«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣١ )
✅ برنامه دقیق "دین" برای زندگی انسان
🔹 هم جهان ما یک جهان حساب شده است، هم وجود انسان یک وجود بسیار پیچیده است. ما با این دو دستگاه در تعامل هستیم، دستگاه وجود انسان (روح و جسم) و دستگاه طبیعت. پس نیازمند برنامه ای دقیق و حساب شده ایم.
🔹 دین برای اینکه بدانیم چگونه باید زندگی کنیم، حتی برای امور جزئی زندگی هم برنامه ارائه کرده است. مثلا درباره جارو کردن خانه یا گرفتن ناخن دستور دارد.
🔹 امام باقر(ع) میفرماید: «جارو کردن خانه فقر را میزداید». در روایت دیگری میفرماید:«کوتاه کردن ناخن، از آنرو لازم است که پناهگاه شیطان است و فراموشی از آن پدید می آید» (کافی، ج ۶، ص ۵٣١ و ۴٩٠) بعضی از مفسرین منظور از کلمه شیطان را همان "میکروب" میدانند که برای انسان آزار دهنده است.
🔹 در روایات ما آداب فراوانی برای غذا خوردن بیان شده است. مثل اینکه بسیار به خوردن سبزی در کنار غذا، یا خوردن پیاز و گوشت توصیه شده است. چرا از جنبه بهداشتی، پزشکی و علوم تجربی در مورد این دستورات دین بررسی صورت نمیگیرد؟
🔹 سیره پیامبراکرم(ص) این بود که به تعداد فرد خرما میخوردند، نه زوج. البته ممکن است عده ای که حساب و کتاب عالم را نمی فهمند، این مسائل را مسخره کنند. اما اگر همین مطلب به یک دانشمند یا متخصص تغذیه گفته شود، به فکر فرو میرود و بررسی میکند تا دلیل آنرا بیابد. همانگونه که دلیل بسیاری از توصیه های دیگر دینی، از طریق علوم تجربی به دست آمده است.
🔹 اگر بدون ضابطه رفتار کنیم، بدون ضابطه غذا بخوریم، بخوابیم و بیدار شویم، کم کم عقل ما زائل میشود. امیرالمومنین (ع) فرمود: «هرکس هوسرانی اش زیاد شود، عقلش کم میشود» غررالحکم، ص ۶١۵
👈 ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعترافات قاتلین «کیان پیرفلک» در اغتشاشات شهرستان ایذه در خوزستان
🌀♦️ آیا این حقایق روشن به دست مسخ شدگان رسانه های انگلیسی سعودی و فضای مجازی که جاهلانه و بیرحمانه نظام اسلامی را متهم کردند، میرسد؟؟
«عقلانیت»
🌀❌ اگر ریگی به کفش تان نیست، از چه میترسید؟!!
🌀❌ چرا مقابله با دروغ در رسانه را، فشار به رسانه ها میدانید؟!!
#دروغگو!
#امپراطوری رسانه ای دروغ!
#"صداقت" حلقه مفقودهٔ غربگدایان!
«عقلانیت»
🔔 کم نیاورید ...
✅ استاد پناهیان :
▪️ ترس تان را از جامعه بریزید. به مادرتان حضرت زهرا (س) نگاه کنید و شبیه مادر بشوید. کم نیاورید!
▪️ این مادر با پهلوی شکسته و مجروح، چهل شبانه روز میرفت درِ خانه این و آن را میزد، با اینکه میدانست آنها کمک نخواهند کرد و حتی میدانست که بعضی مسخره میکنند و بعضی ها در را باز نمیکنند! ولی از آبروی خودش گذشت، بیست روز این کار را انجام داد اما یک نفر هم جواب نداد، ولی ایشان باز هم ادامه داد، تا روز چهلم! تمام خانه ها را در زد و کم نیاورد
▪️ زبان حالش این است؛ برای من مهم نیست که در راه خدا مرا مسخره کنند، من همه آبرویم را خرج علی(ع) میکنم ...
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٢ )
✅ توجه به "گذر زمان" مانع طغیان انسان
🔹 انسان تحت سلطه نظم حاکم برجهان است که گذر زمان یکی از زیرمجموعه های این نظم است. شاید انسانها بتوانند در برخی موارد بر قوانین محکم جهان مانند؛ سرما، گرما یا جاذبه زمین برتری پیدا کنند اما هرگز نمیتوانند بر «زمان» غالب شوند.
