#معاد🌱
معاد مهم ترین مسئله تربیتی است. تمام مشکلات اخلاقی جوامع در اثر انکار یا غفلت از آخرت است. اگر انسان بداند عمل زنده است، دست به هر کاری نمی زند. چون هر لحظه احتمال مرگ هست و این عمل دامنگیر او می شود.
#آیتالله_جوادی_آملی
#اندیشه_دینی
@Andyshedini 🌱
#حدیث_روز
🔅 #پیامبر رحمت (صلىاللهعليهوآله):
🔴 هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن را تغيير دهد، كه پائينترين درجه ايمان همين (تغيير قلبى) است.
📚 مستدرك الوسائل، جلد۱۲، صفحه۱۹۲
#اندیشه_دینی
✅@Andyshedini
✅رقیق القلب
#رقیق_القلب کسی است که از دیدن یک فقیر واقعاً متأثر میشود یا وقتی از قیامت و دوزخ سخن به میان میآید، اشک در چشمانش حلقه میزند. راه رقّت قلب نیز دوری از گناه است. امام علی (علیهالسلام) می فرماید: چشمها گرفتار خشکی نمیشود، مگر در اثر قساوت قلب، و قلب گرفتار قساوت نمیشود، مگر با زیادی گناه.
آیتالله جوادی آملی
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ببینید
🔸 اثبات وجود #خداوند از راه نیاز
👤 حجت الاسلام #الهی_راد؛ عضو هیات علمی گروه کلام و فلسفه دین موسسه امام خمینی ره
📥 #اندیشه_دینی
@elahirad_ir 🌱 @Andyshedini 🍁
#تامل ❗️
انسانِ غربی درگیر «خودش» است و انسانِ شرقی درگیرِ «انسانِ غربی».
هیچکدام درگیر «#خدا» نیستیم.
#دلنامه
#اندیشه_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘بسیار زیبا ☘
#شبهه
1⃣#ارث_بانوان
2⃣#حضانت_کودک
3⃣#دیه_بانوان
چرا حق بانوان در موارد بالا نادیده گرفته می شود❓
❇️استاد رحیم پور ازغدی ❇️
#اندیشه_دینی🍁
@Andyshedini 🍁
#حدیث_روز
امیرالمؤمنین امام علی عليه السلام:
هر كس به امور بيهوده بپردازد، امور سودمند را از دست بدهد.
📚 غررالحكم حدیث ۸۵۲۰
#اندیشه_دینی 🎋
@Andyshedini 🎋
⭕️ آثار زيانبار #علم_گرايی_افراطی :
🔹پوچ گرايی ، اضطراب و احساس تنهايی (1)
علوم تجربي، براي انسان، مفيد و لازم است اما علم گرايي افراطي، مضر است. علم گرايي افراطي مستلزم نفي وحي و آخرت، و نگاه مادي به انسان و جهان است اما علم گرايي اعتدالي, علم را ابزار بشري معرفت مي داند كه مكمل وحي است. ثمره نگاه افراطي به علم، تكيه به آن براي رسيدن به تمام مقاصد و كمالات مادي و معنوي و حل تمام مشكلات جسمي و رواني انسان است.
از جمله آثار زيانبار علم گرايي افراطي در غرب، رشد پوچ گرايي و بيمعنايي زندگي است. عصر حاضر شاهد ترويج اين انديشه توسط پارهاي از نويسندگان غربي است. کساني چون فرانتس كافكا، آلبر كامو، ساموئل بكت، آرتور آداموف، ژان پل سارتر، اوژن يونسكو، حامي اين رويكرد هستند و آن را به صورت نمايش نامه، مقاله و ...مطرح كردهاند. جمعي از آنان در صدد ارائه پشتوانه ي عقلي بر پوچي زندگي بشر و سرنوشت انسان بر آمدهاند و پارهاي نيز با راهكارهاي هنري و عاري از هر گونه روش منطقي واستدلالي، بيمعنايي و نگون بختي حيات بشر را ترسيم كردهاند. قهرمانان آثار اين نويسندگان افرادي بيتفاوت و خونسرد نسبت به زندگي و ارزشهاي آن، بيقيد نسبت به آداب و رسوم اجتماعي و بياحساس در روابط با ديگران هستند.
