❄️ امام علی (علیهالسلام) فرمودند:
هرگاه گناهان آشکار شوند، برکتها از میان میرود.
📚 غررالحکم | حدیث ۴۰۳۰
🇮🇷 @Andyshedini
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احیاگر فلسفه در حوزه علمیه قم
#علامه_طباطبایی
#فلسفه
#اندیشه_دینی
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
🆔 @Andyshedini
◽️تولد و حیات امام مهدی (عجلالله) از منظر اهل سنت
🔸یادداشت حجتالاسلام #سید_محسن_شریفی عضو گروه #تاریخ پژوهشکده دانشنامهنگاری پژوهشگاه
▪️اعتقاد به ظهور منجی در آخر زمان، به شیعیان اختصاصی ندارد. همهی ادیان ابراهیمی و غیرابراهیمی، در عین اختلافاتی که در چگونگی این مسأله دارند، در یک نکته مشترکند و آن اینکه در آخر زمان مردی از جانب خداوند خواهد آمد و جهان را از عدل و داد پر خواهد کرد.
#یادداشت
🆔 @Andyshedini
🔰درآمدی بر علم کلام
#آیا_میدانید؟ برای فراگیری مباحث کلامی چه کتاب هایی را باید خواند؟
#آیا_میدانید؟ برای فراگیری مباحث کلامی چه مقدار نیاز به علم فقه و اصول و فلسفه و مانند آن است؟
👈 برای کسب اطلاعات در این باره و نیز مطالب دیگر به سلسله مباحث درآمدی بر علم کلام، از حضرت استاد مراجعه کنید.
🔻 سایت مدرسه فقاهت، بخش کلام و فلسفه 🔻
🌐 http://eshia.ir/Feqh/Archive/Rabani/Kalam_daramad/85
#اندیشه_دینی
▫️@Andyshedini
یک روز علامه طباطبایی به هانری کُربَن فیلسوف و شیعهشناس فرانسوی گفت:
« ما شیعه ها مناجات داریم!دعا و گریه
داریم؛ وقتی تلخی به ما فشار می آورد،
یک مقدار با خدا حرف میزنیم
و آرام می شویم. شما که پروفسور
هستی وقتی گرفتار می شوی
در فرانسه چه می کنی؟ »
گفت: بنده هم گریه می کنم.من خودم
کتاب صحیفه سجادیه را دارم و هر
وقت که ناراحت می شوم آن را به همراه
ترجمه اش می خوانم. من هم گریه
می کنم. مناجات آرام بخش است.»
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
📋 #یاداشت
◾️هویت زن در اسلام و غرب (بخش دوم)
✍️ دکتر محمدرضا کدخدایی
🔻برخی فمینیستها اعتقاد دارند زبان حقوق، مردسالار، خشن، پرخاشگر، فردگرا، تفرقهافکن و عاطفه ستیز است.
🔻از این رو توصیه میکنند مناسبات اجتماعی بایستی بر اساس فضیلتهای ارتباطی، اتحادی و عاطفی اخلاقی بنا شود.
🔻 اینان اعتقاد دارند ، حقوق بر اساس عقلانیت و عدالت به این سرانجام سست بنیان رسیده است لذا ضرورت دارد روابط اجتماعی بر اساس زبان عاطفه و محبت که به طبع انسانی بشر نزدیکتر است، پایه گذاری شود.
🔻 مهمترین آسیبهای تسلط گفتمان حق را به قرار ذیل برشمرده میشود: الف. بی حد و حصر بودن حقها، ب. ماهیت سرکش و ستیزهجوی حقها ، ج. مبنای فردگرایانه و خود محورانه حقوق، د. ماهیت اخلاق گریز یا اخلاق ستیز حقوق، ه. مقتضای تفرقه افکن و اتحاد سوز حقوق.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#هویت_زن
#سنخ_شناسی
#حقوق
#اسلام
#انسجام_اجتماعی
#غایت_نگری
#مقالات
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/?p=4395
⛔️گسترش عجیب خرافات در جامعه ایرانی ‼️
♦️ طالع بینی های چینی، هندی، ایرانی، اختر شناسی و… از آنها که تمام انسان های دنیا را به ۱۲ قسمت مشخص تقسیم میکنند هم در بازار نشر ایران خاطرخواه زیادی دارند.
🔷 موضوع آنقدر عمومی شده که سررسید های ویژه، هدایا و.. البته این برای شوخی کردن، خوش بودن یا بهانه ای برای گپ زدن اصلا بد نیست، اما وقتی خیلی ها آینده و زندگی شان را بر این اساس شکل میدهند، دیگر موضوع رنگ و بوی شوخی و بهانه ندارد.
🔶 در فضای اینترنت پر است از فال های روزانه، هفتگانه، دو هفتگانه و ماهانه بر اساس ماه تولد. برای سال های تولد هم طالع بینی های سالانه منتشر می شود.
