقلالی و بیضابطه است که کسانی به آن، معتقد بودند. افزون بر این، آیات مزبور عام است و بهوسیله آیاتی که دلالت بر پذیرش شفاعت باذن الله و با ضوابط معيّن دارد، تخصیص خورده میشود؛
مانند:
🌱یَوْمَئِذٍ لا تَنفَعُ الشَّفَاعَةُ إِلاّ مَنْ أَذِنَ لَهُ الرَّحْمَنُ وَرَضِىَ لَهُ قَوْلا؛(سوره طه، آیه109).
#شفاعت
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
💠 کاش مرثیهخوان بودم!
🔸به مناسبت 29 ذی الحجه زادروز علامه طباطبایی رحمه الله علیه
🔹یک بار شخصی به محضر علامه طباطبایی آمده بود، اما ایشان را نمیشناخت و به همین سبب سخنان ناپسندی گفته بود. وقتی فهمید شخصی که روبهروی وی نشسته، علامه طباطبائی است، اظهار شرمندگی و عذرخواهی کرد و به ایشان گفت: «من گمان نمیکردم که شما حضرت علامه طباطبائی باشید و از ظاهرتان این گونه تصور کردم که یک مرثیهخوان (امام حسین) هستید!»
🔹علامه فرمود: «ای کاش بنده یک مرثیهخوان حضرت سیدالشهدا علیهالسلام بودم! همه سالهایی که سرگرم درس و بحث بودهام، با یک مرثیهخوانی امام حسین برابری نمیکند.
👈زندگینامه خودنوشت علامه طباطبایی
🔗 https://b2n.ir/p80621
#اندیشه_دینی
@Andyshedini