♦️ژان فوراستيه، نيهيليسم (پوچ انگاري) را زاده ي ساينتيسم (علم گرايي افراطي) ميشمارد و ميگويد: بنابر انديشههاي سارتر يا كافكا كه آثارشان را ميتوان پي آمدهاي منفي دانش تجربي و تحقير و تخريب ارزشهاي سنتي دانست، انسان موجودي بيمعنا و رها شدهاي در جهان بيمعنا است ... . اين گونه انديشههاي پوچ گرايانه و نيست انگارانه سراسر ادبيات نوين غرب را آكنده است.
✴️ استاد ابوالفضل ساجدی🎋
#اندیشه_دینی
#پوچ_گرایی
🆔 @Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 آیا برای حل مشکل حجاب، فقط و فقط باید کار فرهنگی انجام داد؟
اما همه جای دنیا در کنار کار فرهنگی، قوانین هم وضع شده..
#حجاب
#الزام
#قانون
#اندیشه_دینی
🇮🇷 @Andyshedini ✴️
#تایم_مطالعه
💠 ترجمه کتاب خدا و الحاد جدید چند ماهی است که روانه بازار نشر شده است .
💠 7 فصل نخست این کتاب عاری از رهیافتی اختصاصاً مسیحی به الحاد جدید است. نقد مؤلف به گونهای سامان داده شده که خداباوران غیرمسیحی به ویژه یهودیان و مسلمانان همچنین ملحدان و لاادریگران بتوانند با آن همراهی کنند. در فصل هشتم نشان داده میشود که آنچه ملحدان جدید از خدا مراد میکنند، تقریباً دخلی به آنچه امروزه ایمان و الهیات مسیحی از این عنوان مراد میکند، ندارد.
💠نویسنده کتاب به عنوان متخصص حوزه علم و دین در این کتاب تأکید میکند که ملحدان جدید، درکی سطحی و بیمایه از دین دارند، چراکه دین را تنها در جریانهای افراطی آفرینش باوری، ظاهرگرایی مبتنی بر کتاب مقدس و تروریسم میبینند.
#اندیشه_دینی
🆔 @Andyshedini 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تامل
🌱اگر این #ماهی کوچک حرف آدمیزاد را میفهمید که اعتقاد داشتند؛ این راه که میرود، ناممکن است،قربانی نتوانستن خیالی میشد.
🍁 #خودسازی و #رعایت_تقوا ممکن است، فقط باید بخواهیم و تلاش کنیم...🍁
#اندیشه_دینی
#تلاش_برای_خودسازی
🆔 @Andyshedini
#امام_علی علیهالسلام:
💠 اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِی مَا تَقَرَّبْتُ بِهِ إِلَیْکَ بِلِسَانِی، ثُمَّ خَالَفَهُ قَلْبِی
❇️ خدایا بر من ببخش آنچه را که با زبانم به تو نزدیک شدم و دلم با آن مخالفت نمود.
📚 خطبهی ۷۸ نهج البلاغه
✴️ #اندیشه_دینی
🇮🇷 @Andyshedini ✅
🌱تلاوت قرآن 🌱
اگر اهمیت تلاوت قرآن براى ما روشن شود و بدانیم که قرآن سخن گفتن خداوند با ما است، هیچ گاه حاضر نمىشویم بین خود و قرآن فاصله بیندازیم و هرگز از فیض عظیم آن، حداقل با تلاوت پنجاه آیه در شبانهروز محروم نمىگردیم.
آیتالله جوادی آملی🍂
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
✅نکته
👈سوال: ارزش یا اعتبار #معرفت های دینی چگونه حاصل می شوند؟
✴️باید دانست که معرفت های دینی نیز نوع دیگری از معرفت های بشری هستند و تفاوت ذاتی با آنها ندارند، از این رو ، معرفت های دینی یا از سنخ علم حضوری هستند، یا از سنخ علوم حصولی.
1⃣در صورت نخست(حضوری بدون) خود این معرفت ها صرف نظر از تفسیری که از آنها می شود، خطا ناپذیرند.
