«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ۵
✅ ضرورت متقاعدسازی انسان به ترک گناه
🔹 چرا دینداری تا این حد به تبلیغ، تبیین، تعلیم و تفهیم احتیاج دارد؟ چرا نسبت به دین بیش از هر مقوله دیگری، تمسخر و استهزاء صورت میگیرد؟ چرا هجمه به دینداری اینقدر زیاد است؟
🔹 پاسخ همه سوالات فوق یکی است و آن اینستکه؛ اولا، دین یک امر عمیق است. دوما، دین با بعضی نیازهای سطحی و ابتدایی انسان در تعارض است. سوما، متقاعد شدن به دینداری، نیازمند تفکر است.
🔹 بنابراین کسیکه نیازهای عمیق خود را نشناخته باشد، یا حاضر به رها کردن نیازهای سطحی خود نباشد، احساس نیاز به دین پیدا نمیکند. علت اینکه هنوز عده ای برخی احکام دین را مسخره میکنند همین است که آنها سطحی نگرند و ما نیز بیان عمیقی از دین ارائه نداده ایم؛ به همین سادگی!
🔹 با دانستن فهرست گناهان و کارهای خوب، فهم عمیق از دین حاصل نمیشود. حتی صرف یاد گرفتن رساله عملیه هم، اگر فکر کنیم دین همین است، فهم سطحی از دین است. محور فهم عمیق از دین «متقاعد شدن برای گناه نکردن» است. اگر کسی درپاسخ به اینکه «چرا من نباید گناه کنم؟» بگوید: «چون خدا دستور داده است؛ وگرنه به جهنم میروم» فهم عمیقی از دین ندارد.
🔹 کسیکه بدون تفقه و صرفا با چند دلیل سطحی، خودش را به دینداری و ترک گناه، متقاعد کند، حتما مشکلی در دورنش دارد؛ هرچند خودش هم آن مشکل را نداند. مثل کسیکه جوگیر شده است؛ چنین کسانی در غربال الهی ریزش میکنند. مثلا خداوند یک انسان متدین بد (انسانی که بظاهر متدین است) را سر راهش قرار میدهد تا او را از دین بیزار کند و در نتیجه از دین و دینداری خارج شود.
👈 ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔰 اجرای "عدالت" حتی برای جنایتکارانی که با قساوت تمام، یک مامورِ کاملا بی سلاح، اما مدافع امنیت را با "مرگ صبر" به شهادت رساندند
🔺 برشی از دادگاه قاتلان بسیجی شهید «روحالله عجمیان»
🇮🇷 این عدالت محوری را تنها در نظام اسلامی میتوان مشاهد کرد. متهم کردن چنین نظامی به بی عدالتی ساختاری! یا ظلم عامدانه! ، خاک پاشیدن به چهره خورشید و نهایت بی انصافی، گمراهی و جهالت است
هدایت شده از آقارضا
«عقلانیت»
💎 از قبل انقلاب اهل خودسازی و سکوت بود. شیفته سوره قیامت و عاشق کتب شهید دستغیب بود. شاید بیشتر از ده بار آنها رو خوانده بود.
💎 تو فصل خرماپزون آبادان روزه اش ترک نمیشد، افطار و سحرش یک تکه نان و خرما بود. بش گفتم؛ اینقدر نگران قیامت نباش، برادر شهیدت ازت شفاعت میکنه. میگفت؛ «نه، میخوام تو اون دنیا چراغ دست خودم باشه، به امید کسی نمیشه نشست»
🌹 خاطره ای از شهیده مریم فرهانیان،
متولد ١٣۴٢ در آبادان. شهادت؛ سال ١٣۶٣ آبادان
💐 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین، فاتحه و صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 حضور سرزده رییسجمهور در بازار سنندج
🇮🇷 ایران قوی
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ۶
✅ اصل دینداری، ترک گناه است
🔹 علت اصلی مخالفت با پیامبران، موضوع گناه بوده است. و الا اگر فقط بحث ایمان و اعتقاد به خدا مطرح بود، هم ابلیس به خدا ایمان داشت، هم قابیل و هم بسیاری از قاتلین و مخالفین انبیا، همه آنها معمولا به خدا ایمان داشتند، دعوای اصلی بر سر ایمان نیست، مسئله مهم «دین» است و دعوای دین هم بر سرِ گناه نکردن است.