🔷 طبق آمار حدود 7 و نیم میلیون صفحه اینترنتی در مورد فال و طالع بینی به زبان فارسی در فضای مجازی وجود دارد. این رقم کمی نیست و میتوان گفت تقریبا به ازای هر ۱۰ نفر ایرانی، یک صفحه در خصوص فال و طالع بینی وجود دارد.
🔶 در مورد اجنه، جن گیری و ارواح ۳۶۷ هزار صفحه فارسی وجود دارد و برای بخت گشایی و طلسم و دعا ۷۷۰ هزار مورد در مرور گر گوگل ثبت شده است.
🔷 امروز در ایران بیش از دو هزار عنوان کتاب در زمینه خرافات و فال و طالع بینی و… وجود دارد.
🔶 اگر تیراژ متوسط کتب مربوط به طالع بینی، فال گیری و جن و تسخیر ارواح را برای هر عنوان سه هزار نسخه بدانیم(که در پاره ای از موارد بسیار بیش از این رقم است و دو هزار نسخه از متوسط تیراژ کتاب در ایران بالاتر است)
🔷 به بیانی ما سه میلیون و ۱۵۰ هزار جلد کتاب در خصوص مسائلی از این دست در کشور داریم. عناوینی که به طور فزاینده ای تجدید چاپ می شوند.
🔶 این یعنی با توجه به جمعیت ایران در آخرین سرشماری، به ازای هر ۲۳ نفر ایرانی، یک نسخه کتاب در زمینه موضوعات ذکر شده وجود دارد.
🔷 اگر در همه جای دنیا تکنولوژی قاتل خرافات و باورهای غلط باشد، در ایران اتفاقا در سال های اخیر آن را تشدید هم کرده است.
🔶 ما در محیط مجازی نیز با تعداد ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار صفحه در موضوعاتی نظیر: جن گیری، طلسم و دعا، فالگیری، طالع بینی، کف بینی و… مواجه هستیم.
🔷 بازدید این صفحات بسیار بالا هستند، به طوری که ترافیک رنک سایت پرشین فال، از ایران در سایت الکسا رتبه ۳۱۲ دارد.
🔶 مجموع این آمارها، ایجاد فضایی خرافاتی در جامعه ایرانی را زیاد دور از ذهن نمی سازد. رمالان روز به روز در کشورمان بیشتر ریشه می دوانند، دعا نویسان جای پزشک های متخصص و مشاوران را گرفته اند و اعتقاد به کسانی که مدعی کارشناسی در علوم غریبه هستند، روز به روز بیشتر می شود.
🔷 فضایی که متاسفانه در نگاهی کلان، حاصل فعالیت های خواسته یا ناخواسته ای است که لااقل 20 سال قدمت دارند؛ همین چند سال قبل، انتشاراتی با لذت تمام، پیشگویی های نوستراداموس را منتشر می کردند و آن ها را تایید باور های مذهبی ایرانیان می دانستند.
🔶 کتاب های آموزش کف بینی، جن شناسی(توسط افرادی که تحصیلات مذهبی منتاسب نداشتند)، داستان های غیر واقعی(!) از قدرت های ماورایی اجنه و… نوشته می شد و در تیراژ های چند هزارتایی با اب و تاب زیاد منتشر و به فروش می رسید؛
🔷 نزدیک به ۸۰۰ سال قبل در ایران نظامی گنجوی در شرف نامه چنین سروده است:
🔸 چو عاجز شود مرد چاره سگال
🔸 ز بیچارگی در گریزد به فال
🔷 حکایت مردمی است که به انواع و اقسام مشکلات معیشتی دچارند و حاضرند پول های گزافی را خرج خواندن از نیروهای فوق العاده و ماورایی کنند، نیروهایی که اگرچه تقریبا به محک تجربه دریافتند هیچ تاثیری در زندگی آنان ندارد، اما با این حال پول میدهند تا خیال خوشی را بخرند.
🔶 مشخص نیست از کجا، مردم ایران تا به این حد به دست یافتن به هر چیزی با یک تکه کاغذ و خطوط کج روی آن دل می بندند، گاه تا میلیون ها تومان خرج خزعبلات مدعیان دروغین میکنند و باز هم از این سوراخ گزیده می شوند.
🔷 آمار مشخصی از تعداد و سطوح و رتبه های دعا نویسان، رمالان، کف بین ها و دعانویسان و… که جملگی این روزها “مدعیان دورغین” خوانده می شوند وجود ندارد، اما نقدا می توان تعداد تولیدات فرهنگی مرتبط را به بررسی نشست.
🔶 بیش از سه میلیون جلد کتاب و بیش از هفت میلیون صفحه اینترنتی در زمینه جن و اجنه، طالع بینی و فال، بخت گشایی و طلسم، کف بینی و… این آمارها متعلق به کدام کشور می تواند باشد⁉️
#اندیشه_دینی
🆔@Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 علامه مصباح ( رحمت الله علیه ) :
🔹مهمترین مانع مجاهدت در مسیر حق
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
💜@Andyshedini