فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خشه 😍😍🤣🤣
❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺
امام صادق(علیه السلام) فرمود: کدو عقل را زیاد می کند.
از حضرت حسین (علیه السلام) روایت شده : پیغمبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: کدو بخورید، که اگر خدا درختى بهتر و سبک تر (غذایى سبکتر) از آن سراغ داشت براى برادرم یونس میرویانید.
وَ أَنْبَتْنا عَلَيْهِ شَجَرَةً مِنْ يَقْطِينٍ
و بوته کدویی بر او رويانديم [تا در سايهی برگهاى پهن و مرطوبش آرامش يابد].
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلر موجود در آب مضر است!؟
برای پاکسازی آب چه کنیم!؟
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙ عجایب🖲
کشور کویت بزرگترین گورستان لاستیک دنیاست!!
🟩🟩❇️🟩🟩
🟥با درختان سرمادیده چه کنیم؟
پس از وقوع سرمازدگی یا دوره یخبندان در مناطقی که اب و هوای معتدل دارند و بروز هرگونه یخ زدگی در فصول سرد برایشان پیش بینی نمی شود بسیاری از درختان بدلیل نداشتن تحمل نسبت به این اسیب و همچنین سازگار نبودن با شرایط خاص محیطی دچار تنش های ناشی از سرما و یخزدگی شده و علائم خاصی از خود نشان می دهند. این علامت ها گاهی از ترک خوردن ساقه ها و شاخه های جوان آغاز شده و در نهایت به شکستگی و افتادن شاخه های بارده ، جمع شدن برگ های درختان و سوختگی وسیع در آنها، یخزدگی محصولات در صورت چیده نشدن و تلخی شان، و سیاه شدن تنه درختان و در نهایت خشک شدن کل درخت می انجامد.
از آنجایی که درختان اسیب دیده گاهی بشدت باعث زیان باغدار می گردند لذا بر ان هستیم تا گروهی از اقدامات لازم در جهت بازیابی این درختان را در این پست شرح دهیم:
✅- هرس مرکبات:
حذف شاخههای شکسته، خشک و ... پس از رفع خطر سرما در نیمه دوم اسفند ماه انجام شود.تاکید میکنیم پس از رفع خطر سرما ... به دلیل بازگشت سرما اگر هرس زودهنگام انجام گیرد احتمال خشک شدن درختان وجود دارد.هرس شاخه های آسیب دیده از سرما و یخبندان بایستی بعد از شروع رشد درخت در فصل بهار صورت گیرید. ضدعفونی ابزار هرس، استفاده از چسب پیوند و رعایت کلیه نکات مورد توجه در هرس بسیار ضروری است.
✅-کاهش ترکخوردگی در تنه
در درختانی که علائم سرمازدگی و ترکیدگی پوست در تنه آنها دیده نمیشود بهتر است تنه درخت را با دوغاب آهک یا کائولین (2%) و یا گونی یا پارچه یا کاه و کلش پوشاند و بعد از خطر سرما نسبت به بازکردن آنها اقدام نمود.
✔️- تغذیه مرکبات:
درختانی که آسیب فیزیکی از نظر شاخه و برگ ندیده اند کماکان بر اساس دستورالعمل قبلی با تکیه بر نتیجه آزمون خاک و برگ تغذیه شوند.در مورد درختان آسیب دیده، به نسبت درصد شاخه های از دست رفته درختان، از میزان کودهای شیمیایی مورد نیاز کاسته و مقدار قابل توصیه حداقل در سه نوبت (نیمه دوم اسفند، نیمه دوم اردیبهشت و نیمه دوم خرداد) بکار برده شود.
ضمناً انجام دو مرحله محلولپاشی (پس از ریزش گلها و در تیر ماه) با کودهای حاوی عناصر روی، مس، آهن و منگنز توصیه میگردد.
❌نکته مهم: در زمان بروز تنش سرما و یخبندان، هیچگونه محلولپاشی انجام نگردد