✅ قدم اول در ترک گناه، داشتن زندگی با برنامه و منظم
🔹 اولین قدم برای متقاعد کردن انسانها به دینداری و ترک گناه، اینستکه افراد را اهل برنامهریزی ، تدبیر، دقت در رفتار و «منظم» بار بیاوریم. بدون برنامهریزی و تدبیر نمیتوان زندگی کرد. تا وقتی این مطلب برای کسی روشن نشده باشد، حتی اگر وجود خدا را هم برایش جا بیندازیم، اثری نخواهد داشت. او نمیتواند چنین خدایی را اطاعت کند؛ چون نمیتواند تحمل کند کسی به او دستور بدهد. به همین دلیل کم کم خدا را هم انکار کرده و میگوید: «اصلا چه کسی گفته خدا هست؟»
🔹 جزء اولِ «با دستور زندگی کردن» ، «با برنامه زندگی کردن» است و جزء دومش اینستکه «این برنامه، دستوری باشد». کسیکه اهل با برنامه زندگی کردن نشده و همیشه موجود منفعلی بوده و مدام او را به انجام کارها وادار کرده اند، نمیتواند دیندار خوبی باشد. چنین فردی شاید خیلی از کارها را هم انجام داده باشد، اما منفعلانه، زوری، بی حال و بصورت پراکنده و طبیعتا بیاثر بوده است. اما انسان با برنامه، همان کارها را طبق برنامه انجام میدهد و اتفاقات خوبی برایش میافتد و اثرات آنرا در زندگی اش میبیند.
🔹 برای افزایش ایمان انسانها، روح را باید از «هوای نفس» پاک نمود و بی برنامه بودن یعنی پیروی از هوای نفس، هوای نفس است که انسان را به این سوق میدهد که هروقت هر چیزی دلش بخواهد انجام دهد، نه اینکه طبق برنامه عمل کند. با برنامه زندگی کردن هم مقابله با هوای نفس است؛ این قدم اول است.
👈 ادامه دارد ...
✍ سیدمحمدحسین راجی؛
❌ یکی با حقوق ماهیانه ١٠٠ میلیون تومان، یک بسیجی کارگر روزمزد مستاجر حاشیه شهر، به نام روح الله عجمیان را به شهادت میرساند!
✅ مفتخورها هیچگاه با جمهوری اسلامی همراه نخواهند شد و مظلومان و پابرهنگان -حتی در سختترین شرایط- پای نظام خواهند ایستاد
📌 آقای مسئول، دغدغه ات کدام طرف است؟
«عقلانیت»
🌀🔰 با مسئله "حجاب" چه باید کرد؟
✅ پاسخ اینستکه؛
🔻 در میان نیروهای جبهه انقلاب، دو نظریه وجود دارد: برخی معتقدند؛ باید بدون هیچ ملاحظه ای، قاطعانه با رفتارهای هنجارشکن مقابله کرد. در مقابل، عده دیگری معتقدند؛ اکنون شرایط لازم برای مقابله با این هنجارشکنی ها فراهم نیست و حفظ اصل نظام بر همه چیز اولویت دارد.
🇮🇷💎 بی تردید حجاب، یکی از سنگرهای مهم نظام جمهوری اسلامی است که نباید در اختیار دشمن قرار گیرد.
❎ بنظرمیرسد قبل از هر اقدامی باید جنبشی در جهت تبیین مبانی عقلانی و انسانی حجاب صورت گیرد تا هم فضای افکارعمومی آماده گام بعدی شود و هم بهانه ای با عنوان عدم آگاهی برای کسی باقی نماند.
🔹 براین اساس، اکنون که دشمن آشکارا بدنبال ترویج برهنگی و گسترش فرهنگ شکست خورده غربی است، بهترین زمان برای برگزاری تریبونهای آزاد دانشجویی، مناظرههای تلویزیونی و گفتگوی صریح و شفاف پیرامون مسئله حجاب است.
🔹 مخالفین و موافقین حجاب، باید بدون پرداختن به مبانی اعتقادی و باورهای دینی، —که برخی نسبت به آن حساسیت دارند! — صرفا براساس استدلال عقلی در علوم تجربی و دستاوردهای تمدن غربی که دهها سال است آزادی زن را در رها شدن از پوشش میدانند! ، به گفتگو بپردازند تا حقیقت برهمگان آشکار شود.