🔹 امیرالمومنین(ع) هنگام آموزش دین به نسل جوان، خطاب به فرزند خود میفرماید: «این نامه از جانب یک پدر فانی است که اقرار دارد به زمان؛ به خشونت زمان، به قاهریت زمان! کسی که تسلیم روزگار است» یعنی من نتوانستم بر روزگار سلطه پیدا کنم، این روزگار بود که بر من مسلط شد؛ روزگار یعنی چرخش ایام و این طبیعت تغییرناپذیر. (نهج البلاغه، نامه ٣١)
🔹 "مرگ" را باید بعنوان واقعیتی که گذشت زمان به انسان تحمیل میکند، پذیرفت. درک و پذیرش این نظم وحشتناک، باعث کم شدن نشاط ناشی از بی خیالی نسبت به این حقایق میشود؛ اما اشکالی ندارد، چون نشاط را باید از سرمنشأ نشاط حقیقی بدست آورد، نه با غفلت و بی خیالی. اینکه بعضی میگویند؛ «به مرگ فکر نکن، همین دو روزه دنیا را خوش باش! » سخن صحیحی نیست.
🔹 قرآن میفرماید: «انسان، تا خود را مستغنی میبیند طغیان میکند» (علق، ۶و٧) موضوع طغیان آنقدر مهم است که این آیه جزء اولین آیانی است که بر پیامبر(ص) نازل شده است.
🔹 اولین پایه از بین بردن این حالت استغنای انسان، طبیعت است. قبل از اینکه بخواهیم انسان را تسلیم خدا کنیم، اول باید او را تسلیم طبیعت و نظم حاکم بر این عالم کنیم. انسان حتی در جاهایی که بر طبیعت تفوّق پیدا کرده، مثلا با غلبه بر جاذبه زمین، در آسمان پرواز میکند، در واقع خودش را با قوانین حاکم بر طبیعت هماهنگ کرده است، نه اینکه قوانین طبیعت را از بین برده باشد.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
⭕️ سه ماهه براندازا با حمایت امپرطوری رسانه ای دروغ و فضای مجازی، خودشونو کشتن، هفته ای سه تا فراخوان دادن! تهدید کردن! اما یک هزارم این جمعیت رو هم نتونستن حتی در کل کشور (جمعا) به خیابون بیارن!
🌹🇮🇷🌹اما در سوز و سرمای زمستان، به فراخوان شهدا که چراغ راه هدایت بشر هستن، این جمعیت به میدون اومدن ...
🇮🇷 امام خمینی ره: «من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر، بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی(ع) مى باشند»
«عقلانیت»
🔴 بی شرفی رسانه ای !!
✔️ سیل خروشان جمعیت در مراسم تشییع شهدا در روزنامه های جریان انقلاب مانند کیهان بخوبی منعکس شد، اما در برخی رسانه های غربگرا و مدعی اصلاحات، مانند؛ کاروکارگر، دنیای اقتصاد، آرمان و آفتاب یزد که هیچ انعکاسی نداشت! ، و در روزنامه اعتماد هم که شعبه ای از بی بی سی انگلیسی است با تصویری منتشر شد که حکایت از عصبانیت و خشم این جریان سیاسی از حضور مقتدرانه و دشمن شکن ملت دارد!
#دشمن شناسی
#غربگدایی، یعنی دشمنی با ملت
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٣ )
✅ رسیدن به شخصیتی متفاوت با پذیرش محدودیتها و دشواریهای حیاتِ دنیا
🔹 این خیانت است که ما به فرزندانمان نیاموزیم و نگوئیم که زندگی دنیا پر از محدودیتها، شکستها، سوءتفاهمها و زمین خوردنهائی هست که نمیتوان از آن فرار کرد!. نباید کودکان و نوجوانان را متوهم تربیت کنیم و یا خودمان نسبت به زندگی دنیا متوهم باشیم.
