لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تولید نان سیبزمینی
🔹️ مواد زیادی به جز گندم قابلیت تبدیل شدن به نان را دارند و در جوامع محلی سراسر دنیا استفاده میشوند. که از جمله آن میتوان به جو، چاودار، ذرت، سیبزمینی، چیا، یولاف، سورگوم، گیاه تاج خروس، گندم سیاه، کاساوا، یَم و برخی دیگر از انواع گیاهان استفاده کرد.
#سیب_زمینی
#نان
#فرهنگ_خودکفایی
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سم
#رانداپ
#علف_هرز
کلیپ
بهتر هست همراه با رانداپ سولفات آمونیوم استفاده بشه زیرا که بالاترین پایداری رانداپ تو پی اچ اسیدی هست که سولفات امونیوم ابتدا سبب اسیدی شدن محلول میشه و از طرف دیگربا افزایش جریان شیرابه که با مصرف سولفات امونیوم رخ میده چون رانداپ یک سم سیستمیک هست سبب اثر گذاری بیشتر سم میشود
توصیه میگردد در اواخر #زمستان از علفکش ترفلان قبل از بیل زدن پای درختان برای کنترل بذور علفهای هرز ( یکساله ) استفاده گردد.
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#احداث_باغ در خاکهای شور اعم از باغی زراعی زینتی دارویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل دفرمگی خیار به شکل چماق یا لامپ چیست؟
کمبود پتاسیم
و دلایل ریزش گل و میوه خیار
#خیار
#پتاسیم
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
ايمان دو نيمه دارد،
نيمى از آن در صبر است،
و نيمى از آن در شُكر نهفته است.
اَلاْيْمانُ نِصْفانِ، نِصْفٌ فِى الصَّبْرِ وَ نِصْفٌ فِى الشُّكْرِ
رسول خدا (ص)نهج الفصاحه /ح۱۰۷۰
#حدیث_روز
┄┅┅❅🌸❅┅┅┄
🏴https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
✍🔅🍏 موضوع: نقش گرما در رسیدن میوه ها
🔅گرما نقش مهمی در رسیدن میوه ها ایفا می کند. به طور کلی، هر چه دما گرمتر باشد، میوه ها سریعتر می رسند. این به این دلیل است که گرما سرعت واکنش های شیمیایی را، که در فرآیند رسیدن نقش دارند، افزایش می دهد.
🔅🔅تاثیر گرما بر فرآیند رسیدن:
🔅 تجزیه نشاسته:
- در طول رسیدن، نشاسته ی موجود در میوه ها، به قندهایی مانند گلوکز و فروکتوز تجزیه می شود. این فرآیند توسط آنزیم هایی انجام می شود که، فعالیت آنها با افزایش دما افزایش می یابد.
*🔅تغییرات رنگ:
- رسیدن، با تغییرات رنگدانه ها در میوه ها همراه است، مانند تغییر رنگ از سبز به قرمز یا زرد. این تغییرات توسط آنزیم هایی نیز انجام می شود که، فعالیت آنها تحت تأثیر گرما قرار می گیرد.
🔅 افزایش فعالیت آنزیم هاونرمی:
- میوه ها در طول رسیدن نرم تر می شوند. این به دلیل تجزیه دیواره ی سلولی میوه ها است، که توسط آنزیم ها انجام می شود. فعالیت این آنزیم ها نیز، با افزایش دما افزایش می یابد.
🔅 تولید عطر و طعم:
- میوه ها در طول رسیدن عطر و طعم خود را توسعه می دهند. این به دلیل تولید ترکیبات آلی فرار است، که توسط آنزیم ها و سایر فرآیندهای متابولیکی، تولید می شود. تولید این ترکیبات با افزایش دما افزایش می یابد.
🔅نقش اتیلن:
- اتیلن هورمونی گیاهی است که، نقش کلیدی در فرآیند رسیدن میوه ها ایفا می کند. تولید اتیلن در میوه ها با افزایش دما، افزایش می یابد. اتیلن باعث تحریک بسیاری از تغییرات مرتبط با رسیدن، از جمله تجزیه نشاسته، تغییرات رنگ، افزایش نرمی و تولید عطر و طعم می شود.