❌ در این مسیر ضروريست با کسانیکه بوسیله بلوا و آشوب، مانع برگزاری چنین جلساتی میشوند طبق قانون، بشدت برخورد شود؛ زیرا هیچ جامعه ای نمیتواند چنین رفتار غیرانسانی و غیرمنطقی را تحمل کند.
❌ بصورت تدریجی و در کنار این جنبش تبیینی، بایستی درجهت اجرای قانون عفاف و حجاب، ابتدا با تعیین حدود دقیق پوشش، تحقق آنرا از ادارات و مراکز دولتی شروع کرد و کم کم به دیگر مکانهای عمومی گسترش داد.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ٧
✅ ادب یعنی «رفتارِ با برنامه»
🔹 کسیکه ادب ندارد ممکن است لبخند بزند، تواضع کند یا سخنان زیبا بگوید؛ اما کارهایش منفعلانه است و در هرلحظه بگونه ای رفتار میکند؛ یعنی مهربانیاش منافقانه است. یا از سر ترس، احترام دیگران را رعایت میکند، یا بخاطر تشویق شدن و کسب امتیاز !
🔹 انسان مؤدب، در هر رفتار خود، آدابی را رعایت میکند و به اینکه در نتیجه تلاشی که انجام میدهد به او جایزه میدهند یا نه کاری ندارد. چون اساسا کارهایش از سرِ ادب است. مثل اینکه همیشه به دیگران سلام میکند، بدون اینکه طرف مقابل را ارزیابی کند و ببیند «آیا سلام کردن به او میارزد یا خیر؟» او مکّار نیست!
🔹 اگر این ادب را به فرزندمان بیاموزیم، با تقوا خواهد شد؛ در غیراینصورت بعید است شعور رعایت تقوا را پیدا کند. چون تقوا نیز به همین صورت است که وقتی به دستور خدا عمل کنیم، فورا مورد تشویق خدا قرار نمیگیریم.
🔹 اگر ما برای ادب ارزش قائل بودیم، کارت ساعت زنی در کاخانه ها و ادارات لازم نبود؛ کارت ساعت زنی مظهر و علامت بی ادبی است! چون نشان میدهد که افراد با ادب تربیت نشده اند و نمیفهمند که «ادبِ کار کردن، سر وقت آمدن است» اگر شلاقِ کسرحقوق یا کارت ساعت زنی بالای سرشان نباشد، حضور منظم در محل کار نخواهند داشت.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
🔻 روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: مردم عرب و اسلام همچنان معتقدند که چیزی به نام اسرائیل وجود ندارد و جایگاه هواداران عرب در جام جهانی سیلی محکمی به چهره اسرائیلی های ساده لوح بود.
🇮🇷 زنده نگهداشتن مسئله فلسطین و تقویت تفکر نابودی رژیم جعلی اسرائیل بعنوان یک دولت تروریستی و عامل اصلی ناامنی در کشورهای منطقه و جهان، محصول چهل سال تلاش و مقاومت ملت مسلمان ایران و صدور این تفکر به مردم دنیاست که بخشی از آن در جام جهانی قطر به دنیا منعکس شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت در سنگر خانواده»
💚 پدرا ، مادرا !!
‼️ اینقدر توی تربیت اشتباه کردیم که بعضی از بچه ها حتی حاضر نیستن مسئولیت کار خودشونو قبول کنن ...!
✅ استاد محسن عباسی ولدی، در برنامه "بدون توقف" شبکه سه سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سواد رسانه ای ...
❌ پنتاگون و تسخیر ذهن ها و قلب ها
🔘 کانال جدال احسن
«عقلانیت»
♦️ روزنامه اصلاح طلب "آرمان امروز" به نقل از حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی نوشت: «تشرهای امام به شورای نگهبان، دیدنی، شنیدنی و عبرت گرفتنی است»
📌 دوست عزیز !!
🔹 رعایت انصاف و جامع نگری نسبت به خط امام ره حکم میکند؛ درکنار تذکرات محدود حضرت امام و بقول شما "تشرهای" ایشان به شورای نگهبان، برخوردهای سنگین، گسترده و مکرر حضرت روح الله به جریان غربگرا، دلدادگان به کدخدا و آلوده شدگان به چرب و شیرین دنیا، که بانیان اصلی وضع موجود هستند را هم بخوانید و از انزارهایی که خصوصا در سالهای پایانی عمر شریفشان نسبت به "اسلام آمریکایی" و فاصله گرفتن از خط «ولایت» داشتند عبرت بگیرید.