🔹 هرچند، اینکه بدانیم «دنیا پر از سختی و محدودیت است» یک دانایی است و ربطی به شخصیت ندارد؛ اما اینکه این واقعیت را بپذیریم و آمادگی این را داشته باشیم که با سختیها درست برخورد کنیم، اسیر نشویم، فرار نکنیم، انکار یا فراموش نکنیم، جز شخصیت ما میشود و شخصیت ممتازی برای ما به ارمغان میآورد.
🔹 طبیعتا مواجه شدن بامحدودیتهای حیات دنیا همراه با تلخی است؛ اما عیبی ندارد، نباید تلاش کنیم با فراموش کردن محدودیتها و گول زدن خودمان شاد شویم؛ باید این محدودیتهای معقول را بپذیریم و با برنامه در مواجهه با آن عمل کنیم. سپس سراغ نامحدودیتهای واقعی برویم.
🔹 انسانها باید تلخ کامی های موجود در این دنیا را باور کنند، بپذیرند، برای آن آمادگی داشته باشند و منتظر آنها باشند. البته این با سوءظن، منفی بافی و سیاه بینیِ دنیا بسیار متفاوت است.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
🇮🇷 دولت مردمی ...
🔰 دکتر بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در جمع بسیجیان در آبعلی :
🔹 مجلس در بودجه امسال، دولت را مکلف کرده که نرخ گاز خوراک پتروشیمیها و تولید کنندهها را افزایش دهد زیرا نرخ گاز جهانی افزایش پیدا کرده است. این تکلیف قانونی اگر اجرا می شد برای دولت حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشت اما دولت برای حمایت از شرکتهای بورسی و جلوگیری از ضرر مردم در بورس این کار را نکرد.
🔹 اینکه مجلس اخیراً آقای خاندوزی و آقای میرکاظمی را خواست برای همین بود. دولت برای حمایت از بورس نرخ گاز خوراک را افزایش نداد زیرا سال گذشته که خبر تصویب افزایش در کمیسیون آمد، بورس قرمز شد و قطعاً با اجرای آن شرایط بدتر میشد. این دولت، دولتی نیست که با ضرر زدن به مردم در بورس برای خودش منفعت ایجاد کند بلکه با یک سیاست متوازن تلاش می کند تا چرخ اقتصاد ما بچرخد.
🔹 ایشان در مورد افزایش قیمتها در برخی بازارها ازجمله ارز و خودرو نیز گفت: تا زمانی که نتوانیم تورم ۶۰ درصدی در دولت گذشته که در این دولت به ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده و سرعت نرخ رشد سرعت نقدینگی ۴۴ درصدی دولت گذشته که اکنون به ۳۴ درصد رسیده را مهار کامل کنیم، بخشی از سریز اثر تورمی آن در همه بازارها از جمله ارز و خودرو و سکه قابل مشاهده است.
✅ ریل گذاری صحیح به سمت آینده ای درخشان
«عقلانیت»
✔️ آقای حسین قدیانی!!
🌀♦️ شهدا جور کدام ناکارآمدی را میکشند؟!!
🔺 شهدا جور خباثت و خیانت جریان غربگرا و جدا شده از بدنه ملت را میکشند که چهل سال است تلاش میکنند تا نام و یاد شهدا را که رهبرحکیم انقلاب، امام خامنه ای عزیز، فضیلت زنده نگه داشتن یادشان را کمتر از شهادت نمیدانند، در جامعه فراموش شود!!
🔺 شهدا جور کسانی را میکشند که «بانی وضع موجود» در فرهنگ و اقتصاد و معیشت مردمند، ولی امروز طلبکار شده و دولت کنونی را که درحال باز کردن گره های کهنه گذشته است، مقصر میدانند!!
👈 شما فرزند شهید هستید و روزگاری قلمتان راه شهدا را به همه نشان میداد. گوش دلتان را به کدام ولیجه سپرده اید که امروز تشییع جنازه شهدا در ایام فاطمیه را که سالهاست تکرار میشود، استفاده ابزاری از شهدا میدانید؟!!
👈 اینکه علیرغم اعتراف صریح دشمن، هنوز نفهمیده اید که مسئله آشوبهای اخیر، گشت ارشاد یا فوت خانم امینی نبوده و نیست، یا همچنان منتظرید نظام از اتهامی که با گذشت سه ماه از آن، هیچ سندی بر اثبات آن ادعا ارائه نشده، عذرخواهی کند! ، نتیجه دل سپردن به همان ولیجه های رسانه ای نیست؟!!
