eitaa logo
«عقلانیت»
362 دنبال‌کننده
992 عکس
1.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«عقلانیت» 🚨🌀 چرا نباید "عناصر قدرت" را به بیگانگان واگذار کرد؟ ➕ عبرتی از تاریخ ... ✍ شعبانی سلام دوستان. به این 👆 عکس خوب نگاه کنید. 🔺 اشتباه نکنید اینهایی که سر بریده در دست دارند، داعشی نیستند اینها فرانسویان متمدن و طرفدار حقوق بشرند و سرهای بریده هم متعلق به مسلمانان آفریقایی است. مواظب باشیم با باختن قدرت دفاعی و منطقه ای، غرب وحشی دوباره با سرهای مسلمانان عکس یادگاری میگیرند. 📚 ژاک کروکی، مورخ فرانسوی نوشته: فرانسه دو و نیم میلیون مسلمان را در دوران اشغال آن کشور کشت. در چاد نیز چهارصد دانشمند مسلمان را با ساطور سربرید. 🇮🇷 تذکر امروز رهبر دوراندیش انقلاب در دیدار با مجلس خبرگان اشاره به همین موضوع داشت که فرمودند: «ما حق نداریم هیچ کدام از این عناصر قدرت را به خیال اینکه این مثلا با فلان عنصر دیگر منافی است،قطع کنیم» 📌 هوشیار باشیم که تاریخ برای کسانی که از آن عبرت نگیرند، تکرار خواهد شد.
«عقلانیت در سنگر خانواده» 🕌 "مسجد" راه میانبری در تربیت فرزندان ... ✅ وَ أْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلاةِ وَ اصْطَبِرْ عَلَيْها لا نَسْئَلُکَ رِزْقاً نَحْنُ نَرْزُقُکَ وَ الْعاقِبَةُ لِلتَّقْوي: و خانواده خود را به نماز خواندن وادار، و در امر نماز شکیبایی نما، ما روزی دادن کسی را به عهده تو نمی گذاریم بلکه تو خود روزی خور مایی، وسرانجام نیک از آن پرهیزکاریست (سوره طه، آیه 132) 💚 در این آیه بر لزوم شکیبایی در نمازخوان کردن خانواده و فرزندان تاکید شده و بلافاصله یادآوری می‌کند که روزی شما دست خداست. امر به انجام فریضه نماز چه ارتباطی با رزق و روزی دارد؟ 💚 طبق آیات‌؛ «خُذُوا زینتکُمْ عِنْد کُلِّ مسجد/ اعراف، 31» و «الْمالُ والْبنوُن زینةُ الْحیاةِ الدُّنیا/ کهف 46» باید با زینت دنیا که مال و فرزند است در مسجد حاضر شویم. 💚 بلاشک یکی از روش‌های کارآمد تربیت معنوی فرزندان، ارتباط و انس دادن آنها با مسجد است. زیرا در مسجد بسیاری از مفاهیمی که لازمه تربیت صحیح است بصورت غیرمستقیم اما بسیار مؤثر و ماندگار به فرزند شما منتقل می‌شود. 💚 متاسفانه بسیاری از والدین با توجیه اشتغال به کار و کسب روزی، حضور در مسجد به همراه فرزندان را ترک کرده و بعنوان یک امر غیرضرور به آن نگاه میکنند!! درحالیکه خداوند می‌فرماید؛ روزی تو دست ماست. یعنی نباید بدلیل کار یا نداشتن فرصت، این امر مهم و سرنوشت ساز را ترک کرد. 💚 انس بچه ها با مسجد، راه میانبری برای تربیت آسان امروز و عامل مهمی در آرامش فردای شماست که از تربیت صحیح فرزندتان لذت ببرید.
«عقلانیت» 🇮🇷 شاگردان جدید امام خامنه ای(حفظه الله) ✔️ امارات و عربستان، ضمن رد درخواست گفتگوی با رئیس جمهور آمریکا، اعلام کردند: «آمریکا قابل اعتماد نیست» ✔️ مقامات سعودی: ما هم پهپاد ملی می‌خواهیم. ✅ « الیس الصبح به قریب/ هود 81» وعده الهی نزدیک است.
«عقلانیت» 🇮🇷 رکوردشکنی در تامین اعتبار منابع طرحهای عمرانی 🔷 دکتر میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه در توئیتی نوشت: ➖« در یازده ماه امسال 96 هزار میلیارد تومان از محل منابع عمومی به طرحهای عمرانی پرداخت شد. بالاترین رقم در ده سال گذشته. ➖ با اختصاص 40 هزار میلیارد تومن از محل هدفمندی یارانه ها، در مجموع 136 هزار میلیارد تومان با بیش از 70% رشد به زیرساخت‌های تولیدی و اشتغال اختصاص پیدا کرد. ➖ دولت به رشد غیرتورمی التزام عملی دارد» 📌 این رکوردشکنی با وجود تحریم و نپیوستن به FATF انجام شده است. 📌 مهم است به چه کسی رأی می‌دهیم. غربگرایی!!
