🔴 واردات بیش از ۱۰ تن جوراب در سال ۹۶
🔸 براساس آمار گمرک از تجارت خارجی در ۱۲ ماهه سال ۹۶ نشان میدهد که در این مدت بیش از ۱۰ تن انواع جوراب از کشورهای مختلف جهان وارد ایران شده است.
🔹 واردات این حجم جوراب به کشور، ۳۸۸ هزار و ۹۱۷ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر یک میلیارد و ۹۲۹ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۸۲۸ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.
#واردات_بی_رویه
http://emi92.com/fa/news/6479
🆔@anti_mafia
♦️دستگیری متهم با 1 میلیارد تومان كلاهبرداری توسط پليس فتا
🔹متهم با مراجعه به مغازه عمده فروشی سيگار و سوپرماركت ها، پس از فروش سيگار به مغازه داران از آنها درخواست مي کند مبالغ را به وسيله دستگاه کارتخوان سياری که همراه دارد، واريز کنند اما پس از کشيدن کارت، دستگاه مزبور عمل نکرده و پيغام عمليات ناموفق می داد که متهم با استفاده از دستگاه کارتخوان دیگری، پول را برداشت می کرد.
🔸 وعده وام با بهره پايين و برداشت پول از حساب مالباختگان جرم دیگر متهم بوده که متهم در بازجویی ها به 10 ميليارد ريال برداشت غير مجاز از حساب مالباختگان از طريق جعل و کپی کارت عابربانک (اسکیمر) اقرار كرد.
#کلاهبرداری #اسکیمر
آنتی مافیا↙️
@anti_mafia
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💳 آیا می دانید #اسکیمر چیست؟
آنتی مافیا ↙️
@anti_mafia