🔅کنترل رسیدن با گرما:
- می توان از گرما برای کنترل رسیدن میوه ها، در حین حمل و نقل و ذخیره سازی استفاده کرد. به عنوان مثال، موز معمولاً در دمای گرمتر از سایر میوه ها، حمل و نقل می شود تا سریعتر برسد. در مقابل، برخی از میوه ها، مانند سیب، ممکن است در دمای خنک تر ذخیره شوند، تا از رسیدن بیش از حد سریع آنها جلوگیری شود.کانال پیام سبز
🔅🔅ملاحظات:
- در حالی که گرما می تواند به تسریع رسیدن میوه ها کمک کند، مهم است که از گرمای بیش از حد جلوگیری شود. گرمای شدید می تواند، باعث پوسیدگی، پژمردگی و سایر آسیب های میوه شود.
در نهایت، نقش گرما در رسیدن میوه ها به نوع میوه، رقم و شرایط محیطی بستگی دارد.
#فیزیولوژی
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
♦️این صندلی طبیعی حاصل تلاش ۷ ساله و از پیوند زدن ۹ قلمه ی درخت درست شده است
#هنرباغبانی
#پیوندتزیینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عامل بیماری گموز یا جرب یا اسکب خیار، قارچ "کلادوسپوریوم" می باشد.
در شرایط سرد و مرطوب #گلخانه که تهویه به خوبی صورت نمی گیرد، بیماری گموز خیار در داخل گلخانه ایجاد می گردد.
#بیماری گموز #خیار، به نام Scab شناخته می شود.بیماری گموز خیار، باعث کوتاه شدن فاصله بین بندها در قسمت های انتهای ساقه می گردد و زخم های نامنظمی بر روی زوایای انتهایی دمبرگ و ساقه ایجاد می کنند و رنگ آن به سفید خاکستری تبدیل شده و ترشحات قهوه ای مایل به نارنجی از آن خارج می شود.کانال پیام سبز
علائمی که بر روی میوه دیده می شود به صورت لکه های آب گزیده، به صورت کچلی بر روی بافت های متورم شده ی میوه ایجاد می شود و میوه غیرقابل استفاده می شود.
در ابتدا به صورت نقاط قهوه ای و حاشیه زرد رنگ بر روی برگ ها ظاهر می شود. سپس این نقاط خشک شده و می ریزد و برگ به صورت سوراخ سوراخ در می آید.
گموز اغلب در خیار شایع است، اما میتواند روی طالبی، کدو تنبل و کدو خورشتی نیز ایجاد بیماری کند.
دلايل گل ريزی در خیار گلخانه ای
#خیار محصولی است که نسبت به تنش های محیطی، فوق العاده آسیب پذیر است، که در صورت مواجهه با تنش، شدیداً دچار گل ریزی می شود.همچنین درصورت کمبود اکثر عناصر غذایی نیز گل ریزی اتفاق می افتد.
عوامل گل ریزی خیار::
۱. دمای بالای ۳۵درجه سانتیگراد به مدت بیش از یک ساعت و تکرار این موضوع در چند روز متوالی
۲. کمبود آهن
۳. كمبود بُر
۴. کمبود ازت
۵. کمبود کلسیم
۶. دمای زیر ۱۰درجه سانتیگراد به مدت بیشتر از یک ساعت
🔸 کمبود شدید بُر و ازت، باعث ریزش میوه می گردد.
🏴https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
👈 تفاوت #کود ارگانیک با کود زیستی چیست؟
از نظر فنی تفاوت زیادی بین #کود_زیستی و کود آلی وجود دارد. کودهای زیستی تلقیحهای میکروبی هستند که از سلولهای زنده میکروارگانیسمهایی مانند باکتریها، جلبکها و قارچها به تنهایی یا ترکیبی از آنها تشکیل شدهاند که به افزایش بهرهوری محصول کمک کند. و فعالیت های بیولوژیکی به طور قابل توجهی توسط فعل و انفعالات میکروبی در ریزوسفر گیاهان افزایش می یابد.
در حالی که #کودهای_آلی از منابع حیوانی مانند کود حیوانی یا منابع گیاهی مانند کود سبز به دست میآیند. به عنوان مثال، ورمی #کمپوست یک فرآیند ساده ست که در آن از گونههای خاصی از کرمهای خاکی برای بهبود فرآیند تبدیل زباله و تولید محصول نهایی بهتر استفاده میشود.
🏴https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
👷♂مهندسان کشاورزی می توانند دفتر پیمانکاری راه اندازی کنند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با بیان اینکه بخش عمده کشاورزی ایران سنتی است، گفت: مهندسان کشاورزی پس از رتبهبندی میتوانند با اخذ پروانه اشتغال، در قراردادهای دولتی و خصوصی شرکت و دفتر مشاوره و پیمانکاری راهاندازی کنند.