2⃣اما معرفت های حصولی دینی، یا از معرفت های بدیهی اند، که مستقیما از علم حضوری حکایت می کنند، یا با واسطه استدلال یقینی، به بدیهیات ارجاع می یابند، که در این صورت نیز یقینی خواهند بود. اما دیگر معرفت های دینی در درجه پایین تری از یقین قرار می گیرند، که می توان درجه اعتبارشان را از طریق معرفت های یقینی دیگر سنجید.
#معرفت_دینی
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
استاد فیاضی 1.mp3
4.74M
🔰 تفاوت خصوصیت های مرگ، با تجربه های نزدیک به مرگ ( NDE)
#استاد_فیاضی
#مرگ4
#معاد
#اندیشه_دینی
#NDE
🆔 @Andyshedini 💜
اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِي إن حَزنت
خدایا چون غمگین شوم تو دل خوشی منی :)
📖 صحیفه سجادیه
✅ #اندیشه_دینی
————••🕊⃞••———
🍃|☫•➜「@Andyshedini
————••🕊⃞••———
#حجاب
... شاید یکی از اشتباهات یا کارهای قابل تجدید نظر توسط نهادهای متولی فرهنگ در ۲ دهه اخیر این بود که امر به معروف و نهی از منکر را بیشتر جنبه دولتی بخشیدند و دائما سخن از نیروی انتظامی و.... زده شده و با ایجاد گشت ارشاد به مردم خواسته یا ناخواسته القاء شد که دیگر وارد این حوزه ها نشوند
چنین صحنه هایی نشان از این است که باید امر به معروف در سطح عمومی مردم پیاده شود تا جلوی این بی بند و باری ها توسط خود آنها گرفته شود
پ.ن: نهادهای انتظامی و... هم باید پشتوانه مردم در مواجهه با انجام محرمات و ... باشند
#حجاب
#فرهنگ
#قانون_الزام
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
⭕️ آثار زيانبار #علم_گرايی_افراطی در غرب:
🔹پوچ گرايی ، اضطراب و احساس تنهايی (2)
🌱روژه دوپاسكيه می گويد: آنچه مشهود است اينكه: با اعلام پوچی زندگی و هيچ بودن جهان، زندگي در روي زمين (براي بسياري غربيان) عملا معنا و مفهوم خود را از دست دادهاست. تمدن امروز غرب به انسان معاصر امكانات مادي گوناگوني دادهاست كه نسل گذشته، خواب آن را هم نميتوانست ببيند، ولي چون در اين تمدن معناي انسان مفقود و مجهول است، از اين رو اميدها و آرزوهاي ژرف او ناديده و ناشناخته ماندهاست، و همه ي اين امكانات مادي هم مانع از آن نيست كه انسان در سيه روزي و نااميدي فرو نرود.
🌱غرب معاصر به رغم اوج رشد علم و تكنولوژي شاهدي وضعيتي است كه آلوين تافلر آن را يكي از شگفت انگيزترين پديدههاي اجتماعي دوران مينامد و اظهار ميدارد:
🌱تنها موقعي ميتوانيم يكي ازحيرت آورترين پديدههاي اجتماعي عصر حاضر يعني رواج بيسابقه كتابها و فرقههاي مذهبي را درك كنيم كه سه عاملِ تنهايي، فقدان ساختار و بيهدفي و پوچي و بيمعنايي را كه ناشي از زوال تمدن صنعتي است در كنار هم بگذاريم. (آلوين تافلر، موج سوم، ترجمة شهيندخت خوارزمي، ص 517)
🌱به گفته اريك فروم، رشد تکنولوژي نتوانستهاست انسان را به ارامش رواني که مهمترين بنيان سلامت از ديدگاه سازمان بهداشت جهاني است، و نخستين گام زندگي سعادت مندانهاست، برساند، بلکه به عکس آرامش را از او گرفتهاست. " لوازم حاكميت علم و تكنولوژي مطلق، حاكميت اضطراب و بيهوده گرائي است. انسان امروزي احساس آرامش نميكند و بيشتر دچار سرشكستگي شدهاست ... و از فعاليتهاي خود احساس بيهودگي دارد." (اريك فروم، انسان براي خويشتن، ترجمه اكبر تبريزي ص 14)
🌱به سخن رودلف اوكن، وقتي انسان نتواند به ياري قدرتي متعالي و برتر رود يا خود را از آنچه هستي بلاواسطه ايجاب ميكند بيشتر و بهتر گرداند، روز به روز بيشتر احساس ميكند كه زندگي هرگونه معني و هرگونه ارج را از دست ميدهد.