📌 تنها یک سوال؛
🌀 اطاعت از ولایت فقیه، توصیه همه شهدا در وصیتنامه آنهاست. نسبت امروز شما با این «بزرگترین شاخص دینداری» چیست؟
«عقلانیت»
🔻 سنگ پا ... !!
☑️ حسن روحانی: «اگر میخواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم، راه این است که جاذبه صندوق رای را از بین نبریم.»
📌 جناب آخوند انگلیسی !!
📣 شما که خودِ ام الفتن و ابوالشرائر هستید، به تاسی از استاد فریبکاری تان، هاشمی رفسنجانی طوری صحبت میکنید که گویا هیچ جرمی مرتکب نشده اید؛ فراموش کردید که عملکرد افتضاح هشت ساله دولت شما و دروغگوئیهای مکررتان، مردم را از صندوقهای رای ناامید کرد و مشارکت را به ۴٨.۵% رساند تا امروز برخی قلم به مزدهای رسانه ای تان، مدام دولت کنونی را که بر رفع خرابیهای شما متمرکز شده، دولت حداقلی بخوانند؟!!
‼️ رو که نیست، سنگ پاست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀♦️ معاویه مستجابالدعوه بود؟!
☑️ چگونه نفرین عجیب معاویه در حق مالک اشتر استجابت شد؟!!
‼️ عوام فریبی به سبک معاویه!
‼️ دفاع از حقوق حیوانات در سیره عمروعاص!
🔻 جهل جامعه
🔔 خطری که جامعه امروز ما را تهدید میکند ...
✅ برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی به مناسبت ۹دی، روز بصیرت
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣۴ )
✅ قدم پنجم: توجه به حیات پس از مرگ
🔹 تاکنون چهار قدم یا چهار مرحله را برای متقاعد شدن به دینداری و ترک گناه بیان کردیم؛ از منفعتطلبی و برنامه پذیر بودن، تا اهل مسابقه بودن و دیدن جبر محیطی و جبرهایی که در حیات انسان وجود دارد. اینها مراحلی است که پایه های تکوین شخصیت یک دیندار را شکل میدهند و این پایه ها که استوار شد، انسان آماده پذیرش دین میشود.
🔹 هرکدام از این مراحل یا ویژگیهای فوق را انسان باید برای خودش جا بیندازد، تمرین کند، مدتی با آن زندگی کند؛ انسان بدون طی این مراحل، نمیتواند بدون مقدمه بگوید: «من میخواهم دیندار بشوم!» اگر دیدیم کسی هم دیندار نیست، باید مرحله مرحله با او کار کنیم.
🔹 البته بهترین و عالیترین فرصت در مسیر تربیت یک انسان، از سنین کودکی تا پایان دوران دبستان است؛ در این چهارده سال اول زندگی، این مراحل باید تک تک بر روی کودکان کار شود. بازیهای کودکان باید کاملا حسابشده باشد تا در شکل دهی شخصیت والای انسانی کودکان مؤثر واقع شود.
🔹 قدم پنجم برای متقاعد شدن به دینداری و ترک گناه، توجه به «حیات آخرت» است. ما انسانها نمیتوانیم بپذیریم که حیات دیگری پس از مرگ وجود ندارد. پذیرش جاودانگی، در فطرت همه انسانهاست باور به معاد صرفا یک مقوله شناختی نیست، بلکه یک مقوله شخصیتی است. اگر کسی معاد را باور کند، جهانش بزرگتر خواهد شد.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت در سنگر خانواده»
✅ استاد محسن عباسی ولدی:
💚 در مسیر تربیت، نیاز داریم بیش از آنکه زیاد از خوبیها بگیم، تلاش کنیم خوبها و خوبیها رو زیاد کنیم. زیاد گفتن از خوبیها بدون تلاش کردن برای زیاد شدن خوبها و خوبیها، ممکنه مخاطب رو به این نتیجه برسونه که؛ «خوبیها فقط برای گفتن و شنیدنه، نه عمل کردن» !
💚 اگر مفاهیمی خلاف روایات و تربیت دینی در زندگی پدر و مادرها دیده بشه، ممکنه بچهها رو به این نتیجه برسونه که؛ «اصلا روش درست زندگی کردن بر اساس همین رفتارهای اشتباهه» !
