eitaa logo
˖⁠ درختِ بیست‌ساله𐇲 ˖⁠
862 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
10 فایل
به نامِ خالقِ علیﷺ و اولادِ علیﷺ - عشق من به جنگل‌های سبز، شعرهای مولانا و کهنه‌کتِ مخملیم، مرا از این جامعهٔ پرزرق و برق جدا ساخته است. - حضرت‌عباس پِرسِن هستم✨. -کپی؟خیر فقط فور. ـ سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات!
مشاهده در ایتا
دانلود
˖⁠ درختِ بیست‌ساله𐇲 ˖⁠
‌ ♨️ اولین قربانیان حملات دشمن در ایران. 📌 خبر فوری سراسری به بزرگترین کانال ایتا بپیوندید👇 https:/
نه ببین اگه بزنن فقط زیرساخت و مقامات رو میزنن تا ایران آزاد بشه، هیچکس با مردم عادی کاری نداره🤡🗣🗣🗣 لعنت به همتون :)
هدایت شده از  عـطرنـعـنــٰــاع
یکی داشت کلب خوشحالی می‌کرد که اره زدن بعد یهو بهش خبر دادن که پدرش درست نزدیک جایی بوده که زدن، نشسته بود میزد تو سرش گریه می‌کرد.
هدایت شده از  ستاد مبارزه با بیکارا
56.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرفدارای پهلوی وقتی میبینن موشک ازشون نپرسید طرف کین:
هدایت شده از Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
تو بهار قرآن حمله کردن، بیچاره‌ن بیچاره. قرآناتونو به نیت این وضعیت بخونید و خییلی قرآن بخونید و سوره فتح و دعای 14 صحیفه سجادیه و دعای توسل یادتون نره زیاااد بخونید به بقیه هم بگید بخونن.
- سوره فتح ، آیه ۴ * اون کسی که آرامش رو به قلبت عطا میکنه ، خدای باعظمت و مهربونِ توعه✨
- میدونی گاها پیش میاد که دلمون آشوب بشه و مضطرب بشیم ، طبیعیه ، برای منم پیش اومده ، صددرصد برای توهم پیش اومده رفیق خوبم!🌿 یوقتایی یه جوری دلمون میگیره که دیگه توان صحبت کردن هم نداریم ! یهو حرفای نزده‌ای که تو دلمون مونده و اذیتمون میکنه و به هیچکس نگفتیم ، تبدیل به اشک میشن :) همون موقع ست که از همه بریدیم و خسته شدیم و پناه میاریم به خدا ! چون واقعیتش در نهایت جز اون هیچکسی رو نداریم ! و اون خالقِ بی‌همتا هیچوقت بد برای بنده‌ش که ما باشیم نمیخاد :) خدا به داد مون میرسه و نعمت آرامش رو به قلب ها مون هدیه میده و کمکمون میکنه 🤍✨ الحمدلله رب العالمین 🫂🤍
هدایت شده از  عـطرنـعـنــٰــاع
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"مداخله‌ی‌بشردوستانه" از نظر این احمق یعنی کشتن بچه‌های بی‌گناه؟ اگه اره که امیدوارم یه‌جوری مداخله وارد کل خاندان‌تون بشه که نفهمی از کجا خوردی.
- فقط از مدرسه دخترونه میناب، ۹۰ دسته‌گل ۹۰ آینده‌ساز (💔) ۹۰ جگرگوشه بال گشودن و در آغوش خالق‌شون آروم گرفتن... هر پدر و مادری برای بچه‌ش آرزوها داره... با آرزوهای ۹۰ تا خانواده چه‌کار کردید؟ شما حقیرهایی که روز و شب توییت زدید، شعار دادید و به اجنبی التماس کردید حمله کنه ، همه‌ی شما خائنین در ظلمی که به اون بچه‌ها شد ، به خونی که از اون بچه‌های مظلوم ریخته شد شریکید. نفرین و لعنت به اول و آخرتون.
˖⁠ درختِ بیست‌ساله𐇲 ˖⁠
- فقط از مدرسه دخترونه میناب، ۹۰ دسته‌گل ۹۰ آینده‌ساز (💔) ۹۰ جگرگوشه بال گشودن و در آغوش خالق‌شون
۹۰ تا فرشته که قطعا بین‌شون مریم میرزاخانی هایی وجود داشت با رویاهای بزرگ؛ دیگه تو این دنیا نیستن! شما که هرچی میشه سنگ «نخبه‌ها» رو به سینه میزنید، راحت شدید که بهای رسیدن به آرزوی کثیف‌تون ، کشته شدن نخبه‌های آینده این مملکت بود؟
شماهایی که تا یه ویدیو از ترانه‌علیدوستی و امثالهم میبینید، باد به غبغب‌تون میندازید و فِرت و فِرت ادعای «فمنیست بودن» و حامی خانوما بودن میکنید؛ سوالمه که هنوز حامیِ این دختربچه‌های بیگناه هستید و واسه اینام فمنیست هستید یا نه؟ یا فمنیست بودنتون فصلی و موقعیتیه؟ یا شاید به این مورد اصلا اهمیت ندید چون به آرزوتون که حمله اجنبی بود رسیدید:)