«عقلانیت» 🌀 آیا میدانید؟ 🚨 رژیم جنایتکار آمریکا در دنیا و خصوصا در غرب آسیا (اطراف ایران) 200 آزمایشگاه فعال برای تحقیق، توسعه و تولید سلاحهای بیولوژیک و بیماری‌های فراگیری مانند کرونا دارد. فقط 30 آزمایشگاه در کشور اوکراین ایجاد کرده که در جنگ اخیر اسنادی از این مراکز به دست روسیه افتاده است. 🔘 منبع: خبرگزاری تسنیم/ متن نامه یکصد نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص بیماری‌های عفونی و ویروس شناس ایران به همراه اسامی پزشکان مذکور به رؤسای کشورهای منطقه و درخواست تخریب این آزمایشگاهها ( اسفند 98 ) 🇮🇷 امام خامنه ای: « امروز مظهر واضح و کامل جاهلیت مدرن، رژیم مافیایی آمریکاست که اساسا یک رژیم بحران ساز و بحران زیست است»
«عقلانیت» 🍁 سرطان غربگرایی! ➕ روسیه مقصر توقف مذاکرات وین! 🔻 آمریکا وسط مذاکرات، دو نفتکش ایرانی رو توقیف میکنه! تو مذاکره هم بر ادامه تحریم‌ها اصرار داره! تضمین هم نمیده!! خب، تو این شرایط ادامه مذاکره معنی نداره 🔻 اما غربگراها میگن؛ توقف مذاکرات تقصیر روسیه است، چون از آمریکا تضمین خواسته تا رابطه اقتصادی و تجاری این کشور با ایران جزء تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه نباشه. (❗️)
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 ماجرای سفر جنجالی رئیس بنیاد شهید به عراق چه بود؟ ✅ هاشمی، رئیس بنیاد شهید: ➖ اولا، موسسه شهدای عراق که مشابه بنیاد شهید ماست و با اقتباس از قوانین این بنیاد، بعد از سقوط صدام ایجاد شد، تنها افرادی که توسط صدام اعدام شدند یا در دفاع مقدس در قالب "سپاه بدر" کنار رزمندگان ما بودند، یا شهدای حشدالشعبی را پوشش می‌دهد و هیچ فردی از ارتش صدام که در دفاع مقدس علیه رزمندگان اسلام جنگیدند، تحت پوشش این موسسه نیست. ➖ دوما، حضور ما در عراق مستشاری است و آنها هزینه همه خدماتی را که در قالب درمان، یا تحصیل از ما می‌گیرند، کاملا پرداخت می‌کنند.
«عقلانیت» 🔰 سید محمود نبویان، در پاسخ با این سوال که؛ چرا مذاکرات وین متوقف شد؟ نوشت: 🔹 متاسفانه با مبنا قرارگرفتن برجام خسارت بار در مذاکرات جاری وین، آمریکا هیچ تحریم نفتی و بانکی را لغو و حتی تعلیق نمیکند، بلکه صرفا برای زمان بسیار کوتاهی ممکن است متوقف کند! 🔹 از سوی دیگر نیز تعهد نمیدهد تحریم جدیدی وضع نکند یا از توافق خارج نشود! و همچنین تعهد نمیدهد پول فروش نفت به راحتی بدست ملت ایران برسد! 🔹 بنابراین، عامل اصلی توقف در ادامه مذاکرات همین است و مقصر اصلی دست نیافتن به توافق، کشور ظالم و تروریست آمریکا است. 🔹 از آقای رئیسی و وزیر محترم خارجه به ویژه از برادر عزیز انقلابی خود جناب آقای دکتر باقری تشکر میکنم که مانع تحمیل خسارتی مانند برجام بر کشور شده اند. 🔹 امید است به توافقی دست یابیم که دشمنان ایران، تحریمها را لغو و ملت ایران بتواند نفت را به راحتی فروخته و به پول آن دسترسی کامل داشته باشد و نیز تجار ما بتوانند آزادانه تجارت کنند. 🔹 چنین توافقی میتواند منافع ملت ایران را تامین کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمله بزرگ با موشک‌های بالستیک به پایگاه‌های اسرائیل در ساعت ۱:۲۰ 🔹ساعت ۱:۲۰ بامداد، انفجارهای بزرگی در اربیل عراق به‌وقوع پیوست. چندین راکت ۱۲۲ میلی‌متری گراد به ۲ مرکز آموزشی پیشرفته متعلق به موساد اسرائیل اصابت کرد. رسانه‌های عراقی نوشتند: این پایگاه‌ها زیر باران موشک‌ها بود. 🔹دقایقی بعد رسانه‌ها نوشتند که درمیان موشک‌های شلیک‌شده چند موشک بالستیک نیز وجود داشت. همچنین با پرواز پهپادهای ناشناس در آسمان اربیل، صدای تیراندازی‌های شدید به گوش رسید. 🔹سازمان ضدتروریسم منطقه کردستان عراق اعلام کرد: ۱۲ فروند موشکی که به اربیل برخورد کردند، از جایی در خارج از عراق و جهت شرق این کشور شلیک شده‌اند. @Farsna - Link