⛔️ این خیلی خطرناکه!
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣۵ )
✅ "جاودانگی"، عمیق ترین درخواست انسان
🔹 میل به جاودانگی، یعنی این حس که «من نمیخواهم بمیرم، نمیخواهم نابود شوم» در انسان، قویتر از خداپرستی است؛ به همین دلیل بود که حضرت آدم(ع) از شیطان فریب خورد، خدا را لحظه ای فراموش کرد و میل به جاودانگی را گرفت. (سوره طه، آیه ١٢٠ و ١٢١)
🔹 نیازی نیست که پیامبری آمده باشد تا به انسان ثابت کند که معادی هست، انسان خودش معاداندیش است، نمیتواند مردن و نابودشدن را قبول کند، به همین دلیل به مسئله مرگ اعتراض میکند. خداوند هم در قرآن تقریبا به "اثبات" معاد نپرداخته است، چون نیازی به اثبات ندارد. خداوند تنها معاد را برای ما "توصیف" کرده است.
🔹 وقتی نظم این جهان را ببینیم، علاوه بر آن منفعت طلب، با برنامه و اهل رقابت باشیم، شایستگی زندگی در این دنیا را پیدا میکنیم و در آن زمان است که جهان دیگری مقابل دیدگان ما گشوده خواهد شد و تازه زندگی آغاز میشود!
🔹 درجهان دیگر چه خبر است؟ آن جهان، یک جهان جاودانه است؛ جاودانهٔ الی الأبد!. در این دنیا تقریبا همه چیز تحمیلی است؛ البته جبری مسلک نیستیم، بالاخره انسان اختیاراتی دارد، ولی اختیارش محدود به همان چیزهایی است که خدا خواسته است. اما در جهان دیگر، همه چیز از صفر تا صد به انتخاب خودمان خواهد بود!
🔹 ما در این دنیا با همین اختیارات محدودی که داریم، آخرت خودمان را الی الأبد خواهیم ساخت. آجر به آجر، اندازهٔ خانه، همسر، همسایه و همه چیز خودمان را تعیین خواهیم کرد. ما در این دنیا درحال انتخابِ «زندگی آخرتی خودمان» هستیم که الی الابد برایمان خواهد ماند و اجازه برگشت به دنیا و تصحیح خطاها وجود ندارد، و در آنجا نمیتوانیم آنچه قبلا برای خودمان ساخته ایم را تغییر دهیم.
👈 ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀♦️ چرا بین منکرات دیگری مانند غیبت، ربا، اختلاس و ... ، اینقدر روی مسئله «حجاب» حساس هستید؟
✅ پاسخ استاد عالی به این سوال در سخنرانی مراسم فاطمیه بیت رهبری، و واکنش ایشان به کتاب "حجاب بی حجاب" نوشته محمدرضا زائری
«عقلانیت»
🔴 جنگ روایتها ...
🔔 سواد رسانه ای
⭕️ سازمان منافقین که بدلیل ترور بیش از ١٧٠٠٠ هموطن و همکاری با صدام در جنگ تحمیلی، حتی بین ضدانقلاب هم آبرویی نداره و مجبوره با عنوان جعلی «جوانان محلات» وارد میدان آشوبها بشه، اخیرا صدام حسین، دیکتاتور معدوم عراق رو بعنوان؛ «کسیکه از ابتدا به خوبی [امام] خمینی رو شناخت و باش مبارزه کرد» معرفی کرده و کامنت هایی مانند؛ «صدام گلم، تو خوب فهمیدی، اما ما نفهمیدیم» رو منتشر میکنن!! نه بخاطر تطهیر صدام، بلکه میخوان در گام بعدی بگن؛ «ما با چنین کسی در دهه ۶٠ همکاری کردیم. آیا این همکاری ما خیانت بود؟ جرم ما این بود که زودتر متوجه ماجرا شدیم» ‼️
🚨 جوان ما که به مدد لبه دیگر قیچی نفاق در داخل (جریان واداده و غربگدا) از تاریخ واقعی کشور مطلع نیست و نمیداند که خوزستان و بخشهای زیادی از کشور در اشغال این متجاوز بوده و صدها هزار جوان ایرانی برای خروج متجاوزان به شهادت رسیدند، براحتی روایت منافقین را باور خواهد کرد و ... ❗️
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣۶ )
✅ "پذیرش جهان آخرت" ، ابتدای همه خوشبختی ها
🔹 همه بدبختیهای انسانها از «کوچکیِ جهان آنها» شروع میشود، وقتی انسان جهان آخرتِ بسیار بزرگ را پذیرفت، خودش نیز بزرگ میشود و این بزرگ شدن، او را «بزرگوار» کرده و ابتدای همه خوشبختی های اوست. تنها کسانی بد میشوند که جهان کوچکی دارند.