استاد ابوالفضل ساجدی
#اندیشه_دینی
💜@Andyshedini
استاد فیاضی 2.mp3
9.99M
🔰 تفاوت خصوصیت های مرگ، با تجربه های نزدیک به مرگ ( NDE)
✍️ جلسه دوم
#مرگ
#معاد
#اندیشه_دینی
#NDE
🆔 @Andyshedini
يَا مَنْ فِي عَفْوِهِ يَطْمَعُ الْخَاطِئُونَ
هر چند گنه کارم
اما تنها به فضل و کرم تو امید دارم🍃
@Andyshedini 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فقط میخواهم زیبا باشم!
⚛دنیایی برای #زنان تعریف کردهاند که در آن تمام ارزششان به زیبایی و شکل بدنشان است و تبدیل به مادیات و وسائلی شدهاند که فقط تا زمانی ارزش دارند که بتوانند طبق معیارهایی که در جامعه مدرن و خالی از روح برایشان تعیین شده، خود را نگهدارند به همین دلیل استفاده از انواع وسایل آرایشی، عملهای زیبایی، فیلر و پرکنندههای صورت، بوتاکس، پروتز و... بیشترین خواهان و مشتری را دارند و اکثر زنان جامعه برای آن صف بستهاند.
🔻اما آیا واقعا ارزش زن در این موارد است؟
اسلام، ارزش و عزت نفس را به زنان میدهد و از شیءانگاری دنیای جدید، آنها را رها و به آرامش میرساند.
#اندیشه_دینی
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
@Andyshedini
#حدیث_روز
🌷امیرالمومنین امام علی (علیهالسلام):
طول دادن #سجده و #قنوت از عذاب آتش نجات میدهد.
📗 غررالحکم، ح۶۰۰۵
#اندیشه_دینی
🇮🇷 @Andyshedini
🍁اصول جهانبینی مادی🍁
✅ برای جهانبینی مادی میتوان اصولی را در نظر گرفت1⃣:
🔸نخست آنکه هستی، مساوی با ماده و مادیات است و چیزی را میتوان موجود دانست که یا ماده و دارای حجم و امتدادات سهگانه (طول و عرض و ضخامت) باشد، یا از خواص ماده بهشمار آید و به تَبع خود ماده، دارای کمیت و قابل انقسام باشد. بر اساس همین اصل، وجود خدا بهعنوان یک موجود غیرمادی و فوق طبیعی، انکار میشود.
🔶بررسی:
🔹این اصل ـ که اساسیترین اصل در جهانبینی مادی بهشمار میرود ـ چیزی جز ادعای گزاف و بیدلیل نیست و هیچگونه برهانی بر نفی ماورای طبیعت نمیتوان اقامه کرد؛ مخصوصاً بر اساس معرفتشناسی ماتریالیستی که بر اصالت حس و تجربه استوار است؛ زیرا روشن است که هیچ تجربۀ حسی نمیتواند در ماورای قلمرو خودش که ماده و مادیات است، سخنی بگوید و چیزی را اثبات یا نفی کند، و حداکثر چیزی که بر اساس منطقِ حسگرایی میتوان اظهار داشت، این است که برطبق آن نمیتوان وجود ماورای طبیعت را اثبات کرد.
✴️پس دستکم باید احتمال وجود آن را بپذیرند. قبلاً اشاره کردیم که انسان، بسیاری از امور غیرمادی را که دارای ویژگیها و خواص ماده نیستند و از جمله خود روح را با علم حضوری درک میکند، و نیز براهین عقلی زیادی بر وجود امور مجرد اقامه شده که در کتب فلسفی مضبوط است.
🔹 از بهترین شواهد بر وجود روح مجرد، رؤیاهای صادقانه و بسیاری از کارهای مرتاضان و نیز معجزات و کرامات انبیا و اولیای خداصلی الله علیه و آله است. بههرحال، براهینی که بر وجود خدای متعال و جسمانی نبودن او اقامه شده، برای ابطال این اصل کفایت میکند.
#مادیگرایی
#فیزیکالیسم
#علامه_مصباح_یزدی
#اندیشه_دینی
@Andyshedini