🔸چند روز پیش که این پست را در مورد پاسخ ایران به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی منتشر کردیم برخی می‌گفتند که چنین اتفاقی روی نخواهد داد و ایران هیچ کاری نخواهد کرد. اما اگر راستش را بخواهید موضوع بسیار فراتر از شلیک ۶ فروند موشک به مراکز حضور افسران و جاسوس‌های اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی است. برای ایران محرز شده که در حمله به مرکز حضور مستشاران کشورمان در سوریه، طرف آمریکایی هم در جریان بوده است چراکه پس از این حمله و اعلام خبر آن، آمریکایی‌ها هیچ واکنش مثبت یا منفی در این مورد نشان دادند که در برداشت مقامات ایرانی اینگونه آمد که آمریکا با این موضوع موافق بوده است. 🔸در تهران این باور وجود داشت که آمریکا با دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی در حمله به مرکز اقامت مستشاران هوافضای ایران بر آن بوده تا این پیام را به تهران مخابره کند که اگر نخواهد وارد یک توافق شود، اسرائیلی‌ها به مراکز و مواضع ایران حمله خواهد کرد! این موضوع باعث شد مقامات ایرانی در اقدام تلافیجویانه خود مراکز حضور آمریکا و رژیم صهیونیستی را همزمان هدف قرار دهند تا یک وقت طرف آمریکایی فکر نکند ایران عامل اصلی را فراموش کرده است. 🔸یکی دیگر از دلایلی که ایران تصمیم گرفت به صورت همزمان مرکز حضور جاسوس‌ها و افسران موساد و سیا را با هم هدف قرار دهد، پاسخی به اعلان رسمی دزدی دریایی طرف آمریکایی در دو سال پیش بود که همزمان با روزهای پایانی مذاکرات وین آمریکا به صورت رسمی آن را رسانه‌ای کرد. در واقع ایران این پیام را به آمریکا داد که اگر بخواهد در مذاکرات و همچنین در رفتارهایش قلدر بازی در بیاورد ایران توانایی آن را دارد که او را ادب کند. 🔸اصابت شش فروند موشک تنها ساعاتی پس از ورود هیئت مذاکره کننده ایرانی از وین به تهران به مراکز رسمی و غیررسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی در پایتخت اشغالی خانواده دزد و فاسد بارزانی در شمال عراق پیام ریز و درشت دیگر هم با خود دارد و نیز اینکه تمام تلاش‌ها و عرض ارادت مسعود بارزانی و فک و فامیل دزدش در برابر ایران باعث خواهد شد که در تهران مقامات نوکری و فرمانبری او برای صهیونیست‌ها را فراموش کنند. به صورت مشخص مسعود بارزانی و خانواده دزدش فکر می‌کنند اگر در پناه نظامیان آمریکایی و اروپایی قرار گرفته و با رژیم صهیونیستی همکاری امنیتی کنند امنیت آنها برقرار خواهد بود. 🔸در واقع این حمله پاسخی به اظهارات خود مسعود بارزانی هم بود که چند سال پیش در برابر اصرارهای ایران که می‌گفت حق ندارد اربیل را مرکز حضور عوامل ضد ایرانی کند که بارزانی منکر این اقدام شد و در برابر اصرارهای مسئولان امنیتی ایرانی که مدام بر وجود ساختمان‌های امن در اربیل که در آن عوامل ترور و همچنین اتاق‌های شنود و عملیات موساد تاکید داشت به صورت صریح گفت که اگر شما چنین مراکزی را پیدا کردید بدون اطلاع آن را منهدم کنید. 🔸حالا به نظر می‌رسد یکی از این ساختمان‌ها در اربیل هدف قرار گرفته و طبق معمول همیشه ایران جای خالی را نمی‌زند و آدرس را دقیق و صحیح داشته است. در طول یکی دو ساعت شاید هم چند روز آینده شما اخبار متعددی خواهید شنید که این حمله خون از دماغ کسی نیامده و ایران رسماً بیابان را هدف قرار داده است!؟ برای آمریکا که در شرق اروپا درگیر جنگ با روسیه است درمیر شدن با ایران هزینه‌ای جز تنبیه شدید و قدرتمند در پی نخواهد داشت. آمریکایی‌ها باید حساب و کتاب کند که یا تحریم‌ها را برمی‌دارد و توافق را امضا می‌کند، یا اینکه با ایرانی جدید و متفاوت روبه‌رو خواهد شد. @syriankhabar