🔹 حتی برای فرزندان خودمان باید از همان مهدکودک و دبستان از جهان آخرت سخن بگوئیم و جهان آنها را بزرگ کنیم. او سخن ما را میفهمد و میپذیرد، چون نمیتواند نابودش شدن انسان را قبول کند.
🔹 یکی از بهترین برنامه ها برای تربیت شدن در این زمینه، انس با آیات قرآن کریم است. کاری که قرآن میکند اینستکه مدام انسان را به قیامت میبرد و برمیگرداند. اینکه خداوند دائما در قرآن کریم از آخرت صحبت میکند، برای اینستکه شخصیت انسان را اصلاح کند؛ به همین دلیل است که کسی که زیاد قرآن میخواند شخصیت بزرگی پیدا میکند، رقت قلب پیدا میکند و اتفاقات خوب و زیبایی برایش رقم میخورد.
🔹 کسیکه بخواهد بزرگ شود اول باید انسان بزرگی شود، و بزرگ شدن بدون توجه و تصور جهان آخرت امکانپذیر نیست.
✅ "گناه" ، علامت کوچکی و حقارت انسان
🔹 وقتی جهان انسان بزرگ شد، زشتیِ «گناه» برایش مشخص میشود؛ چون گناه علامت حقارت و کوچکی است. لذا گناه کردن برای انسان ننگ و نابودی است. به همین دلیل فرمودهاند گناهکار را سرزنش نکنید؛ چون ممکن است توبه کرده باشد و سرزنش دیگران او را دوباره نابود میکند! اگر توبه هم نکرده، نباید او را با سرزنش، کوچکتر کرد، چون خودِ گناه علامت حقارت و کوچکی اوست.
🔹 گاهی معنای گناه «ضرر کردن» است، گاهی معنایش «خلاف برنامه عمل کردن» است، گاهی معنایش «نپذیرفتن محدودیت و امر معقول است که در این جهان وجود دارد». اما در این مرحله از بحثِ ما که بحث معاد و آخرت است، معنای گناه «کوچک شدن» است.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
📚 رمان «زن، زندگی، آزادی» نوشته فاطمه زنگی آبادی و براساس پژوهش "اندیشکده راهبری سعداء" در ٩۵ صفحه منتشر شد.
✅ داستانی بسیار جذاب و زیبا از اغتشاشات و حوادث اخیر دانشگاهها که پاسخهای دقیق و مستندی به ابهامات روز جامعه و جوانان ارائه میدهد.
🔹 ناشر؛ دفتر نشر معارف
☎️ تلفن: ٠٢۵٣٧٧۴٠٠٠۴
👈 مدیریت پخش (مرکزی) قم، شرکت پاتوق کتاب؛ تلفکس: ٠٢۵٣١٠٧٧
🇮🇷 "جهاد تبیین" قطعی، ضروری و فوری
💚 « نذر کتاب »
«عقلانیت»
‼️ آقای محسنی اژه ای، ریاست عدلیه !!
✔️ تا وقتی که دروغگویانی را که بانیان وضع موجودند، بخاطر خیانتها و پروندههای سنگین شان محاکمه نکنید، جریان تحریف به عوض کردن جای جلاد و شهید ادامه خواهد داد، که نتیجه اش، کاهش سرمایه حیاتی اعتماد عمومی به نظام است! و شما در این آسیب بزرگ، به میزان بی عملی تان، شریک هستید.
🌀🚨 براساس کدام مصلحت، دادگاه این جریان خبیث را برگزار نمیکنید؟!!
