⭕️وصل خطوط قطع یکطرفه همراه اول
🔹همراه اول با توجه به نیاز مشترکان به ارتباط در این روزهای حساس به دلیل شیوع ویروس کرنا، تمامی خطوط دائمی که به دلیل عدم پرداخت صورتحساب پایان دوره بهمن ماه قطع یکطرفه شده بودند را وصل کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میکس فوق العاده
صدای شهید سید مرتضی آوینی با تصاویر حضور #آتش_به_اختیار و شبانه بسیجیها برای عفونتزدایی از محلات تهران
#کرونا ویروس
14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
+18
امروز #یمن کربلاست به یاریشان بشتابیم...
بانک ملی:
6037991899958791
🔴 بنام ستاد پشتیبانی مردم یمن
لطفا تصویر فیش واریزی را برای ما ارسال فرمایید:
@salamygarm
#نشر_واجب
🔴 کانال رسمی ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت
Telegram👇
https://t.me/joinchat/AAAAAD_wDp8gG1MAm_p37Q
Eitaa👇
http://eitaa.com/joinchat/3071541250C3f7d25e894
آنتی سگدون
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا حضرت آیت الله خامنه
👌 رزمایش دفاع بیولوژیک
👈 با رزمایش #دفاع_بیولوژیک در مقابل #کرونا انشاالله به قدرت بیولوژیک تبدیل خواهیم شد تا خطر حملات بیولوژیکی هم از سر کشور برداشته شود.
✅ علي اكبر ولايتي قرنطينه شد
🔹 پس از گذشت روزهایی که علی اکبر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری به منظور انجام امورات مرتبط با مقابله با ویروس کرونا و در کنار پزشکان و پرستاران با حضور در بیمارستان مشغول به فعالیت های روزانه بودند، ظهر روز گذشته با ظهور علائم خفیف بنا به نظر پزشکان، اقدام به آزمایش گردید که نشانه های بروز کرونا در دکتر ولایتی مشهود بود.
🔹 لذا بنا به تشخیص و تجویز پزشک، آقای ولایتی در قرنطینه خانگی قرار گرفته و در حال حاضر وضعیت عمومی ایشان خوب و رو به بهبودی می باشد.
آنتی سگدون
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا حضرت آیت الله خامنه
🚨🚨🚨🔹رهبر انقلاب در پیامشان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به قرائنی مبنی بر «حملهی بیولوژیکی» بودن ویروس کرونا، اشاره کردهاند.
پی نوشت: میزان بالای ابتلا در کشور، آلودگی برخی مسئولانِ خاص!، شهر قم که کانون اولیه آن بوده و شاهراه کشور است و ... همه جایِ تاملِ بالا دارد.🚨🚨🚨
آنتی سگدون
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا حضرت آیت الله خامنه
"این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند."
مفهوم دیگر این جمله یعنی عملیات روانی و رسانهای جریانی که اقدام به القای کمبود اختیارات روحانی میکرد توسط رهبر حکیم انقلاب خنثی شد
آقای روحانی! ستاد کل نیروهای مسلح هم در خدمت شماست، بسم الله...
🔻حسن روحانی همیشه دنبال اختیارات بیشتر بود، در حالی که حتی در استفاده از اختیارات معمول خود در جایگاه رییسجمهور هم درمانده است. او در اوج دفاع از خود برای آنکه بگوید در وسط میدانِ مبارزه با کروناست، اشاره میکند که هفتهای یک بار در جلسات حاضر است؛ همین!
🔻نظر رهبری این بود و روال عادی هم این است که رییسجمهور رییس ستاد مبارزه با کرونا باشد؛ روحانی اما بیاعتنایی کرد، رهبری هم پس از بی توجهی روحانی، امروز به رییس ستاد کل نیروهای مسلح دستور ویژه دادند. در این دستور ویژه، بر هماهنگی آنان با دولت تاکید شده است؛ آیا روحانی باز هم بی اختیار است؟
🔻حدود۲۵ میلیون نفر در انتخابات سال ۹۶ به حسن روحانی رای دادند تا او برای دومین بار و تا مرداد ۱۴۰۰ رییس جمهور ایران باشد. آنها این روزها در مورد رییس جمهوری که انتخاب کردهاند، چه میاندیشند؟ کاش حداقل این روزها را فراموش نکنند.
چطوری تو این روزهای کرونایی همدیگر رو شاد کنیم؟
تقویت فضای شوخی،خنده و نشاط
2⃣ قطعا تو خونه همه راجع به کرونا حرف میزنن اگر دوست دارین تو خونتون درباره این ویروس گفتگو کنین، تنها به رعایت نکات بهداشتی اکتفا کنین و از صحبت درباره آمار مبتلایان، نحوه دفن فوت شدگان، پرداختن به شایعات مثل قرنطینه شدن شهر، بدتر شدن اوضاع و... خودداری کنین.
✨ #پندانـــــــهـــ