🔔 سال آینده، سال انتخابات مجلس است و لذا از حالا حمله به شورای نگهبان را که باید در بررسی صلاحیتها قاطعانه در مقابل جریانات و چهرههای سیاسی همراه با اغتشاشگران در آشوبهای اخیر به ایستد، آغاز کرده اند!
«عقلانیت»
🇮🇷 خبرهای خوب ...
❇️ پهپادهای حراتی و چهره یاب، شاهکار جدید اعلام شده ایران در حوزه پهپادی دنیا
🔹 این پهپادها که ده سال قبل نیز در سوریه علیه داعش استفاده شده بود، در شناسایی لیدرهای آشوبهای اخیر با موفقیت کامل تست شد و بسیاری از عناصر اصلی و محوری اغتشاشات با این روش شناسایی و بازداشت شدند.
🔹 ترکیه سالهاست بدنبال پژوهش و کسب این تکنولوژیست، اما تاکنون به نتیجه نرسیده است.
❇️ فیلرهای نانویی دندانپزشکی یا همان پرکننده های دندان توسط یک شرکت دانش بنیان ساخته شد. همچنین سرمته های جراحی برای اولین بار در کشور با یک سوم قیمت خارجی تولید شد
❇️ واردات هند از ایران دو برابر شد
🔹 جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان میدهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در ٨ ماهه سال جاری میلادی به یک میلیارد و ٧٩١ میلیون دلار رسیده است
🔘 منبع: تسنیم
❇️ کاهش ۵٠ درصدی قاچاق کالا
🔹 معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کاهش حدود ۵٠ درصدی قاچاق کالا در کشور خبر داد
❇️ اختراع دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات
🔹 این دستگاه توسط دکتر محمد یوسفی، تحصیل کرده رشته بیومکانیک و عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند اختراع و درحال تجاری سازی است.
🔘 منبع: خبرگزاری علم و فناوری
❇️ ٢٢٠ هزار فرصت شغلی برای بانوان مددجو توسط کمیته امداد با اعتباری بیش از ١۴ هزار میلیارد تومان از ابتدای امسال تاکنون ایجاد شده است
❇️ بانک جهانی اعلام کرد؛ ضریب جینی (شکاف طبقاتی) بعد از انقلاب اسلامی در ایران کاهش یافته است
❇️ طبق آمار "موسسه جهانی سنجش و ارزشیابی سلامت(lHME) " خودکشی در ایران از کشورهای بظاهر توسعه یافته ای مانند؛ انگلیس، دانمارک، آلمان، کانادا، سوئیس، سوئد، آمریکا، فرانسه و ژاپن کمتر است.
🔹 این یعنی افسردگی در مردم ایران از مردم کشورهای پیشرفته خیلی کمتره
❇️ احیای دوهزار واحد تولیدی
🔹 وزیر صنعت با اشاره به دستور رئیس جمهور برای احیای واحدهای راکد، گفت: تاکنون موفق شدیم ٢ هزار واحد را احیا کنیم.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٨ )
✅ با ادب بودن؛ راهکاری برای نمازخوان شدن بچه ها
🔹 بعضی میپرسند: «فرزند ما نماز نمیخواند، چه کاری باید انجام دهیم تا نمازخوان شود؟» در جواب باید گفت؛ پیش از هر چیز باید عنصر کلیدی و حیاتی زندگی را که «ادب» است، به او یاد داده باشیم.
🔹 اگر بی ادب غذا بخوریم، بی ادب با یکدیگر سخن بگوئیم، بی ادب بخوابیم، بی ادب بیدار شویم، بی ادب راه برویم، بی ادب لباس بپوشیم و ... نباید انتظار داشته باشیم که فرزندمان نمازخوان شود.