«عقلانیت»
◼️ به مناسبت دوازدهم دیماه، سالگرد رحلت علامه و فلیسوف انقلابی، حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره)
🌀♦️ آیا علامه مصباح یزدی ره، رای مردم را تزیینی و بی خاصیت میدانست؟
✅ پاسخ اینستکه؛
🔹 اولا، این کلمه یا مترادف آن در هیچکدام از فرمایشات ایشان وجود ندارد و آنچه به ایشان نسبت داده شده، برداشتی مغرضانه یا نادرست از نظریه صحیح آن مرحوم است که مشروعیت تمام مناصب و مسئولیتها در حکومت اسلامی را ناشی از ولایت الهی بر جامعه میدانست.
🔹 ثانیا، علت اینکه دشمنان اسلام و انقلاب و بازی خوردگان داخلی آنها برای اثبات ادعای پوچِ «تزئینی بودن رای مردم در نظام جمهوری اسلامی» به سخنان مرحوم علامه مصباح یزدی متوسل میشوند، این است که ایشان تنها متفکری است که خط التقاط، نفاق، غربگرایی و آلوده شدگان به چرب و شیرین دنیا را از قبل از انقلاب شناخته و علنا با آنها مبارزه کرده است.
🔹این اتهامات با تقطیع یا تحریف سخنان آن حکیم گرانقدر مطرح شده؛ زیرا اساس سخن ایشان اینستکه؛ در مقابل احکام قطعی الهی مثل حجاب یا نماز، رای مردم ارزشی ندارد؛ یعنی در جامعه اسلامی نمیتوان از مردم پرسید که میخواهید حجاب باشد یا نباشد؟ همچنانکه نمیتوان اقامه نماز را به همه پرسی گذاشت.
🔹 ایشان معتقد بود که همچنانکه مشروعیت نظام از ناحیه خدا و سلسله مراتب ولایت تا ولایت فقیه است، مقبولیت نظام و کارگزاران آن نیز وابسته به رای مردم است و اگر رای مردم نباشد، ولایت، امکان اعمال قدرت ندارد؛ همچنانکه امیرالمومنین (ع) ٢۵ سال ولایت داشت؛ اما به دلیل عدم همراهی مردم، حاکمیت نداشت.
🏴 سالگرد رحلت آن عالم فاضل گرامیباد
«عقلانیت»
🌀♦️ چرا زبان حسن روحانی و علی لاریجانی باز شد؟
✅ درست پس از اتمام صد روز بحران و آشوب در کشور، زمانیکه دولت رئیسی بحران را پشتسر گذاشته و درگیر افزایش تلگرامی قیمت دلار است، حامیان رسانهای «بانیان وضع موجود» که میدانند در شرایط عادی امکان زمینه سازی برای بازگشت آنان به عرصه سیاست وجود ندارد، فرصت را مناسب دانستند تا این دو چهره غربگرا را که در صد روز جولان تجزیه طلبان و داعشی های وطنی ساکت بودند! پشت تریبون برده و تطهیر چهرهشان را برای بازگشت به قدرت، کلید بزنند❗
⭕️ لذا حسن روحانی بلبل زبان شد و علی لاریجانی هم مدافع رهبری‼️
🚨 در هیچ کشوری نباید غربگرایی را یک جریان سیاسی دانست، چون مزدور و سرباز اجیر شده دشمن است و مسیرش مسیر نابودی کشورهاست
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٧ )
✅ نقطه رهایی انسان از محدودیتها در «آخرت» است، نه در دنیا !
🔹 بحث ما تا اینجا، بیشتر مربوط به «مقدمات دینداری» بوده و هنوز وارد یک بحث دینی نشدهایم. بسیاری از مقدماتی که برای دینداری لازم است و ما تنها پنج نمونه از آن را برشمردیم، به سهم خود دلالت بر محدودیتهایی میکنند؛ مثل اینکه دنیا و محیط ما پر از رنجها و گرفتاریهایی است که نمیگذارد انسان به سهولت، به دوست داشتنیهای خودش برسد.
