فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله جوادی آملی: امیرالمومنین(ع) فرمودند در تمامی نمازهای جمعه از ماجرای سقیفه به مردم بگویید
🔸امیرالمومنین (ع) در نامه هفتاد و پنج مجموعه مبارک (تمام نهج البلاغه) است، فرمود: در تمام روزهای جمعه برای مردم بخوانید که در سقیفه چه گذشت، من چرا ساکت شدم، من چرا رفتم امضاء کردم، چه جور شد من رفتم امضاء کردم!
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌷 پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت تشییع شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س)
🔻 بسماللهالرحمنالرحیم
🔹 سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان. فداکارانی که پس از گذشت سالیان دراز از لحظهی شهادتشان کشور را با رائحهی معنویت و جهاد، معطّر میسازند و پرچم افتخار به خونهای ریخته شده در راه اسلام و قرآن را، بیش از پیش به اهتزاز در میآورند.
🔹 تقارن تشییع پیکر این مسافرانِ به خانه برگشته، با روز شهادت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها مبشّر ابدیّت یاد و خاطرهی آنان و مژدهبخش خیر کثیری است که از ناحیهی آنان برای کشور امام زمان روحیفداه فراهم خواهد آمد انشاءالله.
🔹 به ارواح طیبهی این شهیدان و به چشمها و دلهای منتظر پدران و مادران و همسران آنان سلام و درود میفرستم و فضل و رحمت فزایندهی پروردگار را برای همهی آنان مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
https://eitaa.com/Anti_Corona
💚رسول خدا (صلی الله علیه آله) فرمودند:
در قیامت برای چهار گروه شفاعت می کنم:
1.اکرام کننده به ذریه ام پس از من، 2. برآورنده نیازهایشان، 3.آنکه برای اصلاح امورشان به هنگام اضطرار آنان بکوشد؛ 4. کسی که آنان را با دل و زبانش دوست بدارد
https://eitaa.com/Anti_Corona
✍ آیا میدانید چاههای نفتی العمر سوریه (حقل العمر النفطي) که برای امریکاییها بسیار مهم است در شهر قدیمی و آخرالزمانی #قرقیسیا واقع شده ؟
درباره اخبار این شهر بیتفاوت نباشید!
https://eitaa.com/Anti_Corona
📛به آتش کشیده شدن مجسمه شهید سلیمانی در شهرکرد توسط افراد ناشناس!
تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که صبح روز گذشته، ۱۵دی، با حضور مردم و مسئولان استان در میدان حضرت قمربنیهاشم(ع) شهرکرد رونمایی شده بود شب گذشته توسط عدهای ناشناس به آتش کشیده شد.
https://eitaa.com/Anti_Corona
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع مردم شهرکرد در واکنش به آتش زدن تندیس سردار سلیمانی در ورودی این شهر
https://eitaa.com/Anti_Corona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تعداد زیادی از نیروهای وزارت کشور قزاقزستان تسلیم معترضین شدند
https://eitaa.com/Anti_Corona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شهروندان با پرچم قزاقستان به ساختمان اداره امور داخلی آلماتی یورش بردند.
https://eitaa.com/Anti_Corona
تصویری از اجساد کشته شدگان در درگیری ها در شهر آلماتی
https://eitaa.com/Anti_Corona