🔹 اما اگر توانستیم فرزندمان را با ادب بار بیاوریم، برای او اضافه کردن چند ادب دیگر به آدابی که از قبل رعایت میکرده، آسان است. فرد با ادبی که نسبت به همسایه، یا در مورد خوابیدن و بیدارشدن و مرتب کردن اتاق خودش و ... آدابی را رعایت میکند، اگر ادب دیگر -که همان نماز خواندن است- به آن اضافه شود، رعایت آن برایش دشوار نخواهد بود. به او بگوئیم: «ادب نسبت به پروردگار را رعایت کن»
🔹 دعوای ما یک دعوای درون دینی نیست، بلکه معتقدیم هرکسی برای زندگی کردن، نیازمند تدبیر و برنامهریزی است. اگر بخواهیم تدبیر و برنامهریزی در زندگی را به فرزندمان تفهیم کنیم، باید از کودکی او را مؤدب با بیاوریم. در مدرسه نیز دانش آموزان باید ادب را بیاموزند که این جلوه ای از قدرت برنامهریزی است.
🔹 امام صادق(ع) میفرمایند: «تدبیر و برنامه ریزی، جزئی از دین است» أمالی شیخ طوسی، ص ۶٧٠
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
❗️⛔️❗️آقای رئیسی و برخی نقدهای غلط به دولت در باره حجاب
🔔 تجربه چهل و چندساله انقلاب نشان داده؛ تخریب خدمتگزاران واقعی نظام، هدف اصلی دشمن است.
🔹 یکی از ویژگیهای برجسته آقای رئیسی، ولایتمداری ایشان است. دولت سیزدهم بنا به فرمایش رهبرانقلاب که سالهاست اقتصاد را اولویت اصلی کشور میدانند، تمام توان مدیریتی، مالی و امکانات کشور را بر حل مشکلات معیشتی و رفاهی مردم متمرکز کرده و توفیقات خوبی در یکسال گذشته داشته است.
🍃 افتتاح طرحهای آبرسانی به خوزستان (که در دولت گذشته، علیرغم تخصیص بودجه، پیشرفتی نداشت!) و شهرستان سنندج ، یا افتتاح ۶ نیروگاه برق در کمترین زمان ممکن با کار جهادی و شبانه روزی، نمونه هایی از این تغییر ریل خدمتگزاری در دولت آقای رئیسی است.
♦️ حرکت پرشتاب دولت در باز کردن گره های چندین ساله (اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ١۵ سال، یا اجرای قانون رتبه بندی معلمان پس از ده سال، علیرغم تحویل گرفتن دولتی مغروض با خزانه خالی!) و رونق گرفتن تجارت خارجی با همسایگان، آنچنان دشمنان پیشرفت کشور را به وحشت انداخت که آقای پمپئو، وزیرخارجه پیشین و رئیس سابق سازمان سیای آمریکا صریحا گفت: «اقتصاد ایران در سال جاری ۶ تا ٨ درصد رشد خواهد کرد و این بسیار خطرناک است» به همین دلیل پروژه آشوب خیابانی را که برای آذرماه آماده کرده بودند، در اواخر شهریور اجرایی کردند تا به زعم باطل شان، مانع تمرکز دولت انقلابی بر اجرای پروژههای اقتصادی و حل مشکلات مردم شوند!
💚 دوستان عزیز❗️
🔻 ظرفیت کشور و تحمل افکارعمومی جامعه نامحدود نیست که بتوان چند موضوع اساسی و مهم را دریک زمان دنبال کرد و نتیجه گرفت. خصوصا در شرایط حساس کنونی که دشمن نسبت به اجرای نقشه های شوم خود علیه پیشرفت کشور، امیدوار شده است.
🔻 متأسفانه علیرغم روشن شدن بسیاری از ابعاد اغتشاشات اخیر، برخی افراد همچنان تحت تاثیر فضای رسانه ای و جنگ شناختی نظام سلطه جهانی، گرفتار تحلیلهای غلط و نادرست هستند!
🔻 در این وضعیت، برخی کانالهای بظاهر موجه و انقلابی، خواسته یا ناخواسته، با تحریک جامعه مؤمنین در موضوع حجاب، حامیان اصلی آقای رئیسی را نسبت به دولت دلسرد میکنند!!