🔹 خداوند هیچگاه انسان را با محدودیتهای فراوان، بگونهای محاصره نمیکند که راهی برای فرار و رهایی نداشته باشد، بلکه در کنار این محدویتها یک نقطه رهایی وجود دارد که ما میتوانیم خیال خود را به آن نقطه رهایی متوجه کنیم. همانطور که امیرالمومنین(ع) فرمود: «با چشم قلبت به عالم آخرت و زیبایی ها و شکوه آن نگاه کن» نهج البلاغه، خطبه ١۶۵
🔹 عدهای بدنبال آن هستند که یک خیال خام و در واقع «توهمِ رهایی» در این دنیا برای خود و دیگران درست کنند؛ مثلا در برخی فیلمها قهرمان داستان به همه آنچه میخواهد میرسد و همه مشکلاتش حل میشود! درحالیکه ما در دنیای واقعی خودمان نقطه رهایی نداریم.
🔹 اگر سختیها و مشکلات را نپذیریم، خسته و افسرده خواهیم شد. باید با سختیها بجنگیم، مبارزه کنیم، تا قوی شویم، ولی یادمان باشد که صرفا «بخشی» از محدودیتها و مشکلات را میتوانیم برداریم، نه همه آنها را.
🔹 عالم آخرت، عالمی است که انسان در آن رها میشود و هرچه دلش میخواهد تحقق پیدا میکند. «در بهشت آنچه دلها میخواهد و چشمها از آن لذت میبرد موجود است» (زخرف، آیه ٧١) انسانِ رهایی طلب، بدنبال یک زندگی ایدهآل و بدون رنج، با لذتهای برتر است، اما مشکل دنیا اینستکه وقتی به موفقیت یا لذتی میرسیم، پس از آن سَرخوردگی و رنج است. ولی در عالم آخرت واقعا آنچه انسان دلش میخواهد محقق میشود و هیچ سرخوردگی و رنجی وجود ندارد.
👈 ادامه دارد ...
20.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 انقلاب زنان !!
🌀 چرا نقش زنان در مواجه غرب با انقلاب اسلامی پررنگتر شد؟
☑️ واقعیتهایی باورنکردنی از استفاده ابزاری آمریکا و غرب از " زن " و جنبش های فمینیستی برای سلطه بر ملتها
👈 حجت الاسلام راجی، نویسنده کتاب صعود چهل ساله
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٨ )
✅ استدلال فطری برای معاد
🔹 حضرت امام خمینی(ره) میفرماید: «یکی از فطرتهای الهیه، که مفطور شده اند جمیع عائله بشر و سلسلهٔ انسان برآن، فطرت عشق به راحت است» یعنی عشق به راحتی جزءفطرت انسان است. ایشان درادامه میفرماید: «معشوقِ بنی الانسان (یعنی راحتیِ مطلق) در این عالم یافت نشود ... پس ناچار در دار تحقق عالم وجود، باید عالمی باشد که راحتی او مشوب نباشد به رنج و تعب» (شرح چهل حدیث، ص ١٨۶)
🔹 حضرت امام ره برای معاد، برهان فطری میآورد و میفرماید؛ چون من راحت طلب مطلق هستم، پس باید پاسخی برای این راحت طلبی مطلق من وجود داشته باشد. انسانی که بگوید پاسخی برای این راحت طلبیِ مطلق نیست، غمگین و افسرده خواهد شد و انسانی که بگوید «پاسخی هست» امیدوار، مثبت اندیش، روشن بین، روبه جلو و درحال شکوفا شدن است. انسان وقتی حس درونی خودش را انکار کند و به خودش دروغ بگوید، بدبخت میشود.
🔹 چقدر خوب است ما با «ادبیات انسانی» از معاد سخن بگوئیم؛ همانگونه که امام خمینی ره برای ادله معاد، نمی فرماید: «چون قرآن فرموده است که آخرتی هست، پس حتما هست!» بلکه میفرماید: انسان راحت طلب مطلق است و امکان ندارد این راحت طلبیِ مطلق، بی پاسخ بماند.
✅ معاد مسئله ای انسانی است، نه یک مسئله صرفا دینی
🔹 همانطور که «مرگ» یا «مهربانی کردن و ظلم نکردن» یک مقوله انسانی است و اگر دین هم نباشد، همه انسانها این مفاهیم را میفهمند، معاد هم یک مسئله انسانی است، نه مسئله ای صرفا دینی. چون ما نمیتوانیم قبول کنیم که انسان نابود میشود.
👈 ادامه دارد ...