8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امید پژوهشگر کمکم داره آرمانهای ضد انقلاب رو زیر سوال میبره!!!🥴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ یه هموطن ساکن کانادا: بیش از ۱۷ هزار نفر در کانادا بهدلیل انتظار طولانی برای نوبت جراحی و پزشکی فوت کردهاند!😱
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ تو آمریکا نباید با رانندهها کل کل کنید، یهو اسلحه در میارن!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 دیدین تو تاکسی میشینید یکی میگه تو این مملکت ۳هزار میلیارد اختلاس میشه و کسی هم نمیتونه کاری کنه؟
📹حالا ببینید آنچه کمتر گفته میشه ...
#خاوری
#اختلاس
@abuhossein
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد رائفی پور
⁉️ کدوم رفتارمون شبیه امام زمانه؟
👌کوتاه و شنیدنی
👈ببینید و نشردهید
https://eitaa.com/dars_akhlaq114
این ۳۶۵ اسم رو خوب ببینید؛
۳۶۵ زندانی از منافقین که ظاهراً توبه کردن و آزاد شدن اما بعد از آزادی، با کمک صدام به ایران حمله کردن و تو عملیات مرصاد بهدرک واصل شدن!
💬 آدم
حالا فهمیدید چرا بهشون میگن سازمان منافقین؟!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
📌منابع روسی:
ایران پرتابگر جدید قائم-105 خود را معرفی کرد.
این موشک با طول 23.5 متر و وزن 18 تن می تواند 200 کیلوگرم محموله را تا ارتفاع 400 کیلومتری بالا ببرد. قائم-105 که دارای دو نسخه مختلف با 3 و 4 مرحله است، هم به عنوان پرتاب ماهواره و هم به عنوان موشک بالستیک قاره پیما قابل استفاده است.
موشکی که بتواند این وزن را با موفقیت به چنین ارتفاعی برساند، می تواند به راحتی کلاهک 500 کیلوگرمی را در فاصله 10 تا 11 هزار کیلومتری پرتاب کند.
سرعت این موشک به 27 هزار کیلومتر در ساعت می رسد و در صورت استفاده به عنوان یک موشک بالستیک؛ احتمالاً سرعت کروز بین 15 تا 20 هزار کیلومتر در ساعت خواهد داشت.
تلاشهای همزمان ایران برای غنیسازی اورانیوم و توسعه قابلیتهای موشکی اش، هشداری راهبردی علیه فعالیتهای فزاینده آمریکا در منطقه است.
❓🔴وقتی این چند تا آمار را حفظ کنید، توی بحثهایی که در مهمونیها، محل کار، تاکسی، مترو و... در میگیره و میگن جمهوری اسلامی چه کار کرده میتونید پاسخ بدید و روشنگری کنید
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب ساعتی پیش در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: مسئله زن در اسلام یکی از نقاط قوت اسلام است. اسلام منطق محکم و قوی و پشتوانه عقلانی در همه بخشهای مربوط به زن دارد.
📣 رهبر انقلاب پس از سخنان خانم زینا ابراهیم همسر شیخ زکزاکی: این زن مثل کوه صبر کرده است
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار زنان و دختران، پس از سخنان خانم زینا ابراهیم همسر شیخ زکزاکی:
از خانم زکزاکی که اینجا صحبت کردند، تشکر میکنم. ایشان مادر شش شهیدند. سه پسرشان در یک حادثه، سه پسرشان در یک حادثه دیگر به شهادت رسیده و این زن مثل کوه صبر کرده و مدتها زندان و سختیهای فراوان را تحمل کرده است.
۱۴۰۲/۱۰/۰۶ | #دیدار_بانوان۱۴۰۲
✅