eitaa logo
آنتی سگدون
69 دنبال‌کننده
26.3هزار عکس
12.9هزار ویدیو
51 فایل
کانال بصیرتی برای آگاه سازی ازشایعات در مورد بیماری کرونا وخبرهای برخط روز ثواب بصیرتی این کانال وقف امام شهدا ،شهدا دفاع مقدس ، مفقودین و شهدای گمنام ،شهیدسردار سلیمانی و شهید ابوالمهدی و تمامی شهداء مدافع حرم و امنیت میباشد. لطفا در ثواب آن شریک باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷عنه صلى الله عليه و آله  إنّ الصَّدَقَةَ لَتُطفِئُ عن أهلِها حَرَّ القُبورِ، و إنّما يَسـتَظِلُّ المُؤمِنُ يَومَ القِيامَةِ في ظِلِّ صَدَقَتِهِ . 🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله  صدقه ، گرماى گورها را از صدقه دهنده دور مى كند و روز قيامت، مؤمن در سايه صدقه خود پناه مى گيرد .🎁 كنز العمّال : 15996 .
💠امیرمومنان علی(ع) ‌ ✨اين دلها همانند تن‌ها، خسته مى‌شوند. براى رفع آن به سخنان حكمت آميز و زيبا رو بیاورید. ✅ ذکر روز چهارشنبه ۱۰۰ مرتبه 🌺یا حَیُّ یا قَیّوم🌺
🔵 قهرمان کودکان ایرانی کیست؟ 🔸 بازی ها و کارتون‌هایی با قهرمانان خیالی، با دوبله و در کمترین زمان ممکن در دسترس کودکان ایرانی قرار می‌گیرند تا الگوی کودکان، از سیندرلا و سفیدبرفی و ... عبور کند و به پرنسس و ملکه یخی و ... برسد. 🔸 بچه‌ها با دیدن این قهرمانان خیالی، آماده پذیرش نکاتی می شوند که برایشان در این انیمیشن‌ها و بازی‌ها تبیین می‌شود. کتاب‌های این قهرمانان نیز با داستان‌های متعدد در دسترس کودکان است. ◾️ در این فضا ایرانیان تا چه حد اسطوره‌ها و قهرمانان تاریخی خود را می شناسند؟ 🔸 در دوران قرنطینه و به علت استفاده بیشتر کودکان از فضای مجازی باید بیش از پیش حواسمان به نحوه استفاده و تغذیه فکری کودکانمان باشد.
«خونخواهی امام حسین» در قرآن امام باقر در تفسیر این آیه فرمودند: منظور از «مَن قُتِلَ مَظلوما» حسین بن علی است و بقیه ی آیه، امام زمان است که نامش در آیه «منصور» میباشد، چنان که خداوند احمد و محمد را «محمود» و عیسی را «مسیح» خوانده است.
✅✅✅خداوند عهده دارکار حضرت یوسف شد ❄️پس قافله ای را نیازمند آب نمود تا اورا از چاه بیرون آورد ❄️سپس عزیز مصر را نیازمند فرزند نمود تا اورا به فرزندی بپذیرد ❄️سپس پادشاه را محتاج تعبیر خواب کرد تا اورا از زندان خارج کند ❄️سپس همه مصریان را نیازمند غذا نمود تا او عزیز مصر شود 🌹اگر خدا عهده دار کارت شود ..همه عوامل خوشبختی را بدون اینکه احساس کنی برایت آماده میکند ... 🌹فقط با صداقت بگو "افوضُ امری الی الله انّ الله بصیر بالعباد " اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض فعال جهادی به سلبریتی‌محوری صداوسيما در بحبوحه کرونا اگه اونا بدنه اجتماعی دارن، بچه‌های جهادی بدنشون رو خرج اجتماع کردن...
⭕️ نحیف رزمنده، پیل‌تن رقصنده 🔺 عجب قصه‌ای شد کرونا! همه چیزمان را دگرگون کرد، به تعبیر شهید چمران شیپور جنگی بود که مرد را از نامرد جدا کرد، حالا به راحتی همه می‌فهمند: مردانگی به دور بازو نیست 🔸 برادر رقصنده، این روز‌ها کجایی؟ غربزده ها کجاین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ظریف : در دنیای امروز ما،نه تمام اتفاقات در غرب میفتد و نه غرب میتواند برای تمام اتفاقات دنیا تصمیم گیری کند.زمانی بود تمام تصمیمهای مهم در غرب گرفته میشد.اما اکنون در یک دنیای پساغربی هستیم. : فکر کنم نفس لوامه و اماره ظریف دارن با هم دعوا می‌کنند! نتایجش و داریم مشاهده میکنیم... ظریف کجا نقد غرب کجا😑
🔻 فارن پالیسی: چین متحد بهتری از آمریکا برای اروپاست 🔹نشریه فارن پالیسی در گزارشی به ارسال تجهیزات پزشکی از سوی چین به کشورهای اروپایی پرداخت و نوشت پکن تلاش می‌کند تا با کمک‌های بهداشتی به اروپا نشان دهد که متحد بهتری نسبت به آمریکا است.
به کسانی که میگن یادگارهای امامتون تو اروپا و آمریکا درحال خوشگذرانی هستند باید گفت یادگارهای امام نوه و نتیجه‌اش نیست یادگاران امام این جوانانی هستند که در سیل، زلزله، جنگ و کرونا در خط مقدم درحال جهاد هستند، اونهایی که شما بهشون میگید یادگار امام ارتباطی جز ارتباط خونی با امام ندارند!
🔺اندیشکده "مرکز امنیت نوین امریکا" واقع در واشنگتن، طی گزارشی ضمن اشاره به اقدامات نظامی مخفیانه رژیم صهیونیستی در سوریه، به دولت امریکا پیشنهاد کرد استراتژی مشابهی را برای مقابله با در نظر بگیرد. ▪️ این گزارش، نام کارزار رژیم صهیونیستی را "منطقه خاکستری" گذاشته و مدعی است که این رژیم طی سال‌های اخیر تاکنون بیش از ۲۰۰ مرتبه حمله هوایی به اهداف گروه‌های مقاومت در سوریه انجام داده، اما در عین حال از بروز درگیری قابل‌توجه اجتناب کرده است. ▪️ طبق توصیه مرکز یادشده به سیاست‌گذاران واشنگتن، رویکردی مشابه اسرائیل می‌تواند از استراتژی کنونی دولت ایالات‌متحده مؤثرتر باشد؛ استراتژی که به تعبیر این گزارش، یا بسیار منفعلانه بوده یا مانند سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، تبعات تبلیغاتی در پی داشت.
و جالب اینکه جناب حسام الدین آشنا دیروز توییت فرموده بودند که اونها که دنبال قرنطینه و تعطیلی کشور هستند حتما وضع خودشون و فاملیهاشون خوبه، یعنی چهارتا فعال فجازی مثل ما که هشتشون گرو نه شونه ولی برای قطع زنجیره کرونا خواهان قرنطینه و تعطیلی و پرداخت هزینه ملت توسط دولت هستن وضعشون خوبه و مدیران نجومی بگیر اینا دارن از گشنگی میمرن! خلاصه از قدیم خوب گفتن "گاو ما شیر نمیده، ماشاالله به شاخش"