وی تصریح کرد : تداخل کاری و موازیکاری سازمانها را یکی از مشکلات این سازمان برشمرد و اضافه کرد: در کنار ما سازمان برنامه و بودجه هم فرایند رتبهبندی را انجام میدهد.
علیمحمدی صدور مجوزها در سازمان نظام مهندسی #کشاورزی و منابع طبیعی کشور هوشمند دانست و گفت: اکنون صفر تا ۱۰۰ صدور مجوزها از طریق درگاه ملی مجوزها انجام میشود، به علاوه اینکه همه فعالیتها و عضویت اعضای سازمان هم به صورت هوشمند است و دیگر پروانهای به صورت دستی صادر نمیشود؛ حتی تعرفههای ابلاغی نیز به صورت دستی صورت نمیگیرد و در سامانه ثبت خواهد شد.
#خبری
#اطلاعیه
🏴https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
54.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🌹#تغذیه درختان #گردو بعد از #پیوند و آماده سازی جهت گذران زمستان سرد و جلوگیری از سرمازدگی🌹🌹
🏴https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
🫑هرس اول فصل #فلفل_دلمه ای
گیاه فلفل از رشد نامحدودی برخوردار است و به دلیل تراکم ۳ بوته درهر مترمربع، هرس فلفل #گلخانه_ای باعث افزایش جریان هوا، کاهش بیماری ها و آفات و جلوگیری از شکستن ساقه های آن در اثر سنگینی وزن میوه ها می شود. در کل هرس اول فصل و هرس آخر فصل از متداول ترین مدل هرس فلفل دلمه ای است.
هرس ابتدای فصل: به افزایش عملکرد گیاه کمک میکند و موجب دسترسی نور خورشید به قسمت های عمیقتر گیاه شده و به رشد فلفل کمک میکند. این هرس باعث افزایش تعداد میوه نمیشود و بر کیفیت میوه تاثیرگذار است. کانال پیام سبز
نحوه هرس اول فصل: این #هرس زمانی انجام میشود که حداقل بلندی گیاه ۳۰ سانتی متر باشد، و شما براحتی ساقه اصلی گیاه را میبینید. فلفل ساقه ای به شکل y دارند و به مرور با رشد گیاه y های کوچک و کوچکتری از ساقه اصلی ایجاد میشود. در این نوع هرس تمرکزتان روی y بزرگ تر باشد و سایر شاخه ها از جمله مکنده ها را هرس کنید. مراقب باشید که به y اصلی صدمه نزنید چرا که این قسمت ستون فقرات گیاه شما محسوب میشود.
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
نکته مهم وکاربردی****** کلیه زارعین محصولات بهاره توجه بفرمایند که باشدت گرفتن هوا دراین هفته وتداوم آن تا پایان مردادماه،گرمای شدید از گرده افشانی وتبدیل گل به میوه جلوگیری ودر بعضی محصولات باعث آفتاب سوختگی برگ ومیوه ودر نتیجه منجر به کاهش شدید محصول خواهد شد لذا توصیه اکید میشود که به تغذیه محصول خود اهمیت بالایی داده و بویژه از ترکیبات حاوی سیلیکات پتاسیم+اسیدآمینه جهت مقاومت به گرما کمک بگیرید ضمن اینکه فواصل ابیاری رو تا حد امکان کاهش دهید.
نکته دیگر اینکه از ترکیبات ضد شوری جهت کاهش ph درخاکهای شور وقلیایی(وخاکهای متمایل به سفید) وآزاد سازی مواد غذایی بلوکه شده در خاک استفاده نمایید.همانطور که میدانیم مهمترین ترکیب موجود درخاکهای شور ماده ایی بنام Nacl(نمک طعام)است که علاوه برتخریب ساختمان خاک،بدلایل مختلف مشکلات بزرگی در خاک ایجادکرده وجذب موادغذایی توسط گیاهان را بطورجدی مختل میکند.استفاده از نیترات کلسیم(ca(No3باعث میشود که کلسیم(ca) این ترکیب جایگزینNa(سدیم) وNo3جایگزین کلر( cl)میگردد وبعبارتی دو عنصر مضر خاک که ترکیب کامل آن "نمک" نام دارد را خنثی می نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵کلیپ🎞🎞
🔶 برداشت آناناس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵گزارش خبری
🔶برداشت نخود شهرستان رزن استان همدان
37.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵کلیپ🎞🎞
🔶 دستگاه برداشت کلم بروکلی، کلم، هویج، پیاز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 موشن گرافیک با موضوع آب
🔹روش های نوین آبیاری
🔹احداث کانال های آبیاری
🔹احیا و مرمت قنات ها
🔹توسعه کشت گلخانه ای