هدایت شده از سرباز ولایت
در اول اسـفـنـد ۱۳۶۴، نـمـايـنـده امـام (ره ) در سـپـاه پـاسـداران ، حـجـةالاسـلام و المـسـلمـيـن شـيـخ فـضـل الله محلاتى به همراه هشت تن از نمايندگان مجلس به نامهاى حجج اسلام ابوالقاسم رزاقى ، سيد نور الدين رحيمى ، غلامرضا سلطانى ، مهدى يعقوبى و ابوالقاسم موسوى دامغانى و آقايان محمد كلاته اى ، على معرفى زاده و سيد حسن شاه چراغى و چند تن از قضات و مسئولين ديگر، عـازم جـبـهـه هـاى جـنـگ بـودنـد كـه هـواپـيـمـاى حـامـل آنـهـا مـورد حـمـله دو فـرونـد جـنـگـنـده عـراقـى قـرار گـرفـت و در ۲۵ كـيـلومـتـرى شمال اهواز سقوط كرد و كليه سرنشينان آن كه نزديك به ۵۰ تن بودند، به شهادت رسيدند.جـهـت ارج نـهـان بـه فـداكـاريـهـاى روحـانـيـون در طول دوران مبارزه در طول هشت سال دفاع ، اين روز به نام روز "روحانيت و دفاع مقدس " نامگذارى گرديد.
این روز را خدمت همه خانوادههای شهدا رزمندگان و ایثارگران روحانی تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
مشارکت روحانیت در دفاع مقدس
استان کهگیلویه و بویراحمد
هدایت شده از سرباز ولایت
مشخصات نویسندگان مداخل.docx
14.7K
نویسندگان و محققین بزرگوار لطفا طبق جدول فوق مشخصات را پر کرده و شخصی برای حقیر ارسال کنید
هدایت شده از سرباز ولایت
روزتون مبارک مردان مرد، سبزپوشان سرو قامت، مقتدر و مستحکم دربرابر دشمن ، متواضع و فروتن در برابر ایرانی و ولایی، خار چشم دشمن ، پشتیبان و حامی دوستان
هدایت شده از سرباز ولایت
فراخوان
جمع آوری اسناد و آثار دفاع مقدس مرتبط با رزمندگان و شهدای روحانی و نقش روحانیت استان کهگیلویه و بویراحمد در دفاع مقدس
✍️ اسناد و آثار مکتوب
🎞 📷 فیلم ، عکس و نگاتیو
📌 همراه با گویاسازی و توضیح عکس یا بیان خاطره مربوط به عکس
🔹مرتبط با رزمندگان و شهدای روحانی و نقش روحانیت استان کهگیلویه و بویراحمد در دفاع مقدس
آخرین مهلت ارسال آثار: پایان خرداد ۱۴۰۲
در پایان به بهترین آثار و داستان ها جوایزی اهداء خواهد شد.
هدایت شده از سرباز ولایت
بمناسبت سالروز شهادت طلبه شهید سیدعبدالعلی حسینی سواره از شهدای روحانی شهرستان چرام
هدایت شده از انجمن نویسندگان حوزوی کهگیلویه و بویراحمد
ولادت با سعادت آخرين مرد نجات، منبع خير و برکات،مهدی موعود مبارک باد.
هدایت شده از سرباز ولایت
بمناسبت سالروز شهادت طلبه شهید سید حکمتالله دانشره
خاطره اي از روحاني شهيد حجة الاسلام سيد حكمت الله دانشره به نقل از محمد سعيد دانشره (برادر شهيد):
وقتي كه مجروح شد و او را از بيمارستان شيراز به محل سكونت خانواده آورديم، تعدادي از همرزمانش پس از چند روز ساك و وسايل شخصي اش را از جبهه آورده و هنگام عيادتش به ايشان تحويل دادند. در ميان وسايل ايشان يك جفت دستكش بود كه يكي از فاميل با ديدن آن دستكش ها گفت: هوا سرد است و جهت انجام كارهاي كشاورزي به آن ها نياز دارم اگر لازم نداري آن ها را به من بدهيد. شهيد فرمود اولاً اين دستكش ها مال شخصي خودم نيست و تحويلي گردان است، ثانياً من اين ها را از جبهه نياوردم بلكه همانطور كه ديديد، اشتباهاً همراه اين وسايل آمده اند. اگر قرار باشد هر وسيله تحويلي به همين صورت بذل و بخشش شود، ديگر بيت المال معني و مفهومي نخواهد داشت.
در ادامه شهيد فرمود اگر واقعاً نياز شديد به اين وسيله داريد از جيب شخصي خودم انشاءالله آن را تأمين خواهم كرد.