🌀 آیا رهبری، دولت را به پیگیری امور اساسی و حل مشکلات اقتصادی کشور و سرگرم نشدن به حاشیه ها توصیه نکردند؟
🌀 آیا دولت آقای رئیسی را باز کننده گره های کهنه سالهای گذشته ندانستند؟
🌀 آیا ناامید کردن مردم از دولت سیزدهم، خواسته جدی دشمنان پیشرفت کشور نیست؟
🌀 آیا در شرایط فعلی میتوان معضلات فرهنگی کشور از جمله «حجاب» که حاصل دهها سال غفلت و رها شدگی فرهنگ عمومی، ولنگاری فضای مجازی -که رهبری آنرا قتلگاه جوانان خواندند- یا بی توجهی به تعلیم و تربیت صحیح در نظام آموزشی را با بخشنامه و دستور حل کرد؟
✅ بله، حجاب سنگر مهمی از سنگرهای نظام است که نباید به تسخیر دشمن درآید، اما چگونه باید از این سنگر حفاظت کرد؟ (در متنی که جمعه گذشته با عنوان «با مسئله حجاب چه باید کرد» در همین کانال منتشر شد، راهکاری پیشنهاد گردید)
🇮🇷 "رعایت اولویتها" و "زمان شناسی" دو عنصر کلیدی در بصیرت و عمل انقلابی است که همیشه امام خامنه ای عزیز بر آن تاکید فرموده و نسبت به اقدامات نسنجیده انذار داده اند.
والعاقبة للمتقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این کاسب محترم سنندجی خوشم میاد!
یه بار با تعارف شکلات به رئیسی براندازان را سوزوند و یه بار هم با عذرخواهی اجباری، بیش از پیش دیکتاتوری و وحشی گری این داعشی ها را به مردم اثبات کرد.
این بزرگوار بدون اینکه خودش بدونه داره چیکار میکنه یه تنه پروژه اسکل کردن براندازان را پیش برد:))
✍️ رضا یزدان پرست
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀♦️ چرا دشمن میخواهد القای ناامنی بکند؟ چرا به کامیون ها در جادهها حمله میکنند؟ چرا به مغازه دارها حمله میکنند؟
🌀♦️ راهبرد دشمن چیست و ما باید چه کنیم؟
✅ این ٧ دقیقه سخنان دکتر سعید جلیلی را بشنویم و در باره مسائلی که مطرح میشود تامل کنیم
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٩ )
✅ آیا با برنامه و منظم بودن، لذت انسان را کاهش نمیدهد؟
🔹 بله؛ لذتهایی را کم میکند، اما لذتهایی را هم زیاد میکند. همچنانکه رنجهایی را کم میکند و رنجهایی را جایگزین آن میکند. البته آن رنجهایی را که جایگزین میکند رنجهایی بسیار نشاط آفرین است؛ مثل رنجی که امیرالمومنین (ع) در دوری از خدا میکشید؛ این رنج بسیار زیبا و شورانگیز است!
🔹 منظم بودن از چه رنجهایی میکاهد؟ رنجهایی که آنقدر فراگیر است که هیچکس آنرا بعنوان یک رنج و یا بیماری به شمار نمیآورد. چه لذتهایی را کم میکند؟ لذتهایی مثل لذت یک انسان هوسران، که اساسا لذت محسوب نمیشود! اما لذت انسان منظم، لذتی واقعی است. امیرالمومنین(ع) میفرماید: متقین بیش از دیگران از دنیا لذت میبرند! (أمالی شیخ مفید، ص ٢۶٣)
🔹 این تصور غلطی است که فکر کنیم «اگر انسان بدون نظم و برنامه بدنبال هر چیزی که دلش خواست برود، بیشتر لذت میبرد» البته با هوس و بی نظمی هم میتوان لذت برد، اما هم لذتش کمتر است و هم بیش از آن لذت، اندوه جایگزین آن خواهد شد.
🔹 بی نظمی هم لذت بخش است، اما برای انسان منظم. کسی که خود را به نظم عادت داده، اگر لحظه هایی بخواهد بی نظم شود، در آن زمان محدودِ بینظمی خودش، بسیار لذت میبرد. انسان منظم وقتی برای تفریح و لذت بردن زمان میگذارد، بشدت از این لحظات خودش لذت میبرد.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
🔰 خیلی خوب ، اما خیلی بد !!
✅ بسیار پسندیده و خوبست که آحاد مردم ما نسبت به مسائل جامعه حساس هستند، موضوعات سیاسی و اجتماعی را دنبال میکنند، اهل تحلیل اند و پیرامون مسائل مختلف نظر میدهند؛ چرا که همه اینها نشانه زنده بودن یک جامعه است.
