✨#حلزون_دریایےگاستروپود_پوسته_پا✨
تنها موجود زنده اے ڪه آهن جامد در اسڪلت بدنش وجود دارد و مجهز به سپرهاے زرهے آهنے است.
#حلزون_دریایی
🐬@Aquatics
✨#دیو_کوسه✨
یکی از عجیبترین موجودات کشف شده
🌟میتسوکورینا اوستونی🌟 گونه هایی بسیار نادر از کوسه ها هستند که گاهی به آن ها فسیل زنده هم گفته می شود. اگر دوباره نگاهی به تصویر این موجود عجیب بیندازید، خودتان دلیل آن را خواهید فهمید. این گونه که عمری به قدمت ۱۲۵ میلیون سال دارد، دارای پوزه ای بسیار کشیده است. آرواره های این کوسه بسیار برآمده و دندان های آن برآمده و صورتی رنگ است. چنین چیزی در هیچ کوسه دیگری قابل مشاهده نیست. طول این جانور ۳ تا ۴ متر است و در عمق ۱۰۰ متری در دریاها زندگی می کند. خوشبختانه این ماهی ترسناک، کاری به انسان ها ندارد و شکار خود را از میان سخت پوستان و ماهی های کف آب و در اعماق زیاد انتخاب می کند. سلاح خاص این کوسه هم در پوزه دراز آن نهفته است. این بخش از بدن او دارای گیرنده های زیادی است که می تواند میدان الکتریکی بسیار ضعیف اطراف بدن ماهی ها را تشخیص دهد.
#کوسه
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨#مارماهی_گولپر✨
یکی از چیزهای عجیب کف اقیانوس، ماهی گولپر است. چشمگیرترین عضو بدن مارماهی گولپِر دهان بزرگش است که میتواند آنقدر آن را باز کند تا طعمهای بزرگتر از خودش را ببلعد. مارماهی گولپِر در ژرفای اقیانوس زندگی میکند و هنوز نکات فراوانی هست که محققان درباره این موجود نمیدانند. میتوانید این موجود دریایی جالب را در اقیانوسهای گرمسیری و معتدل جهان بیابید.
#مار_ماهی
🐬@Aquatics
✨#کوسه_گابلین✨
کوسه گابلین را به کند بودن میشناسند، ویژگیای که شکار را برای آنها دشوار میسازد. ولی از آنجاییکه میتوانند فکشان را تا 8 سانتیمتر از دهانشان بیرون بیاورند، قطعاً به دام انداختن طعمه برایشان آسانتر میشود. آنها بیشتر در نزدیکی سواحل ژاپن پیدا میشوند. به این کوسهها، کوسه اجنه نیز میگویند که یک گونه کمیاب از کوسههای اعماق دریا به شمار میآیند و گاهی اوقات فسیل زنده نیز نامیده میشوند.
این کوسه، تنها نماینده موجود از خانواده Mitsukurinidae است، دودمانی که حدود 125 میلیون سال قدمت دارند. این حیوان با پوست صورتی و پوزهای کشیده و صاف و آروارههای بیرون زده که دندانهای برجسته مانند ناخن رویش خودنمایی میکنند، چهرهای متمایز و عجیب دارد.
#کوسه
🐬@Aquatics
✨#اختاپوس_شیشه_ای_گریزان✨
یکی دیگر از موجودات عجیب و غریب کشف شده در اعماق دریا، اختاپوس شیشهای گریزان نام دارد. محققان موسسه اقیانوس اشمیت (SOI) فیلمی از یک اختاپوس شیشهای گریزان که نام آن را (Vitreledonella richardi) گذاشتند، در سواحل جزایر دورافتاده فونیکس، مجمعالجزایری در بیش از 3200 مایلی (5100 کیلومتری) شمال شرق سیدنی، استرالیا منتشر کردند.
#اختاپوس
🐬@Aquatics
✨#ماهی_گل_خورک_آبی_خال_دار_بزرگ✨
این ماهی های دریایی عجیب، دو زیست در امتداد سواحل چندین کشور آسیای شرقی یافت می شوند و به خاطر توانایی خود برای بیرون ماندن از آب مدت های طولانی شناخته می شوند. اندازه این ماهی اغلب 15 سانتی متر است اما نمونه های 30سانتیمتری نیز دیده شده است. بدن این ماهی خاکستری است. ارتفاع اولین باله پشتی از طولش بیشتر و به رنگ ارغوانی پوشیده با لکه های تیره می باشد.
طول دومین باله پشتی بیشتر از اولی است و دارای 2 یا 3 ردیف لکه های سفید دوکی شکل است. باله دمی تیره رنگ می باشد و روی آرواره ها دندان قرار گرفته است. این ماهی آب های گل آلود را ترجیح می دهند و در ساحل ماسه ای توأم با گل و لای در درون بستر نقب هایی حفر نموده و در آنجا پنهان می شوند. این ماهی می تواند دمای آب تا 38 درجه را تحمل کند و همچنین می تواند حدود پنج متر نیز از آب فاصله بگیرد.
در قسمت های پایینی رودخانه های حوضه خلیج فارس و دجله و کارون و حوضه های مکران، هرمز و خلیج فارس، قسمتهای پایینی رودخانه های جگین، گابریک، سرباز و میناب در ایران این ماهی عجیب مشاهده می شود.
#ماهی
🐬@Aquatics