☑️ اما این خیلی ناپسند است که برخی افراد "صرفا" بر اساس اطلاعات تحریف شده رسانه های بیگانه و بعضی فضاهای مجازی که دشمنی شان با پیشرفت ملت بزرگ ایران ثابت شده، یا حرف و سخن دیگران، تحلیل میکنند!!
🔹 زیرا حداقلِ آزاداندیشی اینستکه؛ انسان سخنان دو طرف یک ماجرا را به طور کامل، دقیق، بیطرفانه و با وقت گذاری یکسان، بشنود و بعد به تصمیم برسد و تحلیل ارائه کند.
🔻 اکنون که رسانه "مهمترین ابزار جنگی" است، ورود در این عرصه بدون سواد رسانه ای یعنی وارد شدن به میدان مین، بدون امکانات، اطلاعات و آموزش لازم!!
⚠️ تحلیلهای غلط، یا خطا در شناخت دوست و دشمن، خسارتهای سنگین و بعضا جبران ناپذیری برای کشور و ملت به بار خواهد آورد!
⚠️ نکند زمانی متوجه شویم که خدای نکرده، کشورمان را سوخته و ملت مان را آواره ببینیم!!
🇮🇷 هیچ رسانه ای جایگزین رسانه ملی نمیشود.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١٠ )
✅ فقط انسان با برنامه بخاطر جهنم گناه را ترک میکند
🔹 برای متقاعد کردن افراد به دینداری و ترک گناه، نباید سریعا بحث خوف از خدا را به میان کشید. زیرا کسیکه شاکله روحی اش در یک زندگی بیبرنامه شکل گرفته و انسانی منفعل است، تا تهدید و تشویق نباشد، حرکت نمیکند، تا زور بالای سرش نباشد، بلند نمیشود. خدا هم برای همین جهنم را به تاخیر انداخته و جلوی چشم ما نیاورده است؛ تا ما به زور تهدید جهنم، حرکت نکنیم. انسان بی ادب و بیبرنامه برای جهنمی که در آینده است حرکت نمیکند. ما فکر میکنیم که او به جهنم اعتقاد ندارد، درحالیکه مشکل او درجای دیگری است.
✅ متقین، یعنی کسانیکه اهل برنامهریزی و ادب هستند
🔹 در همان ابتدای قرآن کریم، خداوند میفرماید: «این کتاب متقین را هدایت میکند» (بقره/٢ و ٣) چرا در اینجا تقوا بر ایمان مقدم شده؟
🔹 منظور از تقوا در این آیه، تقوای قبل از ایمان است. تقوای قبل از ایمان اینستکه؛ انسان اهل مراقبت و دقت در مسائل باشد و عقلانی رفتار کند. کسی دارای تقوای قبل از ایمان است که مراقب، مؤدب و اهل برنامه و نظم باشد.
🔹 شخصیت چنین کسی برای پذیرش ایمان، آماده است. انسان بیبرنامه و منفعل، حاضر نیست ضابطهمند شود؛ حالا چه خدا بگوید، چه غیر خدا !
🔘 خلاصه صفحات ۴٢ تا ۴۴ کتاب "رهایی از گناه" اثر استاد علیرضا پناهیان
👈 ادامه دارد ...
📣 سواد رسانه ای ...
♦️ مهدی پناهی، روزنامه نگار اقتصادی با اشاره به تیتر روزنامه اصلاح طلب "هم میهن" نوشت:
😈 اصلاحطلبان حقیقت را می دانند، اما باز هم میخواهند با تیترهایشان لگد به دولت رئیسی، حاکمیت و آرامش مردم بزنند!
▪️روزنامه هممیهن -که خبرنگارانش شروعکننده غائله مهسا امینی بودند- تیتر زده: «ارزانفروشی بنزین به خارجیها» در شش ماهه اول سالجاری؛ اما در متن گزارش، میگوید که: این تعهد دولت روحانی بوده است!
🔹 معمای ارزان فروشی بنزین در ۱۴۰۱ به سال ۹۹ و دولت روحانی بر میگردد که به خاطر کاهش مصرف (بدلیل تعطیلی های کرونائی) ، بنزین روی دست مانده را با قراردادهای چند ساله و قیمت ثابت (نه شناور) به خارجیها فروخت!
🔺 اگر دولت رئیسی به این قرارداد عمل نمی کرد، جریمه هم میشد!